Yorulmuşsundur canım gerçekten ben de yoruluyorum senin kadargeç değil gelişim ama bizim de ders hazırlığı, yazılılar filan eve iş taşıyoruz. Oğlum 1. sınıfta. Anadolu lisesindeyim tempo daha yüksek...
Çok değişkenlik gösteriyor bu sorunun cevabı...:))
Hilal canım daha ço yeni umutlarını söndürme. Olmazsa sen de ovulasyon al bu ay... Bizim de olmaz bu ay kandırabilirsem bir kez deneriz sınavı var pek oralı olmayacak bu ay...
selam kızlar benim misafirlerim gitti ancak bakabildim.. öncelikle bugün yaşadığım sinir bozucu bi olayı anlatacağım kaynanam iki bebek kaybetmiş olabilirsin karnındakine dikkat et çöp için aşağıya eğilme felan die konuşmaya başladı veee şok oldum aptal kocam dilini tutamamış oysaki kimseyle paylaşmayacaktık kızdım ben de annemle paylaşacaktım söyleyemedim ama hala agrasifliğim devam ediyor..
chnb ablacım çok teşekkür ederim düşüncenden dolayı ben kendi kendime başladım okuyorum siz de okursanız mutlu olurum elbet ama sıradakine de devam edilse asla gönül koymam tabi beni hoş görün bu hafta
loneliness cnm bebeğinin sıhhati yerindeymiş buna çok sevindim sen de kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah
hilal cnm aklından çıkarıp başka şeyle meşgul olunca zaman daha hızlı geçiyor tabi başka şeye yönelmek de kolay olmuyo
nilde cnm sen ne iş yapıyordun bir de nerde yaşıyordun ben kaçırdım sanırım..
peri3535 geçmiş olsun allah tez zamanda tesellisini yollasın inşallah ..
Yorulmuşsundur canım gerçekten ben de yoruluyorum senin kadargeç değil gelişim ama bizim de ders hazırlığı, yazılılar filan eve iş taşıyoruz. Oğlum 1. sınıfta. Anadolu lisesindeyim tempo daha yüksek...
Çok değişkenlik gösteriyor bu sorunun cevabı...:))
zaten 1.sınıf oğluşunda zor canım senin işinde ben öğretmenlerin halinden en iyi anlayanlardanım annem babam kardeşim öğretmen
selam kızlar benim misafirlerim gitti ancak bakabildim.. öncelikle bugün yaşadığım sinir bozucu bi olayı anlatacağım kaynanam iki bebek kaybetmiş olabilirsin karnındakine dikkat et çöp için aşağıya eğilme felan die konuşmaya başladı veee şok oldum aptal kocam dilini tutamamış oysaki kimseyle paylaşmayacaktık kızdım ben de annemle paylaşacaktım söyleyemedim ama hala agrasifliğim devam ediyor..
chnb ablacım çok teşekkür ederim düşüncenden dolayı ben kendi kendime başladım okuyorum siz de okursanız mutlu olurum elbet ama sıradakine de devam edilse asla gönül koymam tabi beni hoş görün bu hafta
loneliness cnm bebeğinin sıhhati yerindeymiş buna çok sevindim sen de kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah
hilal cnm aklından çıkarıp başka şeyle meşgul olunca zaman daha hızlı geçiyor tabi başka şeye yönelmek de kolay olmuyo
canım ben yine bi 400 alabilirim canım.selam kızlar benim misafirlerim gitti ancak bakabildim.. öncelikle bugün yaşadığım sinir bozucu bi olayı anlatacağım kaynanam iki bebek kaybetmiş olabilirsin karnındakine dikkat et çöp için aşağıya eğilme felan die konuşmaya başladı veee şok oldum aptal kocam dilini tutamamış oysaki kimseyle paylaşmayacaktık kızdım ben de annemle paylaşacaktım söyleyemedim ama hala agrasifliğim devam ediyor..
