canım başın sağolsun ölüm acaip bişi ben herkese üzülüorum geride kalanları düşünüp geçen hafta mezarlığa gittik arkadaşımın babası ananesine benim dedeme babanneme baya gezindik arkadaşımı düşünüp ağladımnuraycım bl bol uyu canım :)))) uyku tutuyorda uyutan yok. Şaka bir yana ütüler birikmişti saat 2 de kuçunaminn emme vakti o zamana kadar evi topluyorum işleri yapıyorum kitap okuyorum müzik dinliyorum onu emzirip yatıyorum 4 de sonra 7 de kalkıyoru böyle geç,yor hayat.
kızla bugün çok üzgünüm...
bizim bakkal vardı kemal abi, karısı çok hasta ve yaşlıydı 2 hafta önce dr gitmişlerdi gördüm dedi gül ablan çok hast dr hiç iyi konuşmadı falan dedi. DÜnde bizim evin kapısının önünde erkekler gördük babam dedi cenaze var sanırım dedim eyvah gül abla öldü gelin görün ki kemal abi kalp krizi geçirmiş ölmüş. Çok üzüldüm anlatamtam. Babamdiyor annen öldü sana ölüm kormu artık ama çok üzüldüm.. Hergün gördüğüm hatta geçen gün Çınarı getir elimi ende demişti bende gittim yoktu. Gül abla gazoz verdi geldik bize. Hayat çok garip. Doğmak demek aynı zamanda ölmek demeK. Tüm vefat edenler için mekanları cennet olsun.
Sizden nevar ne yok
datlum merhaba, bu sistitte bi keramet var soylemek istedim. bende hamile kalmadan onceki ay sistit olmustum. ertesi ay hamile kaldim ve bicok arkadasim ve eltimde ayni sekil olmus. Insallah en yakin zamanda sistitin gecer, obur ayda calismalari siki tutarsiniz. Senide en yakin zmaanda hamile goruruz :))
günaydın kızlar , bende tenefüsteyim.. tahlillerim cuma çıkacakmış.. evde internetim olmadığından yazamam salı günü yazarım buraya sonuçları dua edin
inşallah cnaım ama adetim 2 gün sürüyor kaç aydır ..çok moralim bozuk.. bu kadar kısa sürmesi hayra alamet değilGüzel sonuçlarla gel inşallah...
günaydın kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun
inşallah cnaım ama adetim 2 gün sürüyor kaç aydır ..çok moralim bozuk.. bu kadar kısa sürmesi hayra alamet değil
hepiimizin kadınlar günü kutlu olsun
inşallah cnaım ama adetim 2 gün sürüyor kaç aydır ..çok moralim bozuk.. bu kadar kısa sürmesi hayra alamet değil
hepiimizin kadınlar günü kutlu olsun
ne tahlili bu kusurama bakma böyle sordum ama benimde kürtajdan sonra bayağı azaldı da adetlerim o yüzden soruyorum
Belki strestendir canım ya. Merak ederim şimdi kızlardan birine söylesen telefonda, o yazsa iyi olur... Benim de çok sürmez. Bu ay gerçi normal sürdü ama genelde az olur... Kürtajdan sonra özellikle. Bu yüzden amh testi istemiştim ısrarla zaten...
ne tahlili bu kusurama bakma böyle sordum ama benimde kürtajdan sonra bayağı azaldı da adetlerim o yüzden soruyorum
Renkl'nin bilmem ama ben amh testi yaptırdım yumurtalık rezervimle ilgili. Biliyorsun 35 ten sonra rezervlerdeazalma olabiliyor benim azalmış.
canım senin dediğin tahlilleri yazdım verdim doçent ameliyattaymış aradım asistanına yolladı, ona söyle dedi. bende senin yazdığın tahlilleri verdim asistana hocanız bunları istedi dediminşallah cuma günü çıkmaz bişe
canım hrmon tahlilleri , benim kürtajdan sonra değilde 3 4 aydır böyle oldu
canım senin dediğin tahlilleri yazdım verdim doçent ameliyattaymış aradım asistanına yolladı, ona söyle dedi. bende senin yazdığın tahlilleri verdim asistana hocanız bunları istedi dediminşallah cuma günü çıkmaz bişe
canım hrmon tahlilleri , benim kürtajdan sonra değilde 3 4 aydır böyle oldu
canım biliyorum ama şu anda bana kimse bir şey yapmıyor bekle diyor o yüzden böyle çok soruyorum
ya benim kürtajdan sonra doktor normal diyor ama ben telas ediyorum yapısıklık oldumu diye doktorum senin kürtajın gayet iyi bişi yok diyo ama bilemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?