Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım varya çok heyecanlandım gerçekten mucize oldu.. ilk bebeğimin doğacağı günde 6 nisan gösteriyordu buda 6 nisan gerçekten tevafuk oldu..ikimiz çok sıkıntılar çektik aynı anda müjdelerimizi aldık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ,işin ilginç yanı seninde ikiz olmad durumu var benimde sadece bekliycez ve görücez bakalım neymiş..duaların okuduğun yasinlerin için çook çok teşekkür ederim sana eşine annene hepinizden allah razı olsun,beni hiç tanımadan benim için dua ettiniz rabbim bu dünyadada öbür dünyadada yüzünüzü güldürsün canım,ne desem ne kadar teşekkür etsem az yanii
Aaaaaa ne güzel bir haber ramazan hürmetine... Maşallah... Çok sevindim..

Ase olsun kuzum ilk aydı benim de 2. ayda tuttu ovulasyon kullandın mı sen?

canım saol çok şaşkınım şimdi dr dan geldim ,her hafta gel dedi, elevit verdi progestan verdi, benim folik asidim vardı solgarın ama bide folic plus alayım dedim daha iyi diye?? siz ne kullanıyorsunuz.

ben de 7 temmuzda kimyasal gebelik yasadım doktorum korunmanıza gerek yok dedi. bu ay yumurtlama kanamam oldu Rabbim inşallah nasip eder en kısa zamanda göğsüm deli gibi sancı yapıyor inşallah gebelik belirtisidir. erken doğumda kaybettiğim bebegime hamile kaldıgım zamanda aynı böyle agrımıstı göğüslerim

1 senedir her sabah msn imden günaydınını eksik etmeyen kuzum can yoldaşım dert dinleyenim yaralı ceylanım sabahtan beri zaten bi ton şey söledim sana bilion :)yüreğimin taaaaaaaaa içinden sevgiyle sarılıyorum dualarım üstünde her zaman :)

kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum çünkü sekilerden bi ben kaldım aranızda ve kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle

kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin

çok sevindim canım... zor dönemlerdi bizim için..şükür bugünümüze..çatlatma iğneleri bende işe yaramamıştı ne güzel sende yaramış..artık sıra keseyi görmede:)inşallah nazlımda asede sezende minicikumtta rollede hamile kalır..hep duam bu Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Şaşkın olman normal o kadar olumsuz haberden sonra artık insan olumlu bir şey olunca şaşkın oluyor. Ben de bir testim normal çıkınca şaşırıyordum :)) Allah tamamına erdirsin... Ben başta folbiol kullandım şimdi elevit...

İnşallah öyledir...

chnb abla nasılsın?ahmet beyler nasılllll

nazlım iyi tatiller..seni çok iyi anlıyorum..üzme canını lütfen..keyfini çıkar tatilin..

slm arkadaşlar bence kürtajdan sonra hamile kalma şansı yüksek ben önce aralıkta hamile kaldım şubatta düşük yaptım sonra 1 ay korundum ve martta hamile kaldım gene mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım.gittiğim doktorlar gene korunmanıza gerek yok dedi ama ben hemen hamile kalmak istemediğim için 2 aydır korunuyoruz genetik testleri fln yaptırcaz sonra bakıcaz duruma göre.hem psikolojik açıdan toparlanmam lazım.

allah annelik duygusunu yaşamak isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın

canım benim inşallah yine kalıcaksın ben çok umutluyum senden.. kendimden umutlu değildim hiç ama mucize oldu, daha eşimin tahlilleri bile yapılmadan oldu , ameliyat olalı 3 ay yeni doldu bilmiyorum çatlatma iğnesinden mi yoksa spermler düzeldi de mi hiç bi firim yok..normalde yumurtalar çatlıyordu bu ay 2 yumurtam vardı ve hiç bişe kullanmadan olmuştu dr çatlatma vuralım garanti olsun dedi,böyle oldu, belki biz denk getiremiyorduk bilmiyorum Allahın işi işte..nazlımda tez zamanda gelicek ardımdan can yoldaşım benim msn arkadaşım :)

saol canım bana dr zaten elevit verdi bide folic plus içsem bişe olur mu ki ikisi aynı şeyler deil demi

Ase olsun kuzum ilk aydı benim de 2. ayda tuttu ovulasyon kullandın mı sen?

