:)) yazamadım ya sorma .. amin canım, inş uzun ömürlü olsun kalbi/kalpleri bebelerimizin :) aa hakketen olursa senemden sonra ilk kız olcak hee, hilalinde olmazsa tabi.ee senden iyisini mi bulcam bee dünürümsün :))) oğlum olmasada damadım deniz olur, hastayım zaten adına :)altta gördüm seni kaç dakikaıdr bekliyom yazcan diye:)çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil..demekki ikiz nasip değilmiş..umarım o kalbi sürekli pır pır atar...eeeeeee artık bu topiğe bi gelin lazım..şimdiden talibim:)
hayırlısı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sen hangi hastaneye gidyosun ufuk üniversitesinemi
selam kızlar....
bu topiğe ilk girdiğim günlerde bugünleri de göreceğim hiç aklıma gelmezdi...
çok ağladım hepiniz gibi. herkes destek oldu. Allah hepinizden razı olsun.
binlerce kez şükürler olsunki ben oğluma kavuştum. onu kucağıma aldım. 22 temmuzda sezeryan doğumla kavuştuk birbirimize.
2755 gr, 49 cm. biraz minik doğdu ama sağlıklı cok sükür. uyuyo şimdi:)))
ayy eymen gelmiş hoşgelmiş :) allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inş :)
vayyy bee 1 bebeğimiz daha doğdu ... ee nasıl peki hayatta annelik ? çok tebrik ediyorum canım ya
:)) yazamadım ya sorma .. amin canım, inş uzun ömürlü olsun kalbi/kalpleri bebelerimizin :) aa hakketen olursa senemden sonra ilk kız olcak hee, hilalinde olmazsa tabi.ee senden iyisini mi bulcam bee dünürümsün :))) oğlum olmasada damadım deniz olur, hastayım zaten adına :)
canım çok sağol.amin inş... ben akaya gidiyroum tolga ecemiş.ama sadece tüp bebek yapıyo, belki aşılamada vardır onu bilmiyorumda tavsiye ederim.seninde tüpler tıkalıydı değilmi ? işini şansa bırakmadığı için memnun kalırsın bi görüş derim...sen ne aşamadasın canım şuan ?
selam kızlar geçmişi okuyamadım dün prensesimi yolcu ettik dönüşte bursada kuyan kuzenimle döndük yine misafirim var yani çok yorgundum dün koltukta sızmışım :) sabah da sağlıkocağına gittik şeker yüklemesi yapılıyor iki kez kan alındı sonuncusu için birazdan gidecem arkasından da ikinci tetanoz aşım yapılacak okuyup yazacam
maşallah çok hızlısınız..inşallah normal çıkar şekerin..ben de şimdi ayaklarımın üstüne basamıyorum..dün iftara arkadaşar geldi..çok yoruldum..bende akşam üstü gideceğim doktora heyecan içindeyim..candas ne yaptı acaba o da bugün gidecekti...ben ikinci tetanozu öümüzdeki hafta yaptıracağım..
kızlar selam.. nasılsınız ?
önce haber vereyim sonra tek tek yazcam alıntıladım hepinizi :)
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
şef var o yüzden biraz geciktircem cevapları..
selam kızlar....
binlerce kez şükürler olsunki ben oğluma kavuştum. onu kucağıma aldım. 22 temmuzda sezeryan doğumla kavuştuk birbirimize.
Candaşım onun atan o minicik kabini yerim.Rabbime şükürler olsun ki senden güzel haberleri aldık.
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz.
Cezacım bugün çok iyiyim ben sen nasılsın?Seninde kontrolün bugündü sanırım.
Bana gelecedk olursak eşim işe girdi gibi birşey.Yani işe kabul edildi
İnşallah bir sorun çıkmazsa bu ay bizim ayımız olabilir
selam kızlar geçmişi okuyamadım dün prensesimi yolcu ettik dönüşte bursada kuyan kuzenimle döndük yine misafirim var yani çok yorgundum dün koltukta sızmışım :) sabah da sağlıkocağına gittik şeker yüklemesi yapılıyor iki kez kan alındı sonuncusu için birazdan gidecem arkasından da ikinci tetanoz aşım yapılacak okuyup yazacam
maşallah çok hızlısınız..inşallah normal çıkar şekerin..ben de şimdi ayaklarımın üstüne basamıyorum..dün iftara arkadaşar geldi..çok yoruldum..bende akşam üstü gideceğim doktora heyecan içindeyim..candas ne yaptı acaba o da bugün gidecekti...ben ikinci tetanozu öümüzdeki hafta yaptıracağım..
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
selam kızlar....
