- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #15.181
iyiyim canım çalışıyorum allah kolaylık versin ödev yapmak zor iş canım bence hepsinden zor
kızlar geldim nihayet. 2 kere kan alındı, 2 kere idrar. bebişim iyi çok şükür maşallah. yalnız anne hasta. idrar yollarımda yine bol iltihap çıktı. antibiyotik verdi doktor. bir de tekrar idrar kültürü istedi. bu testi ilk defa yaptırdım. 2 gün sonra çıkacakmış. bakteri üreyip üremediğine bakılcakmış. zaten öksürük, grip falan da var. inşallah iyi gelir antibiyotik. bir de öksürük için balgam söktürücü şurup verdi. bi çanta ilaçla eve geldik vitaminler falan da. çok şükür şekerimde bi sorun çıkmadı.
bu hafta içinde bi günde ayrıntılı ultrasona gideceğiz.
Hilal habire unutuyorum yaşlılık. Şafak kaç?
merhaba arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta küretaj olmak zorunda kaldım, çok acı bişey Allah kimsenin başına vermesin ama mutlaka vardır bundada bir hayır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum Rabbim benim durumumda olan herkese sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah...
aranızda tekrardan hamile kalanlar olmuş ne güzel inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz. banada doktorum 6 ay korunun dedi ama ben araştırdım birçok yerde 3 ay yeterli diye yazıyo benim için daha erken ama napsam bilemedim.
sağol canım teşekkür ederim. senin de şafağa az kalmış. inşallah gelir annişi fazla bekletmeden.selam kızlar. nasılsınız. herkese iyi hafta sonları.
minikler canım benim inşallah duyacaksın bebişin pıtpıtlarını:)))içini ferah tut dualarımız seninle.
loneliness canım hadi gözün aydın bebişimiz iyiymiş. sen de iyileş biran önce:)))
evet canım öyleymiş. içicem muhakkak. ne hikmetse 2.ye tekrarlıyor. su da içiyorum aslında çok. bir ara sıfırlanmıştı. 13 haftalıkken tekrar antibiyotik kullanmıştım. herşey bebiş için ne yapalım. zehir verseler ilaç diye içicem mecburen. cals d 3 verdi, denemek için ona da başladım. uğraşarak da olsa içiyorum.Evet canım çok geriyor beni. Çok vermiş bu hafta benim de yazılı sorusu hazırlamam lazım daha. Vay halime. Cumartesi çalışıyor musun?
Maşallah canım.İlaçlarını iç .Antibiyotiği de ihmal etme. Enfeksiyonlar erken doğumu başlatan en önemli nedenlerden bu yüzden iç. Bazı anneler bebeğe zararlı diye içmek istemezler. Karzarar hesabı yapınca içmen yararlı olacak. İnşallah güzel olacak her şey...
canım çok geçmiş olsun. benim de ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu. ilk günlerde çok zor oluyor. ben sadece 1 ay kourndum hemen hamile kalamıyorum zaten diye. 6 ayımdfa çok şükür tekrar hamile kaldım. ama nedenlerini araştır derim. kan pıhtılaması tetsleri vesaire yapılıyor. bir fakülte hastanesinde baktır.merhaba arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta küretaj olmak zorunda kaldım, çok acı bişey Allah kimsenin başına vermesin ama mutlaka vardır bundada bir hayır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum Rabbim benim durumumda olan herkese sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah...
aranızda tekrardan hamile kalanlar olmuş ne güzel inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeklerinize sağlıcakla kavuşursunuz. banada doktorum 6 ay korunun dedi ama ben araştırdım birçok yerde 3 ay yeterli diye yazıyo benim için daha erken ama napsam bilemedim.
merhaba arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışları durduğu için geçen hafta küretaj olmak zorunda kaldım, çok acı bişey Allah kimsenin başına vermesin ama mutlaka vardır bundada bir hayır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum Rabbim benim durumumda olan herkese sabır versin ve tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler versin inşallah...
kızlar geldim nihayet. 2 kere kan alındı, 2 kere idrar. bebişim iyi çok şükür maşallah. yalnız anne hasta. idrar yollarımda yine bol iltihap çıktı. antibiyotik verdi doktor. bir de tekrar idrar kültürü istedi. bu testi ilk defa yaptırdım. 2 gün sonra çıkacakmış. bakteri üreyip üremediğine bakılcakmış. zaten öksürük, grip falan da var. inşallah iyi gelir antibiyotik. bir de öksürük için balgam söktürücü şurup verdi. bi çanta ilaçla eve geldik vitaminler falan da. çok şükür şekerimde bi sorun çıkmadı.
bu hafta içinde bi günde ayrıntılı ultrasona gideceğiz.
selam kızlar. nasılsınız. herkese iyi hafta sonları.
minikler canım benim inşallah duyacaksın bebişin pıtpıtlarını:)))içini ferah tut dualarımız seninle.
loneliness canım hadi gözün aydın bebişimiz iyiymiş. sen de iyileş biran önce:)))
merhaba nasılsın?
iyiyim canım sağol şafak sayıyorum:))) sen nasılsın. iştesin sanırım kolay gelsin.
:))) olur mu ablacım şafak 2 ama umut 0((
chnb evet canım tam gün benim çalışma saatleri cumarteside dahil sabah 9 aksam 8 pazar tatil her şeyi pazara sıkıştırıyorum temizlik dinlenme yemek gezmek gerçi yapabildiğim sadece temizlik ve yemek kayınvalideye gideceğim pazar tabiki temizlik yapamıyorum ev çok pisleniyor arkadaşlarım kızıyor 2 kişisiniz evin kirlenmez diye ama kirleniyo ciddi anlamda toz çok oluyor o hafta sinir oluyorum gerçi ayda bir gidebiliyoruz onların evi bana uzak
Canım doğru diyorsun her şey bebek için. Sağlıklı olsun da...sağol canım teşekkür ederim. senin de şafağa az kalmış. inşallah gelir annişi fazla bekletmeden.
evet canım öyleymiş. içicem muhakkak. ne hikmetse 2.ye tekrarlıyor. su da içiyorum aslında çok. bir ara sıfırlanmıştı. 13 haftalıkken tekrar antibiyotik kullanmıştım. herşey bebiş için ne yapalım. zehir verseler ilaç diye içicem mecburen. cals d 3 verdi, denemek için ona da başladım. uğraşarak da olsa içiyorum.
canım çok geçmiş olsun. benim de ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu. ilk günlerde çok zor oluyor. ben sadece 1 ay kourndum hemen hamile kalamıyorum zaten diye. 6 ayımdfa çok şükür tekrar hamile kaldım. ama nedenlerini araştır derim. kan pıhtılaması tetsleri vesaire yapılıyor. bir fakülte hastanesinde baktır.
iyiyim canım sağol şafak sayıyorum:))) sen nasılsın. iştesin sanırım kolay gelsin.
evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.
evet duramadım test yaptım evde. tabiki sonuç negafif((( yine de bekliycem bakalım 2-3 gün.
İnşallah vardır canım insan adeti görene dek umudunu tam kesemiyor ama umut zedeleniyor bir kere( Ben de 2 gün varken yaptım negatif. Adette geçti 2 gün stresten mi nedir o zamana dek 6 test yapmışım...:))
chnb saol cnm ama çok yoruldummmm
yinede bekle canım bence.kürtajdan sonra senin kaçıncı ay?birde hamilelerimiz kürtajdan kaç ay sonra hamile kalabildi bunu sormadığımı fark ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?