- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.141
minicikumut, selam canım her insanın yaşadığı ruh hali bu gelip geçici canım seninkide çalışmalara kadar geçer umarım...geçen bende girdim bir ruh hali içine:)) eşim eve geliyor yemeğini yiyor kendini pc başına zor atıyor...hiç bişey demedim çok sinirlendim bişey yiyorduk yermisin dedim benim onu sevmediğimi biliyorsun ısrar etme yemiyorum falan dedi bende çok kırıldım konuşmadım sonra yatana kadar...kızım onunla ilgilensin diye yanına gidiyor çocuğa kızıyor falan daha çok sinirlendim tabii...ertesi gün sabah kahvaltısını hazırladım gittim yattım...normalde arabayla gidene kadar camdan yolcularım....o gün içinde hiç aramadı tel kapanmış şarjı bitmiş bende hiç aramadım zaten akşam geldi benim surat turşu satıyor zaten...hayatım iyimisin tel kapanmıştı o nedenle arayamadım dedi...niye böylesin falan yok bişey dedim...var bişey bırakmıcam anlat dedi anlatsam ne değişirki boşver falan dedim...benim yaşlar anında başladı akmaya...bu arada anlattıklarımın hamilelikle ilgisi yok normalde sulu gözüm zaten:)) sonra bunları bunları yapıyorsun bizimle sadece akşamları birliktesin ondada pc başındasın falan bana sarılıyordu en son dedimki bide ikinci çocuk düşündük salak ben bunları düşünmedim falan derken film koptu bıraktı sarılmayı bu çocuk konularında çok hassas sakın başka bişey deme dedi...gitti tüttürdü:)) geldi özür dilemeye başladı...karnımı sevmeye başladı bebeğimiz nasıl falan...derken ben kendime geldim:)) yaa bizde sürekli evdeyiz bide son aylarda maddi anlamda sıkıntı var herşey kıtı kıtına bu nedenle dışarıda pek çıkamadık iyice bunaldım sanırım...niye anlattın dicen belki ama ne bileyim hepimizde var bu durumlar yalnız değilsin demek için yazdım işte :))
.
Yaptığımızın adı şükürsüzlük olabiliyor bazen Hilalcim.Umarım bu depresif hal bir an önce geçer
Sanırım hepimiz depresyondayız...Kurtulalım di mi?:))
Minkler tebrikler, açılışı yaptık gerisi gelsin inşallah...
Lone canım geçmiş olsun... Gelince yaz hemen...
Günlük canım oluyor öyle alınganlıklar.
Benim de 7.günüm hala lekem var. Bakalım bu ay ne gösterecek...
İNŞ GÜZEL ŞEYLER OLUR CANIM ARKADAŞIM ... MORALİN NASIL ?canım daha dr la görüşmedim , henüz tahlilleri göstemedim.. rahim filmi demedi dr bana, tahlil sonuçlarına göre değerlendirecekler.
günlükçüm kendi dr umu göremedim ki salak asistanın birine gösterdim bu tahlilleri istiyorum diye chnb yazmıştı onları istediğimi dedim ama o salak sadece bunları yazmış gerizekalı yaaa...off işin yoksa 1 ay daha bekle , fsh lh felan hepsini yazmıştım, ama yazmamış adam.
SELAM CANIM, DARISI BAŞIMIZA İNŞ.nASILSIN ?selam kızlar. aman allahım ne güzel bi haberdir bu. içim bu tuhaf oldu minikler canım benim öyle sevindim ki. teyzesi yesin o fasulye tanesini:)))) allahım onu sana bağışlasın. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak. kaynananı da boşver ya ne güzel gidiyorlarmış. sen hamilesin güzelim başkalarının seni moralini bozmasına izin verme. açılışı yaptın bizi de al yanına:)))))dua et bizim için de.
datlum geçmiş olsun canım ya iyileşirsin umarım çabucak.inşallah arkadaşların dediği gibi olur da hamile kalırsın hemen.
loneliness geçmiş olsun canım benim.kendine iyi bak. kontrol varmış güzel haberlerle dön inşallah.
renklim nasılsın canım. tahlillerde bi sıkntı çıkmış sanırım çözülür umarım. nasıl yeni evine alıştın mı?
minicikumut canım benim bende de var bu aralar. inan sürekli uyumak istiyorum ki zaman geçsin. zevk almıyorum eskisi gibi. ara ara oluyor sanırım. bi de havalar soğuk evden dışarı çıkamıyoruz onun da etkisi vardır eminim. inşallah bahar çabuk gelir de bu rehavetten kurtuluruz canım.
peppe canım inşallah sıkıntılarında çabucak kurtulursun.
chnb, candaş, nazlım, nilde, nuray, günlük, ceza, hellom sizler nasılsınız.
Sanırım hepimiz depresyondayız...Kurtulalım di mi?:))
Minkler tebrikler, açılışı yaptık gerisi gelsin inşallah...
Lone canım geçmiş olsun... Gelince yaz hemen...
Günlük canım oluyor öyle alınganlıklar.
Benim de 7.günüm hala lekem var. Bakalım bu ay ne gösterecek...
İNŞ GÜZEL ŞEYLER OLUR CANIM ARKADAŞIM ... MORALİN NASIL ?
SELAM CANIM, DARISI BAŞIMIZA İNŞ.nASILSIN ?
