kızlar ürologdan geldik.. renkli doppler istedi onu çektircez ,, perşembe tekrar spermiogram çekilcek..dr muayenede varikosel olabilir demiş, sağda başka bişe var demiş ama anlamamış eşim onu, ağrı varmış çünkü.. özel hastanede çektirelim dedim doppleri devlette 12 nisana verdiler günü...
lonelines kaan hoca öyle dedi valla. ama tahlilleri yineleyelim dedi burdaki ürolog , sperm dna hasar tespiti ni demiş eşim o daha ileriki aşama şimdilik varikosel var mı diye bakmamız lazım, sonrasında spermiogram yine tekrarlansın dedi..sperm hasar tespiti ileriki aşama demiş.. aiilemden bi anneme dedim, annem kimseye demez zaten..babam dün eşime sürekli soruyo bişe var sende moralin bozuk felan diyo eşime..babam öğrense üzüntüden hasta olur , çok takar babam...çok yakın arkadaşlarım biliyor sadece, onlarda saolsun destek oluyorlar bana..anlatmadan olmuyor ki kızlar valla zor bi durum..
dua edin kızlar bi umut doğsun.. rüyamda bu gece tayyip erdoğan bizim eve gelmiş babannemle bahçede oturuyo, bende balkon yıkıyorum aşağı su aktı diye halam kızıyo bak başbakan gelmiş diyo.. neyse çay dolduruyorum tayyip erdoğana , annem geliyo diyoki kızım bak eşinde sorun çıktı tayyio erdoğana söyle yardımcı olsun,belki bi faydası dokunur diyone zaman tayyip erdoğanı görsem ya atamam oluyor yada önemli bi değişiklik oluyor hayatımda..hayırlara çıksın kızlar...duanızı eksik etmeyin
SELAM canım,varikoselin bir tedavisi var galiba ? inş yeni yapılacak test umudunuz olur,Allah gönlüne göre versin, anlatmadan da olmaz tabi, dertler paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar derler.Rüyanda hayra çıksın o zman, madem hayatında önemli değşiklikler oluyor ben bunu bebek olayıyla ilgili güzel gelişmeler olacağına yoruyorum.Okuluna gitttin mi ?
bugün hastaneden sonra milli eğitime gittim ilişik kestim 15 gün meyil müddetim varmış gitmeye bilir mişim..gitmeyecektim ama anadolu lisesi sınavlarına girecem başvurumu salak gibi yapmadım, ilişik kesmeden önce yapsaydım iyi olacaktı.. şimdi göreve başlamam lazım başvuru yapmam için..perşembe gidip başlatırım cuma okula giderim mecbur..başvurular p.tesi sonmuş..aklıma tüküreyim yaaa bi işimde şöyle tıkırında gitseee!
canım varikoselin tedavisi var inşallah bizde öyle diyoruz fiziksel bi sorunsa çözülür ama genlerle ilgiliyse çok yapacak bişey yok..bugün biraz daha iyiyim açıldım..dün çok ağladım ya rahatladım ferahlandım..
sen ne yapıyorsun? bu arada nazlım izinde, dün msn de konuştum..kocası grip olmuş ona bakıyormuş
anladım canım, aklına gelseymiş önce başvuru yapmak iyii olurmuş ama boşver.perşembe başlayınca hep gitmek zorunda mısın ? 15 günlük süreci yine değerlendirebilir misin ? boşver birde ona sıkılma.
İnş güzel olur, genetikten sorun çıkmaz, dualarımız yanında olsun.nazlımı özledik valla ya, slm syl bendende.benim msn iptal bu arada, nazlımın mailini yeniden almam lazım, sizlerinkinide.şifremi unuttum açamıyorum özel soruda aynı.
hmm birde dua için senden haber bekliyoruz galiba, ceza, ben ve chnb.benim için okumaya gerek yok ben üçünüz içinde okurum.sen söyle sayıları bölüşelim.
Chnb, ablacım senin de ibadetlerini allah kabul etsin allah daim etsin inş.insan allaha yaklaştıkça kendini huzurda hissediyor sanırım.dua ettikçe yada ibadet ruhumun temizlendiğini hissediyorum resmen.özellikle son günlerde, bi ara bu duyguyu kaybetmiştim ve çok üzülüyodum, şükür yeniden eski düzen :)
anladım canım, aklına gelseymiş önce başvuru yapmak iyii olurmuş ama boşver.perşembe başlayınca hep gitmek zorunda mısın ? 15 günlük süreci yine değerlendirebilir misin ? boşver birde ona sıkılma.
