Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar benim misafirlerim gitti ancak bakabildim.. öncelikle bugün yaşadığım sinir bozucu bi olayı anlatacağım kaynanam iki bebek kaybetmiş olabilirsin karnındakine dikkat et çöp için aşağıya eğilme felan die konuşmaya başladı veee şok oldum aptal kocam dilini tutamamış oysaki kimseyle paylaşmayacaktık kızdım ben de annemle paylaşacaktım söyleyemedim ama hala agrasifliğim devam ediyor..

chnb ablacım çok teşekkür ederim düşüncenden dolayı ben kendi kendime başladım okuyorum siz de okursanız mutlu olurum elbet ama sıradakine de devam edilse asla gönül koymam tabi beni hoş görün bu hafta

loneliness cnm bebeğinin sıhhati yerindeymiş buna çok sevindim sen de kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah

hilal cnm aklından çıkarıp başka şeyle meşgul olunca zaman daha hızlı geçiyor tabi başka şeye yönelmek de kolay olmuyo

nilde cnm sen ne iş yapıyordun bir de nerde yaşıyordun ben kaçırdım sanırım..

peri3535 geçmiş olsun allah tez zamanda tesellisini yollasın inşallah ..

öyle yapıcam hangi markayı alayım. sen de ne yap et kandır ya. tamam sınav da önemli ama bir ay kolay bulunmuyor, boşa geçmesin:))))

canım artık geçmişi unut boşverr. biraz sinirlerin bozuldu ama geçti gitti gözün aydın diyelim. duana bende başlarım canım bitirelim 17si olmadan tabi sıradaki arkadaş kimdi bilemiyorum ama o kabul ederse. ah canım meşgul olacak bişey yok ki ne yazık ki. allahtan okul var. okul zamanı aklıma gelmiyor, ya eve gelince(( neyse hayırlısı olsun.

canım ben muhasebeciyim ankarada yaşıyorum ya sen?

canım ben yine bi 400 alabilirim canım.
gözünaydın misafirlerin gitmiş.
biraz kafanı toplarsın. gerçekten derler ya insan eti ağır oluyor hele seninkiler bir de uzun kaldı.
sen şimdi hiç bişeyciğe kafanı takma olur mu?

Canım senin cumartesine kadar okunur deim Ceza hem bu ay korunuyor ya ondan düşündüm haftaya Cezaya okuruz. Ben de 400 alayım.

öyle yapıcam hangi markayı alayım. sen de ne yap et kandır ya. tamam sınav da önemli ama bir ay kolay bulunmuyor, boşa geçmesin:))))

Canım bana Lonelines önerdi coretst aldım internetten aldım. 48 artı 6 tl kargo. 30 ovulasyon 15 gebelik testi var içinde... Kandırırım ama bir kez...

zaten 1.sınıf oğluşunda zor canım senin işinde ben öğretmenlerin halinden en iyi anlayanlardanım annem babam kardeşim öğretmen

Evet anlarsın canım...

mrb kızlar nasılsınız...

lonelines sonuçlarının iyi olması çok güzel tekrar tekrar geçmiş olsun.

minikler hamilesin, kayganalar da gitmiş maşalllah keyfine diyecek yoktur eşini de boşver sıkma canını...bende 400 okurum senin için 17 sinden önce biter umarım.

hilalcim daha erken olsa bile 2 gün önce çıkmaz heralde sıkma canını inşallah 2 gün sonra sende güzel haberler verirsin.

chnb sen nasılsın oğluşunla uğraşmak yoruyodur eminim hele bide isteksizse.kolay gelsin.bende 2 leri okutuyorum geçen sene çok çektik bizde.

günlük nasılsın kızcelerin nasıl.havaların böyle olması herkesin psikolojisini bozdu güneşi görsek de biraz içimiz açılsa dimi.

nillde sen nasılsın?

bu arada düzenli bi ateş ölçümü yapmıyorum ama 1 haftadır ateşim 36,8- 37,2 arasında bu ay da psikolojik olarak ateşimi çıkardımmm geçen ay bulantı ve ateş yoktu tüm belirtileri yaşamıştım bu ay ateş gelecek ay da bulantıları bekliyorum artık....