DEPRESYONDAYIZ VALLA, BENİM KENDİ ADIMA EPEYCE BİR SÜRE (EŞİME KAVUŞANA DEK ) UMUDUM YOK TA KEŞKE UMUTSUZLUĞUMDA BULSA BENİ VE HEPİMİZİ.İNŞ BU AY UĞURLU GELİR ABLACIM.
GÜNLÜK : CANIM ÇOK SAOL, İYİYİM ŞÜKÜR SEN NASILSIN ? EŞİNLE AZ ATIŞMIŞSINIZ.SONRA DÜZELMŞ ŞÜKÜR :) SANIRIM BUNALTILARIN BİR SEBEBİDE HAVALAR OLABİLİR, DIŞARI ÇIKIP ENERJİLERİMZİ ATAMIYORUZ Kİ.
selam kızlar. aman allahım ne güzel bi haberdir bu. içim bu tuhaf oldu minikler canım benim öyle sevindim ki. teyzesi yesin o fasulye tanesini:)))) allahım onu sana bağışlasın. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak. kaynananı da boşver ya ne güzel gidiyorlarmış. sen hamilesin güzelim başkalarının seni moralini bozmasına izin verme. açılışı yaptın bizi de al yanına:)))))dua et bizim için de.
datlum geçmiş olsun canım ya iyileşirsin umarım çabucak.inşallah arkadaşların dediği gibi olur da hamile kalırsın hemen.
loneliness geçmiş olsun canım benim.kendine iyi bak. kontrol varmış güzel haberlerle dön inşallah.
renklim nasılsın canım. tahlillerde bi sıkntı çıkmış sanırım çözülür umarım. nasıl yeni evine alıştın mı?
minicikumut canım benim bende de var bu aralar. inan sürekli uyumak istiyorum ki zaman geçsin. zevk almıyorum eskisi gibi. ara ara oluyor sanırım. bi de havalar soğuk evden dışarı çıkamıyoruz onun da etkisi vardır eminim. inşallah bahar çabuk gelir de bu rehavetten kurtuluruz canım.
peppe canım inşallah sıkıntılarında çabucak kurtulursun.
chnb, candaş, nazlım, nilde, nuray, günlük, ceza, hellom sizler nasılsınız.
hayırlısı inş canım, haklısın sende :) inş uykular bebekten olsun :)inşallah canım darısı başımıza. iyiyim canım benim çok yorgunum halsizim sadece,iyice uykucu oldum sorma.umutları tüketmek yok tatlım. mucizenin ne zman geleceği blli olmaz:)))
teşekkürler abla.Hilalciğim inşallah.
Candaş Loneliness 400 okudu bildiğim kadarıyla...
canım saol bugün biraz stresliyim canım sıkılıyor onun dışında iyiyim tatlım senden ne haber hamile haberini duyunca çok sevindim inşallah burdaki herkes hamile kalır biran önce sağlıklarla bebişleri kucaklarımıza alırız bu arada mahsuru yoksa ne duası okuyorsunuz
canım saol bugün biraz stresliyim canım sıkılıyor onun dışında iyiyim tatlım senden ne haber hamile haberini duyunca çok sevindim inşallah burdaki herkes hamile kalır biran önce sağlıklarla bebişleri kucaklarımıza alırız bu arada mahsuru yoksa ne duası okuyorsunuz
hayırlısı inş canım, haklısın sende :) inş uykular bebekten olsun :)
teşekkürler abla.
galiba sende aramıza katıldın.hoşgeldin, ben topiğin demirbaşı.16. denemem bitti, eğer ilk bebeğim yani bebekleriö yaşaydı haziran 2011 de doğacaktı, ikizlerdi yanieşimlede tayinciyiz farklı şehirlerde.ilk bebeğimiz tesadüfen geldi ikinciyi zorluyoruz olmuyor.inş sen çok beklemeden bebeğine kavuşursun canım.
hayırdır canım önemli bi durum yok umarım. ben de iyiyim çok şükür canım. yoruldum bu hafta biraz. inşallah canım ya biran önce olsun istiyorum. burdaki herkese sırasıyla tefriciye okuyoruz canım katılmak istersen buyur gel:))))
yok canım önemli bişi yok da ne biliyim bugün karamsar bir günümdeyim herhalde dinlen biraz.canım bende okumak isterim yer gök duayla kurulmuş nasıl yapcam bu işi
bu aralar hepimizde var canım karamsarlık atlatırız inşallah bu kötü günleri. candaşın duasını yeni bitirdik o tamamlasın yeni bi arkadaşa başlayacağız şuan kim sırada bilmiyorum ancak kızlar burdan haber verirler katılırız.
Niye anlattığını biliyorum ki..Bazen sebep yokken insan bunalabilir bunun için söylüyorsun bana..Yanlız değilim bu tuhaf ruh halinde değil mi bacım
Günlük senin yazdıklarını okurken diyorum ki içimden günlükle yanyana olsam saatlerce konuşabiliriz herhalde.Senden pozitif anlamda elektrik alıyorum.Hatta hayal dünyamda biz sohbet ederken Destina sürekli muhabbettimizi bölüyor
Muhtemelen senden yaşca küçüğüm.Ama anlaşmak için yaşın bir önemi yok ki
Bahar gelsin güzel olacak herşey..Yüreğimizede bahar gelecek İnşallah
inşallah canım bitsin bu sıkıntılı günler hayırlısıyla.canım ben kendim okuycam sanıyordum sizi zora sokmak istemem en sona kalıyım benden önceki bütün arkadaşlar bitsin daha sonra müsait olunca olsun yineliyorum mahsuru yoksa tabiki tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?