kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin
merhaba hilal.. seni gördüğüme çok sevindim.. iyi dileklerin için teşekkür ederim canım..
pıt pıtlarıda duyduğunu haber etmişti nillde abla.. Canım Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu..
içinde kıpırdamaya başlayınca , inanıyor insanaldığın cicilerinide güle güle giy canımm, göbişin çıkınca çok yakışacaktır eminimm..
bulantılarında 3.ayın sonunda bitecektir canım.. az sabır
elinin altında hep net olsada, daha sık görebilsek seni.. kendine iyi bak canım..
merhaba canımmmmm benim. bende öyle özlemişim ki sizleri. güzel dileklerin için tşk ederim. rabbim sana da o güzel duyguyu en kısa zamanda hatta bu ay tattırsın inşallah. inan hep dualarımdasınız. hissedeceğim o günler gelir mi zaman hiç geçmiyor sanki çok sabırsızlanıyorum.ah olsa net hiç çıkmam herhalde sürekli evdeyim sıcaklar fena iyi olurdu. ancak evime dönünce sürekli görüşebileceğiz((çok öpüyorummmm canım.sen de kendine çok iyi bak.
ase,sezen canlarım bu ay boş geçilmiş sanırım ama rahim henüz toparlanmadı belki hayırlısı diyelim. rabbim en tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. hadi arka arkaya güzel haberlerr de sizden gelsin.
nildecimm minicik umut teşekkür ederim tebrikleriniz için. nilde msjın gelmemiş snaırım bi sorun var ama olsun ben burdan okudum..dualarım sizinle nazlım sen hep kalbimdesiniz..bugün oruçluyum yarından itibaren tutmayaca ,, bu değerli oruç günümde inşallah hepiinize dualarımı ediyorumm..minicik gözünden bişe kaçmıyor :) yaklaşık 7 8 gündür test yapıyorum heryerde testler var :) halada inanamıyorum 3 ayı atlatana kadarda inanmak zor olacak bizim için.sevincim bile böyle düğüm düğüm kalıyor boğazımda ,son 3 aydır çok çektim bi ben bi allah bi eşim biliyor..ama ameliyat sonrası 3.. ayda gelirverdi rabbim daim etsin ..allah tüm isteyenlere versin..
Nazlım, umutsuzluğa kapılma canım.. olacak inş, bekleyen herkesin yüzünü güldürecek Allahım.. stress olmamalı ama bizde..
o olunca hayaller çöpe gidiyor.. gününü sıkı takip et.. bu ayı iyi değerlendirelim..
nillde ablacımmm..görüşemez oldukk..
canım aşılama yaptıracaksın demek.. tutar inş ablacım..
bu ayı yakalayamamıştın ama belkide senin için hayırlısı aşılamadadır
kendinden vazgeçmek ne demek..vazgeçmek yok..
emek veriyorsun ve karşılığını da göreceksin inş..
o senin kıymetlin olacak,hemen ulaşılmıyor işte..
ha deyince olmuyor ..
ama az kaldı yaaa, içime doğuyor...
sezeniiimm nasılsın canım?görüşmeyelii
nuraycım taze anne, nasılsınız oğluşunla.. misafir ağırlamalar devam ediyor sanırım.kolay gelsin canım sana.. oğluşunu öp benim için
candaşım takibindeyim canım.. hep aklımdasın.. kendinize iyi bakın annesiii
kızlar uzun aralardan sonra merhaba. nasılsınız. sizleri çok özledim.son sayfaları şöyle bi okuyabbildim.
beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. haberlerim verilmiş. rabbime şükürler olsun ki pıtpıtlarını gördük. her kontrole gittiğimde kalpten gideceğim hala inanmıyorum. gerçi sağolsun bizimki bulantılarıyla kendini hiç unutturmuyor da:))) olsun ona da razıyım. allahım bu güzel duyguyu bana tekrar tattırdı ya herşeye razıyım. o sağlıklı olsun giden benden gitsin. bir dahaki kontrol taa bayrama nasıl geçecekse vakit. neyse bulantılar haricinde iyiyim çok şükür. biraz yiyememekten şikayetçiyim ama inşallah düzelir bikaç haftaya kadar. hamile olduğumu öğrendiğimden beri doğru düzgün ilk kez dışarı çıktım. kayseriye görümceme geldik.dün alışveriş yaptım. dayanamadım kendime hamile tişörtü aldım. yine aldığım bikaç şeyi de karnımın büyümesi ihtimaline karşı geniş aldım. onu giydim giydim baktım kendime. alışveriş çok heyecanlandırdı beni. diğer gebeliğmde arkadaşımın aldığı hamilelik tişörtünü giymek nasip olmamıştı, bu olur inşllah diye içinin dolduğunu düşününce tatlı bi sevinç kpladı içimi. rabbim inşllah bu sefer nasip eder.
