Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende yapayım ozaman ama bişi sorcam ben 33 günde bir adet oluyorum buna göremi bakmalıyım yoksa 30 gün doluncamı bakmalıyım

bence 33 günde oluyorsan 30-31. gün bakabilirsin...

Günaydın hepinize

3 haftalık tatilden sonra bugün işbaşı yaptım kızlar.Tatil yorgunluğu denen birşey var üzerimde.

Yaptığım kilometrenin haddi hesabı yok.

Ve çok şükür yeğenim doğdu.Nasıl büyük bir sevgiyle kapladı kalbimi tahmin edersiniz sizlerde.

Çok masum,çok muhtaç..İnsanın bakarken ağlayası geliyor.

Sarılık oldu kuzucuk 2 gündür fototerapi alıyor.Muhtemelen bugün çıkacaklar hastaneden.Ayrılmak çok zor geldi ama Allah'ın izniyle 15güne kadar onlar gelecekler.

Okuduğum kadarıyla çok şükür herşey herkes için yolunda görünüyor.Umarım herkes iyidir.

Nuray, canım şükür şimdilik orda bi bebk var inş devamıda lur.inanması güç.diyorum 12 hafta geçsin inancam ama sanırım bu doğuma dek böyle sürecek.allah korusun ama korkularım çok olsun tesbihlerden almasanda biliyorum dualarında olduğumu.allah razı olsun.ee sen napıyosun.esat bey nasıl maşallah çok güzel bi çocuk ya.allah nazarlardan saklasın :)

masal, canım hoşgeldin aramıza miniklerin komşusu :) tıkanıklık için ben film çekindim.ve ne yazıkki 2 side tıkanmış kürtaj sonrası.zor günler geçirdim.tüp bebek tedavisi dendi ve ilkinde hamile kaldım.şuan çok yeni 5+1.çare var ama inş tıkanıklık yoktur korkuları çok çünkü.senin ne kadar oldu canm kürtajın.geçmiş olsun rabbim yeni bebeğinle yüzünü güldürsin inş...

chnb, hep para tuzağı ya.devlete mi gitcen şimdi ?

bymutlu, canım çok geçmiş olsun allah sabırlar versin ve yeniden sağlıcakla bebeğine kavuştursun.hoşgeldin aramıza

sezen, canım kırmızalar gelmiş.bende umutluydum senden ama olsun inş ramazanın bereketi uğrasın göbeğine hayırlısıyla.

ceza, canım 30 temmuzda randevumuz.inş hayırlısı olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil ... sen nasılsın ? var mı oğlumuza isim planı ?

minicikumut, canım hoşgeldin tempolu bi tatilin ardından.kızımzda hoşgelmiş inş sarılığıda çabucak geçer.allahım hayırlı ömürler versin masum bebeğe.sen nasılsın ? eşin nasıl ? bebek konusunda bi fikir birliği oldu mu ?

asemi nasılsın canım ?

nilde, ablam naber ?

nazlımi nerelrdesin ?

minikler, napıyosun canım ?

inşallah enfeksiyon falan yoktur..uzak dursun sizden yeter artık dimiii..inşallah en kısa sürede hissederim abla...

uslu diye düşünmüştük ama yaramaz çıktı desene:) bakalım bu hafta içi randevum var o zaman görcez bakalım paşayı...

tabii canım cinsiyet hiç önemli değil..sağlıklı sıhhatli olsularda gerisi önemli değil canım...az kalmış randevuya..12.haftada falan geçmiyo korkular canım:)bak 19. haftaya girdim hala atamadım..ismi zaten önceden düşünmüştük bi değişklik olmazsa Deniz olacak...

ayyyyyyyyy bizde o büyüdüğü günleri görürmüyüz acaba..maşallah size..

hoşgeldin canım....bebiş doğmuş ne güzel Allah analı babalı büyütsün..eşin iş konusunu ne yaptı canım..

Cezacım merhaba Rabbim sanada evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah.Eşimin iş durumu aynı maalesef bir değişiklik yok.Sende iyisindir umarım.

