- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.061
hilal, canım aslında ilgili olduğunuz için sizi gururlandırmalılar ne biçim bir idareymiş bu böyle...üzüldüm(
chnb, kızım kaç gündür babası giderken uyanıyor 7 de...zaten uyumak istemeyen bir çocuk tv izliyor, oyun oynuyor...ben uyuyorum:)) kızım acıkmasa uyanacağım yok hani:)) öğlen markete gittik parkta çok oynatmadım burun akıntısı var iki gündür parktan geldik diye hırçınlaştı...hıııı dedim senin olayın farklı hadi bakalım yatağa 2 dakikada uyudu:)) şimdi uyuyor yemekte yemeden yattı çok aç uyanacak yemek yaptım bende takılıyorum...
hilal, sağol canım evet uyurken sürekli öpüyoruz ben öpünce bişey olmuyorda babası öpünce kızıyor haklı çocuk sakalları batıyor:)) allah sizede tez zamanda sağlıklı evlatlar versin...
güle güle kullan canım.Ahmet Ümit'i çok severim Aşk Köpekliktir hikaye kitabına başladım, her hikaye ürkütücü... Tuhaf oldum ya sağlıklı aşık olan yok galiba hikayede. Her kahraman manyak...
güle güle kullan canım.
çıtakçım, sen de güle güle kullan oğluşuna aldıklarını. haziran annelerinde gözüme çarptı, anneni getirtecekmişsin sorun olmazsa. inşallah herşey gönlünce olur.
mrb kızlar nasılsınız
ben hala sistitle uğraşıyorum ilaç kullanmamaya da direniyorum umudum yok ama ne bileyim.sistitte bakteriler spermin ölmesine neden oluyomuş bu ay da böyle geçecek sanırım
birde aklıma birşey takıldı yumurta çatladıktan sonra eğer döllenmişse vücut ısısı hep yüksek mi kalır çünkü ben diğer hamileliğimde böyle bişey hatırlamıyorum yani istisnalar olabilir mi?
Ben Bab-ı Esrar, İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi'ni okudum. Patasana'yı da . Hepsini özellikle İstanbul Hatırası'nı çok sevdim. Diğerlerini de okuyacağım.
Kitap önermek zor bir şey. Elif Şafak'ın hemen hepsini okudum sen hangilerini okudun? Ondan tavsiye ederim...
Hellom uyku tutmamis seni anlasilan.. Candasda daha gelmedi. en az bi hafta yokum diyordu. 1 hafta oldumu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?