Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aa geç oluyormuş seninki de desene ablacığım..
iyi ki almışsın, baksana bilmeden sen günlerini esgemişsin demek ki..
kimin aklına gelir ki doğrusu..:44:
bundan sonra daha kolay olacak senin için..sebebini bulmuşsun bence

inşallah öyledir kuzum öyldirde hevesim kursağımda kalmaz

İnşallah canım benim, nazlı gerçekten ama benim hiç nazsız olan olmadı...

Maşallah Tafçığım ismiyle yaşasın.Çok güzel bir isim...

Canım inşallah güzel olsun hepimizinki bence sen de fazla uzatma aryı sık git kontrole.İlaç ne kullanıyorsun?

Canım çok sağol düşündüğün için iy olurcanım ya. Belki hafiflerim biraz...Rapor bir hafta verecek pazartesi...

Şimdilik 15 gün almam da bir hafta alacağım sanırım canım...

Canım pastalara ben de bayıldım. Emzirme konusundaısrarlı olmak lazım...

Canım inşallah koyulaşır bu ay kutlarız güzel haberleri...

Haklısın canım gerçi çocuk var tamamen yatamıyorum:))Sen de çalışıyormuşsun...

chnb canımmmm tamamen laleye katılıyorum dinlen ya bırak işi gücü evde okulda kalsın sen önemlisin şu anda bebiş önemli

Haklısın bir tanem....

Haklısın canım gerçi çocuk var tamamen yatamıyorum:))Sen de çalışıyormuşsun...

...

doğru söylüyorsun ablacım ama ona da şükür..
benim kanamam sık oluyordu..
doktorum dinlen demişti o zaman.
yatınca hiç gelmiyordu..ayakta gezinince geri geliyordu.ilk 3 ayım öyle olmuştu
yinede çocuğumuzun büyük olması inan iyi..
kendimce diyorum ki :''ya birde çocuğum küçük olsaymış..onu uyutmam,kucağıma almam icab etseymiş''
yani oğlun dinlenmende sıkıntı yaratmazbenimki küçücük haliyle yardımcı olmaya çalışıyordu:)

ewt 1 haftada olsa izin al, istirahat et biraz.hiçbişeyin kalmaz canım
bende çalışıyorum ewt, iyi oldu bu..
kendine iyi bak..görüşmek üzere

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım ama benim hiçççç ümidim yok belki bi süpriz olur dediğim gibi geç yumurtluyorsam o yüzdende tutmamış olabilir inşallah öyledir ne biliyim canım yaaa

Son düzenleme:
herkese merhaba

bir sürü alıntı yapmıştım ama net gitti normalde hep hafızaya alırdı onuda almadı.

beni soran herkese teşekkür ederm efendim.

nuraycımesatın pastası muhteşem olmuş ellerin sağlık. Canım artık işe ara ver davetlerede . Okunacak duayı biliyorum bana da okudulardı sanıyorum.

nazlım merhaba, ben duayı bitirdim 120 okuyabildim

candaş selamlar

chnb napıyor minik fasulyem

minikler sende başlamışsın dr gitme gerilimine :) geçecek bu günler sık dişini kucağına alınca hafifleyip başka türlü gerilimler olacak.

datlum ne var ne yok

sezen folibol günde 1 tane, folikplus ise günde 3 tane alınıyor. Dr sormadan alabilrisin.

denizlalesi nasılsın

hilalcimm selamlar

nilde yaptığın ovulasyonların beyaz kısımlarına gün sayısını yazıp yanyana getirsene illaki koyu olanlar vardır bakalım bizde.

taf şit seni yerler yerler :))) maşallah kuzuma.

lone ben mecburi sezeryan oldum biliyorsun çok direndi doğurma hakkımı elimden alıyorsun diye dr bile kavga ettim. Sonuç normal yapıcam diye kassaymış havamı alıyormuşum kordona dolanmış. Hayırlısı ne ise o olsun. Sezeryan ameliyat doğum gibi değil sanki, sezeryandan sonra dr lar sana yürü dediği andan itibaren hiç yatma bol bol gez. dr korse sor. Meme ucun var mı yok mu ? varsa problem etme kendine salih emdikçe gelecek süt, süt gelene kadar biberonla mama verme verdirme kaşıkla hallet yada şırıngayla salihimi aç bırakmayın. Kulaklarını tıka millete kendine sütüne güven :)))) benim face de foom var ameliyat masasından kalk dese kağan kalkacaktım o kadar korktum ama korkulacak hiç bişi yokmuş genelde 38. haftalarda sezeryan yapıyor drlar, dr gün belirler muhtemelen belli mi olur belki belirlenen günden evel suyun gelir :) teyzeminin her 2 çocuğunda suyu geldi ben çok özeniyorum suyu gelenlere :))))))) salih sağlıklı sıhatli olsun nerenden gelirse gelsin. Dr eğer planlı yani tarii belirli sezeryan yaparsa bir sorsana sezeryandan önceki gün yada akşamında göğsünü pompalasan tehlikeli bişi olur mu? yok olmaz derse pompala beyninede mesaj ver sütünü getirmeye yardımcı ol hastaneye de kızılcık hoşafı kuru dut hoşafı gibi şeyler götür.