Ablacım kullanmadım ovulasyon.hissediyorum olduğu zamanı, çok belirti veriyor ucundan yakalamıştım.bir daha ki sefere daha yoğunlaşırım :)inş bende senin gibi yakında bulurum yeniden.. son gebeliğimde ilk ayda olmuştu..hayırlısı bakalıımmm..sende iyisin, Ahmet Arda n'apıyorr.. demek istiyorum kontrol 1 indeydi dimi..haberlerini bekliyoruz, yavrucuk nasıl olmuş bakalımm

renkliatlas gözünaydın cnm allah tamamnına erdirsin ben 14 aya kadar folbiol kullandım 23. haftaya kadar da elevit

ne güzel haberler geliyor arka arkaya

nazlım cnm seninde yüzün gülecek umutsuzluk yok cnm benim seninle daha alışverişlere çıkacaz bugünleri de konuşacaz ama bizim sıpalar o zaman bize fırsat vermeyecek

kızlar yazamıyorum rabbim herekese böyle zeki bi bebek nasip etsin dün çay bahçesine çıktık herkesi kendine hayran bıraktı ben zaten hayranıyım zaman süper geçiyor ama çok da yorucu bizimki hiç yorulmuyor bizde arkasında fır dönüyoruz hepinizi öpüyorum güzel haberlerle doldurun sayfaları bu güzellikler bitmesinözellikle nazlım allahım sana bu cimcime gibi nasip etsin sana çok yakışacak bunu biliyorum tatilde tatilin keyfine bakın serbest atışlar yap unutma kuzum allahım bayramı sana bayram yapsın inşallah

kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin

Wooow bu ne güzel bi haber böyle...Allahım tamamına erdirsin canım...sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..hamilelik gibi zorlu bi maratona girmişsin sende...hamile kalmak kadar bu süreçte bebeğine ve kendine iyi bakmanda çok önemli canım...Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Kızlar ben de kürtaj olucam, 6,5 haftalık ve boş gebelik.
Ama korkuyorum.
Rahim ağzı yetmezliği vs yapabılıyormuş.
Operasyonda rahim ağzını açıyorlar ya ondan dolayı..
Ama düşünüyorum ki doğumda da açılıyor orası;
gerçi vücut kendini ona 9 ay hazırlıyor ama sonucta baya bi genişliyor ve sonra normal haline dönüyor.
Kürtaj da bir aksılık olmazsa nedne dönmesin di mi.
Hem benim gebeliğim çok ileri değil.
Yani minicik birşey zaten, o kadar fazla açmazlar di mi..
Bir destek arıyorum sanırım.
Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Bir an önce de yeniden hamile kalmayı istiyorum inşallah olur...

çok geçmiş olsun canım..
anestezi altında yapılıyor işlem..
doğum yapıldığında bile rahim kırk günde eski haline dönüyor.senin haftan küçük.. stress yapma, rahimağzı yetmezliği diye birşey söz konusu olmaz..
inş tez zamanda yeniden bebek sahibi olursun..

Amin cnm, çok sağolasın..
inşallah..
nelr evar daha ama ınsna ıste basına gelenı bılıyor
resmen sok yasadım ogrenınce
hıc beklemıyordum
ama Allah her seyı yasamamız ıcın gonderdı bızı
acıyı da tatlıyı da..

doğru diyorsun ama herşey insanoğlu için..
Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..
inş hepimizin sağlıkla geçireceği gebelikleri olacak..

kızlar merhaba yazdığım bütün mesajlar gitmiş yeni farkettim gerçi bir kaç gündür giremedim nasılsınız?

RENKLİİİİİİİİİATLASSSSSS kuzummmmm mesaj da yazdım ama inan çokkkkkk sevindimmmmm allah tamamına erdirsin analı babalı kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin çokkk öpüyorummmmmm

her zamanki gibi adet oldum artık hiç bir şey hissetmiyorum gerçi bu ay kaçırmıştım ama yinede hüsran CANDAŞIMMMMM sormuşsun çok sağol kuzummmmm doktora gittim kist yok olmuş hiç bir sorun yok dedi klomen verdi aşılama yapılacak tutarmı tutmazmı bilemem diyorum ya hiç bir şey hissetmiyorum kendimden vazgeçmiş gibiyim NAZLIMMMMM kuzummmm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hissediyoruz kuzummmm bu ilk denemendi dimi? tutacak kuzum tutacak en yakın zamanda tutacak ve bu sefer senle kalcak bebeğin sen onun çocuklarını büyüteceksin diyeceksinki senin anneni yada babanı doğuracam diye neler çektim gelmedi bir türlü ama bin şükür sonunda geldi sonrada bana senin gibi dünyalar tatlısı bir torun verdi iyiki doğurmuşum senide iyiki doğurmuş(lar) diyeceksin.MİNİCİKUMUT tatlım duanın süresi belli değil dimi?CEZA HELLO hoşgeldiniz kızlar ASEM SEZENİM sizler nasılsınız asem olsun 2.ayda tutsun ama hep seninle kalsın kuzum CHNB tatlım sen nasılsın GÜNLÜK NURAY LONE MİNİKLER kızlar sizler nasılsınız kendimi toparlamam lazım hepiniz öpüyorum

,

Renkliatlas diğer topikte dün yaptığın testleri görmüş ve sema hamile İnşallah diye düşünmüştüm.Çok şükür ki hamileymişsin.