Candaşım onun atan o minicik kabini yerim.Rabbime şükürler olsun ki senden güzel haberleri aldık.
tabi ya ikizinde kendince zorlukları var, bunu bi kucaklayalımda.olursa 2. de tecrübeli olurum :) allah oğlunun yokluğunu göstermesin inş.aman ya yazık öpmeyim canı acır meleğin.eşinde iyiki istememiş dimi :)çok tesekkür ederim canım.
senin adına da cok sevindim. bence tek bebek daha iyi. ikiz cok zor ya. abimin var ikizleri. 2 bucuk yasındalar. hala ne geceleri var ne gündüzleri. cok sevimli oluyo ama cok zor bakımları. sağlıklı olsunda tek olsun ne olcak:))
annelik muhtesem bi duygu. cok garip sürekli sarılıp öpesim geliyo. babam kızıyo hasta edeceksiniz diye:))
hele kocam cok komik, pek istemiyodu bebek. hamileyken de cok ilgili sayılmazdı.
şimdi bana kızıyo. yok öyle tutma canı acır, sık emzir falan diye:)) öpüyo kokluyo, 1 haftadır izinliydi. bugün işe başladı. ağlayacaktı nerdeyse:))
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. geceler zor ama herseye değer:))
canım çok çok teşekkür ederim, şükür bugünleri gösterene.inş kucağıma aldığım günlerede şahit olursunuz ve bende aynı şekilde.yaa eşinin işinde ilerleme olmasına çok sevindim ya :)) hadi inş bebeğinizde gelsin hemen.o zman çalışmalara başlarsınız değil mi ?Candaşım onun atan o minicik kabini yerim.Rabbime şükürler olsun ki senden güzel haberleri aldık.
canım ya iinş tıkalı değildir, olmadığı sürece her durumda hamile kalma ihtimalin var.ee peki laparoskopiylemi netleşcek durum ? tabi canım ne önemi var.50 lira muayene ücreti.tesiş sendikalıyım ben.bize 12 tl. tesadüf oldu hem dr hem indirim.inş hayırlısıyla bebeğin gelir sanada.nolur çok üzülme bak benim sonradan rezervlerimde azaldı.rezervin azları biterse o daha kötü.bence imkanın varsa yaptır tüpü.ne kadar dersen.4000 tl tp bebk işlemi, 1000-1500 arasıda ilaçarı var.gelecek olana değer imkanlar dahilinde tabi.allah gönlüne göre versin inş canım.ben şuanda belirsiz bir durumdayım canım tüpler kapalımı değilmi belli değil 2. hsgyi bekliyorum ondan sonra belli olacak inşallh tıkalı değildir ya buara kafama öyle takılıyoki başımın ağrısından gözlermi açamıyorum inşallh tıkalı değildir senin için sorun olmazsa muaye ücretni öğreneblirmyim
Canım çok sevindim tek olsun hem ikiz hamilelik riskli sayılıyor iyi olmuş bence... Allah tamamına erdirsin... Ama bir tavsiyem var. Emek miraç ismi güzel ama kız olursa bence bir ismi tam cinsiyeti belirten isim olsun ben duyunca erkek ismi sandım bu ismi:)) Erkek olursa bence konulabilir...
sezen, napıyosun canım başladımı yumurtlama ?
Candaşım keseyi ve pıt pıtları görmüşsünüz çok sevindim canım..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Onu hisstmek ne güzel değilmi..hamileyken bir sonraki ultrason tarihini iple çekerdim..nasıl özlerdim merak ederdim..hamilelik bir kadının başına sınırlı sayıda geliyor canım..tadını çıkar
Ya canım hayırlı olsun..Senin adına çok sevindim..hadi bakalım çalışmalara devam..bakalım kim önce verecek güzel haberi
minicikumut, haberlerine sevindim canım.. eşinin işleri rasgelsin..
güzel bir haberle dahabu mutluluğunuz pekişsin inşş
sezenimm nasılsın canım?n'apıyorsun?
canım arkadaşım çok sağol ...Candaşım gözümüzaydın canımmmm..
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
pıt pıtları erken duymuyşun diyecektim, karından bakılmamış.. onun için..çok daha iyi olmuş , sabırsızlanırdın çünkü beklerken
kendine , bebişine iyi bak annesiii
maddi açıdan malesf hiç hazır değilim ya şuanda çok çaresiz durumdayım eşim işten çıkarıldı sadece ben çalışıyorum ve sadece 600 lira alıyorum sigortada yok çok zor durumdayım anlayacağınız ya şimdi ikinci hsg çekilecek yine aynı sonuç çıkarsa laproskpi yapılcak doktrum amlyt dedi adını sylemedi ama ben başka bi doktra sordum tüp açma amaliyatı yapmyoruz sadce emn olmak için tüplerin açık olup olmadığına bakıyoruz dedi nasıl bir yöntemdr anlamadım beynim durmuş vaziyette çk ktü hissedyorum kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?