canım benimmmmm çalışanlar olarak bize kolay gelsinnnnn.tatlım adetin 18.günü bugün işte ben bu gün bırakırdım çalışmaları dün biraz daha koyulaşınca biraz ümitlendim kuzum yaaaa.inşallah dediğin gibi tutar bitanem yaaaa inşallah.demekki sen de erken olanlardansın lone da erken olmuş baksana dediğin gibi iyiki almışım testi nelr neler öğreniyoruz.canımın içiiiii sağol kuzummmm inşallah bekleyen herkesi fazla bekletmeden kavuşturur bebişlerine ağzına sağlık canım benimmmm allahım seninde hatırını yapsın güzel gönlüne göre versin her şeyi öpüyorum tatlımmmm
aa geç oluyormuş seninki de desene ablacığım..
iyi ki almışsın, baksana bilmeden sen günlerini esgemişsin demek ki..
kimin aklına gelir ki doğrusu..:44:
bundan sonra daha kolay olacak senin için..sebebini bulmuşsun bence
canım seni çok iyi anlıyorum bizde hamile kalırsak aynı tepkileri vereceğiz eminim ama birbirimize destek verip rahat olmamızı sağlamak.dularımız seninle boşver ilk günler böyle olsun da sonu güzel olsun içini rahat tut bişeycik olmuycak sağlıklarla annesini üzmeden gelecek nazlı bebeğimiz
Merhaba hanimlar uzun zamandir giremedim. Dogum yaptim haberimi hellomdan ve candastan almissinizdir diye de dogumdan sonra yazamadim. Oglum iki hafta once geldi nisan denilen leke ile birlikte sancilarim basladi bir gun boyunca sanci cekmeme ragmen bebek kanala yerlesmedi ve acilmam olmadigi icin 38+1 haftalikken spinal+epidural aneztezili sezeryan dogumla oglum Taha'ya kavustum sukurler olsun bugun 17 gunluk olduk birbirimize alismaya calidiyoruz. Allah sizlere de nasip etsin insallah bu guzel duyguyu
Firsat olursa yine yazarim.
Canım inşallah güzel olsun hepimizinki bence sen de fazla uzatma aryı sık git kontrole.İlaç ne kullanıyorsun?datlum gözünaydın cnm inşallah sağlıklıca kavuşuruz bebişlerimize
chnb ablacım seninde gözün aydın herşey yolundaymış maşallah inşallah gü<el haberler almaya devam edeceğiz buarada ben iki kötü olayımda da hiç kanama yaşamadım benim okuldaki hamiş arkadaşımda kanama geçirip bir hafta rapor kullanmıştı ama çok şükür bir ayı kaldı doğuma.. sen daha iyisini bilirsin ama ben bebeişlerimizin bizim korkularımızdan etkilendiğini düşünüyorum topikcek aklımıza hiç kötü şeyler getirmeyelim hep güzel haberlerimiz olsun inşallah..
candaş cnm sana yazdım uzun uzun sonra sildim sadece şunu deyim anladığım kadarıyla bir çok anne kız sizler gibi yani bizim gibiannem abimleri iki günde bir beni de haftada bir ararlar :) neyse ben duygulandım eş konusunda da buara benimki pc odasından yanıma gelmiyo kmlerdn daha çok uzaklaşıyoruz önemli olan birbirini anlamak ama erkeklerden çok şey istiyoruz sanırım bir söz okumuştum ben bu sözü tuttum paylaşıyorum erkekler ağaç gibidir uzaktan bakınca boylu poslu yakından bakınca bildiğin odun :)
..
canım rapor al istersen. bi 15 gün dinlen evde. sen mi kurtaracan dünyayı, sonuçta sağlık.
nazlımınki bittikten sonra sana başlıyalım duaya.bugün bitecek diye biliyordum ama bitmemiş galiba.
