Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 2 kere mi kürtaj oldun yani, yanlış mı anladım ? allah aratmadan nasip eder inş. ama korkma burda bunu yaşayan benim sadecei, hilalde de tıkanıklık var demişler ama operasyonda açık olduğu görünmüştü.inş sende bişey çıkmayacak.

bi ayda 2 kürtaj oldum o yüzden korkuyorum başa gelen çekilir çözümü olsunda artık katlanılır 1 haftadır kasıklarımda bişeyler oluyo bazende betme gb sancı gb oluyo test aldım bakayım diye açayım derken klozete düşürdüm ıslandı akşama eşime tekrar aldırıp yarın sabah yaparım yoksa gece yapsam olurmu???

sabah yapmak daha iyi oluyor masal.. güzel haberlerin olur inş..
bi kaç gün geçsinde bende , sabırsızlanıyorumm

hayırlı haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki Allah bu ay yüzümüzü güldürür inşallah evet perşembeye daha çok var ama sabredemiyorum aslında negetif çıkarsa üzülücem ama işte!!!

hayırlı haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki Allah bu ay yüzümüzü güldürür inşallah evet perşembeye daha çok var ama sabredemiyorum aslında negetif çıkarsa üzülücem ama işte!!!

acele etme, günün geçsin o zaman..
benimki de cuma günü..
birşey varsa bile, şimdi negatif çıkabilir..o yüzden ertele bence..
ben test bile almadım, heves etmeyeyim diye ya:S
Negatif çıksa üzüleceğiz, ama umudumuzu kaybetmeyeceğiz..
kısmet ne zaman bakalımm

ARKADAŞLAR dayanamadım gebelik testi aldım ve şimdi yaptım ufukta bir 2. çizgi var kalbim çıkıcak yerinden hemen paylaşmak istedim sizinle

ARKADAŞLAR dayanamadım gebelik testi aldım ve şimdi yaptım ufukta bir 2. çizgi var kalbim çıkıcak yerinden hemen paylaşmak istedim sizinle

aaaa süper haber buuuuhamişsin, bebiş var
kan tahlili yaptır birde yarın..
hadi gözünaydınnn..Allahım tamamına erdirsinn

adetim perşembe günüydü ama ben sabırsızlandım ayy inanamıyorum gerçekten hamileyimdir dimi şoktayım şuanda

ikinci çizgiyi görmüşsün, bunun başka açıklaması olmaz
birde kan tahlili yaptır..
iyi erkenden çıkmış ama..
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Son düzenleyen: Moderatör:

gözün aydın tekrardan cnm benim darısı burda bekleyenlere olsun bu bayram bizlere bayram olsun allah tamamına erdirsin çift çizgiyi gördüm benim adetim geçtikten sonraki gün yaptığım koyulukta artı yaptığımız test markası da aynı yarın müjdeyi pekiştirmeni bekliyorum..

minicikumut cnm hoşgeldin bebeişiniz de hoşgelmiş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin teyzesine de uğur getirsin bir an önce bi kardeşi(kuzeni) olsun eşin için hayırlısı olsun cnm inşallah iyi bir iş bulur sıkıntılarınız bir an önce biter tefriciye için ben de 300 alırım

Minicikumut hayırlı olsun yeğenin canım. Senin için niyet ederken hem eşine hayırlı bir iş hem de sağlıklı yakın bir zamanda bebiş diye niyet edelim istersen ama ben senin adını unuttum ya çok unutkanım:)) Ben de 500 alayım...

Masal Allah tamamına erdirsin canım...

Ase, Ase, Ase.... Sen de yap test canım...

masal cok sevindim masallah topigimizden bi hamile daha cikti cok sukur

minicikumut canim bende alabilirim simdilik 250 alayim oglandan firsat bulursam daha fazla alirim sonra.. yaa bende ismini unuttum cok pardon yaa...

onlar öyle mi der acaba diye, onun bebeği yaşına gelince mi yapacaksın canım.. kural bozmak yok, yola devam canım
tamam mı yol arkadaşım

boşver canım başkalarının sözlerine..kulak asma..ne güzel bir arada büyütürsünüz..

Kızlar takmayım diyoruma ama takılıyor işte..Bugün iftara davet ettim..tebrik eden edene telefonu hiç susmadı..bütün ailesi akrabaları aradı..iyice gerildim..hasta yatan kadın telde kahkahalar atıyor.inan hamilelik fikrinden soğuttu beni nerdeyse..ayy şuramda ağrıyor demek ondanmış..buramda ağrıyordu demek ondanmış...doktor ne dediyse bugün herkese kelimesi kelimesine anlattı...eşimede dedim bak kadın benden hevese gelmiş olacakki 13 sene sonra çocuk yaptı..bi apartmana bi bebek yeter dedim...öyle deme sürpriz olmuş onada desede inanın iyi düşünemiyorum...off rahatladım yazınca biraz yaaa..şişmişim iyice:)

