Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh

günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh

İnşallah canım... Ben okula gidiyorum öpüyorum sizleri....

KADIN...

Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde yatmak içindir.

Kimi der ki kadın
yeşil bir harman yerinde
dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.

Kimi der ki ayalimdir.
boynumda taşıdığım vebalimdir.

Kimi der ki hamur yoğuran

Kimi der ki çocuk doğuran

Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal
O benim kollarım bacaklarım başım
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim
hayat arkadaşımdır.

Nazım Hikmet RAN

HEPİMİZİN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..

saol canım hep gülelim hep neşelenelim.. geçsin bu karabulutlar üstümüzden..

Bu korku hepimizde var canım. Dr me dedim yaza dek hamile kalmazsam ben yeniden rahim filmi çektireceğim o da bence gerek yok diyor. Eşim de sperm hızı da sorun çünkü...

canım benim başka bir sorunumda çıktı kürtajdan sonra ocak ayında göğsümde solid yani katı bir kitle çıktı doktor yeni çıkan bir şey dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gel dedi çok önemli diil dedi ama büyürse ilerde kötü bir şey olmasın diye alacaklarmış büyümesi iyi değilmiş bunlar kendiliğinden yokda olabilir dedi bende hamile kalmak istiyorum peki bir sakıncası varmı dedim oda hayır hiç bir sakıncası yok sen gebe kalabilirsin dedi benimde içim biraz rahatladı eğer kötü bir şey olsaydı hamile kalma derdi diye düşünüyorum aman işte sıkıntı ondanda çok korkuyorum

Dr n sorun olmaz demiş olmaz inşallah...

selam kızlar nasılsınız bir iki gündür yazamadım kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun ben hala adet olmadım yarın idrar testi yapacam sonra da sonuca göre kontrolü bekleyecem
hello cnm başın saolsun
renkli listeden bana yazdığın çıkacak sanki tşk ederim cnm inşallah biran önce herkesin yüzü güler
nazlım cnm inan çok çalışma olmadı iki günde bir kuralı uyguladım eşime kalsaydı gelecek ay için dua ediyordu :) bir de incir kürü yaptım şimdide öle yiyorum
ceza öğrencin ne oldu cnm okuyamadım yapıldı mı yarışma
minicikumut cnm senden naber var mı bi gelişme şiir paylaşımında çok hoş olmuş tşk
candas gelmedi heralde
chnb ablacım senden naber
nilde cnm geçmiş olsun

kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar :))) bugun evde olmicam arkadasa gidicem oturmaya opuyorum sevgiler

ayyyyyyyy ne güzel bi gün..canım hayırlı olsun..çok sevindim.sen yazınca okudum da yazamadım.biraz yoğundum.öğrencimi sormuşsun..bugündü yarışma veeeee 1. olduk.çok güzel bi duyguydu..çok heyecanlıydım.videoyu yükleyecektim ama bilgisayar açmıyor..başka bi zman yüklerim.
hellom geliyormuşsun..çok sevindim..sabırsızlıkla bekleyeceğim..

Minikler;bugün sende geçmiştin aklımdan.Güzel haberlerini aldık,alacağızda İnşallah.

Ben korunmaya devam.Önümüzde biraz daha yol olduğunu düşünüyorum.

Bu vesileyle takrar kutluyorum günümüzü.

''Kadınlar gününün kutlanmasına gerek duyulmayan günlere..''

İnşallah güzel haberlerini yarın verirsin bize. Ben de değişiklik yok canım...

kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar :))) bugun evde olmicam arkadasa gidicem oturmaya opuyorum sevgiler

Sağ ol seninde canım...

Tebrikler canım...

Minicikumut şiiriçin teşekkürler bayıldım...

canım saol seninde kadınlar günün kutlu olsun korkuyorum biraz işte

cANDAŞ NASIL GEÇTİ NİŞAN? fİLMİÇEKTİRDİN Mİ?