öyle yapıcam hangi markayı alayım. sen de ne yap et kandır ya. tamam sınav da önemli ama bir ay kolay bulunmuyor, boşa geçmesin:))))
zaten 1.sınıf oğluşunda zor canım senin işinde ben öğretmenlerin halinden en iyi anlayanlardanım annem babam kardeşim öğretmen
kızlar bugüne hiç bakamadan yazıyorum....sinirlerim tepemde çünkü yazmazsam da orta yerimden çatlıcam sinirden:)) kaynanamların faturalarını netten ödüyorum..ama banka işlem parası alıyor...biz bunu kaynanama söylemedik daha doğrusu eşim söyleyemiyor fatura fiyatı çoğaldıkça işlem ücretide artıyor...neyse biz heray extra 15- 20 tl onlar için veriyoruz yani...dün ödediğim faturayı 5 tl eksik göndermiş hanım demişki geçen aydan 5 tl kalmıştı sizde bende dedimki heee öylemi...akşam bir ona sinir oldummu eşime dedim neden işlem ücreti alındığını söylemiyorsun boşver dedi...niye boşvereyim canım 5 tlyi madem hesaplıyor...ayrıca biz interneti limitsiz yaptık dedikki eğer ortak ödeyeceksek limitsiz yapıcaz görümcelerde tamam dediler ilk aylar verdiler sonra onuda kestiler...onada çözüm var sözleşme ağustosta doluyor kapatıcam vınn araştırıp vınn alıcam bu arada sizin netler ne tavsiyeniz ne kızlar? ben bide ayrıca ayda 20 tl haybeye ev tel faturası ödüyorum...neyse fatura olayına döneyim sabah kalktım sinirim geçmemiş:)) faceden görümceme anlattım durumu annene söyle beni yanlış anlar dedim...içimide döktüm bir güzel görümcemide görmedim henüz:)) kabul etmiyorsa siz kendiniz yatırın dedim...bunların üzerine bugün bebek görmeye gittim eşimede dedimki anneme geçerim sende oraya gelirsin...tamam dedi...geldi tam o sırada anneme misafirde geldimi...eşim eve gidelim dedi zaten annem kirvelere gidelim demişti dedi...benim tepem yine attımı...annemde kadın eşim geliyor diye yemek yaptı...yemeği yemedik gidelim dedik annem ısrar etti dedim evde yemek var...sonra geldik bey efendi demezmi annemler yemeğe çeğırmıştıda ben yok demiştim gel yemek yiyelim git yee dedim...ben çıktım eve geldim o aşağıya girdi...patlayacağım bugün sanırım bir gelsin yukarı görümcem geldi kapıya vurdu açmadım zaten sinirliyim bide ona çatarsam tam olur diyee...ayyyyyy rahatladım biraz:))
merhaba. çok çok geçmiş olsun. hepimiz burda aynı şeyleri, aynı acıları yaşadık. ben de 3 ay önce kürtaj oldum. doktorum bana 3 ay korunma vermişti yeni bitti sayılır. bazı doktorlar bi adet geçirin sonra diyor, bazıları 3 ay, bazıları 6 ay. ben rahmin toparlanması için 3 ay beklemeyi uygun gördüm. inşallah sende hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak kendini çabuk toparlar ve tekrar sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini. burda tekrar hamile kalıp bebişini sağlıkla kucağına alan arkadaşlarımız, şuan hamile olan arkadaşlarımız var. biz de onlardan oluruz inşallah canım.
geçmiş olsun bende aynı sorundan dolayı kasım ayında kürtaj oldum doktorum 1 ay korunma verdi o zamandan beri deniyoruz inşallah hepimizin sağlıklarla birer birer bebişleri olur. bence doktorun ne dediyse onu yap rahmin toparlanmasına bağlı herkesin bünyesi değişiyor tabiki kafana takma rahta ol ki bebeğin rahat tutunsun sana
Geçmiş olsun arkadaşım. Kaç haftalıktı bebeğin? Kalp atımı duyulup da sonradan durunca genelde pıhtılaşma problemi olabiliyor. Ama genelde ilk gebelik kayıplarında dr ler pek test yaptırma taraftarı değil. Gebeliğin erken haftalardasonlandıysa genelde bir adet görmek yeterli eskidenmiş 6 ay demek. Şimdiki teknoloji rahime pek zarar vermiyormuş. İleri haftalardaysa o zaman 3 ay genelde denilebilir. Benim 8 haftalık kaybımda bir adet bekle dendi, 6 aylık erke doğumum var onda 3 ay demişti dr....
mrb kızlar nasılsınız...
lonelines sonuçlarının iyi olması çok güzel tekrar tekrar geçmiş olsun.
minikler hamilesin, kayganalar da gitmiş maşalllah keyfine diyecek yoktur eşini de boşver sıkma canını...bende 400 okurum senin için 17 sinden önce biter umarım.
hilalcim daha erken olsa bile 2 gün önce çıkmaz heralde sıkma canını inşallah 2 gün sonra sende güzel haberler verirsin.
chnb sen nasılsın oğluşunla uğraşmak yoruyodur eminim hele bide isteksizse.kolay gelsin.bende 2 leri okutuyorum geçen sene çok çektik bizde.
günlük nasılsın kızcelerin nasıl.havaların böyle olması herkesin psikolojisini bozdu güneşi görsek de biraz içimiz açılsa dimi.
nillde sen nasılsın?
bu arada düzenli bi ateş ölçümü yapmıyorum ama 1 haftadır ateşim 36,8- 37,2 arasında bu ay da psikolojik olarak ateşimi çıkardımmmgeçen ay bulantı ve ateş yoktu tüm belirtileri yaşamıştım bu ay ateş gelecek ay da bulantıları bekliyorum artık....