400 okuru ben inşallah.
yolk kesesi için sevindim. lekelenmeye de üzülmemeye çalış.illa kötü olmuyor sonu. benim iki kere de adet kanı gibi gelmişti hastaneye yattığımda, Allaha şükür tutundu bebeğim. adamadığım adak kalmadı ama. sana da tavsiye ederim. hamile kalmaya ayrı, kalp atışına ayrı, doğuma ayrı adadım. aspirin yapıyor senin lekelenmeyi bence, ama sorun değil. iyi olacak inşallah.
iyi akşamlar kızlar....ne güzel bi gün:)cumaaaa akşamlarına bayılıyorum..bugün bol bol volaybol oynadık ardından eve gelince yürüdüm ama az önce koca bi pizzayı götürdümyaptıklarım işe yaramıyooooooo..satranç turnuvasında 5. olduk kızlar.seneye bu sınıfı bırakacğım için üzgünüm..hafta başından beri 23 nisan kıyafetleri ile uğraşıyorum..git gel ayaklarım şişti..
chnb abla loneye katılıyorum dünyayı senmi kurtaracaksın.al 15 gün rapor dinlen evde..en azından lekelenmelerin geçinceye kadar..pazartesi başlayalım sana dua için..400 okurum ben..ben kızım olursa özlem koymak istiyorum..
minikler maşallh 9+6 olmuşsunuz..
günlük uzun uzun yazıyonya hayranım sana..ben bi iki yazınca kime ne yazacağımı unutuyorum..
nazlım umarım keseyi görürsünüz..pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah..
bayanlar nasılsınız?hepinize şimdiden iyi bir hafta sonu diliyorum..bu güzel haftada Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..kutlu doğum haftasında tüm güzellikler sizinle olsun..
Canım pastalara ben de bayıldım. Emzirme konusundaısrarlı olmak lazım...kizlar cok tsk ederim yorumlar icin ..
ablacim gercekten sen dinlen bolbol bencede.. ama kafanada takma insallah bak ne guzel keseler gorunmus darisi pitpitlara artik..karninin guruldamasida acliktandir :))) bisiler ye gecsin ablacim saka yapiyorum kizma banacanim insallah aklina kotu seyler getirme..
lonecim arkadasin guzel yaomis valla emzirmekle.. o an insan belki kendi acisindan aman vereyim ne olacak diyebilir rahat gelebilir.. ama akillilik etmis gercekten masalah.. aklimizda bulunsun..
kızlar hepinize günaydın nasılsınız
hafta sonu ama çalışmaya devam bugün çalışmayan arkadaşlarım hepinize iyi tatiller benim test dün biraz daha koyulaşmaya başladı eğer ben geç yumurtluyorsam hamile kalamama sebebini anladımmmmmm 17.18.günden sonra kardeş kardeş yatarız çünkü :))) inşallah sebebi odur.öpüyorum siziiiii
chnb ablacım, mümkünse izin alıp dinlenmeye çalışsan..
inan dinlenince çok iyi oluyor..
o senin mucizen, nazlanacak tabiki:)sonu da onun gelişi gibi güzel olacak inşş
Allahım sağıkla tamamına erdirecek inş..
ama mümkünse yatarak dinlenmeye bak..çalışmak, ayakta durmak yoruyor insanı bu dönemde
chnb canımmmm tamamen laleye katılıyorum dinlen ya bırak işi gücü evde okulda kalsın sen önemlisin şu anda bebiş önemli
Haklısın canım gerçi çocuk var tamamen yatamıyorum:))Sen de çalışıyormuşsun...
...
İnşallah canım benim, nazlı gerçekten ama benim hiç nazsız olan olmadı...
Maşallah Tafçığım ismiyle yaşasın.Çok güzel bir isim...
Canım inşallah güzel olsun hepimizinki bence sen de fazla uzatma aryı sık git kontrole.İlaç ne kullanıyorsun?
Canım çok sağol düşündüğün için iy olurcanım ya. Belki hafiflerim biraz...Rapor bir hafta verecek pazartesi...
Şimdilik 15 gün almam da bir hafta alacağım sanırım canım...
Canım pastalara ben de bayıldım. Emzirme konusundaısrarlı olmak lazım...
Canım inşallah koyulaşır bu ay kutlarız güzel haberleri...
Haklısın canım gerçi çocuk var tamamen yatamıyorum:))Sen de çalışıyormuşsun...
