- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.421
slm öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum.tez zaman da atlatırsın inş.ben bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim.kalp atışlarını duymaya gittik dr kalp atışı yok dedi.hemen kürtaj yapmak istedi ama izin vermedim biraz daha beklemek istiyorum dedim aradan 2 gün geçti düşük yaptım. parça kaldığından dolayı kürtaja alındım.benim dr 3 ay korun sonra bırak dedi.3 ay korundıum, korunmayı burakalı 3 ay oldu ama hala bişey yok.keşke korunmasaydım diyorum ama kişiden kişiye değişiyo bazısı hemen hamile kalıyoArkadaşlar merhaba,
Benım henuz yenı basıma geldıgı ıcın sormak ıstıyorum.
Ne zaman kurtaj oldunuz kac ay denedınız kacıncı ay hamıle kaldınız ya da kalamadınız.
Kurtaj oldugunuz hamılelık kacıncı ayd aolmustu.
Bunları paylaşabılır mısınız...
Ben de en azındna kendım ıcın bır pay cıkarırım.
Ben pazartesı operasyon olucam..
Ne zaman denemey başlamalıyım genellıkle kacıncı ayda yenıden hamıle kalınabılıyor?
Kısıdne kısıye degısır ama kendı tecrubelerınzıı yazarsanız bır ortalama fıkır olusacaktır..
Çok teşekkür ederim sizlere,
bu sıte muthıs bır destek bıze;
bu destekle bunları da asacagımıza emınım.........
Rabbim yardımcınız olsun...
Sevgiler....
Hilalim hoşgeldin canım..özlettin kendini annecik..haberlerini candaştan alıyoruz sağolsun...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
Biz bu ayda boş geçti evet..Demekki henüz vakti var..hayırlısı canım..kendine ve minik kuzuna iyi bak annesi:)
hoşgeldin canım
-
canımm hoşgeldin iyi olduğunuza çok sevindim, tatile gitmeden önce chnb yi aradım senden bahsetmişti ama kesin değildi sonra lonecim doğum yaptı mı diye giriyordum ilk başta sonra güzel haberlerini aldım. Bulantılar için soda çok iyi geliyor birde senem zencefilli bisküvi ile bastırmıştı.
Aldığın cicileri güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın almakla allah tamamına erdirsin inşallah. Kendinize çok iyi bakın. Aynaya bak sürekli ki senin gibi güzel olsun yavrun :d Bizde iyiyiz çok sağol canım öpüyorum
rabbime şükürler olsun canım çok şükür muradıma erdim. inşallah sağlıklı bi şekilde devamı gelir. sodayı deneyim bakalım canım inşallah yarar. ayyyy şımardım valla iltifatın için teşekkür ederim. nasıl bişey olacağını kime benzeyeceğini öyle merak ediyorum ki. cinoyla fotolarınızı gördüm maşallah nasıl büyümüş kilo almış bayağı. teyzesi yesin onu o tombiş yanaklarından. çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.
hoşgeldin canım
rabbime şükürler olsun canım çok şükür muradıma erdim. inşallah sağlıklı bi şekilde devamı gelir. sodayı deneyim bakalım canım inşallah yarar. ayyyy şımardım valla iltifatın için teşekkür ederim. nasıl bişey olacağını kime benzeyeceğini öyle merak ediyorum ki. cinoyla fotolarınızı gördüm maşallah nasıl büyümüş kilo almış bayağı. teyzesi yesin onu o tombiş yanaklarından. çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.
inşallah canım sağlıklı sıhatli herşey gönlünce olsun. 3 boyutlu resimler artık yakalıyor bizimki aynısı geldi birde facede doğum anında çınarın yan yatar poziyonu var tam karnımdan çıkarırken uyurken aynısı şok olursun. Çok şükür canım bu ay 700 gr almış tam ortalma gidiyor. Oda seni ve kardeşini çok öpüyor. Allaha emanet olun
günaydın hatunlar...
sayfalara göz gezdirdim ama tam bakamadım...baktığım kadarıyla hemen hızlıdan yazayım:)
hellom hoşgeldin konuştuk sonunda:)) eniştede anladı annesini hee ne mutlu sana neyse bitti çok şükür stres hee...çınarımı öperim...
minikler, gözün aydın canım geldimi yiğen oğlumuzu öptüm...
ceza, deniz ismini çok severim adıyla yaşasın canım...bizde var bir ali deniz akıllara zarar yaramaz bir velet:)
minicik umut, seninde yiğenin geliyormuş küçücükde olsa nasıl seviliyorlar dimi bizimki bazen gülüyor bize biraz biraz anlamaya başladı öpe öpe acıtıyorum bazen:) tabii ablası yokken:)
nazlım, nerelerdesin nasılsın canım?
datlumm nasılsın ses ver?
cezaaaaa, kızlar yazdığını geçmişler farketmemişler sanırım...facede eklediğin datlumm canım ben cevapladım umarım sende yazdığımı görürsün:))
unuttuğum yoktur inşallah...
kizlar gecmisi hic okuyamadim bizimki bu aralar hic durmuyor sebepsiz aglamalari var ..daha cok aksam 7-10 arasi tam iftar vakti.. aglamaya baslayinca evde 3 kisi ne yapacagimizi sasiriyoruz cunku ne yapsak durmuyor cok uzuluyorum.. birde sallamadan uyumuyor bi tane salincak aldik onun icindede durmak istemiyor illa beni siz sallayin diyor sipa :))) aldigim salincakta buEki Görüntüle 474469
bide Hellom senin cino ilk ay kac kilo almisti benimki sanki yavastan gidiyr. ilk ay 500 gr aldi. dr normal dedi ama annem ablam en az 1 kilo almaliydi diyor seninkini merak ettim canim
chnb, sen nasılsın canım yazdıklarını göremedim?
ase, senin bat ne zamandı?nasılsın?
