arkadaşlar merhaba
bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz
Arkadaşlar gebeliğim salı günü sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı 11. hafta dolmuştu. cinsiyeti bile belli olmuş yavrumun oğlum olacakmış ama kısmet olmadı.Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm... kanamam kaç gün sürecek acaba ?
ase cnm evet bahsettiğim komşum masal.. size ondan ona da sizlerden bahsettim :) ama hikayelerinizi bilmiyor tabi konuşun kaynaşın
temizlik bitmiyo cnm hele şu toz olayına bi çözüm bulmak lazım :) balkon derdi yetiyor :)ha bi de mutfağım var onu hiç sorma :) yavaştan yavaştan kocişe yaptırıyorum ama yardım da ediyorum tabi
sezen cnm bi iki güne tekrarlarsın testini adet belirtisi felan bişey var mı peki
Nuray, koşturmacadan burayı nasıl göreceksin canım.. siz nasıl yoğunsunuzdur şimdi, kolay gelsinn
oğluşun sallanmayı seviyor demek..yumuşacık yerde, kim pışş pışlanıp uyumuzkiinasıl huzurlu mu, keyifli bi bebek mi..
doğrusu sancısı olmazsa, huzurlu olur bebişler..annende yanında sanırım halaa.. selamlar.. kendinize iyi bakın canımm ..
öp oğluşunu bizim içimm
miniklercim temizlikle de çok yorma kendini canım.. bu temizlik hiç bitmiyor ki
Bahsettiğin komşun masaldı demek ..
Allahım tez zamanda gönlüne göre versin masal.. dileyen herkesin kucağını doldursun inş
Ase öyle canım devlette yaptırmak lazım...
sENİN NE ZAMAN BEKLENMEYEN GÜN?
Sezen canım inşallah geç döllenme sonucu idrarda çıkmamıştır...
Minikler yorma kendini fazla...
Herkes iyi gördüğüm kadaryla...
Ablacım ne yazıkki kırmızıları gördük..umudum yoktu ama ..2 gün gecikince ümitlendim işte..hayırlısı...
canim dedigin gibi hayirlisi , bu ay korunmasiz ilk ayinmiydi? ins umut kaybetmek yok melegin gelecek :))
candasim nasilsin ? son durumlar nedir aklim sende
hoşbulduk abla...nasılsınız?ahmet arda nasıl?keyfi yerinde mi paşanın..abla birşey sorcam ne zaman hissetmeye başladın bebişi?ben daha hissetmiyorum..erken mi acaba?Minikler ne güzel haber bu izin düşüncede mi, ciddi bir şey mi? böyle olsa sağlığım yerinde olsa başbakanı dinler 3. ye kız hakkımı kullanırım..Şaka bir yana güzel uygulamaymış...
Okudum herkesi bir yaramazlık yok. çok sevindim ceza gelmiş hoş gelmiş...
iyiyim canım çok şükür .ben söylemeden herkes anladı zaten:)sen nasılsın ?esad nasıl?en son koyduğun fotoya bayıldım..çok şeker ççıkmış maşallah...kizlar herkese selam bi elimle oglumu salliyorum bi elimlede yaziyorum yaa iyice alisirdik sallamaya baska turlu durmuyor cunku :)))
sayfalari okumaya calistim kacgundur giremiyorum misafirim vardi bebis derken vakit nasil geciyor anlamiyorum
Candassssssimmmm canim benim nasil sevindim anlatamam simdi senin karninda bebismi var yirim ben onu kiyamam canim yaa degerlerinde yukseliyormus insallah hep boyle devam eder .. bu asamaya nasil geldik dimi doktora bbile gitmeye korkuyodun nasil olacak diye uzuntuler falan ama simdi gobisin buyuyecek ins canim kendim kadar sevindim biz hic alamadik tesbihlerden ama inan hep dualarimdasiniz hakkini helal et canm
chnb ablacim seninde bebiste iyiymis masallah oglanlar basti topigi dimi :))
miiklercim ne tatkli olmussun resimlerden gordum masallh nasilsin?
sezencim, nildecim, minicikumutum, hilalcim , asecim kizlar siz nasilsiniz???