kızlar bugüne hiç bakamadan yazıyorum....sinirlerim tepemde çünkü yazmazsam da orta yerimden çatlıcam sinirden:)) kaynanamların faturalarını netten ödüyorum..ama banka işlem parası alıyor...biz bunu kaynanama söylemedik daha doğrusu eşim söyleyemiyor fatura fiyatı çoğaldıkça işlem ücretide artıyor...neyse biz heray extra 15- 20 tl onlar için veriyoruz yani...dün ödediğim faturayı 5 tl eksik göndermiş hanım demişki geçen aydan 5 tl kalmıştı sizde bende dedimki heee öylemi...akşam bir ona sinir oldummu eşime dedim neden işlem ücreti alındığını söylemiyorsun boşver dedi...niye boşvereyim canım 5 tlyi madem hesaplıyor...ayrıca biz interneti limitsiz yaptık dedikki eğer ortak ödeyeceksek limitsiz yapıcaz görümcelerde tamam dediler ilk aylar verdiler sonra onuda kestiler...onada çözüm var sözleşme ağustosta doluyor kapatıcam vınn araştırıp vınn alıcam bu arada sizin netler ne tavsiyeniz ne kızlar? ben bide ayrıca ayda 20 tl haybeye ev tel faturası ödüyorum...neyse fatura olayına döneyim sabah kalktım sinirim geçmemiş:)) faceden görümceme anlattım durumu annene söyle beni yanlış anlar dedim...içimide döktüm bir güzel görümcemide görmedim henüz:)) kabul etmiyorsa siz kendiniz yatırın dedim...bunların üzerine bugün bebek görmeye gittim eşimede dedimki anneme geçerim sende oraya gelirsin...tamam dedi...geldi tam o sırada anneme misafirde geldimi...eşim eve gidelim dedi zaten annem kirvelere gidelim demişti dedi...benim tepem yine attımı...annemde kadın eşim geliyor diye yemek yaptı...yemeği yemedik gidelim dedik annem ısrar etti dedim evde yemek var...sonra geldik bey efendi demezmi annemler yemeğe çeğırmıştıda ben yok demiştim gel yemek yiyelim git yee dedim...ben çıktım eve geldim o aşağıya girdi...patlayacağım bugün sanırım bir gelsin yukarı görümcem geldi kapıya vurdu açmadım zaten sinirliyim bide ona çatarsam tam olur diyee...ayyyyyy rahatladım biraz:))
maşallah yerim o tatlı kızı ben. na kadar da büyümüş. annesi güzel bakmış.Günaydın kızlar. Minikler tebrik ederim. Çok sevindim. Sabah sabah günüm güzel başladı sayendeBu da Nehir Hanım'dan size... Gününüz güzel başlasın diye Eki Görüntüle 365144 Eki Görüntüle 365145
sen yormasana tatlım kendini. bak ben hala bile bi iş yapmıyorum. makineleri bile eşim yerleştirip, o boşaltıyor. artık iki canlısın unutma:)merhaba kızlar bugün tüm gün temizlikle uğraştım eşim de evde yoktu birazdan da yemek yapacam sayfamızı bi prenses kaplamış :)
senem cnm tşk ederim nehir hanımda maşallah büyümüş artık havalar güzelleşince anne kız gezmelere de başlarsınız
nilde cnm ben bursadayım öğretmenim (1. sınıf okutuyorum )
chnb ablacım bana kalırsa da bir gün de olsa kandır eşini ben de bu ay üç defa kandırabildim umudum yoktu ama rabbim büyük hilale katılıyorum bir ay uzun bir süre denemekte fayda var tabi ama olmazsa da sigortan devreye girecekmiş nasip belki ondan faydalanman en hayırlısıdır..
günlük cnm okudum seni de üzmüşler cnm ben çok yıprandım 40 gün geçtiyse benden 40 yıl gitti onların isteğide bizim yıpranmamız üzülmemiz değil mi? yapılması gerekeni yapmışsın kapını kapat kızlarınla hayatın tadına var cnm.. mutluluğunla kudurt onları.. küçük meleğinde nasibiyle gelir inşallah size şans getirir..
Günaydın kızlar. Minikler tebrik ederim. Çok sevindim. Sabah sabah günüm güzel başladı sayendeBu da Nehir Hanım'dan size... Gününüz güzel başlasın diye Eki Görüntüle 365144 Eki Görüntüle 365145
merhaba kızlar bugün tüm gün temizlikle uğraştım eşim de evde yoktu birazdan da yemek yapacam sayfamızı bi prenses kaplamış :)
senem cnm tşk ederim nehir hanımda maşallah büyümüş artık havalar güzelleşince anne kız gezmelere de başlarsınız
nilde cnm ben bursadayım öğretmenim (1. sınıf okutuyorum )
chnb ablacım bana kalırsa da bir gün de olsa kandır eşini ben de bu ay üç defa kandırabildim umudum yoktu ama rabbim büyük hilale katılıyorum bir ay uzun bir süre denemekte fayda var tabi ama olmazsa da sigortan devreye girecekmiş nasip belki ondan faydalanman en hayırlısıdır..
günlük cnm okudum seni de üzmüşler cnm ben çok yıprandım 40 gün geçtiyse benden 40 yıl gitti onların isteğide bizim yıpranmamız üzülmemiz değil mi? yapılması gerekeni yapmışsın kapını kapat kızlarınla hayatın tadına var cnm.. mutluluğunla kudurt onları.. küçük meleğinde nasibiyle gelir inşallah size şans getirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?