İnş güzel olur, genetikten sorun çıkmaz, dualarımız yanında olsun.nazlımı özledik valla ya, slm syl bendende.benim msn iptal bu arada, nazlımın mailini yeniden almam lazım, sizlerinkinide.şifremi unuttum açamıyorum özel soruda aynı.
hmm birde dua için senden haber bekliyoruz galiba, ceza, ben ve chnb.benim için okumaya gerek yok ben üçünüz içinde okurum.sen söyle sayıları bölüşelim.
Chnb, ablacım senin de ibadetlerini allah kabul etsin allah daim etsin inş.insan allaha yaklaştıkça kendini huzurda hissediyor sanırım.dua ettikçe yada ibadet ruhumun temizlendiğini hissediyorum resmen.özellikle son günlerde, bi ara bu duyguyu kaybetmiştim ve çok üzülüyodum, şükür yeniden eski düzen :)
nuray,canım olur mu öyle şey, zaten fırsat bulman zor olurdu haliyle + havalarda zaten izin vermeyebilirdi.kısmet olursa seneye görüşrüz belki :) hem o zman hepinizi bebekleri büyümüş olur :) Ananen veefat etmiş, başınız saolsun.mekanı cennet olsun.Oğlunuzun ismide hazırlanmış, adıyla yaşasın inş.uğru olsun ismi.
Ceza, benim gideceğim yerde acısız çeker inş, çok mu ağrın oldu senin ? inş sonuçlar iyi çıkar da bi oh çekeriz.
lonelines, teşekkürler.
Chnb, eşimin testinde o sonuç varmış.% 24 çıkmış yanlış sormadıysam.
Atlas, bugün nasılsın ?
Herkese günaydın, nasılsınız ?
anladım canım, hayırlısı olsun diyelim o zman.ev işini ne yaptınız ? sana duayı bşalatalım diyorum ben. zaten ortalama 2000 tanesi burda okunacak.görev başlatınca gitmek zorundayım canım ..bende 15 günlük sürede temizlik felan yapardım diye düşünüyordum taşınma işleri var bu önümüzdeki hafta.. neyse artık haftasonu yaparım..kısmet..saol cnaım duaların için..Allah razı olsun..
sorma o özel sorulara gıcığım benbaşka türlü nasıl açılır ki şifre hiç bilmiyorum
bir 500 de ben alırım.amin.kizlar hepimizin dualarini Rabbim kabul etsin. cok guzel birbirinize dua gondermek. Eger dagitilmadiysa bende alabilirim ceza gibi 300-400 kadar cekebilirim..
birde kim icin cekiyoruz ? onun icinde dua edeyim
Bende iyiyim saol canım, inş seneye hacı babaya gidersiniz, baklava mı çekmişti canın ? keşke sipariş isteseydiniziyiyiz canim cok sukur sen nasilsin? ins canim ins gorusmek nasip olur zaten zaman cok kisitliydi bicok yapacagimiz seyi yapamadik. En cokta beni uzen esim beni Hacibaba'ya goturmeye soz vermisti. onu bile yapamadik(( Allah razi olsun canim Allah rahmet eylesin ananecigimi.. isim icinde cok sagol.
selamlar kızlar
son sayfayı okudum
citaknuraycım Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Esat isminide çok sevdim ben. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
candaşım
selamlar keyifler nasıl bu hafta ceza,günlük ve tafı aradım inşallah seni ve nazlımıda arayacağım. Dr işi ne yaptın kuzum.
renkliatlas canım hakkında hayırlısı bu hafta cok üzülmüşsün dur bakalım tahliller kesin sonuç değil anladığım kadarıyla, zor zamanlar geçiriyorsun sanıyorum eşinin bunalım durumu ne oldu allah yar ve yardımcın olsun. Herşey çok güzel olur inşallah
pileo sağlıkla doğum yaptı inşallah
kızlar diğer herkesin hatrını sorayım diyoum ama unuttuğum olursa kusuruma bakmasın
chnb,minikler, minicikumut,hilalcim,sinua,yamatake nasılsınız.
Herkese günaydın a.s.
nasılsınız ?