Bu yolda en çok emek çekenlerden biri sendin.Rabbim evladını size bağışlasın.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Dualarım seninle

nildecimm minicik umut teşekkür ederim tebrikleriniz için. nilde msjın gelmemiş snaırım bi sorun var ama olsun ben burdan okudum..dualarım sizinle nazlım sen hep kalbimdesiniz..bugün oruçluyum yarından itibaren tutmayaca ,, bu değerli oruç günümde inşallah hepiinize dualarımı ediyorumm..minicik gözünden bişe kaçmıyor :) yaklaşık 7 8 gündür test yapıyorum heryerde testler var :) halada inanamıyorum 3 ayı atlatana kadarda inanmak zor olacak bizim için.sevincim bile böyle düğüm düğüm kalıyor boğazımda ,son 3 aydır çok çektim bi ben bi allah bi eşim biliyor..ama ameliyat sonrası 3.. ayda gelirverdi rabbim daim etsin ..allah tüm isteyenlere versin..

Nazlım, umutsuzluğa kapılma canım.. olacak inş, bekleyen herkesin yüzünü güldürecek Allahım.. stress olmamalı ama bizde..
o olunca hayaller çöpe gidiyor.. gününü sıkı takip et.. bu ayı iyi değerlendirelim..

nillde ablacımmm..görüşemez oldukk..
canım aşılama yaptıracaksın demek.. tutar inş ablacım..
bu ayı yakalayamamıştın ama belkide senin için hayırlısı aşılamadadır
kendinden vazgeçmek ne demek.. vazgeçmek yok..
emek veriyorsun ve karşılığını da göreceksin inş..
o senin kıymetlin olacak,hemen ulaşılmıyor işte..
ha deyince olmuyor ..
ama az kaldı yaaa, içime doğuyor...

sezeniiimm nasılsın canım?görüşmeyelii

nuraycım taze anne, nasılsınız oğluşunla.. misafir ağırlamalar devam ediyor sanırım.kolay gelsin canım sana.. oğluşunu öp benim için

candaşım takibindeyim canım.. hep aklımdasın.. kendinize iyi bakın annesiii

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlı balkabağım benim yerim ben arkadaş onu yer maşallah supanallah nazlansın annesinin işi ne

canım hay allah demeden duramıyacağım, erkekler işsiz kaldı mı evde oturdu mu bizler gibi olmuyorlar inşallah tez zamanda hyarlı rızk kapıları açar mevlam.

benide işten atmışları nisan 1 de :) mayısta hamileydim iş durumu çok etkiliyor mu souçta hamilelik 9 ay tabii en doğrusunu siz bilirsiniz samimiyetimize güvenerek yazdım.

şiiiiiiiiit fıstık ben kaç gündür seni gröemedim bugn arayam dedim sen mesaj attın ya bir baktım topiğe yazmışsın. Eskilerden bir sen mi kalmışsın gibi görünüyor. OOO insanlar neler neler düşünüyor seneryolar çok can acıtı oluyor ama mevlam senin seneryolarını çürütecek çok inanaıyorum. Tatilden gel meryem duasına başlayalım. 41 gün falan okunyordu galiba 770 ya varis vardı galiba birde.
Nazlım tatilde bir kadınla tanıştım 4 yaşında bebeğini kaybetmiş kadın çınara öyle baktı ki yemin ederim ekmek boğazımda düğümlendi. Hayat benide korktuyor ya ona bişi olursa korkularından yada banada anneme olanın aynısı olursa korkuları alıp başını gidiyor hemen dua okuyorum içim soğuyor.
Mevlam hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Analı babalı sağlıkla büyüsünler.
senin bebekle bizimkilerin arası en fazla 2 yaş olacak İNŞALLAH.işte biz tecrübelerimizle seni boğacağız sonra sende başlıcaksın yok memedir yok kakadır biz sana güleceğiz :))) biz gece uykularında uyurken arkadaşlarla gezerken sen uykusuzumm yorgunum dieceksin hep öyle düşünüyorum. Yaşadıklarını ve korkularını kesinlikle hafife almak için yazmıyorum. Sadece hayallerine olumlu etki yapmak için yazıyorum olmayacağını değil olacağını düşün. kendine iyi bak çook öpüyorum seni.

günlükle geçen gün görüştüm benim kafam karışıktı çok şu ek gıdalarla iligli o kadar yardımcı olduki sağolsun kaldı ki bugün dr gittik günlükle aynı şeyleri söyledi. İki bebek sıcak lohusalk uğraşıp duruyordu. Pazartesi günü falan tekrar arar bir hatırını sorar mesaj atarım.

chnb seni arayamadım nasılsın iyi misin

candaşım sen ne zaman dr gidiyordun? tatilden döndün değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…