Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atlas, canım o zorlukları aynı dönemde yaşamamız aynı korkuları taşımamıza sebep oldu.dualar belki daha gönülden oldu, allah kabul etsin yeterki 1 duanın lafı mı olur. allah inş tamamına erdirir kucağımza almayı nasip eder :) evet enteresan bi şekilde ikimizinde ikiz ihtimali var, ben teke düştüm.razıyım tabi :) ama senden kesin ikiz bekliyorum değerin çok iyi çünkü ...

arzu_ mu canım yeni topikten tanıdım seni, kesinleştimi kürtaj ve sanırım şuan kürtaj oldun yada oluyosun (

nilde, ablacım ümitleri tüketmek yok.allahın izniyle olacak senin ve nazlımın yerine koyuyorum kendimi, aklınızdan geçenleri tahmin etmem hiç zor değil.ümit etmeyi bırakmamak gerek aslında ama yapamıyoruz.ben yapamadım hiçallahım şu mübarek ay hürmetine güldürsün yüzünü/ yüzünüzü ...

kıttymi, canım bugün gittim geldim dr a.şükür haberler güzel.kalp atıyoi kese var :) çıno kocaman olmuş ya, maşallah kiloda almış.zayof deyenlere kapak olsun :)

[hilalim, canım ben biliyorum o gönlünü.arayamama sebebinide.kolay değil çünkü, zor bi süreçti.bende olsam arayamazdım insan ne söyleyeceğini bilemiyor.ama şükür olsun allahım güldürdü yüzümü/yüzümüzü.hepiniz o kadar iyisiniz ki gerçekten hissettim kendiniz kadar bana sevindiğinizi :) ve ne güzelki peşpeşe alacağız bebeklerimizi kucağımıza :) inş ondan sonrada tecrübelilerden kzılardan alacağız bol bol taktikler :) ben bugünkeseyi gördüm kalbide atıyomuş gösterdi ama duyulmadı.inş haftaya duyarmışım :) inan inan, ben inanıyorum çok güzel olacak herşey.kızlardan biriydi o sese aşık oldum demişti.kalp atışı için.sanırım hepimiz için öyle olacak.biride sen olmuşsun :) ciciler almışsın kendine,, iyi yapmışsın bol göbekli günlerde giyin foto çekin görelim bizde :) bu sefer nasip olacak hilalim ferah tut gönlünü....yazdıkların için çok teşekkr ederim duygulandırdın beni ...

ase, canım napıyosun.çok saol ya, haberler güzel bugün :) inş sein güzel haberlerinde yakndır ..

günlük, ablacım görüşürüz bugün müsait olunca :) mama veriyomuşsun alaraya olsun sağlıklı olsunda.annesinin vicdanı rahat sonuçta, gelmiyosa napabilirsinki.ve dediğin gibi destinada mamayla büyüdü emenlerden farkı yokki.senin için daha zor oluyodur o var.ama olsun ..bencede üzülme ... mutlu bi anne daha verimlidir diye düşünüyorumki eski neşene kavuşmuşsun :) bence ...

minikler, canm yeğenine allah kavuştursun çok özlicen onu yeniden görene dek dimi :) ben kuznlerimin çocuklarıa dayanamıyorumki sen abininkine nasıl dayanasın.naptın şeker yüklemesi bugün mü yapılcaktı, yapıldı mı ? diğer test sonucu noldu ?

nazlım, yazma öyle.dağlama yüreğimizi.acın az değil ama ben inanıyorum güzel günler var senin için yakında.inş kıtty nin dediği gibi onlar rahata erdiğinde biz şikayet ederiz uykusuzluktan.o günler yakın.

cezam, deniz napıyo annesi ? kocaman olmuş ya .. maşalah

minicikumut, selam canım nasılsın ?

sezen, napıyosun canım başladımı yumurtlama ?

nuray, canım esatında mı gaz problemi var.bu bıcırıklar fena herkesi dolandırıyolar ya ..

chnb, alacım selamlar, sen nasılsın ? ahmet arda nasıl ?

