hep karşımızdalar:)nasıl bir çekim gücümüz varsa:)tecavüz sayılır...anlatmayayım belki okursun..
Öyle canım hep dikkatimizi çekiyor. Biz de oğlanla heceleme yapıyoruz. Kaç hecedir türünden sorular işte...
sen bi edebiyatçısın abla daha iyi bilirsin ama ben 1. sınıf okuturken sadece sesli ve sessizleri verdim ardından kaç tane sesli varsa o kadar hece vardır diye öğrettim..anlayanlar bu yolu bi daha unutmadılar..deneme sınavlarında 2.sınıfta bu heceleme soruları çok çıkıyor..
Canım edebiyat öğretmenliğiile farklı ... Heceliyor ama okurken heceleyemiyor ama...
kızlar uyuyordum yeni kalktım yemek yapıyorum acıkmışım :) nazlım cnm inşallah belirtilerin benim gibi seni yanıltır ben de adet bekliyordum ama son anda bi umut doğdu içime sabah yaptığım testte çok açık ikinci çizgi vardı yarın da adet günüm kasıklarımda batma çok oluşuyo bakalım ama ayın 17sine kadar kırmızı gelmezse (idrar testi ile çok umutlanmak istemiyorum) ziya beye gidecem kan tahlili felan düşünmüyorum nasıl olsa elimden bişey gelmeyecek yine 17sini bekleyecem 10 gün geçmiş oluyor çünkü allahım bu defa umutlarımı boşa çıkarmasın dualarınızı bekliyorum.. sonra yazarım yine kızlar yemeğimi yiyip ilacımı içip yatacam iyi geceler
chnb abla leyla alexandre cavelius...bosnahersek savaşında tutsak tutulan işkence gören türk kızı leyla yı anlatıyor..çok güzel bir kitap..insan üzülüyor okudukça.gerçekleri daha iyi anlıyorsun 93-95 li yılları anlatıyor..bu kitaptada leyla hamile:)şuan o sayfaları okuyorum..
nazlım umarım adet olmazsın..inşallah....
nuraycım bende daha bitiremedim..anladığım kadarı ile cumaya kadar bitirelim..candas cuma gelince duasını yapar..
kızlar nasılsınız?hepinize iyi akşamlar..
O kitap benide çok etkilemişti.Okumayanlara tavsiye ederim
Canım bence git yarın 2.ya da 3. gün en doğru sonuç çıkıyoermuş bence de izin alma şimdiden. İşleri de yavaş yavaş yaparsın. Körler sağırlar birbirini ağırlar oynuyoruz resmen. Adet geene kadarateş de düşse, testler negatif de olsa ümitleniyoruz sonra üzülüyoruz sonra da teselli etmeye çalışıyoruz birbirimizi... Bugün eşimle yaza kadar olmazsa belki yeniden tüp bebek mi denesek diye konuşmaya başladık... ONDA HIZ SORUNU BEN DE REZERV AZLIĞI + SORUNLAR....
adet olmuşsun canım hayırlısını dilemeye devam((( kolay gelsin.
kızlar uyuyordum yeni kalktım yemek yapıyorum acıkmışım :) nazlım cnm inşallah belirtilerin benim gibi seni yanıltır ben de adet bekliyordum ama son anda bi umut doğdu içime sabah yaptığım testte çok açık ikinci çizgi vardı yarın da adet günüm kasıklarımda batma çok oluşuyo bakalım ama ayın 17sine kadar kırmızı gelmezse (idrar testi ile çok umutlanmak istemiyorum) ziya beye gidecem kan tahlili felan düşünmüyorum nasıl olsa elimden bişey gelmeyecek yine 17sini bekleyecem 10 gün geçmiş oluyor çünkü allahım bu defa umutlarımı boşa çıkarmasın dualarınızı bekliyorum.. sonra yazarım yine kızlar yemeğimi yiyip ilacımı içip yatacam iyi geceler
canım hayır olsun. rüyada ekmek, hamur falan görmek çok iyidir. hayırlara vesile olsun inşallah.kızlar şuan boş dersimdeyim.. okuyamadım geçmişi... chnbcim dediğin gibi yaptım 2. günü gittim.. ama sonucumu almadım çok işim olduğundan beklemedim.. yarın alacam.. sonuçları size anca perşembe günü yazabilirim.. dua edin ne olur.. bebek umudum yok oldu tamamen çok ama çok moralim bozuk.. kaynanamdan dolayı kadın resmen tımarhanelik olmuş kızlar..gece boyu kabuslar halüsinasyonlar gördüm yine hep bağırdım uyandım...
