Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peppe sahalara dönmene sevindim. Ben de yazılı sorusu hazırlıyorum...

umarım çok zor sormamışsındır çocuklara..
cuma itibarıyla haftaiçi işlerimi tamamlamanın mutluluk veren yorgunluğuyla kendimi eve atmayı başardım sonunda.. haftasonu koşuşturmasına geçmeden biraz geçmişi falan okuyayım dedim, bakalım ne kadar başarılı olacağım :)

miniklerim, ne güzel haber sağlıkla inşallah..
neyse gidiyorlarmış kayınvalidenler..hamilelik süresince de bu şekilde gelmesinler valla.. testteki pozitifliği ruh halinle de sürdürmen gerekli.böyle negatif etki yapacaklardan da uzak durman..
ziya beye gitmeye devam ediyordun değil mi? haberdar ettin mi kendisini bu pozitiflikten? ne zaman gideceksin kontrole?

benimde sizler için okumam gerekiyorsa bende okuyum canım okunacak kişiye fazla yüklenmesin ben de okuyum ne kadar çok kişi okursa dua sahibine biraz daha az düşer gibime geliyor tabiki doğru anladıysam canım tabiki isterseniz daha yeniyim ya

canım ben kürtajımdan sonra elevite falan devam ettiğim için kilo veremediğim gibi aldım. 61 kilo ile hamile kaldım ve 5 ayda 70 kiloya çıktım tam. ama kilo alma şeklim sadece karnıma.

miniklercim, gözünaydın canım. inşallah bu sefer iyi olacak herşey. üzme bebeğini tatlım. sıkı sıkı sarıl ona:)

tek tek teşekküre derim herkese. yarın inşallah iyi haberlerle gelirim. girbime öksürük de eklendi. nefes alırken hırlıyorum resmen. gerekirse ilaç isticem.

candaşçım, 400 okudum canım.

minikler çok güzel bir haber gözün aydın.allah sağlıcakla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et lütfen.

lonelines çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bebişine.

hilal, günlük teşekkür ederim ikinize de bir kez ilaç kullandım sonra inatla doğal yollarla iyi gibiyim bugün.deli gibi limon yiyorum ama iyi geldi gerçekten.

Günlük ben oğlan sayesinde ne çok arkadaş edindim parklarda. Edirne'de park çoktu bu şehirde yakınlarda pek yok var olan az park da tıklım tıklım. Ama bahar gelince artık parka pek gitmeyiz evin önüne iner büyüdüartık parka istemez pek... Yaza İstanbul'a gelirsem uğramak isterim yanına kızçelerini de görürüm. Helloya GİDECEKTİM KAR BUZ GİDEMEDM...

Orta şeker sordum canım bilmeleri gerektiği kadar... Hala hazırlıyorum sınıf çok...

Canım bence en kısa zamanda git gerekirse de kullan ilaç... Oğlum da ben de çok kötü hastalandım mahfolmuştum... Dahiliyeye mi gitmek lazım?:44:

chnb, canım her zaman beklerim çok mutlu olurum...keşke hepimiz görüşsek bide hatıra fotosu çektirsek:)) burada da park çok var canım...parkları malesef iyi eğitim almamış aile çocukları istila ediyorlar ve sürekli küfür bazılarına kızdım karşılık veriyorlar birde nasıl terbiyesizler anlatamam...evin alt tarafında var bende oraya götürüyorum...bide burası müstakil evlerin olduğu bir bölge herkezi tanıyoruz...sen ne güzel yeni kişilerle tanışmışsın...bende seviyeli arkadaşlar edinmek isterdim...mahallede gittiğim bir arkadaşım var...onada çok gitmiyorum...burası biraz dedikodularla dolanan bir çevre o yüzden çok fazla gidişliğim yok ama şöyle özel bişey olduğunda herkeze giderim...düğün sünnet doğum gibi...bunun dışında eşli görüştüğümüz birçok arkadaşımız var onlar iyiki var:)) sokağımda çocuk olarak kızımın yaşıtı 1 erkek var...bide kızımdan 2 yaş büyük erkek var...ikisiyle oynuyor:)) annemlere götürüyorum yiğenlerimle oynasınlar diye...belki okulda yeni arkadaşlıklar olur...yaa bugün haberlerde başbakan 5 yaşdan bahsetti benim kızım okula başlayacak galiba, anaokulu şansımızı kaybettik( neyse dergilere başladığım iyi oldu o zaman...harf ve sayıları gösteriyorum yavaş yavaş...

loneliness, canım ayyy çok kötü olmuşsun yaa nasıl üşüttün öyle...çok geçmiş olsun....kilonun göbekte olması ne güzel bende basen fazlalığı zaten vardı üzerine eklendi:))

datluum, canım amanın herşeye dikkat etmek lazım bol su iç alışkanlık haline getir...

