Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok sevindim. maşallah bak iyi gidiyor herşey. inşallah böyle devam edecek

Amin canım. Bir hafta rapor aldım...

ablacim cok sevindim hersey yolunda bu sefer bebis yuzunu guldurecek guleoynaya gelecek insallah. raporada sevindim bolbol dinlen evde

hillalcim misafirlerinle kolay gelsin

inşallah canım..valla özletti kendini..o yüzden özlem koymak istiyorum.bakalım adetim tam gelmedi gelsin tekrar çalışmalara başlayacağım:)23 nisan telaşında olmadı 19 mayıs var önümüzde:)

canım inanki gelecekte anam çok nazlı pek bir nazlı, ben onu hapur şupur yicem özlemde çok güzel bir isim. benim en son adetim 23 nisandı. seninde son adetin nisan olur inşallahhhhh. tam gelmedi ne demek

ayyyyyyyyyy maşallahhhh maşallahhh çok seviniyorum gözlerim doluyor sizlerde bende böyle oldunuz mu bilmiyorum ama acaippp seviniyorum acaip. Allah daim etsin inşallah.

chnb proluton depot iğneyi nedne oldun canim? ne ise yariyor o igne?
Hepinize hayirli gebelikler diliyorum.

chnb proluton depot iğneyi neden oldun canım? ne ise yariyormus?
Hepinize hayirli hamilelikler diliyorum.

ablacim cok sevindim hersey yolunda bu sefer bebis yuzunu guldurecek guleoynaya gelecek insallah. raporada sevindim bolbol dinlen evde

hillalcim misafirlerinle kolay gelsin

İnşallah canım bu akşam ilk çıkarmamı tamamen yapmış oldum dün gece öğürmüştüm:))

Ah canım benim senin bu zamanlarında ben acaba burada yazıyor muydum başları hatırlamıyorum. Ama ileri haftalarında seviniyordum. Herkese seviniyorum çok... İnşallah hep güzel haberler alırız...

chnb proluton depot iğneyi nedne oldun canim? ne ise yariyor o igne?
Hepinize hayirli gebelikler diliyorum.

Canım lekelenmem olduğu için. Progestan içerikli...

chnb abla ilk çıkarman hayırlı olsun:)ailen yanındaydı ve haberleri yoktu sanırım izin alınca öğrenmişlerdir herhalde...

hellom dün biraz akıntıyla karışık geldi o kadar..ama karnım ağrıyor yarın falan devam eder herhalde..inşalllah nisan da benim son adetim olur..sen nasılsın çınar nasıl?kilo alımı falan?

kızlar bugün bol bol temizlik yaptım salonun perdelerini yıkayıp ütüledim mis oldular....fayans aralarını beyazlattım:)üzüntümü temizlikten aldım..

nazlım umarım güzel haberlerle gelirsin..

aminnn canım inaşşalh, herkes seviniyordu ama bir görseni beni :d herşey gönlümüzce olsun inşallahh

cezacım merhaba canım temizlik gibisi var mı ohhh mis gibi misss, iyidir teyzesi çok aman aman kilo almıyormuş ama dr sorun yok dedi.

ablacim masallah hayirli olsun ilk cikarman (buna bile ne kadar seviniyoruz dimi, bu arada ben cok korkarim cikarmaktan)..

hellocum sizede masallah sagligi iyi olsunda gerisi onemli degil. diger topikte okudum simdi bi kizcagiz 31. haftada dogum yapmis tirstim baya.. Allah hayirli saglikli dogumlar versin..bi hamile olana kadar ugrasiyouz birde sonrasi var iste.. Rabbim korusun hepimizi

aslında yaptığım 2 saatlik temizlik ama ben sabahtan beri bitiremedim..dinlen dinlen anca yapıyorum daha ütüm var:)gelince tartarım ben onu:)

