- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.321
hayırlı haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki Allah bu ay yüzümüzü güldürür inşallah evet perşembeye daha çok var ama sabredemiyorum aslında negetif çıkarsa üzülücem ama işte!!!
ARKADAŞLAR dayanamadım gebelik testi aldım ve şimdi yaptım ufukta bir 2. çizgi var kalbim çıkıcak yerinden hemen paylaşmak istedim sizinle
aaaa süper haber buuuuhamişsin, bebiş var
kan tahlili yaptır birde yarın..
hadi gözünaydınnn..Allahım tamamına erdirsinn
adetim perşembe günüydü ama ben sabırsızlandım ayy inanamıyorum gerçekten hamileyimdir dimi şoktayım şuanda
ARKADAŞLAR dayanamadım gebelik testi aldım ve şimdi yaptım ufukta bir 2. çizgi var kalbim çıkıcak yerinden hemen paylaşmak istedim sizinle
onlar öyle mi der acaba diye, onun bebeği yaşına gelince mi yapacaksın canım.. kural bozmak yok, yola devam canım
tamam mı yol arkadaşım
ayy canım ya kötü oluş, böyle şeylere bende çok önem veririm sanki kıskandı gbi olur ama olsun aa süpriz oldu tüh nerden çıktı filan diye numara yaparsın artık olursa.eltinede maşallah 13 yaş farkla iyi cearet.aile apartmanında zor tabi allah kolaylık versin gelsin bebeğinde sen hepsine kulağını tıkar köşene çekilir yavrularınla mutlu mesut yaşarsın :) bende kuduruyorum üzerime 2. 3. kez hamile kalanlara ama işte sınavlarımız diyelim kimine öyle kimine böyle.haftaya canım randevum inş duyarım kalp atışlarını, bu kez kesin duycam diyodum ama buygün bi korku geldi nedenri bilmem.ama dilerimki rabbim yaşatmasın korktuklarımızı.
boşver canım başkalarının sözlerine..kulak asma..ne güzel bir arada büyütürsünüz..
Kızlar takmayım diyoruma ama takılıyor işte..Bugün iftara davet ettim..tebrik eden edene telefonu hiç susmadı..bütün ailesi akrabaları aradı..iyice gerildim..hasta yatan kadın telde kahkahalar atıyor.inan hamilelik fikrinden soğuttu beni nerdeyse..ayy şuramda ağrıyor demek ondanmış..buramda ağrıyordu demek ondanmış...doktor ne dediyse bugün herkese kelimesi kelimesine anlattı...eşimede dedim bak kadın benden hevese gelmiş olacakki 13 sene sonra çocuk yaptı..bi apartmana bi bebek yeter dedim...öyle deme sürpriz olmuş onada desede inanın iyi düşünemiyorum...off rahatladım yazınca biraz yaaa..şişmişim iyice:)
aydındayım canım..sıcağın tam ortası:) bende tefriciyeden 300 alayım..hatim etmeye çalışıyorum deniz bey için..bitirirsem tefriciyeni erken bi daha alırım canım..Sıcaklarla aram hiç iyi değil benimde.Sıcak hava bütün enerjimi alıp götürüyor.
Karabük yine bir nebze Dün Hatay'dan geldim.Orası resmen yanıyordu.Mübarek gün ettiğin dua İnşallah kabul olur cezacım.
Sen nerede yaşıyordun?
inş canım, haklısın bizim durumlarımızda rahatlamak mümkün değil zaten.aa hatırladım evet deniz diyodunuz özellikle eşin mi seviyodu o ismi ? adıyla doğsun büyüsün deniz gibi güçlü kuvvetli aşılmaz olsun inş :)
canım allah gönlünüze göre versin bu günlerin hürmetine.sizin sıkıntınızda başka zor yainş hemen işini bulur ardından bebeğinize kavuşursunuz.inş girecek herşey yoluna.biz sana salatı tefriciye okuyacaktık başlayalım kızlarda müsaitse ve 2 niyet için okuruz hem eşinin işi için hem bebeğin için.benimde haftaya kontrolüm canım.
ayy canım ya kötü oluş, böyle şeylere bende çok önem veririm sanki kıskandı gbi olur ama olsun aa süpriz oldu tüh nerden çıktı filan diye numara yaparsın artık olursa.eltinede maşallah 13 yaş farkla iyi cearet.aile apartmanında zor tabi allah kolaylık versin gelsin bebeğinde sen hepsine kulağını tıkar köşene çekilir yavrularınla mutlu mesut yaşarsın :) bende kuduruyorum üzerime 2. 3. kez hamile kalanlara ama işte sınavlarımız diyelim kimine öyle kimine böyle.haftaya canım randevum inş duyarım kalp atışlarını, bu kez kesin duycam diyodum ama buygün bi korku geldi nedenri bilmem.ama dilerimki rabbim yaşatmasın korktuklarımızı.
canım 2 kere mi kürtaj oldun yani, yanlış mı anladım ? allah aratmadan nasip eder inş. ama korkma burda bunu yaşayan benim sadecei, hilalde de tıkanıklık var demişler ama operasyonda açık olduğu görünmüştü.inş sende bişey çıkmayacak.
bende aynı be asem hiç bi değişiklik yok ne bulantı ne bişey.bi bel ağrım arada karın ağrım.aslında sorunsuz geçsin tabi daha güelde insan yine tedirgin oluyo tabi.bide yazmışlar sabah bel ağrısı yoğunsa gebelik normal değildir.
ilkimde belim ağrımıştı benim.bilmiyorum yani kötü yormuyorumda millet zorluyo.
Bugünkü yazdığımız tüm msjlar silinmişmi banamı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?