- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.001
canım çok sevindim. maşallah bak iyi gidiyor herşey. inşallah böyle devam edecekBugün proluton depot iğne oldum dr m hastanedeydi Doç. Dr. Cem Demirel oradaydı.Dr m de hastanedeydi o yüzden telefon etmiştim gel kontrol edelim dedi şükür kanamalı bölge gitmiş. 5+6 günlük dedi görüntü için büyümüş kesemiz Allaha şükür. Kalp atışı 10 gün sonra dedi...
Hilal iyi olmuş kuzum stressiz gelir inşallah...
Cezacığım çok yürekten diliyorum gelsin bebişin bu ay...
Nilde ovulasyon ne oldu kuzum?
Narita geçmiş olsun inşallah bebeğin tez gelir madem test yaptırmışsın sonucu bekle derim ben bu ay...
Herkes iyi mi?
canım çok sevindim. maşallah bak iyi gidiyor herşey. inşallah böyle devam edecek
Amin canım. Bir hafta rapor aldım...
inşallah canım..valla özletti kendini..o yüzden özlem koymak istiyorum.bakalım adetim tam gelmedi gelsin tekrar çalışmalara başlayacağım:)23 nisan telaşında olmadı 19 mayıs var önümüzde:)
Bugün proluton depot iğne oldum dr m hastanedeydi Doç. Dr. Cem Demirel oradaydı.Dr m de hastanedeydi o yüzden telefon etmiştim gel kontrol edelim dedi şükür kanamalı bölge gitmiş. 5+6 günlük dedi görüntü için büyümüş kesemiz Allaha şükür. Kalp atışı 10 gün sonra dedi...
Hilal iyi olmuş kuzum stressiz gelir inşallah...
Cezacığım çok yürekten diliyorum gelsin bebişin bu ay...
Nilde ovulasyon ne oldu kuzum?
Narita geçmiş olsun inşallah bebeğin tez gelir madem test yaptırmışsın sonucu bekle derim ben bu ay...
Herkes iyi mi?
ablacim cok sevindim hersey yolunda bu sefer bebis yuzunu guldurecek guleoynaya gelecek insallah. raporada sevindim bolbol dinlen evde
hillalcim misafirlerinle kolay gelsin
Ah canım benim senin bu zamanlarında ben acaba burada yazıyor muydum başları hatırlamıyorum. Ama ileri haftalarında seviniyordum. Herkese seviniyorum çok... İnşallah hep güzel haberler alırız...canım inanki gelecekte anam çok nazlı pek bir nazlı, ben onu hapur şupur yicem özlemde çok güzel bir isim. benim en son adetim 23 nisandı. seninde son adetin nisan olur inşallahhhhh. tam gelmedi ne demek
ayyyyyyyyyy maşallahhhh maşallahhh çok seviniyorum gözlerim doluyor sizlerde bende böyle oldunuz mu bilmiyorum ama acaippp seviniyorum acaip. Allah daim etsin inşallah.
chnb proluton depot iğneyi nedne oldun canim? ne ise yariyor o igne?
Hepinize hayirli gebelikler diliyorum.
İnşallah canım bu akşam ilk çıkarmamı tamamen yapmış oldum dün gece öğürmüştüm:))
Ah canım benim senin bu zamanlarında ben acaba burada yazıyor muydum başları hatırlamıyorum. Ama ileri haftalarında seviniyordum. Herkese seviniyorum çok... İnşallah hep güzel haberler alırız...
Canım lekelenmem olduğu için. Progestan içerikli...
İnşallah canım bu akşam ilk çıkarmamı tamamen yapmış oldum dün gece öğürmüştüm:))
Ah canım benim senin bu zamanlarında ben acaba burada yazıyor muydum başları hatırlamıyorum. Ama ileri haftalarında seviniyordum. Herkese seviniyorum çok... İnşallah hep güzel haberler alırız...
Canım lekelenmem olduğu için. Progestan içerikli...
aminnn canım inaşşalh, herkes seviniyordu ama bir görseni beni :d herşey gönlümüzce olsun inşallahh
cezacım merhaba canım temizlik gibisi var mı ohhh mis gibi misss, iyidir teyzesi çok aman aman kilo almıyormuş ama dr sorun yok dedi.
iyi akşamlar kızlar.
salı günü bebeğim 7 hafta 6 günlükken kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik.malesef kalbi durmuş ölüymüş,bozulmuş gebelik dedi doktor.iki hafta geride kalmış.kesenin yanında bide kan pıhtısı vardı.çarşamba günü ilk hamileliğim kürtajla sonlandı.((
kromozom testi ve kan pıhtılaşması testi yaptılar on beş güne belli olacakmış.inşalla bi sorun yoktur.
doktor şimdilik bana öyle aylarca bekle falan demedi,çalışmalara devam falan dedi.ama sonuçlarım belli olsun o zaman iyice soracağım,
bir birbuçuk aya adet olursun dedi.acaba bu arada folbiol kullanmaya devam etsemmi ki???
doktora hiçi bişey soramadım bile ağlamaktan.şu on gün geçse sonuçlarım belli olsa o zaman on kere soracağım herşeyi.istem dışı sürekli ağlıyorum umaraım geçer.........
kızlar bende martın 20sinde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,kanamam 3-4 gün sürdü sonra ilişkiye girdik korunmadan.ve dün idrar testi yaptım çizginin biri koyu biri açık renk çıktı,kürtajın üstünden dün 25 gün geçmişti.hani diyorlar ya kürtajdan kısa süre sonra hamilelik hormanları vücuttan atılıyor diye,kaç günde değerler sıfıra iniyor.benim o yüzden pozitif görünmüş olabilir mi,yoksa hamile miyim.değerler 25 günden sıfıra çoktan inmesi gerekmez miydi.
kızlar bende martın 20sinde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,kanamam 3-4 gün sürdü sonra ilişkiye girdik korunmadan.ve dün idrar testi yaptım çizginin biri koyu biri açık renk çıktı,kürtajın üstünden dün 25 gün geçmişti.hani diyorlar ya kürtajdan kısa süre sonra hamilelik hormanları vücuttan atılıyor diye,kaç günde değerler sıfıra iniyor.benim o yüzden pozitif görünmüş olabilir mi,yoksa hamile miyim.değerler 25 günden sıfıra çoktan inmesi gerekmez miydi.
Herkese günaydıın.
Nazlım değerinin yükselişi gayet güzel.Salı günü yani yarın keseyi görecektir doktorun canım.Allah yardımcın olsun canım.Verdiğin bu haber bile fazlasıyla güzel Nazlım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?