Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım başın sağolsun ölüm acaip bişi ben herkese üzülüorum geride kalanları düşünüp geçen hafta mezarlığa gittik arkadaşımın babası ananesine benim dedeme babanneme baya gezindik arkadaşımı düşünüp ağladım rabbim anneciğinede güzel yerler nasib etsin inşallah bakkal amcamız teyzemiz öldüğünde bende çok üzülmüştüm ağlamıştım onlarda evimizin insanı gibi oluyolar bi süre sonra allah mekanını cennet eylesin

hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç birşeyi istemedim seni istediğim kadar................

Hellocuğum komşunuzun mekanı cennet olsun...

Nazlım her ay ümitler kırılıyor ama sağlık olsun olacak inşallah...

mrb canım nasılsın.bende hamileliğimden önceki adet döneminde sistit olmuştum öyle böyle değil acillik oldum resmen ve sonraki ay hamileliğimi öğrenmiştim.kürtajla sonuçlandı maalesef.genelde böyle sonuçlandığını öğrenmek güzel.inşallah fazla bekletmez bebişler bizi, bizim göbüşümüze de seninki gibi bi paşa yada cimcime konar:)

Günaydın kızlar...

Benim dersim boş şimdi...

Dün akşam Peppe'yle telefonlaştım. Malum bizleri basan stres, ruh hali onda da var. Biraz ilgisini başka yöne çekmek istiyor zamanın akışına bırakmış... Selamı var sizlere...

günaydın kızlar , bende tenefüsteyim.. tahlillerim cuma çıkacakmış.. evde internetim olmadığından yazamam salı günü yazarım buraya sonuçları dua edin

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 6 mart nazlım çalışmaktan bunalır,bebişleride karnına sıralanır...
minikler........................................................... 6 mart miniklerin korunması bitti..ilk çalışmada bebişi karnında bitti..

chnb........................................................... nisan doğal yolla gelecek bebeği,çarpacak pır pır minicik yüreği

ceza83.....................................................12 martceza 1 haftadır yoktu..Rabbim inşallah bebeğini karnına koydu

renkliatlas................................................4 nisan

_CandaS_...................................................... 28 mart cancan düşüyor pat pat... yumurtaları çatlıyor çat çat...

peppe...................................................... 2 nisanpeppe peppe nerelerdeesiinnn

minicikumut...................................................... 9 martminicik batını yazdım kafama göre yazarsan düzeltirim...

hilalll4040...................................................... 12 marthilalin dolu dolu gözleri...üzülmesin geliyor bebeği doluyor göbüşleri

kızlar yanlışlık varsa batlarınızı bu msjı alıntı yaparak altına ekleyin olur mu?

günaydın kızlar , bende tenefüsteyim.. tahlillerim cuma çıkacakmış.. evde internetim olmadığından yazamam salı günü yazarım buraya sonuçları dua edin

Güzel sonuçlarla gel inşallah...

inşallah cnaım ama adetim 2 gün sürüyor kaç aydır ..çok moralim bozuk.. bu kadar kısa sürmesi hayra alamet değil

hepiimizin kadınlar günü kutlu olsun

Belki strestendir canım ya. Merak ederim şimdi kızlardan birine söylesen telefonda, o yazsa iyi olur... Benim de çok sürmez. Bu ay gerçi normal sürdü ama genelde az olur... Kürtajdan sonra özellikle. Bu yüzden amh testi istemiştim ısrarla zaten...

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun, Nilde,Renkli

inşallah cnaım ama adetim 2 gün sürüyor kaç aydır ..çok moralim bozuk.. bu kadar kısa sürmesi hayra alamet değil

hepiimizin kadınlar günü kutlu olsun

ne tahlili bu kusurama bakma böyle sordum ama benimde kürtajdan sonra bayağı azaldı da adetlerim o yüzden soruyorum

ne tahlili bu kusurama bakma böyle sordum ama benimde kürtajdan sonra bayağı azaldı da adetlerim o yüzden soruyorum

Renkl'nin bilmem ama ben amh testi yaptırdım yumurtalık rezervimle ilgili. Biliyorsun 35 ten sonra rezervlerdeazalma olabiliyor benim azalmış.

canım senin dediğin tahlilleri yazdım verdim doçent ameliyattaymış aradım asistanına yolladı, ona söyle dedi. bende senin yazdığın tahlilleri verdim asistana hocanız bunları istedi dedim inşallah cuma günü çıkmaz bişe

canım hrmon tahlilleri , benim kürtajdan sonra değilde 3 4 aydır böyle oldu

Renkl'nin bilmem ama ben amh testi yaptırdım yumurtalık rezervimle ilgili. Biliyorsun 35 ten sonra rezervlerdeazalma olabiliyor benim azalmış.

canım biliyorum ama şu anda bana kimse bir şey yapmıyor bekle diyor o yüzden böyle çok soruyorum

ya benim kürtajdan sonra doktor normal diyor ama ben telas ediyorum yapısıklık oldumu diye doktorum senin kürtajın gayet iyi bişi yok diyo ama bilemiyorum işte

İnşallah canım çıkmaz strestendir diye düşünüyorum...

canım biliyorum ama şu anda bana kimse bir şey yapmıyor bekle diyor o yüzden böyle çok soruyorum

Canım kürtajın yakın ya, bence ondan istemiyordur. İlk düşüklerde zaten pek tahlil istemiyor dr ler. Arkadaşlar bayadır hamile kalmaya çalışıyor ondan istiyorlardır...

ya benim kürtajdan sonra doktor normal diyor ama ben telas ediyorum yapısıklık oldumu diye doktorum senin kürtajın gayet iyi bişi yok diyo ama bilemiyorum işte

Bu korku hepimizde var canım. Dr me dedim yaza dek hamile kalmazsam ben yeniden rahim filmi çektireceğim o da bence gerek yok diyor. Eşim de sperm hızı da sorun çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…