Haklısın bir tanem....
herkese merhaba
bir sürü alıntı yapmıştım ama net gitti normalde hep hafızaya alırdı onuda almadı.
beni soran herkese teşekkür ederm efendim.
nuraycımesatın pastası muhteşem olmuş ellerin sağlık. Canım artık işe ara ver davetlerede . Okunacak duayı biliyorum bana da okudulardı sanıyorum.
nazlım merhaba, ben duayı bitirdim 120 okuyabildim
candaş selamlar
chnb napıyor minik fasulyem
minikler sende başlamışsın dr gitme gerilimine :) geçecek bu günler sık dişini kucağına alınca hafifleyip başka türlü gerilimler olacak.
datlum ne var ne yok
sezen folibol günde 1 tane, folikplus ise günde 3 tane alınıyor. Dr sormadan alabilrisin.
denizlalesi nasılsın
hilalcimm selamlar
nilde yaptığın ovulasyonların beyaz kısımlarına gün sayısını yazıp yanyana getirsene illaki koyu olanlar vardır bakalım bizde.
taf şit seni yerler yerler :))) maşallah kuzuma.
lone ben mecburi sezeryan oldum biliyorsun çok direndi doğurma hakkımı elimden alıyorsun diye dr bile kavga ettim. Sonuç normal yapıcam diye kassaymış havamı alıyormuşum kordona dolanmış. Hayırlısı ne ise o olsun. Sezeryan ameliyat doğum gibi değil sanki, sezeryandan sonra dr lar sana yürü dediği andan itibaren hiç yatma bol bol gez. dr korse sor. Meme ucun var mı yok mu ? varsa problem etme kendine salih emdikçe gelecek süt, süt gelene kadar biberonla mama verme verdirme kaşıkla hallet yada şırıngayla salihimi aç bırakmayın. Kulaklarını tıka millete kendine sütüne güven :)))) benim face de foom var ameliyat masasından kalk dese kağan kalkacaktım o kadar korktum ama korkulacak hiç bişi yokmuşgenelde 38. haftalarda sezeryan yapıyor drlar, dr gün belirler muhtemelen belli mi olur belki belirlenen günden evel suyun gelir :) teyzeminin her 2 çocuğunda suyu geldi ben çok özeniyorum suyu gelenlere :))))))) salih sağlıklı sıhatli olsun nerenden gelirse gelsin. Dr eğer planlı yani tarii belirli sezeryan yaparsa bir sorsana sezeryandan önceki gün yada akşamında göğsünü pompalasan tehlikeli bişi olur mu? yok olmaz derse pompala beyninede mesaj ver sütünü getirmeye yardımcı ol hastaneye de kızılcık hoşafı kuru dut hoşafı gibi şeyler götür.
ayy heyecan yaptım:
günlük kızını kıslarını yerler, face foto bayıldım ötesi oldum. ÇOOOOOK öpüyorum.
doğru söylüyorsun ablacım ama ona da şükür..
benim kanamam sık oluyordu..
doktorum dinlen demişti o zaman.
yatınca hiç gelmiyordu..ayakta gezinince geri geliyordu.ilk 3 ayım öyle olmuştu
yinede çocuğumuzun büyük olması inan iyi..
kendimce diyorum ki :''ya birde çocuğum küçük olsaymış..onu uyutmam,kucağıma almam icab etseymiş''
yani oğlun dinlenmende sıkıntı yaratmazbenimki küçücük haliyle yardımcı olmaya çalışıyordu:)
ewt 1 haftada olsa izin al, istirahat et biraz.hiçbişeyin kalmaz canım
bende çalışıyorum ewt, iyi oldu bu..
kendine iyi bak..görüşmek üzere
inşallah canım ama benim hiçççç ümidim yok belki bi süpriz olur dediğim gibi geç yumurtluyorsam o yüzdende tutmamış olabilir inşallah öyledir ne biliyim canım yaaa
günlük 1.kızını sezeryanla doğurmuştu, chnb sen oğluşunu nasıl doğursun, sezeryanın sıkıntısını çektiniz mi ? doğumda ne hissediyordunuz şimdi ne hissediyorsunzu.
