Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep karşımızdalar:)nasıl bir çekim gücümüz varsa:)tecavüz sayılır...anlatmayayım belki okursun..

Öyle canım hep dikkatimizi çekiyor. Biz de oğlanla heceleme yapıyoruz. Kaç hecedir türünden sorular işte...

Öyle canım hep dikkatimizi çekiyor. Biz de oğlanla heceleme yapıyoruz. Kaç hecedir türünden sorular işte...

sen bi edebiyatçısın abla daha iyi bilirsin ama ben 1. sınıf okuturken sadece sesli ve sessizleri verdim ardından kaç tane sesli varsa o kadar hece vardır diye öğrettim..anlayanlar bu yolu bi daha unutmadılar..deneme sınavlarında 2.sınıfta bu heceleme soruları çok çıkıyor..

Canım edebiyat öğretmenliğiile farklı ... Heceliyor ama okurken heceleyemiyor ama...

Canım edebiyat öğretmenliğiile farklı ... Heceliyor ama okurken heceleyemiyor ama...

abla zmanla öğrenecek..örneğin kalem kelimesini ka-lem diye heceleyeceklerine kal-em diyebiliyorlar..2. sınıfta tamamen çözecektir..düşün bide 1. sınıf yaşını 6 ya çekiyorlar..

CİCİLER selamın hello :)

Günlükcüm sormuşsun kilo almış evet Çınar emziriyorum lakin göğüs uçlarım yine yara oldu dr gittim dr cildimden kaynaklandıını söyledi 3 aya kadar geçer dedi.
Ayrıca bir anjin olmuşum sormayın gitsin. Çınarda hapşuruyor ((. 2 gündür emzirmek dışında kucağıma alamıyorum içim gidiyor.

Taf odası çk güzel zarif ve eğlenceli olmuş. GÜle güle kullansın kullanın :) Uğraştığınıza değmiş :)

Tam yattım aklıma geldi aa dedim kızlara duaları yazacaktım kalktım tekrar :)

Devamlı düşük yapanlar için

1) Hakka süresini bir kağıda yazıp hamile kadın boynuna asarsa o çocuk her türlü tehlikeden korunur.
2) Ya Musavviru ismini bir kağıda yazıp düşük yapan kadın üzerinde taşısa Allahın izniyle bu durumdan kurtulur
3) Çocuğun düşmesinden korkan kadın sağ elini karnınn üzerine koyup Ya Mübdiü İsmi şerifini 99 kere zikrederse Allahın izniyle çocuğa birşey olmaz.

hAmileliğin problemsiz geçmesi için

1) A'la süresini yazıp hamileliği süresince üzerinden çıkarmayacak
2) Hakka sürsi yazılıp hamile olan hanımın oynuna asılacak.

Çocuk sahibi olamayanlar

1) Ya Varisü ismini şerifini ve Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin duasını çokça okumalı

bende bir iki duasını yaptım denildiği gibi sütü az olanlar ve emmeyen çocuklar için olanını Ya metinü sütü az olanlar için yazılsın bardağa demiş, ben arapçasını netten buldum biraz kalın kağıda yazdım kağıdı koli bantıyla kapladım sonra tekrar koli bandıyla yapıştırdım bardağa

zayıflamak içinde varmış onu deneyeceğim nazar da var okudukça yaarım size bunları.

Aklıma ne geldi Ya varis 707 kere oku diyordu bir yerde ben hamile kaldığım ay 770 kere okumuşum bugün babam söyledi.

Hepinizi öpüyorm çok inşallah dualarımız kabul olur.

kızlar uyuyordum yeni kalktım yemek yapıyorum acıkmışım :) nazlım cnm inşallah belirtilerin benim gibi seni yanıltır ben de adet bekliyordum ama son anda bi umut doğdu içime sabah yaptığım testte çok açık ikinci çizgi vardı yarın da adet günüm kasıklarımda batma çok oluşuyo bakalım ama ayın 17sine kadar kırmızı gelmezse (idrar testi ile çok umutlanmak istemiyorum) ziya beye gidecem kan tahlili felan düşünmüyorum nasıl olsa elimden bişey gelmeyecek yine 17sini bekleyecem 10 gün geçmiş oluyor çünkü allahım bu defa umutlarımı boşa çıkarmasın dualarınızı bekliyorum.. sonra yazarım yine kızlar yemeğimi yiyip ilacımı içip yatacam iyi geceler

hoba bu saatte ne acıkması way maşallah :) Ana hadi hayırlısı... İyi gecler mucuk

hello cnm benim öncelikle geçmiş olsun beni de grip mahvediyor bir an önce iyileşip oğluşunla hasret gidermeni diliyorum cnm
dualar için de ayrıca teşekkürler hemen not aldım

taf cnm ben atlamışım oğluşunun odasına bayıldım çok hoş olmuş allah güle güle kullanmayı nasip etsin ..

