- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.961
canım maşallah oğluna, ultrasın avatardan sonra gerçek resmini de gördük. darısı başımıza inşallah. adını da çok beğendim Taha'nın Allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlat olsun.Merhaba hanimlar uzun zamandir giremedim. Dogum yaptim haberimi hellomdan ve candastan almissinizdir diye de dogumdan sonra yazamadim. Oglum iki hafta once geldi nisan denilen leke ile birlikte sancilarim basladi bir gun boyunca sanci cekmeme ragmen bebek kanala yerlesmedi ve acilmam olmadigi icin 38+1 haftalikken spinal+epidural aneztezili sezeryan dogumla oglum Taha'ya kavustum sukurler olsun bugun 17 gunluk olduk birbirimize alismaya calidiyoruz. Allah sizlere de nasip etsin insallah bu guzel duyguyu
Bu arada gecmisi okumadim ama son sayfalardan anladigim kadariyla chnb ve nazlim hamileymis galiba coook sevindim hayirli olsun insallah bu sefer yavrularinizi kucaginiza saglikla almak nasip olur
Bu arada avatar fotografindaki yakisikli oglumdur teyzeler
Firsat olursa yine yazarim.
Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Benim sorunsuz haftam olmayacak mı ya(
canım çok sevindim kalp atışlarına. devamı da gelir hayırlısıyla inşallah.mrb arkadaşlar nasılsınız
çarşamba günü dr ye gittik kalp atışlarını gördük allaha şükür..darısı chnb ye nazlım a sırada bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah..ben hala midemle uğraşıyorum yemezsem bulanıyo yersem yanma var bende uyuyorum o zaman hissetmiyorum çünkü..
lone sizin kontrolünüz de güzel geçmiş sevindim..sayılı günler artık allah sağlcakla kavuşmayı nasip etsin..
chnb nilde hello günlük deniz sezen ceza minikler nazlım sizler nasılsınız..okula yetişmem lazım kaçıyorum..kib...
amin canım. evet ben de teyzelerimi severim. haladan daha yakın olur. geçenlerde görümceme şaka takılıyorum, tepkisini bildiğim için. bir kere sana da aldıırcam altını dedim, yüzünü ekşiterek ıyyyyyyy yaptı. benden 2 yaş küçük, bekar.Allah razı olsun canım.Rabbim sana ve tüm sevdiklerine güzel,sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Cezacım çok teşekkür ederim.Umarım sende iyisindir.
Teşekkür ederim Loneliness.Allah razı olsun.Teyze anne yarısı diyorlar ya ondan sanırım birazda.Elif Berra(yeğenim)benimde kızım olacak gibi düşünüyorum.Aramızda gurbet denen o canavar hep olacak ama onun büyümesini uzaktan seyreden bir teyzesi olacak hep.Kardeş ne güzel birşey değil mi?Benim bir ablam birde erkek kardeşim var.Allah eksikliklerini göstermesin.İkinci,üçüncü çocuğu isteyen herkesi o yüzden çok haklı görüyorum.Temmuza ne kaldıki şurada 3 ay sonra Salih kucağında İnşallah
Öncelikle Allah razı olsun canım.Hepimizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun İnşallah.
Pastanıza bayıldııımm.Ne güzel bir pasta bu.Ama Esad olmuş Esat(yanlış görmediysem).Rabbim doğumgünü pastalarınıda göstersin İnşallah.Kendini yorma desekte yoruyorsun Nuraycım.Madem yorulunca sık sık dinlen.Dikkat et kendine.
pastan çok güzel canım. dualar aklımda canım sağol. benim de annem bi kitaptaki duadan bahsetmişti,, getirecek gelirken. ben de yazarım. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah.candascim hic moralini bozma canim yaa dermansiz derdimiz yok cok sukur.. biliyorum ki sende eninde sonunda anne olacaksin.. gunlukun dedigi gibi ne cok kendimi yipratmisim deyeceksin.. insallah canim bunlari cani gonulden soyluyorum.. Rabbim yuzunu guldurecek eminim
lonecim iyiyim devremsen nasilsin?? aslinda yine bana kizacaksiniz diye soylemedim.. ben bugun arkadaslari oturmaya cagirmistim cunku hepsi beni cagirmisti bende onlari bir turlu davet edemedim .. neyse bugune kismetmis .. 9 kisi arkadas geldiler baya hazirlik yaptim dunden cok yoruldum ama diger agrilarimdan hic bahsetmiyim kizacaksiniz diye cunku ama ne yapiyim yaaa... onlarda demisler madem bu kiz bizi cagirdi hediyelerle gidelim.. bi geldiler hepsinde hediye pasta falan cok mutlu oldum.. butun agrilarim gitti :))) mini baby shhowerimiz oldu.. gelen arkadaslardan biride bende 2 hafta geri hamile. onunda bebek hep asagidaymis yani erken dogum riski var.. doktor yurume bile demis.. Allahtan yan binada oturuyolar.. bende yuruyuru hakgetire bisi olmaz. yani demek istedigim herkesin baska derdi var.. diyorum rabbim sezeryan benim icin hayirli olan ise hayirli olani ver.. bbirde bugun bisi ogrendim arkadastan.. INSIKAK SURESI varmis.. dogumu kolaylastiriyomus ve donmesini sagliyomus. 25 ayetlik bir sure.. yaziyim dedim bekli sende okursun.. birde INSIRAH SURESI de var.. oda dogumu kolaylastiriyomus. insallah dualara itikatimiz tam cok sukur insallah rabbimin izniyle hersey kolay olacak..