canım çok sağol tecrübelerini aktardığın için.bana da sezeryandan kaçış olmadığı için planlı sezeryanı kabul edicem %90. bakalım komşum var, gün sayıyolar. benim doktoruma gidiyor o da, kızı olacak. normal bekliyor. ondan da yakından bir göreyim, kesin sezeryane alacaklar bir bahane bulup.herkese merhaba
bir sürü alıntı yapmıştım ama net gitti normalde hep hafızaya alırdı onuda almadı.
beni soran herkese teşekkür ederm efendim.
nuraycımesatın pastası muhteşem olmuş ellerin sağlık. Canım artık işe ara ver davetlerede . Okunacak duayı biliyorum bana da okudulardı sanıyorum.
nazlım merhaba, ben duayı bitirdim 120 okuyabildim
candaş selamlar
lone ben mecburi sezeryan oldum biliyorsun çok direndi doğurma hakkımı elimden alıyorsun diye dr bile kavga ettim. Sonuç normal yapıcam diye kassaymış havamı alıyormuşum kordona dolanmış. Hayırlısı ne ise o olsun. Sezeryan ameliyat doğum gibi değil sanki, sezeryandan sonra dr lar sana yürü dediği andan itibaren hiç yatma bol bol gez. dr korse sor. Meme ucun var mı yok mu ? varsa problem etme kendine salih emdikçe gelecek süt, süt gelene kadar biberonla mama verme verdirme kaşıkla hallet yada şırıngayla salihimi aç bırakmayın. Kulaklarını tıka millete kendine sütüne güven :)))) benim face de foom var ameliyat masasından kalk dese kağan kalkacaktım o kadar korktum ama korkulacak hiç bişi yokmuşgenelde 38. haftalarda sezeryan yapıyor drlar, dr gün belirler muhtemelen belli mi olur belki belirlenen günden evel suyun gelir :) teyzeminin her 2 çocuğunda suyu geldi ben çok özeniyorum suyu gelenlere :))))))) salih sağlıklı sıhatli olsun nerenden gelirse gelsin. Dr eğer planlı yani tarii belirli sezeryan yaparsa bir sorsana sezeryandan önceki gün yada akşamında göğsünü pompalasan tehlikeli bişi olur mu? yok olmaz derse pompala beyninede mesaj ver sütünü getirmeye yardımcı ol hastaneye de kızılcık hoşafı kuru dut hoşafı gibi şeyler götür.
ayy heyecan yaptım:
günlük kızını kıslarını yerler, face foto bayıldım ötesi oldum. ÇOOOOOK öpüyorum.
iyi akşamlar kızlar...benden pas:) inşallah diğer aya...kırmızıyı görünce nedense çok üzülmedim..alıştım galiba..birde izlediğim filmin etkisi ..3 idiot filmini tavsiye ederim herkese, candasım moralleri yükseltmek için bu film birebir..
iyi akşamlar kızlar.
salı günü bebeğim 7 hafta 6 günlükken kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik.malesef kalbi durmuş ölüymüş,bozulmuş gebelik dedi doktor.iki hafta geride kalmış.kesenin yanında bide kan pıhtısı vardı.çarşamba günü ilk hamileliğim kürtajla sonlandı.((
kromozom testi ve kan pıhtılaşması testi yaptılar on beş güne belli olacakmış.inşalla bi sorun yoktur.
doktor şimdilik bana öyle aylarca bekle falan demedi,çalışmalara devam falan dedi.ama sonuçlarım belli olsun o zaman iyice soracağım,
bir birbuçuk aya adet olursun dedi.acaba bu arada folbiol kullanmaya devam etsemmi ki???
doktora hiçi bişey soramadım bile ağlamaktan.şu on gün geçse sonuçlarım belli olsa o zaman on kere soracağım herşeyi.istem dışı sürekli ağlıyorum umaraım geçer.........
özlem çok güzel bir isim. belki senin sıpa da 23 nisn telaşesinden yararlanır, göbişine konuverir. ben olsam derdim bir an önce gideyim, annem başka çocuklarla çok ilgileniyor, ben gideyim de başkasına bakamasın derdim:) inşallah yakındır canım zaman senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?