Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım maşallah oğluna, ultrasın avatardan sonra gerçek resmini de gördük. darısı başımıza inşallah. adını da çok beğendim Taha'nın Allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlat olsun.

Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...

Benim sorunsuz haftam olmayacak mı ya(

canım rapor al istersen. bi 15 gün dinlen evde. sen mi kurtaracan dünyayı, sonuçta sağlık.
nazlımınki bittikten sonra sana başlıyalım duaya.bugün bitecek diye biliyordum ama bitmemiş galiba.
400 okuru ben inşallah.
yolk kesesi için sevindim. lekelenmeye de üzülmemeye çalış.illa kötü olmuyor sonu. benim iki kere de adet kanı gibi gelmişti hastaneye yattığımda, Allaha şükür tutundu bebeğim. adamadığım adak kalmadı ama. sana da tavsiye ederim. hamile kalmaya ayrı, kalp atışına ayrı, doğuma ayrı adadım. aspirin yapıyor senin lekelenmeyi bence, ama sorun değil. iyi olacak inşallah.

canım çok sevindim kalp atışlarına. devamı da gelir hayırlısıyla inşallah.
duaların için de amin canım.

iyi akşamlar kızlar....ne güzel bi gün:)cumaaaa akşamlarına bayılıyorum..bugün bol bol volaybol oynadık ardından eve gelince yürüdüm ama az önce koca bi pizzayı götürdüm yaptıklarım işe yaramıyooooooo..satranç turnuvasında 5. olduk kızlar.seneye bu sınıfı bırakacğım için üzgünüm..hafta başından beri 23 nisan kıyafetleri ile uğraşıyorum..git gel ayaklarım şişti..
chnb abla loneye katılıyorum dünyayı senmi kurtaracaksın.al 15 gün rapor dinlen evde..en azından lekelenmelerin geçinceye kadar..pazartesi başlayalım sana dua için..400 okurum ben..ben kızım olursa özlem koymak istiyorum..
minikler maşallh 9+6 olmuşsunuz..
günlük uzun uzun yazıyonya hayranım sana..ben bi iki yazınca kime ne yazacağımı unutuyorum..
nazlım umarım keseyi görürsünüz..pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah..
bayanlar nasılsınız?hepinize şimdiden iyi bir hafta sonu diliyorum..bu güzel haftada Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..kutlu doğum haftasında tüm güzellikler sizinle olsun..

amin canım. evet ben de teyzelerimi severim. haladan daha yakın olur. geçenlerde görümceme şaka takılıyorum, tepkisini bildiğim için. bir kere sana da aldıırcam altını dedim, yüzünü ekşiterek ıyyyyyyy yaptı. benden 2 yaş küçük, bekar.

pastan çok güzel canım. dualar aklımda canım sağol. benim de annem bi kitaptaki duadan bahsetmişti,, getirecek gelirken. ben de yazarım. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah.

günlükçüm, sezeryan demiştin de ayrıntılı anlatmamıştın. sağol tavsiyelerin için.mama vermeme olayını bir arkadaşım daha anlattı. yine benim şu an gittiğim hastanede olmuş doğumu. hemşireler iki de bir hazır mama reklamı yapıyolarmış ve bebeğe vermeyi teklif ediyolarmış, doymuyo bu falan demişler hep. arkadaş da ısrar etmiş, kabul etmemiş mamayı. emzirdiği kadar emzirmiş, ama az ama çok. sonra sonra çoğalmış. demişler ki hep sen ne acımasız annesin, aç bırakıyosun çocuğunu, senin gibi görmedik falan demişler.

canım gözünaydın, çek sevindim. boşver misafiri. o senin kocan, kapat kapını devam et:)inşallah tutar en kısa zamanda.

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
chnb abla nazlım ve diğerleri okursunuz eşlerinizle:)

Son düzenleme:
kizlar cok tsk ederim yorumlar icin ..

ablacim gercekten sen dinlen bolbol bencede.. ama kafanada takma insallah bak ne guzel keseler gorunmus darisi pitpitlara artik..karninin guruldamasida acliktandir :))) bisiler ye gecsin ablacim saka yapiyorum kizma bana canim insallah aklina kotu seyler getirme..

datlum pitpitlari duymussunuz darisi insallah nazliyla, ablamin basina..

miniklercim hersey yolundadir insalah neguzel nerdeyse 2.5 aylik olacak minnakin :))

hilalcim sanada kolay gelsin canim misafirler gelecekmis.. tamda bu guzel havalarda gunler doludolu gecer ..

gunlukcum hastayim bende senin bu kiza yaa maceralari super.. sanada kolay gelsin misafirlerin varmis seninde.. insan ne yapsin ne kadar yorulmayalim desekte isbasa dusunce yapiyor..dogum konusundada ne gzel atlatmissin insallah bende oyle diyorum hayirlisi ne ise o olsun .. insallah saglikli olsunlarda.. doktorumda evet normal yaptiracak illa beni ama bebiste donmezse baska cikar yok

lonecim arkadasin guzel yaomis valla emzirmekle.. o an insan belki kendi acisindan aman vereyim ne olacak diyebilir rahat gelebilir.. ama akillilik etmis gercekten masalah.. aklimizda bulunsun..