kızlar bugüne hiç bakamadan yazıyorum....sinirlerim tepemde çünkü yazmazsam da orta yerimden çatlıcam sinirden:)) kaynanamların faturalarını netten ödüyorum..ama banka işlem parası alıyor...biz bunu kaynanama söylemedik daha doğrusu eşim söyleyemiyor fatura fiyatı çoğaldıkça işlem ücretide artıyor...neyse biz heray extra 15- 20 tl onlar için veriyoruz yani...dün ödediğim faturayı 5 tl eksik göndermiş hanım demişki geçen aydan 5 tl kalmıştı sizde bende dedimki heee öylemi...akşam bir ona sinir oldummu eşime dedim neden işlem ücreti alındığını söylemiyorsun boşver dedi...niye boşvereyim canım 5 tlyi madem hesaplıyor...ayrıca biz interneti limitsiz yaptık dedikki eğer ortak ödeyeceksek limitsiz yapıcaz görümcelerde tamam dediler ilk aylar verdiler sonra onuda kestiler...onada çözüm var sözleşme ağustosta doluyor kapatıcam vınn araştırıp vınn alıcam bu arada sizin netler ne tavsiyeniz ne kızlar? ben bide ayrıca ayda 20 tl haybeye ev tel faturası ödüyorum...neyse fatura olayına döneyim sabah kalktım sinirim geçmemiş:)) faceden görümceme anlattım durumu annene söyle beni yanlış anlar dedim...içimide döktüm bir güzel görümcemide görmedim henüz:)) kabul etmiyorsa siz kendiniz yatırın dedim...bunların üzerine bugün bebek görmeye gittim eşimede dedimki anneme geçerim sende oraya gelirsin...tamam dedi...geldi tam o sırada anneme misafirde geldimi...eşim eve gidelim dedi zaten annem kirvelere gidelim demişti dedi...benim tepem yine attımı...annemde kadın eşim geliyor diye yemek yaptı...yemeği yemedik gidelim dedik annem ısrar etti dedim evde yemek var...sonra geldik bey efendi demezmi annemler yemeğe çeğırmıştıda ben yok demiştim gel yemek yiyelim git yee dedim...ben çıktım eve geldim o aşağıya girdi...patlayacağım bugün sanırım bir gelsin yukarı görümcem geldi kapıya vurdu açmadım zaten sinirliyim bide ona çatarsam tam olur diyee...ayyyyyy rahatladım biraz:))

datlumm saol canım iyiyim sen nasılsın görünmüyodun yoksa atladımmı?

bence bu kadar canını sıkma tepkini ne güzel koymuşsun strese girmemen gerekiyor biliyosun

kızlar size bir sorum olacak aranızda kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektireniniz var mı?
ben mayıs 2011 de kürtaj oldum 8 haftalıktı kalp atışları durmuştu.zaten tedaviyle olmuştu o zamandan beri de hamile kalamadım ama benim yumurtlama problemim de var iğne tedavisi görüyorum bu süre içinde doktora gitmediğim ayları bilemiyorum ama tedavi görürken 2 kez büyüdü yumurtam geç büyüdü hatta yumurta da kalitesiz olabilir tabiki ama ben ilk gebeliğimde yumurtamın geliştiği ilk ay hemen hamile kalmıştım.1 negatif aşılamam var şuan.zaten doğuştan tek tüplüyüm kürtajdan sonra da yapışıklık tıkanıklık olabiliyormuş başına böyle bir şey gelen var mı? bu yüzden tekrar rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum((

canım çok geçmiş olsun. benim de ilk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu. ilk günlerde çok zor oluyor. ben sadece 1 ay kourndum hemen hamile kalamıyorum zaten diye. 6 ayımdfa çok şükür tekrar hamile kaldım. ama nedenlerini araştır derim. kan pıhtılaması tetsleri vesaire yapılıyor. bir fakülte hastanesinde baktır.[/QUOTE]