günaydın kızlar.burda yine kar yağıyor ve bizim öğrencilere muhtemelen yine tatil(( neyse dün okulu boyamaya başlamıştık. çim falan yaptık yarım kalmıştı, onu tamamlarız artık.

sabah sabah güzel bi haberle uyandık sanki. ayyyy miniklerim tatlım hadi gözün aydın. güvenilir bi testtir inşallah silik de olsa çıktıysa vardır bişeyler. kesin haberlerini bekliyoruz çok sevindim.

hellom geçmiş lsun tatlım.dikkat edin kendinize.

chnb ablacım bende geçen sene 1.sınıftım. çocuklar 2.dönem daha iyi anlıyor neyin ne olduğunu. 1.dönem çok yormuşlardı beni ama zamanla herşey daha iyi oluyor.kendini kasma bak gör bu dönem çok daha iyi geçecek.

ben okula kaçar. görüşürüz.

O kitap benide çok etkilemişti.Okumayanlara tavsiye ederim

kızlar taşındım.. evim çok güzel oldu bi ara foto çekip koyacam buraya.. internetimiz yok kapattıracam öteki evdekini, bi süre almayacaz.. şimdi okuldan giriyorum.. dün tahlillerimi verdim, öğleden sonra işim olduğu için sonuçları almadım.yarın alıcam dr a da yarın göstericem.. perşembe günü yazarım size sonuçları.. kaynanam geldi dün gece ayy görmeniz lazım gözleri deli deli bakıyor iyice kafayı oynatmış .. dün resmen korktum kocamın gözleride fal taşı gibi açılmıştı , o da korkmuş belli ..kadın normal deil.. Allah yardımcımız olsun kızlar dua edin ne olur.. kadın resmen deli deli bakıyo deli deli konuşuyor..hiç normal değil .. bi ton sıkıntımızın üstüne bi de bu manyak çıktı.. ne yapcaz bilmiyorum eğer acaip bişeyler yaparsa akıl hastanesine yatırırz başka çaresi yok.

adet olmuşsun canım hayırlısını dilemeye devam((( kolay gelsin.

kızlar şuan boş dersimdeyim.. okuyamadım geçmişi... chnbcim dediğin gibi yaptım 2. günü gittim.. ama sonucumu almadım çok işim olduğundan beklemedim.. yarın alacam.. sonuçları size anca perşembe günü yazabilirim.. dua edin ne olur.. bebek umudum yok oldu tamamen çok ama çok moralim bozuk.. kaynanamdan dolayı kadın resmen tımarhanelik olmuş kızlar..gece boyu kabuslar halüsinasyonlar gördüm yine hep bağırdım uyandım...

dün halam aradı rüyasında bi kız çocuğu görmüş elinde ekmek varmış halama getirmiş ekmeği, halam demiş aa bu kız kimin demiş, demişler ki sema nın kızı.. halam demiş ee semanın kızı düştü , yoo demişler işte o kız bu demişler.. düşmedi demişler

kız sen ne fenasın sennnnnnnnn:)kaynanalar falan varken fikfikler yapılmış çift çizgiler görülmüş anam anam hade bakalım kuzummm ya ziya bey seni 10 gün sonra mı çaardı pöf çok geçç çatlarıs meraktan bizzzzzzzz görüşelim kuzum yaa hadi hayırlısı inşallah

kızlar günaydın mutlu günler herkeseeeee ben kazım koyunc eşliğinde fatura kesiyprum sabahtan beri umarım yannış bişi yapmamaışımdır:)bu adamın sesi beni alıp götürüyo uzaklara bende ilk kez sabah ateş ölçtüm 36.3 çıktı adet gelio demek bu gelirsede gelmezsede............. diyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh bu ay çalışma filan yapmıcam sınavlar var onlara odaklanmam lazım öptüm cancaazlarımmmmmm

vayyyyyyy ablalarım ve ben ablalarım nasılsınız:)

merhaba kızlar....hepiniz nasılsınız?