Candaşım tatilden dinlenerek değil,yorgun geldiğimi hissediyorum.Kafam yorgun bir kere.Eşimin iş durumuna canım çok sıkılıyor.Ama herşey yoluna girer İnşallah.

Biz bebek planlarımızı bu aylık erteledik bakalım önümüzdeki ay bize neler gösterecek.

Kontrolüne 1 hafta kaldı sanırım.İnşallah güzel haberlerle döneceksiniz canım.

sezen, canım kırmızalar gelmiş.bende umutluydum senden ama olsun inş ramazanın bereketi uğrasın göbeğine hayırlısıyla.

Hayırlsı olsun canım yaa kendimi beklerken eltimin hamile olduğunu öğrendim bugün..Çıkara çıkara artık bitkin düştü kadın..acile götürdük...2 aylık hamileymiş..üst katımda oturuyor..13 yaşında bi oğlu vardı bu ikinci...Şimdi bende hamile olsam herkes diycekki kıskandıda yaptı...inan hamile kalmaya korkuyorum şimdi..aile hep bu apartmanda o yüzdende laf söz hiç bitmiyor(

Sen nasılsın canım..varmı şikayetlerin..İlk doktor muayenesi olacak sanırım önümüzdeki hafta..inşallah pıt pıtlarını duyarsın canım..

kızlar sizler nasılsınız..Bugün bir rehavet var üzerimde herkese tek tek yazamıyorum...

Cezacım merhaba Rabbim sanada evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah.Eşimin iş durumu aynı maalesef bir değişiklik yok.Sende iyisindir umarım.

amin canım cümlemize..inşallah en kısa sürede iş bulur canım.sizde bebek planınızı ertelememiş olursunuz..iyiyim çok şükür canım..evdeyim klimamla baş başayım:) çok sıcak burası..

boşver canım başkalarının sözlerine..kulak asma..ne güzel bir arada büyütürsünüz..

merhabayın,, candaş abla ben 2011 ağustos 26 da kürtaj oldum parça kalmış 26 gün sonra tekrar kürtaj oldum 5ay korunduk 5 aydırda korunmuyoruz bu ayki bat perşembe

amin canım cümlemize..inşallah en kısa sürede iş bulur canım.sizde bebek planınızı ertelememiş olursunuz..iyiyim çok şükür canım..evdeyim klimamla baş başayım:) çok sıcak burası..

Sıcaklarla aram hiç iyi değil benimde.Sıcak hava bütün enerjimi alıp götürüyor.

Karabük yine bir nebze Dün Hatay'dan geldim.Orası resmen yanıyordu.Mübarek gün ettiğin dua İnşallah kabul olur cezacım.

Sen nerede yaşıyordun?

onlar öyle mi der acaba diye, onun bebeği yaşına gelince mi yapacaksın canım.. kural bozmak yok, yola devam canım
tamam mı yol arkadaşım

chnb ablacım, 4 günüm var gelmesini istemediğim güne
rahatınız yerinde çok şükür..kendinize iyi bakın

Candaşımm, benden iyidir.. haberler sende olur..
kontrolün oldu değil mi? Allah'ın izniyle 12. haftalarıda göreceksin.. 40. haftalarıda canımmm..kendine iyi bak canım:79:

Nuraycım iyi düşünmüşsün salıncak olayını.. eee paşa bey sallanmak istiyorsa, sallanılacak canımmm Kolay gelsin, öp oğluşunu bizim içinn

