Peppe sahalara dönmene sevindim.Ben de yazılı sorusu hazırlıyorum...
günaydın kızlar heyecandan akşamıbekleyemedim yazmak istedim sabah idrar testini yeniledim sonuç pozitif
kızlar yarın kayganamlar gidiyor tabi gitmeden rezilliğini yaptı bağıra bağırabeni eleştirdilereşime dahakalmayacaklarmış :) biletlerini aldırdılar keşke doğru düzgün gitselerdi birdahaasla davet etmeyidüşünmüyorum evde ortambiraz gergin en çok etkilenende canım kocacığımoluyor tabi bende bebeğimi düşünüp sakin olmaya çalışılorum kadının sesini duyunca kasıklarım fena kasılıyo
candas canım allah iyi insanlarla karşılaştırmışçok sevindim bumutluluk başlangıç olur inşallah ve arka arkayagüzel haberlerveririsin ben de haftasonu 250 okuyabildim canım
lonelnies cnm çok geçmişolsun dikkat et cnm buarada merak etmişsin saol cnm artık buraya yazarken tuhaf oluyorum uzun dönembekleyenlerimizvar inşallah allah onlara datez zamanda nasip etsin benimsınavımdahamile kalmak yerine sağlıklı taşıyabilmek 17sinde inşallah güzel haber alırm
ceza ve hilalcim açılışı yaptım hadi kızlar arka arkaya gelsin haberler
peppe cnm hoşgeldin
chnbablacım allah gönlüne göre versin
kızlar çocuklar durmuyo yakalanmadan çıkıyorum akşam misafirlikteyim fırsat olursaayazarım
tatlım bir süredir bekleyen arkadaşlardan başladık. bir kişiyi seçiyoruz ve herkes okuyacağı kadar alıyor onun için okuyor,tamamlamak için geri kalanı da kendisi okuyor. sonra sırasıyla bize de okunur inşallah.
günaydın bacılar....
minikler, nasıl duygulandım gözlerimde yaşlar dolu dolu oldu allahım bunu size bağışlasın inşallah...ayy anlatamam nasıl sevindim yaa...sen ilk dediğinde benim hemen aklıma kesin hamile geldi ama öncekilerden dolayı bişey demek istemedim...allahım sağlıklısını hayırlısını vermştir inşallah bu defada o günlerin hepsi geri de kalır...canım benim...hemde üzüldüm şu kaynananların olayına olsun sen şimdi olumsuzu düşünme bebişin olunca herşey düzelir onlarda anlarlar inşallah hatalarını torunları için herşeyi geride bırakıp evlatlarına sarılırlar...
peppe...hoşgeldin canım yaşadıkların hepimizin başından geçti canım...bayan olmak ne kadar zor işte...annelik içgüdüsü bırakmıyor peşini sürekli düşünüyorsun benim bir kızım olduğu halde bebeğimi kaybettiğimde dünya başıma yıkıldı ki sizler için bunları düşünüp içten o kadar içten dua ediyorumki yüce rabbim sizlerede bu duygunun tamamını yaşatsın diyee...allahım inşallah tez zamanda nasip eder sizede canım...
loneliness, geçmiş olsun ahh keşke nane limon falan içsen canım dediğin gibi şekere gittiğim son hafta nasıl ekmek yiyordum anlatamam sana...fırladı tabii:)) ama bişeycik olmaz sizde kiloda fazla olmadığı için endişelenme canım...
nuray, nasılsın?
candaş, hoşgeldin gülüm mutlu geçen haftanın sonucuda mutlu olur inşallah canım benim...kardeşin içinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin...