Günlük bu hatıra fotoğrafı işine bayıldım ne güzel olur. Bizim oğlan da tez arkadaş bulur kızlarla da oynar seçmez...

selam kizlar nasilsiniz?
candascim olzlettin kendini cnim yaa:)) hayirli ugrulu olsun nisaniniz .Allah bi yastikta kocatsin.. BU arada maviler fena yakismis haaa face'i yaktin valla
birde candascim benim duam yarim kaldi.. Burda kermes oldu. Bisiler yaptik kermese, birde oraya gidip yardim ettim baya yoruldum simdi uyuyacam biraz.. bugunler yogun gecti.. haberin olsun canim. benimde bugun yarin biter...

opuyorum bye bye kizlar

selam ben geldim kızlar. öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah tüm topiğimizin göbüşüne tez zamanda bir minik kondursun dualarım hepiniz için ama sizde bana dua edin lütfen benim asıl sınavım 17 martta olacak allahım bu defa pıt pıtları duymayı bana da nasip etsin.. yazılanları takip ediyorum ama yazarken pc sorun veriyor tekrar yazmak zor geliyor fırsat bulup yazınca söyleyeceklerimi unutuyorum bunlardan bir tanesi ceza için

ceza cnm seni ve öğrencini yürekten kutluyorum ne gurur verici bişeydir rabbim bize de tattırır inşallah benimde iki öğrenci pazartesi istiklal marşının 1. kıtasını okuyacaklar ama okulda :)

günlük cnm sana da yazmayı unutmuşum nasılsın cnm seni biraz endişeli gördüm ama hak da veriyorum bugün bir haber de biz duyduk gerildim ağustosa kadar seminerlerimiz olacakmış yani 2 ay olan tatilimiz 1 aya iniyor öğrencisiz okulda oturmamızın devlete nasıl bir yararı olacak anlamıyorum buarada bugün misafirlikteydik ve orda konusu geçti yaş konusunda geri adım atılacakmış sanırım yine 7 yaş olacak eğer olmazsa da tutanakla bir sene bekletebilirsiniz cnm kas gelişimi tamamlanmamıştır die sınıf öğretmeni müdür veli birlikte evrak hazırlıyor.. burda tanıdığım bir öğretmen 8yaşında başlattı oğlunu okula ve daha verimli olduğunu söylemişti..

minicikumut ve hilal kızlar bende kafayı yiyecek haldeydim artık konuşulanlara kendmi veremiyordum ve unutkanlık başlamıştı hala var :) ama allah bu sıkıntılı dönemimde yüzüme güldü inşallah devamı gelir ve kızlar inşallah size de bebişlerle umudu getirir rabbim büyük her yaşattığının br karşılığı mutlaka vardır

loneliness cnm yarın güzel haberle gelirsin inşallah

datlum cnm sana da geçmiş olsun rahatsızlığını duydum ama bi çözüm önerim olmadığı için yazamadım atlatmışsın sanırım artık gelsin bebişler

peppe cnm özlemişiz seni de. ziya beye başladık işte cnm memnunda kaldım tam benlikmiş bu adam ben böyle çılgın insanları seviyorum :) kocacığım duymasın bir daha götürmez beni ziyaya :) haber vermedim cnm gecikmeden 10 gün sonra gel demişti cuma günü cuma günü ararım cumartesi de giderim

nazlım candas renkli hello nuray nasılsınız kızlar.. hepinize güzel haftasonları diliyorum ben yarınlıkta diş sıkmakla meşgul olacağım 3-4 gibi giderler sanırım bizim memlekete merkezden araba var eşim götürecek yolcu etmeye ben gitmeyecem yolculuk tehlikeli olabilir die o kadar gün geçti saatler geçmio sanki

selam ben geldim kızlar. öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah tüm topiğimizin göbüşüne tez zamanda bir minik kondursun dualarım hepiniz için ama sizde bana dua edin lütfen benim asıl sınavım 17 martta olacak allahım bu defa pıt pıtları duymayı bana da nasip etsin.. yazılanları takip ediyorum ama yazarken pc sorun veriyor tekrar yazmak zor geliyor fırsat bulup yazınca söyleyeceklerimi unutuyorum bunlardan bir tanesi ceza için

ceza cnm seni ve öğrencini yürekten kutluyorum ne gurur verici bişeydir rabbim bize de tattırır inşallah benimde iki öğrenci pazartesi istiklal marşının 1. kıtasını okuyacaklar ama okulda :)

günlük cnm sana da yazmayı unutmuşum nasılsın cnm seni biraz endişeli gördüm ama hak da veriyorum bugün bir haber de biz duyduk gerildim ağustosa kadar seminerlerimiz olacakmış yani 2 ay olan tatilimiz 1 aya iniyor öğrencisiz okulda oturmamızın devlete nasıl bir yararı olacak anlamıyorum buarada bugün misafirlikteydik ve orda konusu geçti yaş konusunda geri adım atılacakmış sanırım yine 7 yaş olacak eğer olmazsa da tutanakla bir sene bekletebilirsiniz cnm kas gelişimi tamamlanmamıştır die sınıf öğretmeni müdür veli birlikte evrak hazırlıyor.. burda tanıdığım bir öğretmen 8yaşında başlattı oğlunu okula ve daha verimli olduğunu söylemişti..