Son düzenleme:
:)) yazamadım ya sorma .. amin canım, inş uzun ömürlü olsun kalbi/kalpleri bebelerimizin :) aa hakketen olursa senemden sonra ilk kız olcak hee, hilalinde olmazsa tabi.ee senden iyisini mi bulcam bee dünürümsün :))) oğlum olmasada damadım deniz olur, hastayım zaten adına :)
hayırlısı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sen hangi hastaneye gidyosun ufuk üniversitesinemi

canım çok sağol.amin inş... ben akaya gidiyroum tolga ecemiş.ama sadece tüp bebek yapıyo, belki aşılamada vardır onu bilmiyorumda tavsiye ederim.seninde tüpler tıkalıydı değilmi ? işini şansa bırakmadığı için memnun kalırsın bi görüş derim...sen ne aşamadasın canım şuan ?

selam kızlar....
bu topiğe ilk girdiğim günlerde bugünleri de göreceğim hiç aklıma gelmezdi...
çok ağladım hepiniz gibi. herkes destek oldu. Allah hepinizden razı olsun.
binlerce kez şükürler olsunki ben oğluma kavuştum. onu kucağıma aldım. 22 temmuzda sezeryan doğumla kavuştuk birbirimize.
2755 gr, 49 cm. biraz minik doğdu ama sağlıklı cok sükür. uyuyo şimdi:)))

ayy eymen gelmiş hoşgelmiş :) allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inş :)
vayyy bee 1 bebeğimiz daha doğdu ... ee nasıl peki hayatta annelik ? çok tebrik ediyorum canım ya

ayy eymen gelmiş hoşgelmiş :) allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inş :)
vayyy bee 1 bebeğimiz daha doğdu ... ee nasıl peki hayatta annelik ? çok tebrik ediyorum canım ya

çok tesekkür ederim canım.
senin adına da cok sevindim. bence tek bebek daha iyi. ikiz cok zor ya. abimin var ikizleri. 2 bucuk yasındalar. hala ne geceleri var ne gündüzleri. cok sevimli oluyo ama cok zor bakımları. sağlıklı olsunda tek olsun ne olcak:))
annelik muhtesem bi duygu. cok garip sürekli sarılıp öpesim geliyo. babam kızıyo hasta edeceksiniz diye:))
hele kocam cok komik, pek istemiyodu bebek. hamileyken de cok ilgili sayılmazdı.
şimdi bana kızıyo. yok öyle tutma canı acır, sık emzir falan diye:)) öpüyo kokluyo, 1 haftadır izinliydi. bugün işe başladı. ağlayacaktı nerdeyse:))

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. geceler zor ama herseye değer:))

Candaşım onun atan o minicik kabini yerim.Rabbime şükürler olsun ki senden güzel haberleri aldık.

İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz.

Cezacım bugün çok iyiyim ben sen nasılsın?Seninde kontrolün bugündü sanırım.

Bana gelecedk olursak eşim işe girdi gibi birşey.Yani işe kabul edildi

İnşallah bir sorun çıkmazsa bu ay bizim ayımız olabilir

ben şuanda belirsiz bir durumdayım canım tüpler kapalımı değilmi belli değil 2. hsgyi bekliyorum ondan sonra belli olacak inşallh tıkalı değildir ya buara kafama öyle takılıyoki başımın ağrısından gözlermi açamıyorum inşallh tıkalı değildir senin için sorun olmazsa muaye ücretni öğreneblirmyim

Canım nasıl sonuçların? Kaçıncı haftalarda yapılıyor şeker? öĞRENEyim ben de...

Ceza ben tetanoz olmadım dr m yaptırma dedi. Benim amniyo sıvısı sıkıntım olduğu için geçmişte, bu yüzden bazen sıkıntı olabiliyormuş bu aşı bu durumdakiler için...