,
sezen canım üzülmüşsün biraz takma canım ya çevredekilere bakarsan hiç bişey yapamazsın sakın erteleme tam zamanı...
nilde hala yoğunsun sanırım nasılsın?
masal, gözünaydın canım topiğimiz uğur getirmiş sana allah tamamına erdirsin....
slm kızlar bende yeni üye oldum.sohpetlerinizi görünce yazmak istedim.bende ocak ayında8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.3 aydır deniyoruz ama olmuyor.dr gittim yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi hormon testi yaptık çok şükür bişey çıkmadı.ama niye tutmuyo anlamadım.tekrar hamile kalmayı çok istiyorum.çevremdekilere içimi dökemiyorum beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm.sonuçta aynı kaderi paylaşıyoruz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
selamlar, bende yeni üye oldum. öyle zor zamanlarda sizin fikirlerinizle rahatladım anlatamam.
bende mart ayında ölü bebek teşhisi ile 7 haftalık bebeğimi kürtaj yoluyla aldırdırmak zorunda kaldım kalbi durmuştu.. fakat geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. fakat bu geçen 4 aylık süreçte dr kontrollerimi ihmal etmedim. dr bana gebe kalma sürecini kolaylaştıracak ve hamile kaldığımda sorun yaşamamam için bazı ilaçlar verdi. işede yaradı. pazartesi tekrar kontrolüm var. umatım her şey yolundadır. dr ilk başta bir ay korunmamı önermişti. ikinci ay hamile kalacağımı söylemişti. 4. ayı buldu ama arada bir kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum. endişelenmeyin, olmadı başka bir dr a da gidin. ben 3 dr a gitmiştim ben üçüde farklı şeyler söylemişti. inşallah rabbim gönlünüze göre verir. ben ilk aydan sonra hep o stresi yaşadım. 4 ayda olumlu sonucu aldım. rabbim tamamına erdirir inşallah. isteyen herkesi de sevindirir.
Arkadaşlar merhaba,
Benım henuz yenı basıma geldıgı ıcın sormak ıstıyorum.
Ne zaman kurtaj oldunuz kac ay denedınız kacıncı ay hamıle kaldınız ya da kalamadınız.
Kurtaj oldugunuz hamılelık kacıncı ayd aolmustu.
Bunları paylaşabılır mısınız...
Ben de en azındna kendım ıcın bır pay cıkarırım.
Ben pazartesı operasyon olucam..
Ne zaman denemey başlamalıyım genellıkle kacıncı ayda yenıden hamıle kalınabılıyor?
Kısıdne kısıye degısır ama kendı tecrubelerınzıı yazarsanız bır ortalama fıkır olusacaktır..
Çok teşekkür ederim sizlere,
bu sıte muthıs bır destek bıze;
bu destekle bunları da asacagımıza emınım.........
Rabbim yardımcınız olsun...
Sevgiler....
cok cooook sevindim canim candastan sonra duydugum ikinci guzel haberAllah bu sefer sevincini tamamima erdirsin insallah masallah dikkat et kendine
merhaba canımmmmm benim. bende öyle özlemişim ki sizleri. güzel dileklerin için tşk ederim. rabbim sana da o güzel duyguyu en kısa zamanda hatta bu ay tattırsın inşallah. inan hep dualarımdasınız. hissedeceğim o günler gelir mi zaman hiç geçmiyor sanki çok sabırsızlanıyorum.ah olsa net hiç çıkmam herhalde sürekli evdeyim sıcaklar fena iyi olurdu. ancak evime dönünce sürekli görüşebileceğiz((çok öpüyorummmm canım.sen de kendine çok iyi bak.
kuzumsun ama ne biliyim çokkkk korkuyorum dün eşimle konuştuk ya çocuğumuz olmazsa dedim yüzü değişti çokkkk üzüldüüüüü görüyorum artık oda üzülmeye başladı bana çokkkk kzıyordu acele ediyosun diyordu ama artık içi acıyor farkediyorum bir umudum rahim ağzım dar ama doktor baktı geçiş vardı ama diyorum ilişki sırasında kasarım kendimi zaten dar acaba zor geçiyoda o yüzden döllenmiyor sa o zaman aşılama tutar gibi geliyor ama geçiş var diyor doktor o zaman niye tutmuyor diyorum sonra zorda olsa 2 kere döllenme oldu birisi tutunamadı ama döllendi ezan okunuyor şu anda günümüze bin şükür diyorum inşallah tutar aman kuzum çok yazdım sıkmakda istemem ama ne biliyim içimden geçenler bu sen nasılsın öpüyorum
selam kızlar geçmişi okuyamadım dün prensesimi yolcu ettik dönüşte bursada kuyan kuzenimle döndük yine misafirim var yani çok yorgundum dün koltukta sızmışım :) sabah da sağlıkocağına gittik şeker yüklemesi yapılıyor iki kez kan alındı sonuncusu için birazdan gidecem arkasından da ikinci tetanoz aşım yapılacak okuyup yazacam
kızlar selam.. nasılsınız ?
önce haber vereyim sonra tek tek yazcam alıntıladım hepinizi :)
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
şef var o yüzden biraz geciktircem cevapları..
kızlar selam.. nasılsınız ?
önce haber vereyim sonra tek tek yazcam alıntıladım hepinizi :)
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
şef var o yüzden biraz geciktircem cevapları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?