ayy heyecan yaptım :

günlük kızını kıslarını yerler, face foto bayıldım ötesi oldum. ÇOOOOOK öpüyorum.

günlük 1.kızını sezeryanla doğurmuştu, chnb sen oğluşunu nasıl doğursun, sezeryanın sıkıntısını çektiniz mi ? doğumda ne hissediyordunuz şimdi ne hissediyorsunzu.

süper bir fikirmiş hellocummmmmmm ama kaçırdım bennnn evet geçen cmt de biraz belirgindi ama dünkü kadar hiçbiri olmadı canım yaaaa tavsiyen için sağol adet olursam bir dahaki ay öyle yapacam çok sağol tatlımmmm

Evet canım şükür ki büyük ama şu malum ödevler yok mu?

Senin de sorunların varmış. Güzelim ya,bir sorun varsa sonrakiler de öyle gidiyor.5. gebeliğim benim güle oynaya geçen yok ya...

inşallah canım ama benim hiçççç ümidim yok belki bi süpriz olur dediğim gibi geç yumurtluyorsam o yüzdende tutmamış olabilir inşallah öyledir ne biliyim canım yaaa

İnşallah canım olur. Kız yoksa benim gibi olmasın. Hamilelik sinyali:))

günlük 1.kızını sezeryanla doğurmuştu, chnb sen oğluşunu nasıl doğursun, sezeryanın sıkıntısını çektiniz mi ? doğumda ne hissediyordunuz şimdi ne hissediyorsunzu.

Canım benim hikayem çok tuhaf. Ben normal doğurmayı kafaya koymuştum. Zaten erken açılmam vardı kolay olurdiye düşündük. Dr demişti pazartesi gelin su yolunu açarız. Pazartesi olmadan cuma gecesi(kieşim İstanbulda doktoraya başlamıştı o akşam geldi eve hatta kardeşi gelecekmiş cumartesi Denizliden diye bir gece daha kalayım dedi olmaz demiştim iyi ki de kalmamış) rAMAZANDI.Gece 3 gibi nişan geldi pembe. Anladım ama kimseyi uyandırmadım sahur yemeğini hazırladım. (Ha bir de doğum haftamdayım ramazanın 8. günüydü ve ben 6 gün oruç bile tutmuştum.:))) Evin mobilyalarının tozu kalmıştı sancım geldikçe evde dolanıyor, sancım gidince toz alıyordum.Herkes yedi yemeği hadi dedim gidiyoruz.Haydarın arkadaşını çağırdık eşiyle geldiler.Annem babam da geldi. Dr ye haber vermeden ebe baktı bebeğin saçına dokundum dedi. Dr yi çağırdılar birazdan geldi. O malum koltuktaydım maksları hazırlayın deyince attım aşağıya kendimi. Bbebk sıkıntıya girdi dedi dr. Hemen yan tarafta Özel Trakya hastanesine gittik bağıra çağıra. Sabah valla insanlar balkona çıktı sesime. Sonra da sezaryen. Boşuna acı çektim.

Diğer oğlumu 25 haftada 800 gram doğurdum zaten suyum 2 gün önce gelmişti ebe muayene ettiğinde 7 cm açık vardı. 15 dakika sonra doğum yaptım ve incecik sesini duydum ve o anı ömrümün sonuna dek unutmayacağım hayatımın en mutlu anıydı. Yalnızca ayağını gördüm hemen sarıp apar topar yoğun bakıma götürdüler. Benieşini temizlemek için bayılttılar. Sabah uyandığımda yaşıyor mu oldu ilk sorum. Yaşıyordu eşimle gözyaşları içinde küvezde görmüştük. Minicikti ve solunum cihazına bağlıydı ama kıpır kıpırdı...

iyi akşamlar kızlar.
salı günü bebeğim 7 hafta 6 günlükken kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik.malesef kalbi durmuş ölüymüş,bozulmuş gebelik dedi doktor.iki hafta geride kalmış.kesenin yanında bide kan pıhtısı vardı.çarşamba günü ilk hamileliğim kürtajla sonlandı.((
kromozom testi ve kan pıhtılaşması testi yaptılar on beş güne belli olacakmış.inşalla bi sorun yoktur.
doktor şimdilik bana öyle aylarca bekle falan demedi,çalışmalara devam falan dedi.ama sonuçlarım belli olsun o zaman iyice soracağım,
bir birbuçuk aya adet olursun dedi.acaba bu arada folbiol kullanmaya devam etsemmi ki???
doktora hiçi bişey soramadım bile ağlamaktan.şu on gün geçse sonuçlarım belli olsa o zaman on kere soracağım herşeyi.istem dışı sürekli ağlıyorum umaraım geçer.........