Canım çok sevindim tek olsun hem ikiz hamilelik riskli sayılıyor iyi olmuş bence... Allah tamamına erdirsin... Ama bir tavsiyem var. Emek miraç ismi güzel ama kız olursa bence bir ismi tam cinsiyeti belirten isim olsun ben duyunca erkek ismi sandım bu ismi:)) Erkek olursa bence konulabilir...

Allah analı babalı büyütsün canım bizim 12. evlilik yıldönümümüzde doğmuş:)

Canım ya çok sevindim bugün 500 tane tefriciyeyi bitirdim hem eşin hem de sağlıklı bebişin olsun en tez zamanda dye okudum... Allah kabul etsin...

Canım nasıl sonuçların? Kaçıncı haftalarda yapılıyor şeker? öĞRENEyim ben de...

Ceza ben tetanoz olmadım dr m yaptırma dedi. Benim amniyo sıvısı sıkıntım olduğu için geçmişte, bu yüzden bazen sıkıntı olabiliyormuş bu aşı bu durumdakiler için...

Canım çok sevindim tek olsun hem ikiz hamilelik riskli sayılıyor iyi olmuş bence... Allah tamamına erdirsin... Ama bir tavsiyem var. Emek miraç ismi güzel ama kız olursa bence bir ismi tam cinsiyeti belirten isim olsun ben duyunca erkek ismi sandım bu ismi:)) Erkek olursa bence konulabilir...

Allah analı babalı büyütsün canım bizim 12. evlilik yıldönümümüzde doğmuş:)

Canım ya çok sevindim bugün 500 tane tefriciyeyi bitirdim hem eşin hem de sağlıklı bebişin olsun en tez zamanda dye okudum... Allah kabul etsin...

candaş cnm çok çok sevindim kalp atışının görünmesi harika bundan sonrada her gittiğinde dinlemek nasip olsun cnm buarada sana şey sorayım kaçıncı haftadasın tam olarak benim komşu bugün gitti sata göre 5+2 karından usg ile küçük bi kese görünmüş ama dr biraz korkutmuş gelişimine bakmak için haftaya tekrar gelin demiş bana göre biraz erken haftaya daha net şekilde görür ama dr.ların korku vermesi iyi olmuyor işte

chnb ablacım 24. haftadan itibaren yapılmaya başlanıyormuş 28. haftaya kadar sanırım süresi var benim sonuçlar normal yazıyor birazdan dr.u arayıp bilgi verecem ilk ölçüm 80 ikinci 114 üçüncü de 110 çıktı.. bana 50 mg lık yapıldı risk olmayan hamilelerde bazı dr.lar yaptırmayabiliyormuş riski yüksek olanlarda da 100 mg lık yaptırıyorlar sanırım gerçi bizim dr ailede şeker hastası varmı felan die hiç sormadı.. nasılsın buarada oğluşumuz nasıl hareketleri artık hızlanmıştır değil mi buarada tetanoz da doğumda bi enfeksiyon riskine karşı yapılıyormuş sonuçta dr.un hastanenize de çok güven duyuyorsa o yüzden de yaptırmaz bazı dr. lar öyle söylemiş hastanemizde bi sorun olmaz gerek yok tetanoza demişler

ceza cnm hadi seninde bugün güzel haberlerini bekliyoruz tetanoz da benim bitti üçüncü için gün vermedi sonuncusu doğumdan sonra bebişle birlikte geldiğinizde yapacağız dedi zaten daha da katlanamam şuan sızlıyo üstüne yatmışım

dr. alp cnm gözün aydın hoşgelmiş eymen bebek allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

minicikumut bir güzel haber de senden gelmiş cnm çok sevindim inşallah bu ay da bebeişin gelir daha bekletmesin anneciği buarada cnm misaifrlerimden dolayı okuyamadım duayı ama yarın akşama tamamlarım