Ya Varis, Ya EVvel bende okumustum

nuraycım pastana bayıldım...çok güzel.

sagol cezacim.. insallah sizleride gormek nasip olsun en kisa zamanda.. ne guzel voleybol oynamissiniz. bende voleybolu cok severim. lisedeyken lisansim vardi ama sonra biraktik tabi..

kizlar herkese gunaydin mutlu bir haftasonu diliyorum..

internetten bakarken bi yazi buldum ve paylasmak istedim cocugu olmayan bir bayanin yazdiklari:

Tüm anne adaylarına öncelikle merhaba. (aday diyorum çünkü en kısa zamanda hepiniz anne olacaksınız inşallah)
Ben de zorlu bir süreçten geçtim ve zoru başarıp mutlu sona ulaştım. Bu süreci sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Öncelikle çikolata kistiyle geçirdiğim süreci sizlerle paylaşayım;
Benim 52mm çapında çikolata kistim vardı. Laparoskopi önerildi öncelikle. Ancak araştırmalarım hiç iç açıcı değildi. Dikkatli yapılması gereken bir operasyondu, aksi taktirde yumurtalık rezervine zarar verilebilir hatta yumurtalık hepten kaybedilebilirdi.Türkiye'de bu konuda iki uzman dr. varmış. Ben bunlardan birisiyle görüştüm ama yine de şüpheyle yaklaştım bu operasyona. Çünkü yine araştırmalarım laparoskopi sonrası hamile kalma oranının uzun süre sonra da olsa normal yolla hamile kalma oranından daha düşük olduğunu gösteriyordu. Normal denemek istedim. Dr.um klomen tedavisi uyguladı. Yumurtam çok geç gelişti ve iki defa basit kiste döndü. İlaç kullanmak istemediğimi söyledim. Doğal yollar aradım. HAYIT diye bir bitkinin tohumunun çok yararlı olduğunu öğrendim. 2 ay pek düzenli değil ama son 1 ay çok düzenli olarak bu bitkinin çayını içtim. 1 tatlı kaşığı kadar tohumun üzerine sıcak su koyup 5 dk kadar demlendirip aç karnına içiyorsunuz. Ben sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce 1er bardak içtim. Reglimin ilk gününden itibaren de eşim ve ben sabah akşam yine aç karnına polen, pekmez ve bal yedik. Ben yumurtalarımı geliştirmek, eşim de spermlerini güçlendirmek için. Bunun yanında havuç yedim, yoğurt yedim, tümüyle doğal beslenmeye çalıştım. Bu arada yumurta takibi yaptırdım. Folikül güzel gelişiyordu. 18 mmye ulaştığında dr çatlatma iğnesi yapalım sonra aşılama yapalım dedi. Çatlatma iğnesini kabul ettim çatlama zamanını kestirebilmek için. Zaten bu konuda bir sorunum vardı. folikül gelişiyor ama çatlamayıp kistleşiyordu. Aşılamayı kabul etmedim. Çatlatma iğnesi yapılmadan 1 gün önce ve yapıldıktan 32 saat sonra ilişkiye girdik. Çok şükür Allahım çabalarımızı boşa çıkarmadı ve yüzümüzü güldürdü.
Sizlere tavsiyem umudunuzu hiç yitirmeyin. Hamileliğime ne doktorum inanabildi ne eşim.. Hiç beklemiyorlardı, şaşırdılar. Eşimi sürekli uyarıyordum bana moral ver, olumsuz konuşma, ameliyattan falan bahsetme. Düşünsenize yumurta takibi yapılıyor, odaklanılması gereken sadece yumurta ve hamilelik, ama doktor kistin boyutunu ölçüp en kısa zamanda aspire edelim bunu diyor. Çıktım eşim de aynı ağızdan konuşuyor. Susun dedim "ben bu ay HAMİLE KALICAM".. Önce siz inanın, başkaları inanmasa da olur. Kulaklarınızı tüm olumsuzluklara tıkayıp bol bol dua edin. Size yardım edebilecek, bebeğinizi verecek olan Allah.. O'na sığının..

Kısaca tavsiyelerim şöyle;

Öncelikle inanın, umudunuzu hiç kaybetmeyin. Bol bol dua edin. Bir cana ol diyen Allah..
Beslenmenize dikkat edin. Doğal besinler almaya çalışın. Bunca zaman ilaçlara zaman harcadınız. 1 ay da doğal ilaçlara şans tanıyın. HAYIT TOHUMU östrojen ve progesteron hormonunu dengeleyen bir bitkiymiş. Bunun yanında adaçayı ve aslanpençesi bitkisi. ( Ben sadece hayıt tohumunu sabah akşam aç karnına içtim, bazen de adaçayı.)
Yumurtalarınızı geliştirmek için de polen, bal, pekmez, havuç, maydanoz öneriyorum. Ben adetimin ilk gününden itibaren bunları yedim.
Ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun. Şu sıcaklarda çorapla gezdim inanır mısınız? Banyo yaptıktan sonra ayaklarıma, bacaklarıma, belime, karnıma dayanabileceğim sıcaklıkta sıcak su tuttum. Gece yatarken altıma eşofman giydim ve göbeğimin üstüne kadar çektim.