ceza gelmis canim sen nasilsin? artik biliyormu herkes soyledinmi hamileligi :)
gunlukcum yazini okudum canim bosver ya milleti ..kimse kimsenin ne yasadigini bilemez bide lohusasin millet ne cok konusuyo yaa..senin kanaman bittimi ? birde iki cocuklu zor oluyo dimi canim yaa bakalim ins bizde gorecez o gunleri bizim simdi tek diye o uyuyunca etraf sakinlesiyor..
lonecim cok sevindim k.validen ne guzel her isine kosuyo masallh diyelim nazar degmesin gercekten sart birinin yaninda olmasi, ayaklanmissinda masallh... ilk gunler gercekten zor ins bikac ay icinde tam sevilmelik olacaklar :)))
kizlar unuttugum var eminim ben oglana bi doneyim yine yazarim optum herkesi
Nurayım inş. dediğin gibi olur...Bu ay 2. ayımdı korunmasız bakalım ne zaman gelecek bizim küçük meleğimiz..
Bebişin nasıl canım bayağa büyümüştür 40 ı çıktımı annesi...sıcaklarla arası nasıl...En zo rdönemleri ilk 3 ay sonra rahatlıcaksın inşallah..
canım yazdıklarını okudum korkuyorum işte oruçluyken iş olmuyo sürekli yatıyorum aklımda hep adetim 26sı perşembe gün geçmiyo bi türlü meraktan ölücem test alsam çıkarmı acaba erken bu ay kist yokya ümitliyim
daha 4 gün var cnm erken bence benim iki gün kala bile testte çıkmamıştı ovulasyon testlerinden varsa onlardan dene bir tane..gerçi bi arkadaşım bir hafta öncesinden gebelik testinde öğrendim demişti ama bende hiç öyle olmadı adet günüm gelmeden çıkmıyo.. bu arada allah kabul etsin ben tutamıyorum ama yinede sıcakta iş yapmak çok zor.. nasıl beğendinmi kadınlar kulübünübuarada beklemek gerçekten çok sıkıcı oluyor bu 4 gün sana yıl gibi gelir inşallah sonucunda çift çizgiyi görürsün ve bu bekleyişe değer
amin canım tutuyorum ama baş ağrısı beni öldürcek böyle olursa yarın tutmam mahvoldum bugün ovulasyon testinden kalmadı hiç 4 gün nasıl geçer bilmiyorum kadınlar kulübünü beğendim sayfaların hepsine bakıyorum okuyorum vakit geçiyo böyle iyi oluyor senin temizlik bitmedimi daha bu sıcakta çok zor valla ben totoyu serdim yatıyorum evler yanıyo ama
bugun 38. gunumuz ama bugun kirkini cikariyoruz tam 40'inda cikmazmis..cifte gunde cikarmis annem cok bilir bu isleri .. yikadik esadi suyuna tas faln attik..:)))ayy 3 ay cok uzun gibiNurayım inş. dediğin gibi olur...Bu ay 2. ayımdı korunmasız bakalım ne zaman gelecek bizim küçük meleğimiz..
Bebişin nasıl canım bayağa büyümüştür 40 ı çıktımı annesi...sıcaklarla arası nasıl...En zo rdönemleri ilk 3 ay sonra rahatlıcaksın inşallah..
bbizde iyiyiz canim cok sukur Esat'da iyi ne yapsin gunumuz onu bolbol sevmekle geciyor ..cok sagol canim buyudukce daha bi tatli oluyorlar ..iyiyim canım çok şükür .ben söylemeden herkes anladı zaten:)sen nasılsın ?esad nasıl?en son koyduğun fotoya bayıldım..çok şeker ççıkmış maşallah...
iyi pazarlar kızlar
canim yaa guldiurdun beni valla esimlede gulduk baya. acaba dedik bi kivanc cikar mi bizden :)))))ins hayirli evlat olsunda.. gozleride degismedi hala mavi bakalim boyle devam edecekmi.. oglan agliyor kaciyorum canim gorusuruzslm kızlar nasılsınız bkalım
nuray kırk bin kere maşallah oğluna valla sarışın renkli gözlü erkekleri beğenmezdim ben ama kıvançtan sonra değiştim :) sanki yeni kıvaç büyüyor ne dersinvalla bol bol sev salla kucağına al büyüyünce kızlardan fırsat bulamazsın :)
sezen cnm sağlık olsun bu ay çalışmalara yoğunluk verirsin kaçmaz inşallah balık oltaya gelir
Bende 2 gün varken çıkmıştı... Zaman geçmiyor gerçekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?