günlük cnm benim bebeğe sen lazımsın acemi de değilsin ikinci bebeğin boşver boş boş konuşup can sıkanları aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum benimde çevremde boş konuşup can sıkmaya hazır insanlar bolca mevcut o zaman sen bana diyeceksin bunları biliyorum buarada allah yardımcın olsun benim yiğen beni baya yordu onun yanında ikinci minnoşu düşünemiyorum yemeğe çıktık garsona diyorki abi bak burda bebek var :) sonra bana küsüyor vuruyor bebeğe geldi ağlıyor diyorum geliyor seviyor öpüyor annede de olsun bi tane bebek dedim gece uyurken annesine sende bebek olmasın diyormuş :)

tabi ya ikizinde kendince zorlukları var, bunu bi kucaklayalımda.olursa 2. de tecrübeli olurum :) allah oğlunun yokluğunu göstermesin inş.aman ya yazık öpmeyim canı acır meleğin.eşinde iyiki istememiş dimi :)
canım çok çok teşekkür ederim, şükür bugünleri gösterene.inş kucağıma aldığım günlerede şahit olursunuz ve bende aynı şekilde.yaa eşinin işinde ilerleme olmasına çok sevindim ya :)) hadi inş bebeğinizde gelsin hemen.o zman çalışmalara başlarsınız değil mi ?
canım ya iinş tıkalı değildir, olmadığı sürece her durumda hamile kalma ihtimalin var.ee peki laparoskopiylemi netleşcek durum ? tabi canım ne önemi var.50 lira muayene ücreti.tesiş sendikalıyım ben.bize 12 tl. tesadüf oldu hem dr hem indirim.inş hayırlısıyla bebeğin gelir sanada.nolur çok üzülme bak benim sonradan rezervlerimde azaldı.rezervin azları biterse o daha kötü.bence imkanın varsa yaptır tüpü.ne kadar dersen.4000 tl tp bebk işlemi, 1000-1500 arasıda ilaçarı var.gelecek olana değer imkanlar dahilinde tabi.allah gönlüne göre versin inş canım.

haklısın ablacım bende o aıdanda sevindim açıkçası.annemi memnun edemedim.kadın resmen üzüldü tek olmasına, teselli ettim bide :) isim için aslında haklısın.düşündümde sabah öyle gibi.emek sabitte eşime teklif ederim miraç yerine güzel bi isim bulursak değiştiririz.çocuk rahatsız olur ilerde tabi.

sezen, napıyosun canım başladımı yumurtlama ?

Candaşım keseyi ve pıt pıtları görmüşsünüz çok sevindim canım..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Onu hisstmek ne güzel değilmi..hamileyken bir sonraki ultrason tarihini iple çekerdim..nasıl özlerdim merak ederdim..hamilelik bir kadının başına sınırlı sayıda geliyor canım..tadını çıkar
Bana gelecedk olursak eşim işe girdi gibi birşey.Yani işe kabul edildi

İnşallah bir sorun çıkmazsa bu ay bizim ayımız olabilir

Ya canım hayırlı olsun..Senin adına çok sevindim..hadi bakalım çalışmalara devam..bakalım kim önce verecek güzel haberi

Son düzenleme:
Minikler, canım çok sağol.inş bundan sonra hep nasip olur dinlemek :) ben bugün 6+1 oldum. mart annelerinde de bazı dr lar korkutmuş anneleri, iinş masalında gebeliği çok sorunsuz olur.ama bana alttan baktı canım karından bakmadı.ondan farkeder diye düşünüyorum.belki banada karından baksaydı korkutabilirdi.bende sana bişey sorayım bugünki dr kendi dr um değildi ya unuttum sormayı, herhalde düşük riski filan yoktur.olsaydı derdi değil mi ?

canım çok sağol. evet o kadarı bile çok güzeldi, saatlerce dua ettim.şimdi bende öyle olcam iple çekcem randevuları.inş herşey yolunda gider bizde varırırz tadına :)

minikler, canım ya bide garson abiye mi gösteriyo bebeği :)) ısırcan onu bi güzel :)) zor bi çocuk galiba. ve de maşallah çok akıllı

