Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Benim sorunsuz haftam olmayacak mı ya(
Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Günlük :)) bilmem belki geçemem seni :) ama ben de deli gibi bağırırım maalesefki evdeki herkesi sustururm bağırtımla.çok kötü ama düzeltemiyorum zorluyorum da( bende ama annemin sesine sinir olurum derim sen bağırma, çünkü normal konuşması bile kavga eder gibi oluyo bazen.kızın için bende bilemedim ama doğru gibi, çünkü hangisinin daha iyi olduğunu bilmesi gerekiyor madem jeep istiyo dr olacak kaçaraı yok :)) bende annen gibi düşünüyorum bazen kötü düşünmemek gerek baştan karalar bağlanmamalı.ama gelde anlat.neyse zamanla düzelcek artık napalım.senin kızında yüzünü göstermiyomuş, çok nazlılar ama ya :))
nilde, canım inş sende yapışıklık olmamaıştır diye düşünüyorum herkesi bulmaz herhalde, birde ben hiç bilmediğim bir dr a gittim ya.seninki öyle değildir.bende senin engeç temmuzda hamiş hamiş gezeceğini hissediyorum :))) çok sağol inş bu ay hepimizin yüzü gülerde bi ojh çekeriz.bu ara bülent bey çok relaks ama riskli gebeliklerde bunu yaptığı için 2 hamile kadının ölümüne sebep olacakmış.paylaşmak istedim aslında acaba ilk ona mı gitsem dedim konu görünce vazgeçtim.sıradan gebelikler için muhteşemmiş ama ...
Datlum, canım arkadaşım ya ne kadar duygulandım anlatamam .. Allah razı olsun kıldığın namaz için, sen hem hamilesin rüyanda inş gerçek çıkacak allahın izniyle .. Ya sizin şu iyi niyetiniz herşeye değer valla. Demek anneler hep böyle ... Adım kıskanca çıkıyor, aslında hiç ilgiisi yok kıskanmada ciddi ayrım yapıyor annem demekki.babamı kıskanmam mesela kızmam yani bu konuda.napalım bizde babalarımızın kızları olalım değil mi ? Tek değilmişim demekki günlük tespiti doğru erkeklere ayrı bir düşkünler.sende yaşamaışsın meselabirda aksileri var k.validem hiç düşkün değildir oğluna, iy gibi görünsede değil daha çok huzur kaçırıyolar, oğluna sevinmediğini yeğenlerine sevinir ya.bak şimdi o da geldi aklıma :)) sen nasılsın ? Yeni randevu ne zaman ? Ayy asıl haber :)) pıtpıtlar duyulmuş, maşallah ya.darısı tüm testlerde başarılar inş :) inş sıkıntılarında çabul geçer ya ...
Denizlalesi, selamlar canım :) nasılsın ? Bugün ben bayağı iyiyim belli oluyordur diye düşünüyrou ama :)
bu arada ben iyiyim şükür yarın doktora gidicez heycanlı diilim korkmuyorumda saçma sapan bi ruh halindeyim gözümü açsam kapasam doğuma gidiyo olsam keşke
bi arkadaşım biberon almış hediye uğur getireceğine iannıyo bana verme sende kalsın dedim alamadım umarım içimiz hep rahat olurr
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .ben 16 haftalık hamileyim. oncelikle düşük yaptıktan sonra gebe kalınmaması gibi bi durum yuzde olarak çok düşük .ancak kurtaj sonrasında rahimde yapışıklık oluşması durumunda ,tedavi gerektiren bi sureç sizi bekleyebilir ancak çok dusuk bi ihtimal.sakın korkmayın yapışıklık olsa da tedavisi var sonuçta.. ben de bi kayıp yaşadım ilk gebeligimde 9 haftalık olan bebeğimin kontrolde kalp atışlarını goremedik ve ertesi gun kurtaj oldum. kurtaj sonrası tam 4 ay sonra tekrar gebe kaldım ve 16 haftalık gebeyim. haftaya da inşallah cinsiyetini ogrenicem...
bir de lekelenmeleri olanlar korkmayın bende de oldu. 3 hafta surdu .bol bol dinlenin ve bol su için... çok sukur hiç lekelenmem yok artık...
denizlalesi :) canım çok sağol ya ... inş kalıcı hale döner mutluluk ...
nilde, canım arıcam seni, şef odadaydı hemen döncem ...
herkese iyi haftasonları , görüşmek üzere çok öpüyorum ...
