Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Niye anlattığını biliyorum ki..Bazen sebep yokken insan bunalabilir bunun için söylüyorsun bana..Yanlız değilim bu tuhaf ruh halinde değil mi bacım

Günlük senin yazdıklarını okurken diyorum ki içimden günlükle yanyana olsam saatlerce konuşabiliriz herhalde.Senden pozitif anlamda elektrik alıyorum.Hatta hayal dünyamda biz sohbet ederken Destina sürekli muhabbettimizi bölüyor

Muhtemelen senden yaşca küçüğüm.Ama anlaşmak için yaşın bir önemi yok ki

Bahar gelsin güzel olacak herşey..Yüreğimizede bahar gelecek İnşallah

selam kızlar. aman allahım ne güzel bi haberdir bu. içim bu tuhaf oldu minikler canım benim öyle sevindim ki. teyzesi yesin o fasulye tanesini:)))) allahım onu sana bağışlasın. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak. kaynananı da boşver ya ne güzel gidiyorlarmış. sen hamilesin güzelim başkalarının seni moralini bozmasına izin verme. açılışı yaptın bizi de al yanına:)))))dua et bizim için de.

datlum geçmiş olsun canım ya iyileşirsin umarım çabucak.inşallah arkadaşların dediği gibi olur da hamile kalırsın hemen.

loneliness geçmiş olsun canım benim.kendine iyi bak. kontrol varmış güzel haberlerle dön inşallah.

renklim nasılsın canım. tahlillerde bi sıkntı çıkmış sanırım çözülür umarım. nasıl yeni evine alıştın mı?

minicikumut canım benim bende de var bu aralar. inan sürekli uyumak istiyorum ki zaman geçsin. zevk almıyorum eskisi gibi. ara ara oluyor sanırım. bi de havalar soğuk evden dışarı çıkamıyoruz onun da etkisi vardır eminim. inşallah bahar çabuk gelir de bu rehavetten kurtuluruz canım.

peppe canım inşallah sıkıntılarında çabucak kurtulursun.

chnb, candaş, nazlım, nilde, nuray, günlük, ceza, hellom sizler nasılsınız.

Son düzenleme:
Yaptığımızın adı şükürsüzlük olabiliyor bazen Hilalcim.Umarım bu depresif hal bir an önce geçer

Yaptığımızın adı şükürsüzlük olabiliyor bazen Hilalcim.Umarım bu depresif hal bir an önce geçer

yaşananlar bizi umutsuzluğa itebiliyor evet canım ama dediğin gibi halimize şükretmeyi unutmamak gerekiyor gerçekten. allahım çok güzel günler gösterir inşallah bundan sonra.

Sanırım hepimiz depresyondayız... Kurtulalım di mi?:))

Minkler tebrikler, açılışı yaptık gerisi gelsin inşallah...

Lone canım geçmiş olsun... Gelince yaz hemen...

Günlük canım oluyor öyle alınganlıklar.

Benim de 7.günüm hala lekem var. Bakalım bu ay ne gösterecek...

öyle valla abla. minikler bizi biraz kendimize getirdi ancak daha da artmalı ya.sıra sıra gelmeli bebişler. hatta üstü üste mümkünse:)))) inşallah olur bu ay.

İNŞ GÜZEL ŞEYLER OLUR CANIM ARKADAŞIM ... MORALİN NASIL ?
SELAM CANIM, DARISI BAŞIMIZA İNŞ.nASILSIN ?

DEPRESYONDAYIZ VALLA, BENİM KENDİ ADIMA EPEYCE BİR SÜRE (EŞİME KAVUŞANA DEK ) UMUDUM YOK TA KEŞKE UMUTSUZLUĞUMDA BULSA BENİ VE HEPİMİZİ.İNŞ BU AY UĞURLU GELİR ABLACIM.

GÜNLÜK : CANIM ÇOK SAOL, İYİYİM ŞÜKÜR SEN NASILSIN ? EŞİNLE AZ ATIŞMIŞSINIZ.SONRA DÜZELMŞ ŞÜKÜR :) SANIRIM BUNALTILARIN BİR SEBEBİDE HAVALAR OLABİLİR, DIŞARI ÇIKIP ENERJİLERİMZİ ATAMIYORUZ Kİ.

Son düzenleme:
kızlar, böyle sıkıştırmış gibi olmayımda chnb, datlum ve hilal dışında kimler kaçtane dua okudu öğrenebilir miyuim ? onları yazdım, ona göre eksikleri tamamlayım pazartesi akşamda duasını yapayım.sonra sıradaki arkadaşa okuyalım olur mu ?

inşallah canım darısı başımıza. iyiyim canım benim çok yorgunum halsizim sadece,iyice uykucu oldum sorma.umutları tüketmek yok tatlım. mucizenin ne zman geleceği blli olmaz:)))

Son düzenleme:
Hilalciğim inşallah.