canım gözünaydın, çek sevindim. boşver misafiri. o senin kocan, kapat kapını devam et:)inşallah tutar en kısa zamanda.iyi akşamlar kızlar.nasılsınız. geçmişi takip edemedim. yarın beklenen misafirler geliyor 2-3 gündür temizlik yemek uğraştım durdum öyle yoruldum ki. nazlım yarın mı yapacaktın duanı canım ben 250 kadarını okuyabildim canım kusura bakma lütfen. dediğim gibi misafirler, öncesinde de sağlık problemleri. henüz yapmayacaksan yarın okulda tamamlamaya çalışırım canım. tekrar kusura bakma geç kaldığım için.
bu arada benim kistim erimiş çok şükür canlarım. smear testi alınmıştı ya geçen ay. o da tertemiz çıkmış. yani gittiğim her iki doktor da korunmana artık dedi. hatta özeldeki doktorum yumrtlma takibi için adetin 12. günü çağırdı. bakalım kızlar bu ay misafirerim var.2-3 hafta kalıcaklar.bana iyi gelecek. kafam dağılır biraz. tabi ilişki de az olacak dolayısıyla. en azından stres olmayacak. belki gelir bebişim. hepinizi öpüyorum. tek tek yazamadım kusura bakmayın.kendinize iyi bakın.
kizlar cok tsk ederim yorumlar icin ..Miniciumut gerçekten Nazlı koymak lazım canım kız olursa. Korkuyorum kızlar ne bileyim karnım gur gur yapıyor kese mi bozuluyordiyorum. Sorunsuz başlasa bir hamileliğim şaşardım.İnşallah sonu güzel olur. Korkuyorum. Duaedin bana...
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.
*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
chnb abla nazlım ve diğerleri okursunuz eşlerinizle:)
nuraycım pastana bayıldım...çok güzel.
kızlar hepinize günaydın nasılsınız
hafta sonu ama çalışmaya devam bugün çalışmayan arkadaşlarım hepinize iyi tatiller benim test dün biraz daha koyulaşmaya başladı eğer ben geç yumurtluyorsam hamile kalamama sebebini anladımmmmmm 17.18.günden sonra kardeş kardeş yatarız çünkü :))) inşallah sebebi odur.öpüyorum siziiiii
günaydın canım.
kolay gelsin. iyi çalışmalar.
inşallah öyledir de bu ay tutar canım. ben de ovülasyon testi çok kullandım. faydalı oluyor. zaten bir kaç kez tespit ettiğinde aynı gn çıkarsa bir daha kulllanmana gerek kalmaz. benim de erkendi diğerleine göre mesela. 11-12 günlerde yumurtluyodum ben hep.
kızlar hepinize günaydın nasılsınız
hafta sonu ama çalışmaya devam bugün çalışmayan arkadaşlarım hepinize iyi tatiller benim test dün biraz daha koyulaşmaya başladı eğer ben geç yumurtluyorsam hamile kalamama sebebini anladımmmmmm 17.18.günden sonra kardeş kardeş yatarız çünkü :))) inşallah sebebi odur.öpüyorum siziiiii
nillde ablacığım bende iş başındayım.. iyiyim ben çok şükür..
umarım dediğin gibidir ablacığım..bu durumda, günü bildikten sonra fazla beklemeden, meleğine kavuşursun..kaçıncı gün ki bugün adetten sonra?
dediğin gibi 28 günde bir döngüsü olan biri için, 14.gündür yumurtlama
ben bu son gebeliğimde , bebek için karar verdik
ve bir kere de olmuştu. o yüzden çok şaşırmıştık gebeliğe..
hem bir kere olmasından hem de 12.gün de olmuştu..
bende 14.günde bişey yoktu,es geçmiştik, nasıl olur diye şaşırmıştım..
demekki benimde 14.günden önceymiş..bundan sonra aklımda olsun..
bu testi kullanmanız çok yerinde ablacığım.. iyiki almışsınız.neler öğrenceğiz baksana
inş Allahım tez zamanda tüm dileyenleri meleğine kavuştursun
chnb ablacım, mümkünse izin alıp dinlenmeye çalışsan..
inan dinlenince çok iyi oluyor..
o senin mucizen, nazlanacak tabiki:)sonu da onun gelişi gibi güzel olacak inşş
Allahım sağıkla tamamına erdirecek inş..
ama mümkünse yatarak dinlenmeye bak..çalışmak, ayakta durmak yoruyor insanı bu dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?