şu konuya bakın ya, yuh ...
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/504263-bakicim-taciz-olayi.html
Günaydın kızlar..
Renklicim eşine bol bol moral ver.Geçecek bugünler.6. hissim kuvvetlidir benim.İnanıyorum ki derdiniz çözülecek arkadaşım
allah korusun ya gerçekten kötü birşey.candaş yaaa kız okudum şoke oldum valla...ayy allahım sen esirge yarabbim...bende bişeyler yazdım korkmasın şikayetçi olsun die..kendi başıımdan geçen bi olayı anlattım..inşallah cesaret bulur yaa bi acaip oldum şoktayım..
canım hadi inş sonuçlar güzel olur, eşin için zor olmaz mı ? sebep olduğunu düşünerek ne kadar üzülür düşünsene, ama desteğini çekme ondan.onunla sadece bebek için evlenmediini hissettir, sonuçta imkansız değil ama bunu duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyroum, kadınlar bunu bekler biliriz ama erkeklerde bekler bence.yine diyorum bence sonuçlar iyi çıkacak.hellocum saol canım,inşallah bize bi umut doğar bu son testlerle.. nuraycım esat ismini bende çok beğendim adıyla yaşasın esat bebek..
kızlar eşim şimdi renkli doppler çekinmeye gitti, kardilojide doçent bi arkadaşı var onu aradı (tabi benim zorumla) Allah razı olsun hemen gel sabah ben seni sokarım hemen çekerler 10 dk bi iş dedi..tahlil sonuçlarınıda verdim eline götürsün , ordaki profa da göstersin sorsun, ya çoğuyla yüz yüze bakacam diye gitmiyor üniversiteye..böyle bir durumda utanmanın sıkılmanın anlamı yok ki..
eşim resmen bunalımda kızlar,çok perişan..hele 2 gün önce inanın varya 2 günde zayıfladı , zaten bembeyaz temelli soldu ruh gibi, annemlere gittik, babamın haberi yok sürekli soruyo oğlum sende bişe var ne oldu? babam 4 5 kere sordu, annem aradı ertesi gün sema baban benide sıkıştırdı bunlarda bişe var diye..sakın söyleme dedim. babam çok hassas üzüntüden mahvolur , bizden çok üzülür hasta olur adam..bana hediye getirmiş 44 parça kahvaltı takımı almış kütahya porselenden, eksiklerin var ona mı üzülüyon diiyo babamyok baba dedim okulum 40 dk mesafede ya onu taktım nasıl gitcem gelcem diye,,, yalan söyledim yanii.. ne yapayım? hüso neyi taktı diyo onun dedim üniversitede sıkıntıları var dedim ne yapıyım.. yalan söylemek zorundayım, babam epilepsi hastası, bizimle ilgili bişe olduğunda çok takıyor,temelli hasta ediyor kendini..
dua edin kızlar olur mu?inanın var ya eşimde varikosel çıksın diye dua ediyorum böyle bişe olabilir mivarikoselse ameliyattan sonra düzeliyormuş spermler..
günaydın canım.Günaydın kızlar..
Renklicim eşine bol bol moral ver.Geçecek bugünler.6. hissim kuvvetlidir benim.İnanıyorum ki derdiniz çözülecek arkadaşım
inşallah cnaım yaa inşallahh... candaşcım üsteki msjını yeni gördüm çok saolun kızlar.. bende anneme felan vereyim bende okurum..tamamlarız inşallah ..destekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim..Rabbim benim için istediğinizin 2 katını size versin..Allah dualarımızı kabul etsin..
allah korusun ya gerçekten kötü birşey.
canım hadi inş sonuçlar güzel olur, eşin için zor olmaz mı ? sebep olduğunu düşünerek ne kadar üzülür düşünsene, ama desteğini çekme ondan.onunla sadece bebek için evlenmediini hissettir, sonuçta imkansız değil ama bunu duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyroum, kadınlar bunu bekler biliriz ama erkeklerde bekler bence.yine diyorum bence sonuçlar iyi çıkacak.
günaydın canım.
tamam canım o zman ayarlayalım.
Candaş - 500 adet
Ceza - 400 adet
Chnb - 300 adet
Nuray - 400 adet
bu asyılar uygun mu ?
minicik umut, vaktin olursa sende katılır mısın ? niyetimiz atlas için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?