dün halam aradı rüyasında bi kız çocuğu görmüş elinde ekmek varmış halama getirmiş ekmeği, halam demiş aa bu kız kimin demiş, demişler ki sema nın kızı.. halam demiş ee semanın kızı düştü , yoo demişler işte o kız bu demişler.. düşmedi demişler
canım çok sevindim. süper bir haber bu. inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur bu sefer canım.kızlar uyuyordum yeni kalktım yemek yapıyorum acıkmışım :) nazlım cnm inşallah belirtilerin benim gibi seni yanıltır ben de adet bekliyordum ama son anda bi umut doğdu içime sabah yaptığım testte çok açık ikinci çizgi vardı yarın da adet günüm kasıklarımda batma çok oluşuyo bakalım ama ayın 17sine kadar kırmızı gelmezse (idrar testi ile çok umutlanmak istemiyorum) ziya beye gidecem kan tahlili felan düşünmüyorum nasıl olsa elimden bişey gelmeyecek yine 17sini bekleyecem 10 gün geçmiş oluyor çünkü allahım bu defa umutlarımı boşa çıkarmasın dualarınızı bekliyorum.. sonra yazarım yine kızlar yemeğimi yiyip ilacımı içip yatacam iyi geceler
canım ayva çekirdeğini suda bekletip sürüyolarmış. onu denedin mi göğüslerine.CİCİLER selamın hello :)
Günlükcüm sormuşsun kilo almış evet Çınar emziriyorum lakin göğüs uçlarım yine yara oldu dr gittim dr cildimden kaynaklandıını söyledi 3 aya kadar geçer dedi.
Ayrıca bir anjin olmuşum sormayın gitsin. Çınarda hapşuruyor((. 2 gündür emzirmek dışında kucağıma alamıyorum içim gidiyor.
Taf odası çk güzel zarif ve eğlenceli olmuş. GÜle güle kullansın kullanın :) Uğraştığınıza değmiş :)
Tam yattım aklıma geldi aa dedim kızlara duaları yazacaktım kalktım tekrar :)
Devamlı düşük yapanlar için
1) Hakka süresini bir kağıda yazıp hamile kadın boynuna asarsa o çocuk her türlü tehlikeden korunur.
2) Ya Musavviru ismini bir kağıda yazıp düşük yapan kadın üzerinde taşısa Allahın izniyle bu durumdan kurtulur
3) Çocuğun düşmesinden korkan kadın sağ elini karnınn üzerine koyup Ya Mübdiü İsmi şerifini 99 kere zikrederse Allahın izniyle çocuğa birşey olmaz.
hAmileliğin problemsiz geçmesi için
1) A'la süresini yazıp hamileliği süresince üzerinden çıkarmayacak
2) Hakka sürsi yazılıp hamile olan hanımın oynuna asılacak.
Çocuk sahibi olamayanlar
1) Ya Varisü ismini şerifini ve Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin duasını çokça okumalı
bende bir iki duasını yaptım denildiği gibi sütü az olanlar ve emmeyen çocuklar için olanını Ya metinü sütü az olanlar için yazılsın bardağa demiş, ben arapçasını netten buldum biraz kalın kağıda yazdım kağıdı koli bantıyla kapladım sonra tekrar koli bandıyla yapıştırdım bardağa
zayıflamak içinde varmış onu deneyeceğim nazar da var okudukça yaarım size bunları.
Aklıma ne geldi Ya varis 707 kere oku diyordu bir yerde ben hamile kaldığım ay 770 kere okumuşum bugün babam söyledi.
Hepinizi öpüyorm çok inşallah dualarımız kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?