kıslar kayınvalidem gittiğinden beri evde en ufak bir temizlk toz alma hiç bişi yapmadım bir mutfak birde banyo temiz ayrıca çamaşırla yıkanıyor ve ütüleniyor o kadar yani ev yıkılıyor komedi olsun diye demiyorum ama hani teksas kasabalarında kovboy filmlerinde flana çalılar rüzgarda uçuşurya bizim evde de toz uçuşıyor cmt günü eşim dedi ev biraz kirlii mi ne falan hiiiiç oralı olmadım gezmeye gittim bugünde evi süpüreyim diyerekten başladım yatak odasını süpürürken bak sen Allahın işine telefon çaldı teyzem annaneme gelmiş sende gel göresim geldi sizi diyince süpürgeyi fişten çektim eşim yarım bırakıp mı gideceksin diyince evett niye sordun dedim oda biraz konuşalım tribine girdi. Yatak odasında üstümü giyiniyordum niye evle ilglenmiyorsun bir şey mi oldu sen böyle yapmazdın hiç buanlımda mısın falan diye yokladı bende derdime ne yaren nede çare olabilirsin daha öncede defalarca konuştuk diyip eşyarlarımı hazırlamaya koyuldum, sorun annem diye başladı vss. değiştiremem olduğu gibi kabul et falanlar...
bende tavır yanlış herkes titiz ve düzenlidir herkesin düzeni kendisine, benim evim gibi hissetmiyorum sanki ev onun bana temizliyor gidiyor ben hiçbirşeyden anlamıyorum benim yaptığım temizliği beğenmeyip üzerine temizlik yapıor sanki onun evini kirletiyorum havasından nefret ettiğimi belirttim. Sende sesini çıkarmadığına göre annen gibi düşünüyorsun o yüzden kendimi boşuna temizlik için yıpratmıyacağım annen gelmeden önce emizlik yapacağımı ve annesi gelince nasıl olsa köpek gibi temizlik yapacağımı söyledim. Çıktım evden. Mesaj atmış bana üzgünüm diye...cevap yazdım bende çok üzülüyorum ama ne fayda :))) fakat salı günü büyük misafirlerim var yarın taş taş üstünde bırakmamam gerekiyor evde bakaım oğlan duracak mı?

yaptığım tavır hiçbir şeyi değiştirmeecek biliyorum ama içimden böyle geliyor.

merhaba canım ilk gebeliğinmiydi...ki öyleyse ilk gebelikte pıhtılaşma ve kromozom testi yapmıyorlar genelde..nasıl yapmışlar diycem..benim ikinci düşük ve hala genetiğe bakılmadı..direkt patolojiye gönderdi doktor..nerdeyse bir buçuk aydır sonuç bekliyoruz...

kızlar herkes nasıl foruma arada bi göz atıp çıkıyorum umarım herkes iyidir..biraz rahatsızım..boynumda düzleşme sorunu var malesef arada böyle tutuyor..
ya bide aklıma geldi..ben hamile olduğum ay hamileliğimi öğrenmeden 15 gün önce filan kas gevşetici hap ve krem kullanmıştım..acaba diyorum şimdi onunda bi etkisi olabilirmi bebeğe?

kızlar bende martın 20sinde boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,kanamam 3-4 gün sürdü sonra ilişkiye girdik korunmadan.ve dün idrar testi yaptım çizginin biri koyu biri açık renk çıktı,kürtajın üstünden dün 25 gün geçmişti.hani diyorlar ya kürtajdan kısa süre sonra hamilelik hormanları vücuttan atılıyor diye,kaç günde değerler sıfıra iniyor.benim o yüzden pozitif görünmüş olabilir mi,yoksa hamile miyim.değerler 25 günden sıfıra çoktan inmesi gerekmez miydi.

kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar

canım ben boş gebelik diil ama dış gebelik geçirmiştim, değerimin sıfırlanması bir buçuk ayı bulmuştu. aynı şey mi bilmem ama fikrin olsun dedim

Herkese günaydıın.

Nazlım değerinin yükselişi gayet güzel.Salı günü yani yarın keseyi görecektir doktorun canım.Allah yardımcın olsun canım.Verdiğin bu haber bile fazlasıyla güzel Nazlım dikkat et kendine

bende bos gebeliktenkurtaj oldum her hafta kan verdim 1.5 ay boyunca testlerde hamile gorundum hormonlar hemen dusmuyor ayrica biraz korunman gerekmez miydi ayni seyi tekrar yasarsin doktorlar bana 1 sene korun dediler

günaydın canımmm fazla yükselmiş gibi geldi bana ama çok da irdelememek gerekiyo galiba bide kan testini doktor istemesi eşim bi tuhaflaştı tutturdu yaptıralım diye elinde sürekli suyla ilaçla sütle falan geziniyo yatakta yatmama kalkmama yürümeme herşeye dikkat ediyo söyleniyo üstüme fazla düşüyo anlıyacağın şiştim biraz ben rahat olmaya çalıştıkça onun bu tavrına sinir oluyorum

bence bir an once doktora gorunmelisin.cunku kurtajdan sonra en az 3 ay bekle dedi bana doktor.rahim kendine gelene kadar. belki bi problem olmaz ama sen yine de bi gorun doktoruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…