Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar. nasılsınız. herkese iyi hafta sonları.

minikler canım benim inşallah duyacaksın bebişin pıtpıtlarını:)))içini ferah tut dualarımız seninle.

loneliness canım hadi gözün aydın bebişimiz iyiymiş. sen de iyileş biran önce:)))

iyiyim canım çalışıyorum allah kolaylık versin ödev yapmak zor iş canım bence hepsinden zor

Evet canım çok geriyor beni. Çok vermiş bu hafta benim de yazılı sorusu hazırlamam lazım daha. Vay halime. Cumartesi çalışıyor musun?

Maşallah canım. İlaçlarını iç .Antibiyotiği de ihmal etme. Enfeksiyonlar erken doğumu başlatan en önemli nedenlerden bu yüzden iç. Bazı anneler bebeğe zararlı diye içmek istemezler. Karzarar hesabı yapınca içmen yararlı olacak. İnşallah güzel olacak her şey...

Hilal habire unutuyorum yaşlılık. Şafak kaç?

merhaba arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta küretaj olmak zorunda kaldım, çok acı bişey Allah kimsenin başına vermesin ama mutlaka vardır bundada bir hayır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum Rabbim benim durumumda olan herkese sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah...
aranızda tekrardan hamile kalanlar olmuş ne güzel inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz. banada doktorum 6 ay korunun dedi ama ben araştırdım birçok yerde 3 ay yeterli diye yazıyo benim için daha erken ama napsam bilemedim.

merhaba. çok çok geçmiş olsun. hepimiz burda aynı şeyleri, aynı acıları yaşadık. ben de 3 ay önce kürtaj oldum. doktorum bana 3 ay korunma vermişti yeni bitti sayılır. bazı doktorlar bi adet geçirin sonra diyor, bazıları 3 ay, bazıları 6 ay. ben rahmin toparlanması için 3 ay beklemeyi uygun gördüm. inşallah sende hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak kendini çabuk toparlar ve tekrar sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini. burda tekrar hamile kalıp bebişini sağlıkla kucağına alan arkadaşlarımız, şuan hamile olan arkadaşlarımız var. biz de onlardan oluruz inşallah canım.

chnb evet canım tam gün benim çalışma saatleri cumarteside dahil sabah 9 aksam 8 pazar tatil her şeyi pazara sıkıştırıyorum temizlik dinlenme yemek gezmek gerçi yapabildiğim sadece temizlik ve yemek kayınvalideye gideceğim pazar tabiki temizlik yapamıyorum ev çok pisleniyor arkadaşlarım kızıyor 2 kişisiniz evin kirlenmez diye ama kirleniyo ciddi anlamda toz çok oluyor o hafta sinir oluyorum gerçi ayda bir gidebiliyoruz onların evi bana uzak

sağol canım teşekkür ederim. senin de şafağa az kalmış. inşallah gelir annişi fazla bekletmeden.

evet canım öyleymiş. içicem muhakkak. ne hikmetse 2.ye tekrarlıyor. su da içiyorum aslında çok. bir ara sıfırlanmıştı. 13 haftalıkken tekrar antibiyotik kullanmıştım. herşey bebiş için ne yapalım. zehir verseler ilaç diye içicem mecburen. cals d 3 verdi, denemek için ona da başladım. uğraşarak da olsa içiyorum.

canım çok geçmiş olsun. benim de ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu. ilk günlerde çok zor oluyor. ben sadece 1 ay kourndum hemen hamile kalamıyorum zaten diye. 6 ayımdfa çok şükür tekrar hamile kaldım. ama nedenlerini araştır derim. kan pıhtılaması tetsleri vesaire yapılıyor. bir fakülte hastanesinde baktır.

geçmiş olsun bende aynı sorundan dolayı kasım ayında kürtaj oldum doktorum 1 ay korunma verdi o zamandan beri deniyoruz inşallah hepimizin sağlıklarla birer birer bebişleri olur. bence doktorun ne dediyse onu yap rahmin toparlanmasına bağlı herkesin bünyesi değişiyor tabiki kafana takma rahta ol ki bebeğin rahat tutunsun sana

geçmiş olsun canım dikkatli ol ilaçlarını iç kardeşimin eşi de 9 ay boyunca idrar yollarında iltihapla gezdi sürekli antibiyotik içti birşeycik olmadı bin şükür şimdi 10 aylık prenses doğamız var senin bebişin cinsiyeti ne?

merhaba nasılsın?

:))) olur mu ablacım şafak 2 ama umut 0((

Canım niye umut sıfır test mi yaptın yoksa?

Geçmiş olsun arkadaşım. Kaç haftalıktı bebeğin? Kalp atımı duyulup da sonradan durunca genelde pıhtılaşma problemi olabiliyor. Ama genelde ilk gebelik kayıplarında dr ler pek test yaptırma taraftarı değil. Gebeliğin erken haftalardasonlandıysa genelde bir adet görmek yeterli eskidenmiş 6 ay demek. Şimdiki teknoloji rahime pek zarar vermiyormuş. İleri haftalardaysa o zaman 3 ay genelde denilebilir. Benim 8 haftalık kaybımda bir adet bekle dendi, 6 aylık erke doğumum var onda 3 ay demişti dr....

Zor vallahi tek pazar gününe sığdırmak. Allah kolaylık versin...

Canım doğru diyorsun her şey bebek için. Sağlıklı olsun da...

iyiyim canım sağol şafak sayıyorum:))) sen nasılsın. iştesin sanırım kolay gelsin.

evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.

evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.

İnşallah vardır canım insan adeti görene dek umudunu tam kesemiyor ama umut zedeleniyor bir kere( Ben de 2 gün varken yaptım negatif. Adette geçti 2 gün stresten mi nedir o zamana dek 6 test yapmışım...:))

yinede bekle canım bence.kürtajdan sonra senin kaçıncı ay?birde hamilelerimiz kürtajdan kaç ay sonra hamile kalabildi bunu sormadığımı fark ettim :))

İnşallah vardır canım insan adeti görene dek umudunu tam kesemiyor ama umut zedeleniyor bir kere( Ben de 2 gün varken yaptım negatif. Adette geçti 2 gün stresten mi nedir o zamana dek 6 test yapmışım...:))

ne bileyim ablacım ya oyun oynuyor belirtiler benimle:)))) bu aralar fazlasıyla takmış durumdayıma. aynen öyle benim de bu üç oldu herhalde:)))) bekleyeceğim artık. son bi testim var evde onu da adet geçerse o zaman yapıcam:)))

nilde canım kürtajımdan 3 ay geçti benim. korunma sürem yeni bitti. tam çalışma bu ay oldu diyebilirim. bakalım bi umut bekliyoruz. benim için dua edin.

chnb saol cnm ama çok yoruldummmm

Yorulmuşsundur canım gerçekten ben de yoruluyorum senin kadargeç değil gelişim ama bizim de ders hazırlığı, yazılılar filan eve iş taşıyoruz. Oğlum 1. sınıfta. Anadolu lisesindeyim tempo daha yüksek...

yinede bekle canım bence.kürtajdan sonra senin kaçıncı ay?birde hamilelerimiz kürtajdan kaç ay sonra hamile kalabildi bunu sormadığımı fark ettim :))

Çok değişkenlik gösteriyor bu sorunun cevabı...:))

Hilal canım daha ço yeni umutlarını söndürme. Olmazsa sen de ovulasyon al bu ay... Bizim de olmaz bu ay kandırabilirsem bir kez deneriz sınavı var pek oralı olmayacak bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…