- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.381
canım varya çok heyecanlandım gerçekten mucize oldu.. ilk bebeğimin doğacağı günde 6 nisan gösteriyordu buda 6 nisan gerçekten tevafuk oldu..ikimiz çok sıkıntılar çektik aynı anda müjdelerimizi aldık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ,işin ilginç yanı seninde ikiz olmad durumu var benimde sadece bekliycez ve görücez bakalım neymiş..duaların okuduğun yasinlerin için çook çok teşekkür ederim sana eşine annene hepinizden allah razı olsun,beni hiç tanımadan benim için dua ettiniz rabbim bu dünyadada öbür dünyadada yüzünüzü güldürsün canım,ne desem ne kadar teşekkür etsem az yaniiAtlas sen yazmasanda ben yazacaktım ... Allahıma bin şükür olsun bugünü gördük .. ne kadarda zorda ne kadarda dardaydın en iyi bilnlerden biriiyim. süreçte hep beraberdik .. inan bu ay kendi haberimi vrirken sana bi yanım eksikti. çok çok istediğim insanlardanbiriydin sen çünkü zordu durumlarımız. bu ay o zorlardan 2. haberimi aldım kendm dışında. inş tüm herkes tek tek hamile kalacak. şimdi demek kolaygeliyor gibi görünmek istemem gerçekten en zorladaydık sen ve ben .. biz ki hamile kalabildik inanıyorum herkes hamile kalır. kaldı ki hadi benim tüp bebekti senin tamamen doğal. inş darısı nildeme nazlıma aseme sezenime minicikumuduma. olacak hepsi tek tek. bu mübarek ay hürmetine rabbim 5 haberi beraber duymayı nasip etsin. atlasım çok çok tebrik ederim inş.. doğum zmanlarımızn yakın olmasıda nasıl bi tesadüf :) cezayla tuttaramdık ama senle hilalle tutturduk. inş devamı nasip olsun .. kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun dertleriyle uğraşmk bizim için zevktir bu saatten sonra bunu biliyorum .. ve tüm ark ım içinde öyle. ... şükür olsun allaha. daha ne yazayım.. aynı şeyi tekrrlayıp duruyrum .. bu sevinç saçmalattı :) kızları şuan çok çok iyianladım. zorda olan birinin hamile haberini almak kendinen bil güzel geliyomuş ...
nurayım:) canım çok sağol ya bende heycanlanıyorm. pztsi randevu bakalım ne durumda bbekler ? sen nazamn kalp atışını aldın canım ? mart annelerindekiler +.haftada alamamış hiç ama normalde 6 da alınmazmı ? keşkekeseyle rabr kalpini duysam.
kıtty m:) canım nasılsın ? temizliğe başladınmı, okudumda sevinçten unuttum ya :) çınarım napıyo annesi ? oohh ne güzlde tatil yaptı paşa :))
ceza, tahmin ediyorum aydında yanıyodurda ank alışkın olmadığı durumda. burdakilerin esprisi deniz memleketlerinden daha fazla çıkmış sıcaklık.allahım sana geliyorum resmen yaa :))
asem, canım kırmızalr mı geldi ? canın saolsun inş bu ay son olsun ramazan sonu göbğin dlsun :)) sen güçlüsün ..
minicikumut, canım sen nasılsın ? eşinle ilgili bir geişme var mı ?
minikler , yeğenin geldi değil mi ? şimdi onla oynamaktan topiğe gelemezsin ki :) çok çok haklısın . bol bol oyna hasret gider bari :)
sezen, canım selmlar ? napıyosun ?
lone, canım salih napıyo ? k.validende yarıdmcı oluyo değil mi ? göğüs sızın var mı ? geçti mi ?
chnb, slmlar ablacım.napıyosun ?
hilal, biliyorum netin yok ama selamlar sana ve bebğine :)
nilde, ablam dün sormadım sana dr a gitcektin naptın acaba ?
es geçtiğim varsa affedin kızlar ya( nasılsnız cmleten ?
Aaaaaa ne güzel bir haber ramazan hürmetine... Maşallah... Çok sevindim..