renklim canımmmmmm çok sevindim. çok zor günler geçirdin ancak rabbim seni bebeğinle ödüllendirdi çok şükür. bu duyguyu tekrar yaşamak hele de beklenmeyen bi andan gelmesi ne büyük mutluluktur.rabbim sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. çok öpüyorum.kendine çok iyi bak.
nildem canımmmmm dert ortağım, güzel yürekli ablacığım. telde de konuştuk ancak yine yazmak istedim. seni çok iyi anlıyorum ancak bak kist de yok olmuş bu ay aşılama tutacak inşallah yürekten inanıyorum. sen de inan ve bu güzel haberi alalım inşallah.candaşımla bana demiştin ya sizleri hamile göreyim sonra bbende diye. heyyyyyy daha ne bekliyorsun sıra sende:)))rabbim senin de o güzel yüzünü güldürecek.moralini bozmak yok, hemen toparlan bozuşmayalım:)))
candaşım kader arkadaşım sana şöyle uzun yazamadım bi türlü. tüp bebek tedavisi sırasında arayamadım hiç. çekindim acaba bilmeden yanlış bişey söyler miyim seni kırar mıyım diye. ama nildemdem alıyordum haberlerini. testin soonucunu alacağın gün heyecandan ölecektim. inan senin kadar istiyordum canım.o içimi ferahlatan msjını alınca bi ohhhh be çekebildim. öyle sevindim. kendi haberimi aldığımdaki gibi şoka girdim sevinçten. hep diyorum iyiki tüp bebeğe karar verdi ve beklemedi daha fazla. yazmışsın ya bu sefer herşey güzel olacak diye. ben de öyle inanmak istiyorum. allahın izniyle arkalı önlü alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza.rabbim yüzümüzü takrar güldürdü. 9 ay boyunca da güldürsün inşallah da sağlıcakla kauşalım onlara. bu aralar kendi derdime düştüm bi arayamadım. kese için gittiniz mi ben mi kaçırdım. eğer daha gidilmediyse allahım o minik şeyi biran önce görmeyi nasip etsin.çok güzellll bi duygu çoooook.daha şimdiden sadece pıtpıtlarını görünce içim eridi.rabbim büyüdüğünü görmeyi nasip etsin hepimize. kendine çok iyi bak tatlım. allahım yardımcın olsun.
chnb ablacım sen nasılsın girmemişsin sanırım bi süre. bi terslik yok umarım. tarama testlerinin sonuçlarında bi aksilik çıkmış sanırım. ama doktrlar için olasılık yüzde bilmmem kaç olursa olsun rabbim için olasılık mı var. o istedikten sonra abisi gibi sapasağlam nurtopu gibi bi bebein olacak inşallah. sen içini ferah tut, kendini de bebeğimizi de üzme. güzel günler yakın.
miniklerim tatlım merak etmişsin beni gerçi zor da olsa telde kavuştuk. öyle tuhaf ki. telefonda sanki yıllardır tanışıyoruz gibi konuşuyoruz. burdaki arkadaşlıkların bu dereceye gelmesi öyle güzel. beni merak eden birilerinin olması insanı mutlu ediyor. evet dediğin gibi beslenme korkularına girmiştim ancak içimi rahatlattın canım. telefonda da tanıştığıma çok memnun oldum güzel anne. sıcaklra çok fena kendine çok dikkat et çok öpüyorum.
hellom çınarımın annesi uzun zaman oldu rastlaşamadık.tatilden dönmüşsün güzelim. nasıl geçti.paşamız suyu sevdi mi.sen nasılsın.
ase,sezen canlarım bu ay boş geçilmiş sanırım ama rahim henüz toparlanmadı belki hayırlısı diyelim. rabbim en tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. hadi arka arkaya güzel haberlerr de sizden gelsin.
günlüğüm iki güzel kız seni çok yoruyor sanırım. allahım böyle yorgunluklar versin inşallah. sen tecrübeli ve çok iyi bi anne olarak eminim her sorunu çözüyorsundr. güzel kızlarını çok çok çok öpüyorum. onlar bizimi için kıymetli. damat adayları çoooook:)))
ceza canımmmm sen nasılsın görüşemedik hiç. paşamız nasıl. bulantıları ben yaşamadım demşsin. ben bulantı başlamadan önce razıyım bulantı olsun hissettirsin diyordum ancak biraz fazla oldu:))neyse onlar için herşeye katlanırız. onlar beslenip çabucak büyüsünler de.
minicikumut canım benim kötü bi haber olmuş sanırım. inşallah eşin tekrar işini bulur ve bebişimz de biran önce gelir. ancak helloma katılmadan edemeyeceğim tabi siz daha iyi bilirsiniz. belki bebiş bereketiyle gelir ha:)) bu arada yeni haberim oldu duadan daha vakit varsa 300 de ben alabilirim.
lone, nuray taze anneler sizler nasılsınız. maşallah esata da salihe ne güzeller öyle. rabbim onları sizlere bağışlasın.hep güzel günlerini göstersin inşallah. ço öpüyorum ikisini de.