nariko cok gecmis olsun,Allah sabir versin. Bizlerde hepimiz bebegimizi kaybettik maalesef.Sen kan pihtilasmasi ve kromozom testi mi dedin bu testleri yaptirirken yoksa bir acilim ismi varmi bu testlerin? Benim doktorum israrla test yapmiyor,labrotuara soruncada detay istiyor bilgilenmek istedigim icin soruyorum.

benimde ilk hamileliğimdi kalp atışlarını duyamadığmız için müdahale edilmek zorunda kalındı. bir arkadaşım kürtajdan sonra adet olmadan hemen hamile kaldı ve şu anda 4 aylık heşey yolunda doktorum 2 ay beklememizi söyledi ama ben şu dönemde tekrar hamile kalmak kolay olduğun duyduğum için bu fırsatı kaçırmayayım diyorum... çok kararsızım olurunamı bırakayım ne yapayım bilmiyorum.. haftaya kontrolum var ozaman bakalım ne değişecek..

iyi akşamlar kızlar...benden pas:) inşallah diğer aya...kırmızıyı görünce nedense çok üzülmedim..alıştım galiba..birde izlediğim filmin etkisi ..3 idiot filmini tavsiye ederim herkese, candasım moralleri yükseltmek için bu film birebir..

Kızlar selamlar herkese. misafirlerim geldi, yoğunluk var tabi. ancak zaman güzel geçiyor. bu ay kafam rahat çok şükür. psikoljik bunalımdan misafirler sayesinde biraz kurtuldum
kist olayını çözdüm ya inşallah tekrarlamazsa tabi daha da umutluyum. dün rüyamda burnumdan büyük bir parça çıkıyor, ne olduğunu bilmiyorum ancak rüya yorumlarına baktım evlat sahibi olmaya yazıyor:)))) görünce inanamadım. tek tek yazmak isterdim ancak öyle yorgunum ki. girmeden de edemedim en azından selam vereyim dedim. öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.

bu arada nazlım duanı yarın sabah tamamlıyorum inşallah. tamamlayınca yazıcam.tekrar kusura bakma.

canım çok sağol tecrübelerini aktardığın için.bana da sezeryandan kaçış olmadığı için planlı sezeryanı kabul edicem %90. bakalım komşum var, gün sayıyolar. benim doktoruma gidiyor o da, kızı olacak. normal bekliyor. ondan da yakından bir göreyim, kesin sezeryane alacaklar bir bahane bulup.

chnbcim, iyi olur raporun, dinlen evde.iyi olacak inşallah canım. kendine olumlu telkin ver.

özlem çok güzel bir isim. belki senin sıpa da 23 nisn telaşesinden yararlanır, göbişine konuverir. ben olsam derdim bir an önce gideyim, annem başka çocuklarla çok ilgileniyor, ben gideyim de başkasına bakamasın derdim:) inşallah yakındır canım zaman senin de.

canım çok geçmiş olsun.
testlerini yaptırman iyi olmuş canım.
bence devam et folbiole. ben devam etmiştim.

inşallah canım..valla özletti kendini..o yüzden özlem koymak istiyorum.bakalım adetim tam gelmedi gelsin tekrar çalışmalara başlayacağım:)23 nisan telaşında olmadı 19 mayıs var önümüzde:)

nazlım canım merhaba hilal aradı ıntenet yokmuş yazamamış canım duayı 400 tane okumuş allah kabul etsin diyor.bu arada bende yazmıştım ama yeri gelmişken söyliyeyeyim bende 300 okudum allah kabul etsin.öpüyorum

kızlar malum bugün pazar temizlik işine giriştim öpüyorum

Bugün proluton depot iğne oldum dr m hastanedeydi Doç. Dr. Cem Demirel oradaydı.Dr m de hastanedeydi o yüzden telefon etmiştim gel kontrol edelim dedi şükür kanamalı bölge gitmiş. 5+6 günlük dedi görüntü için büyümüş kesemiz Allaha şükür. Kalp atışı 10 gün sonra dedi...

Hilal iyi olmuş kuzum stressiz gelir inşallah...

Cezacığım çok yürekten diliyorum gelsin bebişin bu ay...

Nilde ovulasyon ne oldu kuzum?

Narita geçmiş olsun inşallah bebeğin tez gelir madem test yaptırmışsın sonucu bekle derim ben bu ay...

Herkes iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…