Kılzar merhaba, sayfalar çok olduğu için okuyamadım.ama okuyacağım.

Perşembe günü dr a gittim, ama dr un kendisiyle görüşemediğim için rahim testi çekinemedim, verdiği tarihte mersinde olacağımız için diğer aya kaldı, inş acısız geçer ve sonuçlar iyi olur.Bu aralar yumurtlama zamanlarım ama yine ümidim yok.Zaten orda eşimle muhatap olamadık hiç şimdi adama 2 gnde bir görüşelim desem olmaz, ondan dolayıda ümit yok yine diye düşünüyorum.

Kızımızı istedik, yüzüğümüzü taktık.Aileyi çok sevdik, umarımm hepte böyle devam eder, oğlumuzu da orada boraktık döndük geldik Ankaraya.Çok eğlendik, mzik çalmayı düşünmüyoduk kızın dayısı 7 ay evvel vefat etmiş, genç.Kuzeni müzik ayarlamış müsade istedik oyunlara çoştuk.Nişan olsaydı herhalde ancak bu kadar olurdu ama yine inş nişanda daha güzel olur herşey. Arkadaşımın düğünüde güzeldi, eşide iyi bir insana benziyor.Oralar günlük güneşlik bayıldık ya.buralarda da şükür karlar erimiş.yarın iş başı yapıyorum kısmet olursa.

:Bu aada iş yerindeki en yakın arkadaşlarımdan sanırım kazık yedim, kızlardan birini bir çocukla tanıştırmıştım.Ayrılmışlar ve çocuğun asla haketmeyeceği şekilde davranmış, henüz kendisiyle görüşemedik ama tahminimce arkadaşlardan diğeri iş yerinden bir mühendis çocuğu ayarlanaya çalışıyodu o da kızdan hoşlanıyormuş filan.sanırım o kızın etkisi var, ama eğer öyleyse yaşadığım şeyi asla unutamam.çünkü bu olay resmen kazık atmaktan farksız. neyse eden kendine eder ne diyeyim.

Atlas, chnb, nazlım, hilal adet oldunuz mu kızlar ? müjde var mı inş ?

lonelines, nuray, günlük, senem, yamateke, taf, sinua, pileo, hilal, datlıum, peppe, dr_alb, kıtty, minikler, minicik umut, ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarım varsa (çok özür dileyerek) nasılsınız ?

valla özledim hepinizi çok ya...

Kadınlar günümüz kutlu olsun, ve inş herşey gönlümüzce olsun.ç

Minikler sanırım yılın ilk müjdesi senden gelecek, gelsinde inş.Buna çok ihtiyacımız var bu aralar...Hadi bakalım ümitle bekliyoruz haberini.

Atlas, sanırım bu ayda pas olmuş.Testi (rahim)çektirdin mi ?

Kızlar son olarakta, dualar tamam mı acaba ? ben kimin ne kadar okuyacağını unuttum bi yazar mısınız ?

Son düzenleme:
Candaş eğlenmene sevindim. Ben 300 tane tefriciye okudum sana.Bir de yasin okudum canım... Ben adet oldum ovulasyon aldım bakalım ne olacak bu ay...

mİNİCİKUMUT DİŞ NEDENİYLE Mİ KORUNACAKSIN? sEN POZİTİFTİN HEP BU ARALAR SENDE KARAMSARLIK GÖRÜYORUM UMARIM ÖNEMLİ BİR SORUNUN YOKTUR...

candaş canım hoşgeldin. biz de seni çok özledik. tatil ve yüzük çok güzel geçmiş ne güzel. allah mutluluğunuzu bozmasın. film öbür aya kalmış, filme gerek kalmadan bu ay bir sürpriz olur belki ha:)))) tam da ovulasyon dönemindeymişsin rast gele inşallah. bende bekliyorum bakalım bat 12 mart az kaldı.:)))bu arada ben 400 okudum canım. allah dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…