nazlm canım umutsuz olmak yok hiç yakışmıyor sana .sen iki güzel meleğin annesisin. 3. çok bekletmeyecek gelecek canım. sağ salim onu alacaksın kucağına inşallah.
herkesi çok öpüyorum.kendinize çok iyi bakın. hep güzel haberlerinizi almak dileğiyle....
cok cooook sevindim canim candastan sonra duydugum ikinci guzel haberAllah bu sefer sevincini tamamima erdirsin
insallah masallah dikkat et kendine
-
canımm hoşgeldin iyi olduğunuza çok sevindim, tatile gitmeden önce chnb yi aradım senden bahsetmişti ama kesin değildi sonra lonecim doğum yaptı mı diye giriyordum ilk başta sonra güzel haberlerini aldım. Bulantılar için soda çok iyi geliyor birde senem zencefilli bisküvi ile bastırmıştı.
Aldığın cicileri güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın almakla allah tamamına erdirsin inşallah. Kendinize çok iyi bakın. Aynaya bak sürekli ki senin gibi güzel olsun yavrun :d Bizde iyiyiz çok sağol canım öpüyorum
slm kızlar bende yeni üye oldum.sohpetlerinizi görünce yazmak istedim.bende ocak ayında8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.3 aydır deniyoruz ama olmuyor.dr gittim yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi hormon testi yaptık çok şükür bişey çıkmadı.ama niye tutmuyo anlamadım.tekrar hamile kalmayı çok istiyorum.çevremdekilere içimi dökemiyorum beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm.sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
selamlar, bende yeni üye oldum. öyle zor zamanlarda sizin fikirlerinizle rahatladım anlatamam.
bende mart ayında ölü bebek teşhisi ile 7 haftalık bebeğimi kürtaj yoluyla aldırdırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu.. fakat geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. fakat bu geçen 4 aylık süreçte dr kontrollerimi ihmal etmedim. dr bana gebe kalma sürecini kolaylaştıracak ve hamile kaldığımda sorun yaşamamam için bazı ilaçlar verdi. işede yaradı. pazartesi tekrar kontrolüm var. umatım her şey yolundadır. dr ilk başta bir ay korunmamı önermişti. ikinci ay hamile kalacağımı söylemişti. 4. ayı buldu ama arada bir kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum. endişelenmeyin, olmadı başka bir dr a da gidin. ben 3 dr a gitmiştim ben üçüde farklı şeyler söylemişti. inşallah rabbim gönlünüze göre verir. ben ilk aydan sonra hep o stresi yaşadım. 4 ayda olumlu sonucu aldım. rabbim tamamına erdirir inşallah. isteyen herkesi de sevindirir.
slm iyi dileklerin için tşkler canım.bende dr mi değiştirmeyi düşünüyorum çünkü doktorum bişey önermiyor . benim dr 3 ay önermişti 3 ay sonunda akışına bıraktık ama olmadı.geçen ay kolay hamile kalmak için bende ilaç istedim ama vermedi bi kaç ay geçsin olmazsa ondan sonra tekrar gel tedaviye başlarız dedi.bakalım rabbim ne zaman ol diyecek o günü bekliyecez artık.senin adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Arkadaşlar merhaba,
Benım henuz yenı basıma geldıgı ıcın sormak ıstıyorum.
Ne zaman kurtaj oldunuz kac ay denedınız kacıncı ay hamıle kaldınız ya da kalamadınız.
Kurtaj oldugunuz hamılelık kacıncı ayd aolmustu.
Bunları paylaşabılır mısınız...
Ben de en azındna kendım ıcın bır pay cıkarırım.
Ben pazartesı operasyon olucam..
Ne zaman denemey başlamalıyım genellıkle kacıncı ayda yenıden hamıle kalınabılıyor?
Kısıdne kısıye degısır ama kendı tecrubelerınzıı yazarsanız bır ortalama fıkır olusacaktır..
Çok teşekkür ederim sizlere,
bu sıte muthıs bır destek bıze;
bu destekle bunları da asacagımıza emınım.........
Rabbim yardımcınız olsun...
Sevgiler....
aminn.. öncesinde acı yaşayınca bu dua çok kıymetlı geliyor. benim dr um yani en son gittiğim ve inandığım dr. bana bu sürede tüplerin sağlıklı çalışması sağayacak bir ilaç vermişti. ki bu çok önemli,ymiş birde kan sulandırıcı vermişti folik asit zaten alıyordum. kan sulandırıcı gebe kaldığımda bebeğin kan pıhtılaşmasından düşmesini önlemek içinmiş. düşün yani önceden başladı bu tedaviye içer içmez işe yaramıyor zaten haplar. diğeri tüplerin sağlıklı olmasını sağlayanıda aynı şekilde. dr unun seni anlaması aynı frekansta olmak çok önemli. iyi insanlarla karşılaştırsın allah seni hayırlı haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?