minicikumut ve hilal kızlar bende kafayı yiyecek haldeydim artık konuşulanlara kendmi veremiyordum ve unutkanlık başlamıştı hala var :) ama allah bu sıkıntılı dönemimde yüzüme güldü inşallah devamı gelir ve kızlar inşallah size de bebişlerle umudu getirir rabbim büyük her yaşattığının br karşılığı mutlaka vardır

loneliness cnm yarın güzel haberle gelirsin inşallah

datlum cnm sana da geçmiş olsun rahatsızlığını duydum ama bi çözüm önerim olmadığı için yazamadım atlatmışsın sanırım artık gelsin bebişler

peppe cnm özlemişiz seni de. ziya beye başladık işte cnm memnunda kaldım tam benlikmiş bu adam ben böyle çılgın insanları seviyorum :) kocacığım duymasın bir daha götürmez beni ziyaya :) haber vermedim cnm gecikmeden 10 gün sonra gel demişti cuma günü cuma günü ararım cumartesi de giderim

nazlım candas renkli hello nuray nasılsınız kızlar.. hepinize güzel haftasonları diliyorum ben yarınlıkta diş sıkmakla meşgul olacağım 3-4 gibi giderler sanırım bizim memlekete merkezden araba var eşim götürecek yolcu etmeye ben gitmeyecem yolculuk tehlikeli olabilir die o kadar gün geçti saatler geçmio sanki

17 Martta güzel haberlerle gel inşallah...

miniklercim ben simdi anlamayamadim canim yaaaa sen simdi hamilemisin????? 17 aralik pitpitlari duymayi nasip etsin demissin valla bi heyacan sardii:
catlarim ben simdi meraktan :)))))))

MERHABALAR KIZLAR,İYİ HAFTA SONLARI...

Benim de eşimin haftaya İngilizce sınavı var ve bizimkini malum çalışmalar olumsuz etkiliyor. Muhtemelen cuma günü yumurtlama günüm ve bu ay denemeyelim ben yorulmak istemiyorum konsantrasyonum sınavdan başka bir şeye kaymasın diyor. Sanırım pas geçiyoruz bu ay biz...

Bir de Ceza darılmazsa bu hafta duayı Miniklere okusak nasıl olur, pıtpıtlar için? Benim biraz daha ertelenebilir, hatta aslında benim sağlık sigortam mayısın 22 sinde doluyor. Haziran daha iyi benim için şu hızdı, amh işiydi olmasa ben hazirana erteleyecektim...

merhaba canım nasılsın bugün?

merhaba canım nasılsın bugün?

Sağol canım sen nasılsın? Oğlanın ödevleriyle boğuşuyorum çok zor çok...Bir taraftan mutfağı toparlıyorum... Sen nasılsın?

Sağol canım sen nasılsın? Oğlanın ödevleriyle boğuşuyorum çok zor çok...Bir taraftan mutfağı toparlıyorum... Sen nasılsın?

iyiyim canım çalışıyorum allah kolaylık versin ödev yapmak zor iş canım bence hepsinden zor

kızlar geldim nihayet. 2 kere kan alındı, 2 kere idrar. bebişim iyi çok şükür maşallah. yalnız anne hasta. idrar yollarımda yine bol iltihap çıktı. antibiyotik verdi doktor. bir de tekrar idrar kültürü istedi. bu testi ilk defa yaptırdım. 2 gün sonra çıkacakmış. bakteri üreyip üremediğine bakılcakmış. zaten öksürük, grip falan da var. inşallah iyi gelir antibiyotik. bir de öksürük için balgam söktürücü şurup verdi. bi çanta ilaçla eve geldik vitaminler falan da. çok şükür şekerimde bi sorun çıkmadı.
bu hafta içinde bi günde ayrıntılı ultrasona gideceğiz.

canım inşallah bu sefer pıt pıtları da duyarsın, kucağına da alırsın. bana baştan 10 gün çok gibi gelmişti ama 17 mart fazla yokmuş, haftaya yani. inşallah çabucak geçer vakit, de sen de iyi haberlerle gelirsin haftaya bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…