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, hamile olanları duydukça insan daha da bi umutlanıyo Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
hamileliği planlamadan önce doktora gittim ve bütün testleri yaptırdım pıhtılaşmada dahil herhangi bir sorun yoktu çok şükür.
6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk doktor bir problem yok 1 ay sonra gelin dedi, bizde eşimle beraber 4 hafta sonra gittik hem ikili testi yaptırırız hemde bebişimizi görürüz diye, doktor 8+3 te kalp atışları durmuş deyince şok oldum dünya başıma yıkıldı sanki, yaklaşık 10 gün kalp atışları olmaksızın karnımda kalmış bebişim, zaten ertesi günde hemen küretaja aldılar beni
ben 3 ay beklicem bakalım sonrasında doktorumla konuşurum bi problem çıkmazsa ki inşallah çıkmaz korunmayı bırakırım diye düşünüyorum, herşeyin hayırlısı bakalım...

Canım 1.sınıf zormuş vallahi... Senin de inşallah bu ay gelir bebişin. Bu psikoloji yok mu hepimizi mahfetti. Ben psikolojik olarak kusmuştum bile. Valla kusmayı bile özlemişim...

Her şey üst üste gelmiş canım benim. Sıkıntı etmemeye çalış... Sorma canım bu eşler bazen tuhaf. Düşün bizim arabamız yok eşim bana sormadan sattığımız ev parasından 20 tl verdi ablasına borç. Temmuzda vereckti şimdi yan çizmeye başladı aralıkta emekli olayım o zaman veririm diyor.

maşallah yerim o tatlı kızı ben. na kadar da büyümüş. annesi güzel bakmış.

günlükçüm, kızını üzme canım. seni anlıyorum. insanın özellikle çocuğu olunca ya da bebek beklerken para daha bi değerli oluyor, herşeyi hesap ediyor insan. çünkü parsız bişey alınmıyor, olmuyor malesef.

chnbcim, kandır sen kocanı. 1-2 farketmez. Allah ol dedikten sonra olur inşallah. testlerde koyu gördüğün akşam mesela. bir akşam da geri çevirmez herhalde. bak dilforum diye bi site var. ona baksın eşin. üds falan için de kaynaklar var orda.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün tüm gün temizlikle uğraştım eşim de evde yoktu birazdan da yemek yapacam sayfamızı bi prenses kaplamış :)

senem cnm tşk ederim nehir hanımda maşallah büyümüş artık havalar güzelleşince anne kız gezmelere de başlarsınız

nilde cnm ben bursadayım öğretmenim (1. sınıf okutuyorum )

chnb ablacım bana kalırsa da bir gün de olsa kandır eşini ben de bu ay üç defa kandırabildim umudum yoktu ama rabbim büyük hilale katılıyorum bir ay uzun bir süre denemekte fayda var tabi ama olmazsa da sigortan devreye girecekmiş nasip belki ondan faydalanman en hayırlısıdır..

günlük cnm okudum seni de üzmüşler cnm ben çok yıprandım 40 gün geçtiyse benden 40 yıl gitti onların isteğide bizim yıpranmamız üzülmemiz değil mi? yapılması gerekeni yapmışsın kapını kapat kızlarınla hayatın tadına var cnm.. mutluluğunla kudurt onları.. küçük meleğinde nasibiyle gelir inşallah size şans getirir..

sen yormasana tatlım kendini. bak ben hala bile bi iş yapmıyorum. makineleri bile eşim yerleştirip, o boşaltıyor. artık iki canlısın unutma:)

Maşallah canım Nehir koca kız olmuş. Pusete koyup gezdirirsin bu yaz. Maşallah, maşallah...
İşe başladın mı?

Loneliness, Minikler bir kez olabilir diyor bakalım teste göre davranırım ne sinir bir durum bu da... Gele gele tam da dönemine geldi sınav... Mayıs'ın 22 sinde sağlık sigortam doluyor...

arkadaslar, kurtajdan ne kadar sure sonra ilk regl'inizi oldunuz acaba? benim tam 31 gun oldu, hala tik yok? endiselenmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…