günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh
günaydın kaderdaşlarım yaralı ceylanlarım anneler anne adayları canım arkadaşlarım kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bizim günümüz hep gülümseyelim inşallahhhh
Bu korku hepimizde var canım. Dr me dedim yaza dek hamile kalmazsam ben yeniden rahim filmi çektireceğim o da bence gerek yok diyor. Eşim de sperm hızı da sorun çünkü...
canım benim başka bir sorunumda çıktı kürtajdan sonra ocak ayında göğsümde solid yani katı bir kitle çıktı doktor yeni çıkan bir şey dedi 3 ay sonra tekrar kontrole gel dedi çok önemli diil dedi ama büyürse ilerde kötü bir şey olmasın diye alacaklarmış büyümesi iyi değilmiş bunlar kendiliğinden yokda olabilir dedi bende hamile kalmak istiyorum peki bir sakıncası varmı dedim oda hayır hiç bir sakıncası yok sen gebe kalabilirsin dedi benimde içim biraz rahatladı eğer kötü bir şey olsaydı hamile kalma derdi diye düşünüyorum aman işte sıkıntı ondanda çok korkuyorum
selam kızlar nasılsınız bir iki gündür yazamadım kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun ben hala adet olmadım yarın idrar testi yapacam sonra da sonuca göre kontrolü bekleyecem
hello cnm başın saolsun
renkli listeden bana yazdığın çıkacak sanki tşk ederim cnm inşallah biran önce herkesin yüzü güler
nazlım cnm inan çok çalışma olmadı iki günde bir kuralı uyguladımeşime kalsaydı gelecek ay için dua ediyordu :) bir de incir kürü yaptım şimdide öle yiyorum
ceza öğrencin ne oldu cnm okuyamadım yapıldı mı yarışma
minicikumut cnm senden naber var mı bi gelişme şiir paylaşımında çok hoş olmuş tşk
candas gelmedi heralde
chnb ablacım senden naber
nilde cnm geçmiş olsun
kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar :))) bugun evde olmicam arkadasa gidicem oturmaya opuyorum sevgiler
selam kızlar nasılsınız bir iki gündür yazamadım kadınlar günümüz hepimize kutlu olsun ben hala adet olmadım yarın idrar testi yapacam sonra da sonuca göre kontrolü bekleyecem
hello cnm başın saolsun
renkli listeden bana yazdığın çıkacak sanki tşk ederim cnm inşallah biran önce herkesin yüzü güler
nazlım cnm inan çok çalışma olmadı iki günde bir kuralı uyguladımeşime kalsaydı gelecek ay için dua ediyordu :) bir de incir kürü yaptım şimdide öle yiyorum
minicikumut cnm senden naber var mı bi gelişme şiir paylaşımında çok hoş olmuş tşk
candas gelmedi heralde
nilde cnm geçmiş olsun
kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar :))) bugun evde olmicam arkadasa gidicem oturmaya opuyorum sevgiler
ayyyyyyyy ne güzel bi gün..canım hayırlı olsun..çok sevindim.sen yazınca okudum da yazamadım.biraz yoğundum.öğrencimi sormuşsun..bugündü yarışma veeeee 1. olduk.çok güzel bi duyguydu..çok heyecanlıydım.videoyu yükleyecektim ama bilgisayar açmıyor..başka bi zman yüklerim.
hellom geliyormuşsun..çok sevindim..sabırsızlıkla bekleyeceğim..
hello cnm başın saolsun
candas gelmedi heralde
nilde cnm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?