Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bizde iki arkadaş çektirdi ama o ay pas geçtiler die biliyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda muradını versin

hsg topiğinde 48 saat sonra ağrı sızı yoksa ilişki serbest yazmışlar cnm oraya bi gözat istersen

Arkadaşlar gebeliğim salı günü sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş ( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı 11. hafta dolmuştu. cinsiyeti bile belli olmuş yavrumun oğlum olacakmış ama kısmet olmadı.Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm... kanamam kaç gün sürecek acaba ?

çok geçmiş olsun..Allahım bir daha yaşatmasın..
kanama için 15 gün sürmesi normal deniyor..havalar sıcak bile olsa, kendini koru ama..

Son düzenleyen: Moderatör:
chnb ablacım, neye elimizi atsak böyle meblalar çıkıyor.. işin içinde olduğumuz için mecburen boyun eğdiğimiz zamanlar çok oluyor..
ama sen hangi testleri yaptıracağını biliyorsun zaten, o yüzden devlette ücretsiz yaptır tabiki .. hepsinin bi zaman yeri geliyor,tercih yapmak durumunda kalıyoruz..
ama bi yorumlama için bile iyi tutarmış 155:44:

ewt canım pencere, kapı açık olunca; toz kaçınılmaz bu yaz günlerinde ..
tozlanmayı geciktirici cilalardan kullanabilirsin amannn iş bitmiyor miniğim, o yüzden sende kendini bitirme..
kocişlerde olmasa, n'olurdu bilmemmAllah razı olsunn bin keree..

masalla tanışmak bu zaman kısmetmiş.. hepimizin hikayesi birbirine benziyor ne yazıkki..
kaynaşırızz canımm:) bundan sonra, paylaşacağımız daha güzel şeylerimiz olur umarım

Ase öyle canım devlette yaptırmak lazım...
sENİN NE ZAMAN BEKLENMEYEN GÜN?

Sezen canım inşallah geç döllenme sonucu idrarda çıkmamıştır...

Minikler yorma kendini fazla...

Herkes iyi gördüğüm kadaryla...

yaa asecim hemde nasil seviyor artik yorulduk annemle Allahtan ayaga alistirmadik yataginda salliyoruz bugun salincak siparis edicem durdugu yerde sallansin onu sallamaktan is yapamiyoruz annem gidincede halim nice olur .. yari huzurlu diyebilirim canim gecelelri uyuyor sagolsun yavrumda gunduz hic durmuyor birde aksam 6 ile 9arasi aglama krizlerine giriyor sonra yatagina yatip uyuyor :)) Annemde yanimda eylulun ilk haftasina kadar burda . sende durumlar nasil ? nasilsin?

miniklercim hamileyken insanin gozune okadar cok sey batiyorki evde.. temizlik delisi oluyorsun.. bende cok yapiyodum temizlik mutfak dolaplari icleri dislari kalmiyodu valla.. benim esim hic temizlik yapmaz o yemekleri yapiyodu ben temizligi ama esin temizligede yardim ediyosa super kendini fazla yorma canim..

sezencim korunmayi biraktiktan sonra benimde adetlerim 3 gun gecikmisti. 3.ayda hamile oldgumu ogrenmistim ins seninki 3 ayda beklemez canim hemen geliverir..

Ablacım ne yazıkki kırmızıları gördük..umudum yoktu ama ..2 gün gecikince ümitlendim işte..hayırlısı...

Ablacım ne yazıkki kırmızıları gördük..umudum yoktu ama ..2 gün gecikince ümitlendim işte..hayırlısı...

canim dedigin gibi hayirlisi , bu ay korunmasiz ilk ayinmiydi? ins umut kaybetmek yok melegin gelecek :))

candasim nasilsin ? son durumlar nedir aklim sende

canim dedigin gibi hayirlisi , bu ay korunmasiz ilk ayinmiydi? ins umut kaybetmek yok melegin gelecek :))

candasim nasilsin ? son durumlar nedir aklim sende

Nurayım inş. dediğin gibi olur...Bu ay 2. ayımdı korunmasız bakalım ne zaman gelecek bizim küçük meleğimiz..
Bebişin nasıl canım bayağa büyümüştür 40 ı çıktımı annesi...sıcaklarla arası nasıl...En zo rdönemleri ilk 3 ay sonra rahatlıcaksın inşallah..

Son düzenleme:
hoşbulduk abla...nasılsınız?ahmet arda nasıl?keyfi yerinde mi paşanın..abla birşey sorcam ne zaman hissetmeye başladın bebişi?ben daha hissetmiyorum..erken mi acaba?
bulantıların geçmiştir dimi..enfeksiyon durumu ne alemde?maşallah yarıladınız süreci..az kaldı:)

iyiyim canım çok şükür .ben söylemeden herkes anladı zaten:)sen nasılsın ?esad nasıl?en son koyduğun fotoya bayıldım..çok şeker ççıkmış maşallah...