çok teşekkürler canım içim rahatladı biraz o kadar çok korkuyorumki yapışıklık oldu diye bide her geçen ay dahada üzüyor.allahım seninde bebeğini sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin
ablacım geçmiş olsun şükürler olsun iyiymiş bebeğin geçmşi okuyamadım peşin vergi için mali müşavirmiz geldi onunla ilgileniorum son sayfaya bakabildim sadece rabbim kucağına almanı nasib etsin bebeğini sağlıcakla inşallahhh
kızlar inşallah herkes iyidir dualarım sizinle herkesi kocaman öpüyorum duaları bitiremeyn varsa pazar günü yapıcan duasını bi ark adet olmuş bugün temizlencekmiş allaha emanet olun
Chnb abla geçmiş olsun İnşallah.Kız olursa adını nazlı koyalım derim.Dikkat et kendine,bol bol dinlen.
Nazlım yarın İnşallah keseyi görürsünüz.Daha erken olabilir diye tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun canım.Uğursuzluk olur diye düşünme,İnşallah herşey güzel olacak canım
başlangıçta olabilir ablacım.. dinlenmeye çalış mümkünse..
sancın olmasında, hafif lekelenmeler olur..
dualarım hepinizle.. kendine iyi bak cnm
günlük, Devran'a bak ya sıpa :)) benim şefimde Yozgatlı, değişik konuşuyorlar gerçekten .benim en çok komiğime giden ekmaağınan ye :))
chnb, gözümüz aydın canım, kalp atışının eli kulağında :)
nazlımda, güzel haberlerle dön inş.biberonu bence al uğrunada inan.korkma tamam mı ? yani nazlı isminide haketti, minicikumut doğru diyoda.allah nazlıların gazabından esirgesin herkesi, benim kardeşimin adıda nazlı.yani çeken bilir :)
kıtty, uğramıyosun kaç gündür ?
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım .ben 16 haftalık hamileyim. oncelikle düşük yaptıktan sonra gebe kalınmaması gibi bi durum yuzde olarak çok düşük .ancak kurtaj sonrasında rahimde yapışıklık oluşması durumunda ,tedavi gerektiren bi sureç sizi bekleyebilir ancak çok dusuk bi ihtimal.sakın korkmayın yapışıklık olsa da tedavisi var sonuçta.. ben de bi kayıp yaşadım ilk gebeligimde 9 haftalık olan bebeğimin kontrolde kalp atışlarını goremedik ve ertesi gun kurtaj oldum. kurtaj sonrası tam 4 ay sonra tekrar gebe kaldım ve 16 haftalık gebeyim. haftaya da inşallah cinsiyetini ogrenicem...
bir de lekelenmeleri olanlar korkmayın bende de oldu. 3 hafta surdu .bol bol dinlenin ve bol su için... çok sukur hiç lekelenmem yok artık...
canım nolur korkma.yolk sac oluşmuş kesede düzgünmüş ne güzel bir haber bu bunlar ne kadar önemli biliyosun.kanama olup da kocaman çocukları olanları biliyorum hemde ne kanama bacaklarının arasından akan cinsinden.bak doktora da gittin bir sorun yok keseler oluşmuş.her şey gayet güzel zamanlı gelişiyor.aslında tedirgin olman ve korkman normal yaşadığımız kötü deneyimler var ama her gebelik böle olacak diye bir şey yok kuzum.dualarım seninle allahım seni ve bebeğini korusun sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin.
Miniciumut gerçekten Nazlı koymak lazım canım kız olursa. Korkuyorum kızlar ne bileyim karnım gur gur yapıyor kese mi bozuluyordiyorum. Sorunsuz başlasa bir hamileliğim şaşardım.İnşallah sonu güzel olur. Korkuyorum. Duaedin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?