kızlar hepinize günaydın nasılsınız

hafta sonu ama çalışmaya devam bugün çalışmayan arkadaşlarım hepinize iyi tatiller benim test dün biraz daha koyulaşmaya başladı eğer ben geç yumurtluyorsam hamile kalamama sebebini anladımmmmmm 17.18.günden sonra kardeş kardeş yatarız çünkü :))) inşallah sebebi odur.öpüyorum siziiiii

günaydın canım.
kolay gelsin. iyi çalışmalar.
inşallah öyledir de bu ay tutar canım. ben de ovülasyon testi çok kullandım. faydalı oluyor. zaten bir kaç kez tespit ettiğinde aynı gn çıkarsa bir daha kulllanmana gerek kalmaz. benim de erkendi diğerleine göre mesela. 11-12 günlerde yumurtluyodum ben hep.

canım ya çok ilginç.kürtajdan önce 28 günde adet oluyodum hiç kaçmazdı ama kürtajdan sonra 1-2 günlük sapmalar oluyo normal diye düşünüyorum ama yumurtlama zamanını anlayamadım yada hep yanlış biliyodum.yumurtlamadan 14 gün sonra adet başlar diye biliyorum internette de aynı şey yazıyo.ama hilal ve kızlardan birisi hangisiydi hatırlayamadım 20 yada 21.günden bahsediyorlar kardeşimin kayınvalidesi emekli ebe onunla konuştuk bebeği benim gibi karnımda ölmüş 1 ay karnında ölü olarak kalmış falan sonra sıra yumurtlama konusuna geldi dediki adetlerim hiç şaşmazdı 25 günde 1 olurdum o ayda net hatırlıyorum adet zamanından 2 gün önce beraber olduk daha önce eşim başka yerdeydi başka gün tutmasıda imkansız ve pat hamile kalmışım.çok şaşırdım sizin yazdıklarınızıda okuyodum ben sanıyodumki geç yumurtlayanın adetide 30 yada 35 günde oluyo diye hilale sordum yok dedi 26 günde olurum bunuda duyunca dedimki kendi kendime ovulasyon testi almanın zamanı geldi de geçiyo.merak ediyorum 1-2 günde çizgi dahada koyulaşırsa anlycamki ben hep zamanı kaçırıyormuşum ve çok sevinecem.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor aman dikkat et kendine fazla yorma kendini

Son düzenleme:

nillde ablacığım bende iş başındayım.. iyiyim ben çok şükür..
umarım dediğin gibidir ablacığım..bu durumda, günü bildikten sonra fazla beklemeden, meleğine kavuşursun..kaçıncı gün ki bugün adetten sonra?
dediğin gibi 28 günde bir döngüsü olan biri için, 14.gündür yumurtlama

ben bu son gebeliğimde , bebek için karar verdik
ve bir kere de olmuştu. o yüzden çok şaşırmıştık gebeliğe..
hem de 12.gün de olmuştu..

bende 14.günde bişey yoktu,es geçmiştik, nasıl olur diye şaşırmıştım..
demekki benimde 14.günden önceymiş..bundan sonra aklımda olsun..

bu testi kullanmanız çok yerinde ablacığım.. iyiki almışsınız.neler öğrenceğiz baksana
inş Allahım tez zamanda tüm dileyenleri meleğine kavuştursun

Son düzenleyen: Moderatör:
taf ..Bebeğini Allah analı babalı büyütsün canım..
maşaallah oğluşuna.. çok minik yavrum benim..
bizim için kokla onu annesi,minicik avuçlarından da öp

chnb ablacım, mümkünse izin alıp dinlenmeye çalışsan..
inan dinlenince çok iyi oluyor..
o senin mucizen, nazlanacak tabiki:)sonu da onun gelişi gibi güzel olacak inşş
Allahım sağıkla tamamına erdirecek inş..
ama mümkünse yatarak dinlenmeye bak..çalışmak, ayakta durmak yoruyor insanı bu dönemde

canım benimmmmm çalışanlar olarak bize kolay gelsinnnnn.tatlım adetin 18.günü bugün işte ben bu gün bırakırdım çalışmaları dün biraz daha koyulaşınca biraz ümitlendim kuzum yaaaa.inşallah dediğin gibi tutar bitanem yaaaa inşallah.demekki sen de erken olanlardansın lone da erken olmuş baksana dediğin gibi iyiki almışım testi nelr neler öğreniyoruz.canımın içiiiii sağol kuzummmm inşallah bekleyen herkesi fazla bekletmeden kavuşturur bebişlerine ağzına sağlık canım benimmmm allahım seninde hatırını yapsın güzel gönlüne göre versin her şeyi öpüyorum tatlımmmm

chnb canımmmm tamamen laleye katılıyorum dinlen ya bırak işi gücü evde okulda kalsın sen önemlisin şu anda bebiş önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…