Son düzenleyen: Moderatör:
inş canım, haklısın bizim durumlarımızda rahatlamak mümkün değil zaten.aa hatırladım evet deniz diyodunuz özellikle eşin mi seviyodu o ismi ? adıyla doğsun büyüsün deniz gibi güçlü kuvvetli aşılmaz olsun inş :)
canım allah gönlünüze göre versin bu günlerin hürmetine.sizin sıkıntınızda başka zor ya inş hemen işini bulur ardından bebeğinize kavuşursunuz.inş girecek herşey yoluna.biz sana salatı tefriciye okuyacaktık başlayalım kızlarda müsaitse ve 2 niyet için okuruz hem eşinin işi için hem bebeğin için.benimde haftaya kontrolüm canım.
ayy canım ya kötü oluş, böyle şeylere bende çok önem veririm sanki kıskandı gbi olur ama olsun aa süpriz oldu tüh nerden çıktı filan diye numara yaparsın artık olursa.eltinede maşallah 13 yaş farkla iyi cearet.aile apartmanında zor tabi allah kolaylık versin gelsin bebeğinde sen hepsine kulağını tıkar köşene çekilir yavrularınla mutlu mesut yaşarsın :) bende kuduruyorum üzerime 2. 3. kez hamile kalanlara ama işte sınavlarımız diyelim kimine öyle kimine böyle.haftaya canım randevum inş duyarım kalp atışlarını, bu kez kesin duycam diyodum ama buygün bi korku geldi nedenri bilmem.ama dilerimki rabbim yaşatmasın korktuklarımızı.
merhabayın,, candaş abla ben 2011 ağustos 26 da kürtaj oldum parça kalmış 26 gün sonra tekrar kürtaj oldum 5ay korunduk 5 aydırda korunmuyoruz bu ayki bat perşembe
canım 2 kere mi kürtaj oldun yani, yanlış mı anladım ? allah aratmadan nasip eder inş. ama korkma burda bunu yaşayan benim sadecei, hilalde de tıkanıklık var demişler ama operasyonda açık olduğu görünmüştü.inş sende bişey çıkmayacak.

bende aynı be asem hiç bi değişiklik yok ne bulantı ne bişey.bi bel ağrım arada karın ağrım.aslında sorunsuz geçsin tabi daha güelde insan yine tedirgin oluyo tabi.bide yazmışlar sabah bel ağrısı yoğunsa gebelik normal değildir.
ilkimde belim ağrımıştı benim.bilmiyorum yani kötü yormuyorumda millet zorluyo.

Canım Candaşım iyi niyetin için çok teşekkürler.Arkadaşlarda müsaitse tefriciye okuyabiliriz.Bu sıra en çok ihtiyaç duyduğum şey.Kalpten edilen dua çünkü.

Candaşım bakma sen yazanlaraa yaaa..
Gebeliğin başında oluyor .. nasıl adet belirtileri gibi belirtiler bi süre devam ediyor..
birde ilerleyen gebelik haftalarında göbekten dolayı bel ağrısı oluyor.
sen merak ettiğin herşeyi dr'una sor canım..
bulantılar ws. genelde 6-7.haftada başlıyorr..tabiki başmasa daha iyi
rahat ol sen annesiii:79:

1 ay önce kürtaj oldum hala adet olmadım ... vucudum şişti sivilce doldum ama nafile:18:
adet olsam herseyı yoluna koysam bende denemelere baslamak istiyorum

Canım Candaşım iyi niyetin için çok teşekkürler.Arkadaşlarda müsaitse tefriciye okuyabiliriz.Bu sıra en çok ihtiyaç duyduğum şey.Kalpten edilen dua çünkü.
çok iyi anlıyorum seni .. arkadaşlarda müsaitse okuruz tabi. ben 400 tane okurum.allah kabul etsin şifalarını göndersin inş.
bakmamak lazım haklısın, bencede bbulantı için erken, bebek iyi olsun başlamasın o da ayrı :) teşekkür ederim canım ya.
hep rahatlatıyosun beni :)
1 ay önce kürtaj oldum hala adet olmadım ... vucudum şişti sivilce doldum ama nafile:18:
adet olsam herseyı yoluna koysam bende denemelere baslamak istiyorum

canım geçmiş olsun önce. inş çabucak adetinde gelirde başlarsın çalışmalara.sonrada 9 ay hç adet olmazsın

arkadaşım seni buralarda görüyorum......geziyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…