canım sonuçta sen bebek düşünüyordun ve nasibi yokmuş kaybettin yeniden hamilelik haberi vermen kadar normal bişey yok eğer ortada kıskançlık bahsi olacaksa bence bu kadar aradan sonra bir de sürpriz deyip bu kadar ballandırmak bence burda bişey aramak gerek.. allahım sana da tez zamanda nasip etsin göğsünü gere gere hamileyim de.. ben bu düşüncesizleri anlamıyorum allah ıslah etsin ne deyimki mutlaka heyecanı vardır sevincii vardır yaşamalı ama yarası olan kişilerin yanında değil rabbimin kimi neyle sınayacağını bilemeyiz sen cahilliğine ver dua et boşver onu haaa buarada bak bizim apartman bebeği ikiledi hadi cnm sizin de ikilensin ne güzel birlikte büyürler anası düşüncesiz de olsa iki yeğen birbirine destek olur

aydındayım canım..sıcağın tam ortası:) bende tefriciyeden 300 alayım..hatim etmeye çalışıyorum deniz bey için..bitirirsem tefriciyeni erken bi daha alırım canım..

amin canım inşallah..isim düşünmek için o kadar vaktimiz oldu ki hamile kalınca direkt olarak belliydi:)siz ne koymayı planlıyorsunuz:)aaaaaa biz bu muhabbetleri yapacakmıydık:)ne güzel şükür bebek muhabbetlerini yapacağımız günlerde geldi:)

sezencim sıkma canını sen çalışmalara devam et....

masalcım dün 1 bugün 2 az takılsaydın bizle:)şaka şakaaaaaaaaaa...darısı ase nin ve diğer kızların başına.....

nazlım nerelerdesin....

loneeeeeeeee bebiş nasıllll

hellom dön artık tatildennn..
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

Bugünkü yazdığımız tüm msjlar silinmişmi banamı öyle geldi​

Bugünkü yazdığımız tüm msjlar silinmişmi banamı öyle geldi​

bir saat önce girdim topiğe sayfalar şerlemişti okuyum derken site onarıma girmiştir yazdı okuyamadım da kim ne yazdı göremedim

kızlar hilali çok merak ediyordum konuştuk kalp atışını almışlar çok şükür bulantıları oluyormuş o da normal artıkın gülü seven dikenine katlanır rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin şuan bu güzel haberi en çok duymak istediğim kişi nazlım herkesten duymak istiyorum tabi hepsi beni mutlu ediyor ama iki kayıp insanı daha çok yıpratıyor tesellisini biran önce versin rabbim komşum da bu ay yumurta takibine girecekti kendiliğinden geldi bebişcik inşallah nazılm kuzum takibe gerek kalmadan ceee yapar anneyi de daha fazla yıpratmaz

kizlar bugun yemege 3 aile misafirim var annem yemekle ugrasiyor bende ogluma bakiyorum.. arada uyuyunca bende yardim ediyorum..yogunuz bugun anlayacaginiz.. opuyorum herkesi simdien hayirli sahurlar..

cansu cancanlar ben geldim,,,

umarım herşey güzel hemde çok güzeldir, öncelikle facede mesaj yazmış candaş hala o güzel haber devam değil mi?

lonecim tatlı lonecim doğum yapmıştı o zamanlar okudum topiği ama yazamadım. Çok sevindim canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşallahlar oğluşuna
mevlam isteyen herkese nasip eylesin.

citaknuray oğluş napıyor oğluş.

kızlar yaklaşık 1 ay evde olmayınca hepinizin tahmin edeceği gibi bir sürü işim var, ev yıkılıyor. Yarın arkadaşım çağırdı sabahtan ona gideceğim misafirliğe ayağımızın tozuyla diyelim. tatil nasıl geçti diyenlere toplam 4 kere denize girebildim :))))) ev hayatı sürdük ama güzeldi çınardan dayanma gücü buldum diyebilirim eşimle kayganam son hafta sürekli didişip durdular :) he diyip geldim sustum çoğunlukla bizim oraların lafıyla sür geç demedim de gör geç dedim. Eşimin dediklerine kulak verecek olursak en fazla 1 hafta kalabilirim ben annemle dedi. Sanırım dualarınız korudu beni :)

sizleri çok özledim giremedim netlere face eşimin telinden girdim hilalcim naptı hemen aklma gelenler kimse kusura bakmasın beni niye sormadı diye

cezaaa cinsiyet belli oldu mu kuzu

günlükcüm aramşsın beni sonra ben seni klasik araşma durumumuz oldu arayacağım seni yarın inşallah. Kuzularım napıyor

minikler ttlımm sen ne güzel olmuşsun öyleeeee.

sezen ne haber

nazlımm nasıl gidiyor, moraller her zamanki gibi mi, tatil bitti mi

aselsulfam selam bacım.

unuttuğum var mı varsa kim :))) öpüyorum onu da

günaydın kızlar,

nasılsınz ?

kıtty gelmiş hoşgelmiş, özledik seni ya valla :)

nuray yorulma canım sende dikkat et.

off dün ki bütün msjlar gitmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…