bizden iyilik çok şükür...sabahları eşim gittikten sonra uyuyorum saat 10 da canım kızımın anne çok acıktım cümlesiyle uyanıyorum...off çok uykucu oldum gittim yaa...canım çok tatlı istiyor...kendimi freneyemiyorum bazen yiyorum sonrada üzülüyorum neden yedim diye:)) bu sabah bir taktik buldum...etimek yiyorum ekmeği kesmiştimya onuda paketiyle koyunca gidiyorda gidiyor:)) bugün 3 tane koydum paketini kaldırdım gözümün önünden:)) başardım sadece onları yedim karnım doydumu malesef( ama mecburen işte naparsın:))

minikler, canım hayırlısı olsun inşallah dra gidene kadar bizde hayırla bekleyeceğiz haberini....

kızlar kitap olaylarınıza çok güldüm yaa babası kim tecavüzemi uğramış falan:))) bende bu tecavüz olaylarını görünce yada okuyunca çok garip oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor...

renkliatlas, işiniz çok zormuş canım biliyorum öyle insanları en azından görümcem şizofrenya ayy allahım sizede yardım etsin kaynanada yardım etsin durumları çok zor allah kimselere göstermesin...bizimkide ilaçlarını aksatıyor sanırım misafir olan diğer görümcemle kavga etmişler geçen misafir olan geldi kapıyı açtım ağlıyor abim nerde beni evime bıraksın diye gelmiş...bide kızı var yavrum oda tartışmadan korkmuş çocuk ağlamış...eşim dışardaydı geldi ikna etmek için bir dünya uğraştık...kaynanam geldi öbür görümceler falan zor ikna ettik kaldı...eve gitse kocası yok birinci kat camlarda korkuluk yok falan offf da offf yani...

canım hayır olsun. rüyada ekmek, hamur falan görmek çok iyidir. hayırlara vesile olsun inşallah.

kaynanan için de Allah yardımcın olsun canım. Allah sabır versin, zor durum ama atsan atılmaz, satsan satılmaz. anne sonuçta. haa tedavilik bi durum varsa denersiniz. bir de tek kardeş eşin değil sanırım. gerekirse dönüşüm falan yaparsınız.

canım çok sevindim. süper bir haber bu. inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur bu sefer canım.
ben de ilk zamanlar yatarken hep acıkırdım, tost falan yapardım.
yarın da yazarsın bakalım.

canım ayva çekirdeğini suda bekletip sürüyolarmış. onu denedin mi göğüslerine.
çok geçmiş solun sana da.

kızlar candaştan haber mi yok, ben mi arada kaçırdım. merak ettik. nerelerdesin?

chnbcim inşallah aldığın son testler olur. hatta bitmeden hayırlı haberi alırız.

nazlımcım, seni de özledik ya. yaz canım arada da olsa.çok yoğunmuşsun, Allah kolaylık versin sana da.

minicikumut, buraya yazınca insana iyi geliyor. sen de yaz canım, dök içini ne varsa.

günlükçüm, sevindim iyi olmanıza kızçelerinle. bizim de kontrol cumartesi. şeker yüklemesi falan yapılcak.1.5 ay olcak. hissediyorum, biraz daha rahatım. inşallah gelişimi falan da iyidir.yine de tedirgin oluyor insan.

hilal, boyayı falan siz mi yapıyosunuz?sınıf öğretmeni olmak gerçekten bambaşka bişey. zaten en çok da onlar hatırlanıyor.

Günaydın Hello

Loneliness;baktığın zaman bir sıkıntım yok ama sürekli geçmişe dalıp gidiyorum.Keşkeler beliriyor falan filan..Ama geçer buda eminim

Yeğenim 19+4 günlük oldu.4 Boyutlu ultrasona girmişlerdi bugün.Görünce öyle mutlu oldum ki..Bir doğsun hele yiyeceğim o ellerini,o kuş ağzını cadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…