Candaşım gözümüzaydın canımmmm..
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
pıt pıtları erken duymuyşun diyecektim, karından bakılmamış.. onun için.. çok daha iyi olmuş , sabırsızlanırdın çünkü beklerken
kendine , bebişine iyi bak annesiii

canım ya iinş tıkalı değildir, olmadığı sürece her durumda hamile kalma ihtimalin var.ee peki laparoskopiylemi netleşcek durum ? tabi canım ne önemi var.50 lira muayene ücreti.tesiş sendikalıyım ben.bize 12 tl. tesadüf oldu hem dr hem indirim.inş hayırlısıyla bebeğin gelir sanada.nolur çok üzülme bak benim sonradan rezervlerimde azaldı.rezervin azları biterse o daha kötü.bence imkanın varsa yaptır tüpü.ne kadar dersen.4000 tl tp bebk işlemi, 1000-1500 arasıda ilaçarı var.gelecek olana değer imkanlar dahilinde tabi.allah gönlüne göre versin inş canım]

maddi açıdan malesf hiç hazır değilim ya şuanda çok çaresiz durumdayım eşim işten çıkarıldı sadece ben çalışıyorum ve sadece 600 lira alıyorum sigortada yok çok zor durumdayım anlayacağınız ya şimdi ikinci hsg çekilecek yine aynı sonuç çıkarsa laproskpi yapılcak doktrum amlyt dedi adını sylemedi ama ben başka bi doktra sordum tüp açma amaliyatı yapmyoruz sadce emn olmak için tüplerin açık olup olmadığına bakıyoruz dedi nasıl bir yöntemdr anlamadım beynim durmuş vaziyette çk ktü hissedyorum kendmi

minicikumut, haberlerine sevindim canım.. eşinin işleri rasgelsin..
güzel bir haberle dahabu mutluluğunuz pekişsin inşş

sezenimm nasılsın canım?n'apıyorsun?

minicikumut, haberlerine sevindim canım.. eşinin işleri rasgelsin..
güzel bir haberle dahabu mutluluğunuz pekişsin inşş

sezenimm nasılsın canım?n'apıyorsun?

wuww asem gelmiş..iyyim canım nasıl olsun..sen nasılsın ..
ya bende adetim biter bitmez süt renginde akıntılar geldi...yumurtlamamıki anlamadım..

Son düzenleme:
canım arkadaşım çok sağol ...
erkenmi oluyo ? bende kaçtır sorcaktım size ...
alttan bakması o yüzden demekki ama iyi oldu ya valla keç gündür diyodum kese için çağırdılar ama kalbinin attığına dair bi işarette alsam diye ..
şükür aldım :)) haftaya kesin atar moduna girdim ama inş yarım kalmasın.
duymasaydım cidden paniklerdim bide ilkinde de duymadım ya ben.benim ilkim oldu yani
bebişe özellikle iyi bakcam söz :))

anladım canım, allah her 2 anlamda da yardımcınız olsun inş. muhtemelen lap. yapacaktır. sen hangi hastaneye gittin ? o açma işleminde recai pabuççu çok iyiymişte işte o da özel sonuçta.sizin için çok sıkıntı olur. devlette kimler iyidir onu pek araştırmamıştım.bende bi link var riskli gebelikler için dr adları var tr geneli, göndereyim sana. gatadaki dr ların iyi olduğunu söylüyolar.devlet karşılar masrafları o zman bi onlara baksan.kendini yıpratma çok iyi anlıyorum senide daha kötü sonuçlara varmasın durumlar diye diyorum.keşke elimden bişey gelse canım ya

Turkiye Infertilite Vakfi - Turkish Infertility Foundation

ya size bişey sormak istiyorum çok çekiniyorum ama özel mesj atamıyorum ya benm eşim boşaldığında hani hsg çekinirken içine sıvı sıkıyolr oda ağrı yapıyo ya öyle ağrı oluyo yumurtalıklarımda bazen acba gerçekten tıkalımı tüplerim ya böyle bişey olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…