minicikumut, selam canım her insanın yaşadığı ruh hali bu gelip geçici canım seninkide çalışmalara kadar geçer umarım...geçen bende girdim bir ruh hali içine:)) eşim eve geliyor yemeğini yiyor kendini pc başına zor atıyor...hiç bişey demedim çok sinirlendim bişey yiyorduk yermisin dedim benim onu sevmediğimi biliyorsun ısrar etme yemiyorum falan dedi bende çok kırıldım konuşmadım sonra yatana kadar...kızım onunla ilgilensin diye yanına gidiyor çocuğa kızıyor falan daha çok sinirlendim tabii...ertesi gün sabah kahvaltısını hazırladım gittim yattım...normalde arabayla gidene kadar camdan yolcularım....o gün içinde hiç aramadı tel kapanmış şarjı bitmiş bende hiç aramadım zaten akşam geldi benim surat turşu satıyor zaten...hayatım iyimisin tel kapanmıştı o nedenle arayamadım dedi...niye böylesin falan yok bişey dedim...var bişey bırakmıcam anlat dedi anlatsam ne değişirki boşver falan dedim...benim yaşlar anında başladı akmaya...bu arada anlattıklarımın hamilelikle ilgisi yok normalde sulu gözüm zaten:)) sonra bunları bunları yapıyorsun bizimle sadece akşamları birliktesin ondada pc başındasın falan bana sarılıyordu en son dedimki bide ikinci çocuk düşündük salak ben bunları düşünmedim falan derken film koptu bıraktı sarılmayı bu çocuk konularında çok hassas sakın başka bişey deme dedi...gitti tüttürdü:)) geldi özür dilemeye başladı...karnımı sevmeye başladı bebeğimiz nasıl falan...derken ben kendime geldim:)) yaa bizde sürekli evdeyiz bide son aylarda maddi anlamda sıkıntı var herşey kıtı kıtına bu nedenle dışarıda pek çıkamadık iyice bunaldım sanırım...niye anlattın dicen belki ama ne bileyim hepimizde var bu durumlar yalnız değilsin demek için yazdım işte :))
nazlım, neşelim benim günaydın...sınav ne zamandı? sende 4+4+4 e takılıyonmu canım? :)) ayyy bu sistem beni çok sinir ettide:))
chnb, yaa sen hep aklıma gelince diyorumki kadın bir sene önce naormal yolla hamile kaldı hemde korunmasız çok beklemeden nasıl hemen yumurtaları böyle azaldı aradan yıllar geçmiş değil yaa...adet bitti sanırım...
renklim canım, bencede o kadar test az diye biliyorum bende hamilelikten önce yaptırmıştım kağıdı attım sanırım bulsam yazacaktım...ama sen drunla konuşacaksın sanırım belkide o istemiştir bu kadar...
ceza, tebrik ederim senin adına çok mutlu oldum ne güzel canım yaa...sen nasılsın?
hellom, naber canım napıyorsun? çınarımız nasıl?
nilde, nasılsın canım?
datluum, geçmedimi canım daha ilaç belki daha çabuk geçirir kullanki acı çekme daha fazla...
minicikumut, aynen doğru anlamışsın canım:)) pozitif elektrik veriyorsam ne mutlu bana çok sevndim böyle düşünmene canım...yanılmıyorsam senin 6. hissin kuvvetliydi, benimde...ve kızımın konuşmalarımızı bölmesi düşüncende çok doğru:)) beni eve gelen herkezden çok kıskanıyor çünkü izin vermiyor konuşmamıza...ne güzel olurdu saatlerce konuşmak...ben 33 oldum canım....bahar benide çok yüreklendiriyor güneş açınca dünyalar benim oluyor sanki...kış doğumluyum sanırım o yüzden kışı pek sevmiyorum...bahar gelsin yaz gelsin...çıkayım dışarda akşama kadar oturayım kızımda doya doya oyun oynasın oda çok sıkıldı çünkü:)) ben çocukluğumu çok yaşayamadım içe kapanık bir çocuktum dışarılarda oyun oynadığımı pek hatırlamıyorum...ne zaman üniv. gittim o zaman sanki yeni doğmuş gibi açıldım hayata...bu yüzden kızımında benim gibi bir çocukluk geçirmesini istemiyorum...hep oyun hep oyun oynasın istiyorum...belkide çocukluğumda içe kapanık olduğumdan evde oturmayı pek sevmiyorum...bahar gelsede atsam kendimi dışarı...kapımın önüne piknik alanı yapıldı benim için çok iyi oldu...yapıyorum çayımı yanına bişeyler daha eşimin işten geleceği vakit indiriyorum kamelyaya temiz havada ohhh ye iç eğlen:)) yada yapıyorum hazırlığımı alıp sahile iniyoruz...kızımda alıştı evde durmak istemiyor:))
umarım çok zor sormamışsındır çocuklara..
cuma itibarıyla haftaiçi işlerimi tamamlamanın mutluluk veren yorgunluğuyla kendimi eve atmayı başardım sonunda.. haftasonu koşuşturmasına geçmeden biraz geçmişi falan okuyayım dedim, bakalım ne kadar başarılı olacağım :)
canım ben kürtajımdan sonra elevite falan devam ettiğim için kilo veremediğim gibi aldım. 61 kilo ile hamile kaldım ve 5 ayda 70 kiloya çıktım tam. ama kilo alma şeklim sadece karnıma.
miniklercim, gözünaydın canım. inşallah bu sefer iyi olacak herşey. üzme bebeğini tatlım. sıkı sıkı sarıl ona:)
tek tek teşekküre derim herkese. yarın inşallah iyi haberlerle gelirim. girbime öksürük de eklendi. nefes alırken hırlıyorum resmen. gerekirse ilaç isticem.
candaşçım, 400 okudum canım.