taze anne lone nasıl geçiyor günler...senin şu aldığın sallanan otomatik park yatak varya nasıl memnun musun?tavsiye ediyor musun?şimdi sen günlük nuray tavsiye ediceksinizi bizlerde alacağız:)

inşallah diğer aya canım...en kısa sürede gelir umarım minik kelebek..
candasım sağlıklı olsunlarda farketmez gerisi..umarım gönlünden geçen ne ise o olur..2 kız:) bir daha ki doktor randevunuz ne zman?

iyi pazarlar kızlar

Ceza canım artık çok nadir çıkarıyorum ama sarımsak soğan et kokusuna dayanamıyorum ve tek taraflı besleniyorum canım enfeksiyon testinde dışarıdan bakteri karışmış tekrarlanmalı yazıyor... Ben 16-17 gibi hissettim ama benim 3. ileri hafta gebeliğim bu başta göz atması gibi, ya da balık kayması gibi oluyor sonra daha net hissediliyor...

slm kızlar nasılsınız bkalım

ceza cnm ikinci bebekte erken hissedliyormuş sen de yeni yeni başlarsın hissetmeye ben 17. haftada bişiler hissediyordum ama bağırsak hareketi de olabiliyormuşya zaten tekme şeklinde değildi gayet hafif içinde yüzdüğünü hissediyorsun net 20. haftamda hissettim ama şimdi tekmelerini sayabiliyorum özellikle yemek yerken midemle oynuyo :) uslu olacak uykucu olacak demiştim ama vazgeçtim :) allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. buarada herkes farketti demişsin ya ben iki aylıkken anlamışlardı :) seninkini anlamaları normal :) candaşı bile anlamışlar baksana resmine biri yorum yapmış hamilemisin kız yazmış :)

chnb ablacım buna da şükür soğan kokusu ve kıyma kokusu beni de hasta ediyor resmen ama katlanmak zorunda kalıyorum çünkü eşim yemek yapmıyor bana kalıyor yemek işi.. sen yatmana bak ablacım ne güzel görümcelerin var yardımcı.. abla bi de tek taraflı besleniyorum yazmışsın ben de et tüketemiyorum hatta tek dostum patates :) dr. magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi onlardan da artık tiksinmeye başladım hele kalsiyum ilacı midemi altüst ediyor süt içmeyi düşünüyorum sonuçta ikisi de midemi bulandıracaksa doğla yoldan olsun daha iyi değil mi

nuray kırk bin kere maşallah oğluna valla sarışın renkli gözlü erkekleri beğenmezdim ben ama kıvançtan sonra değiştim :) sanki yeni kıvaç büyüyor ne dersin valla bol bol sev salla kucağına al büyüyünce kızlardan fırsat bulamazsın :)

sezen cnm sağlık olsun bu ay çalışmalara yoğunluk verirsin kaçmaz inşallah balık oltaya gelir

canım yazdıklarını okudum korkuyorum işte oruçluyken iş olmuyo sürekli yatıyorum aklımda hep adetim 26sı perşembe gün geçmiyo bi türlü meraktan ölücem test alsam çıkarmı acaba erken bu ay kist yokya ümitliyim

daha 4 gün var cnm erken bence benim iki gün kala bile testte çıkmamıştı ovulasyon testlerinden varsa onlardan dene bir tane..gerçi bi arkadaşım bir hafta öncesinden gebelik testinde öğrendim demişti ama bende hiç öyle olmadı adet günüm gelmeden çıkmıyo.. bu arada allah kabul etsin ben tutamıyorum ama yinede sıcakta iş yapmak çok zor.. nasıl beğendinmi kadınlar kulübünü buarada beklemek gerçekten çok sıkıcı oluyor bu 4 gün sana yıl gibi gelir inşallah sonucunda çift çizgiyi görürsün ve bu bekleyişe değer

amin canım tutuyorum ama baş ağrısı beni öldürcek böyle olursa yarın tutmam mahvoldum bugün ovulasyon testinden kalmadı hiç 4 gün nasıl geçer bilmiyorum kadınlar kulübünü beğendim sayfaların hepsine bakıyorum okuyorum vakit geçiyo böyle iyi oluyor senin temizlik bitmedimi daha bu sıcakta çok zor valla ben totoyu serdim yatıyorum evler yanıyo ama

Bende 2 gün varken çıkmıştı... Zaman geçmiyor gerçekten....

bugun 38. gunumuz ama bugun kirkini cikariyoruz tam 40'inda cikmazmis..cifte gunde cikarmis annem cok bilir bu isleri .. yikadik esadi suyuna tas faln attik..:)))ayy 3 ay cok uzun gibi
iyiyim canım çok şükür .ben söylemeden herkes anladı zaten:)sen nasılsın ?esad nasıl?en son koyduğun fotoya bayıldım..çok şeker ççıkmış maşallah...

iyi pazarlar kızlar
bbizde iyiyiz canim cok sukur Esat'da iyi ne yapsin gunumuz onu bolbol sevmekle geciyor ..cok sagol canim buyudukce daha bi tatli oluyorlar ..
canim yaa guldiurdun beni valla esimlede gulduk baya. acaba dedik bi kivanc cikar mi bizden :)))))ins hayirli evlat olsunda.. gozleride degismedi hala mavi bakalim boyle devam edecekmi.. oglan agliyor kaciyorum canim gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…