Candaş Loneliness 400 okudu bildiğim kadarıyla...

canım saol bugün biraz stresliyim canım sıkılıyor onun dışında iyiyim tatlım senden ne haber hamile haberini duyunca çok sevindim inşallah burdaki herkes hamile kalır biran önce sağlıklarla bebişleri kucaklarımıza alırız bu arada mahsuru yoksa ne duası okuyorsunuz

inşallah canım darısı başımıza. iyiyim canım benim çok yorgunum halsizim sadece,iyice uykucu oldum sorma.umutları tüketmek yok tatlım. mucizenin ne zman geleceği blli olmaz:)))
hayırlısı inş canım, haklısın sende :) inş uykular bebekten olsun :)
Hilalciğim inşallah.

Candaş Loneliness 400 okudu bildiğim kadarıyla...
teşekkürler abla.

galiba sende aramıza katıldın.hoşgeldin, ben topiğin demirbaşı.16. denemem bitti, eğer ilk bebeğim yani bebekleriö yaşaydı haziran 2011 de doğacaktı, ikizlerdi yani eşimlede tayinciyiz farklı şehirlerde.ilk bebeğimiz tesadüfen geldi ikinciyi zorluyoruz olmuyor.inş sen çok beklemeden bebeğine kavuşursun canım.

hayırdır canım önemli bi durum yok umarım. ben de iyiyim çok şükür canım. yoruldum bu hafta biraz. inşallah canım ya biran önce olsun istiyorum. burdaki herkese sırasıyla tefriciye okuyoruz canım katılmak istersen buyur gel:))))

evet yeniyim ben.hoşbuldum inşallah ikinciside sağlıklarla gelir mutlu eder annesini.benim hiç bebeğim yok 26 haziranda evlendim eylül de hamile kaldım kasım da bebeğimin kalbi durdu uzun uğraşlardan sonra kürtaj oldum şimdi denemelerdeyiz.inşallah en kısa zamanda tutar hepimizin de inşallah buranın en yaşlısı benim galiba 37 yaşındayım doktorum bi sorunun yok diyor bekliyorum canım işte

candaş hatırlatmak istemem canım ama ikiz miydi(( bilmiyordum. hangi tarafta var ikizler

Son düzenleme:

yok canım önemli bişi yok da ne biliyim bugün karamsar bir günümdeyim herhalde dinlen biraz.canım bende okumak isterim yer gök duayla kurulmuş nasıl yapcam bu işi

yok canım önemli bişi yok da ne biliyim bugün karamsar bir günümdeyim herhalde dinlen biraz.canım bende okumak isterim yer gök duayla kurulmuş nasıl yapcam bu işi

bu aralar hepimizde var canım karamsarlık atlatırız inşallah bu kötü günleri. candaşın duasını yeni bitirdik o tamamlasın yeni bi arkadaşa başlayacağız şuan kim sırada bilmiyorum ancak kızlar burdan haber verirler katılırız.

inşallah canım bitsin bu sıkıntılı günler hayırlısıyla.canım ben kendim okuycam sanıyordum sizi zora sokmak istemem en sona kalıyım benden önceki bütün arkadaşlar bitsin daha sonra müsait olunca olsun yineliyorum mahsuru yoksa tabiki tatlım

minicikumut, aynen doğru anlamışsın canım:)) pozitif elektrik veriyorsam ne mutlu bana çok sevndim böyle düşünmene canım...yanılmıyorsam senin 6. hissin kuvvetliydi, benimde...ve kızımın konuşmalarımızı bölmesi düşüncende çok doğru:)) beni eve gelen herkezden çok kıskanıyor çünkü izin vermiyor konuşmamıza...ne güzel olurdu saatlerce konuşmak...ben 33 oldum canım....bahar benide çok yüreklendiriyor güneş açınca dünyalar benim oluyor sanki...kış doğumluyum sanırım o yüzden kışı pek sevmiyorum...bahar gelsin yaz gelsin...çıkayım dışarda akşama kadar oturayım kızımda doya doya oyun oynasın oda çok sıkıldı çünkü:)) ben çocukluğumu çok yaşayamadım içe kapanık bir çocuktum dışarılarda oyun oynadığımı pek hatırlamıyorum...ne zaman üniv. gittim o zaman sanki yeni doğmuş gibi açıldım hayata...bu yüzden kızımında benim gibi bir çocukluk geçirmesini istemiyorum...hep oyun hep oyun oynasın istiyorum...belkide çocukluğumda içe kapanık olduğumdan evde oturmayı pek sevmiyorum...bahar gelsede atsam kendimi dışarı...kapımın önüne piknik alanı yapıldı benim için çok iyi oldu...yapıyorum çayımı yanına bişeyler daha eşimin işten geleceği vakit indiriyorum kamelyaya temiz havada ohhh ye iç eğlen:)) yada yapıyorum hazırlığımı alıp sahile iniyoruz...kızımda alıştı evde durmak istemiyor:))

tatlım bir süredir bekleyen arkadaşlardan başladık. bir kişiyi seçiyoruz ve herkes okuyacağı kadar alıyor onun için okuyor,tamamlamak için geri kalanı da kendisi okuyor. sonra sırasıyla bize de okunur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…