MERHABALAR KIZLAR,İYİ HAFTA SONLARI...
Benim de eşimin haftaya İngilizce sınavı var ve bizimkini malum çalışmalar olumsuz etkiliyor. Muhtemelen cuma günü yumurtlama günüm ve bu ay denemeyelim ben yorulmak istemiyorum konsantrasyonum sınavdan başka bir şeye kaymasın diyor. Sanırım pas geçiyoruz bu ay biz...
Bir de Ceza darılmazsa bu hafta duayı Miniklere okusak nasıl olur, pıtpıtlar için? Benim biraz daha ertelenebilir, hatta aslında benim sağlık sigortam mayısın 22 sinde doluyor. Haziran daha iyi benim için şu hızdı, amh işiydi olmasa ben hazirana erteleyecektim...
merhaba canım nasılsın bugün?
Sağol canım sen nasılsın? Oğlanın ödevleriyle boğuşuyorum çok zor çok...Bir taraftan mutfağı toparlıyorum... Sen nasılsın?
canım inşallah bu sefer pıt pıtları da duyarsın, kucağına da alırsın. bana baştan 10 gün çok gibi gelmişti ama 17 mart fazla yokmuş, haftaya yani. inşallah çabucak geçer vakit, de sen de iyi haberlerle gelirsin haftaya bugün.selam ben geldim kızlar. öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah tüm topiğimizin göbüşüne tez zamanda bir minik kondursun dualarım hepiniz için ama sizde bana dua edin lütfen benim asıl sınavım 17 martta olacak allahım bu defa pıt pıtları duymayı bana da nasip etsin.. yazılanları takip ediyorum ama yazarken pc sorun veriyor tekrar yazmak zor geliyor fırsat bulup yazınca söyleyeceklerimi unutuyorum bunlardan bir tanesi ceza için
ceza cnm seni ve öğrencini yürekten kutluyorum ne gurur verici bişeydir rabbim bize de tattırır inşallah benimde iki öğrenci pazartesi istiklal marşının 1. kıtasını okuyacaklar ama okulda :)
günlük cnm sana da yazmayı unutmuşum nasılsın cnm seni biraz endişeli gördüm ama hak da veriyorum bugün bir haber de biz duyduk gerildim ağustosa kadar seminerlerimiz olacakmış yani 2 ay olan tatilimiz 1 aya iniyoröğrencisiz okulda oturmamızın devlete nasıl bir yararı olacak anlamıyorum buarada bugün misafirlikteydik ve orda konusu geçti yaş konusunda geri adım atılacakmış sanırım yine 7 yaş olacak eğer olmazsa da tutanakla bir sene bekletebilirsiniz cnm kas gelişimi tamamlanmamıştır die sınıf öğretmeni müdür veli birlikte evrak hazırlıyor.. burda tanıdığım bir öğretmen 8yaşında başlattı oğlunu okula ve daha verimli olduğunu söylemişti..
minicikumut ve hilal kızlar bende kafayı yiyecek haldeydim artık konuşulanlara kendmi veremiyordum ve unutkanlık başlamıştı hala var :) ama allah bu sıkıntılı dönemimde yüzüme güldü inşallah devamı gelir ve kızlar inşallah size de bebişlerle umudu getirir rabbim büyük her yaşattığının br karşılığı mutlaka vardır
loneliness cnm yarın güzel haberle gelirsin inşallah
datlum cnm sana da geçmiş olsun rahatsızlığını duydum ama bi çözüm önerim olmadığı için yazamadım atlatmışsın sanırım artık gelsin bebişler
peppe cnm özlemişiz seni de. ziya beye başladık işte cnm memnunda kaldım tam benlikmiş bu adam ben böyle çılgın insanları seviyorum :) kocacığım duymasın bir daha götürmez beni ziyaya :) haber vermedim cnm gecikmeden 10 gün sonra gel demişti cuma günü cuma günü ararım cumartesi de giderim
nazlım candas renkli hello nuray nasılsınız kızlar.. hepinize güzel haftasonları diliyorum ben yarınlıkta diş sıkmakla meşgul olacağım 3-4 gibi giderler sanırım bizim memlekete merkezden araba var eşim götürecek yolcu etmeye ben gitmeyecem yolculuk tehlikeli olabilir die o kadar gün geçti saatler geçmio sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?