Ase olsun kuzum ilk aydı benim de 2. ayda tuttu ovulasyon kullandın mı sen?
kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin
canım varya çok heyecanlandım gerçekten mucize oldu.. ilk bebeğimin doğacağı günde 6 nisan gösteriyordu buda 6 nisan gerçekten tevafuk oldu..ikimiz çok sıkıntılar çektik aynı anda müjdelerimizi aldık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ,işin ilginç yanı seninde ikiz olmad durumu var benimde sadece bekliycez ve görücez bakalım neymiş..duaların okuduğun yasinlerin için çook çok teşekkür ederim sana eşine annene hepinizden allah razı olsun,beni hiç tanımadan benim için dua ettiniz rabbim bu dünyadada öbür dünyadada yüzünüzü güldürsün canım,ne desem ne kadar teşekkür etsem az yanii
canım saol çok şaşkınım şimdi dr dan geldim ,her hafta gel dedi, elevit verdi progestan verdi, benim folik asidim vardı solgarın ama bide folic plus alayım dedim daha iyi diye?? siz ne kullanıyorsunuz.
ben de 7 temmuzda kimyasal gebelik yasadım doktorum korunmanıza gerek yok dedi. bu ay yumurtlama kanamam oldu Rabbim inşallah nasip eder en kısa zamanda göğsüm deli gibi sancı yapıyor inşallah gebelik belirtisidir. erken doğumda kaybettiğim bebegime hamile kaldıgım zamanda aynı böyle agrımıstı göğüslerim
canım benim inşallah yine kalıcaksın ben çok umutluyum senden.. kendimden umutlu değildim hiç ama mucize oldu, daha eşimin tahlilleri bile yapılmadan oldu , ameliyat olalı 3 ay yeni doldu bilmiyorum çatlatma iğnesinden mi yoksa spermler düzeldi de mi hiç bi firim yok..normalde yumurtalar çatlıyordu bu ay 2 yumurtam vardı ve hiç bişe kullanmadan olmuştu dr çatlatma vuralım garanti olsun dedi,böyle oldu, belki biz denk getiremiyorduk bilmiyorum Allahın işi işte..nazlımda tez zamanda gelicek ardımdan can yoldaşım benim msn arkadaşım :)1 senedir her sabah msn imden günaydınını eksik etmeyen kuzum can yoldaşım dert dinleyenim yaralı ceylanım sabahtan beri zaten bi ton şey söledim sana bilion :)yüreğimin taaaaaaaaa içinden sevgiyle sarılıyorum dualarım üstünde her zaman :)
kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum çünkü sekilerden bi ben kaldım aranızda ve kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle
Şaşkın olman normal o kadar olumsuz haberden sonra artık insan olumlu bir şey olunca şaşkın oluyor. Ben de bir testim normal çıkınca şaşırıyordum :)) Allah tamamına erdirsin... Ben başta folbiol kullandım şimdi elevit...
İnşallah öyledir...
Ase olsun kuzum ilk aydı benim de 2. ayda tuttu ovulasyon kullandın mı sen?
kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin
Kızlar ben de kürtaj olucam, 6,5 haftalık ve boş gebelik.
Ama korkuyorum.
Rahim ağzı yetmezliği vs yapabılıyormuş.
Operasyonda rahim ağzını açıyorlar ya ondan dolayı..
Ama düşünüyorum ki doğumda da açılıyor orası;
gerçi vücut kendini ona 9 ay hazırlıyor ama sonucta baya bi genişliyor ve sonra normal haline dönüyor.
Kürtaj da bir aksılık olmazsa nedne dönmesin di mi.
Hem benim gebeliğim çok ileri değil.
Yani minicik birşey zaten, o kadar fazla açmazlar di mi..
Bir destek arıyorum sanırım.
Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Bir an önce de yeniden hamile kalmayı istiyorum inşallah olur...
çok geçmiş olsun canım..
anestezi altında yapılıyor işlem..
doğum yapıldığında bile rahim kırk günde eski haline dönüyor.senin haftan küçük.. stress yapma, rahimağzı yetmezliği diye birşey söz konusu olmaz..
inş tez zamanda yeniden bebek sahibi olursun..
Amin cnm, çok sağolasın..
inşallah..
nelr evar daha ama ınsna ıste basına gelenı bılıyor
resmen sok yasadım ogrenınce
hıc beklemıyordum
ama Allah her seyı yasamamız ıcın gonderdı bızı
acıyı da tatlıyı da..
,kızlar ben hamileyim, bugün beta hcg yaptırdım 224.93 çıktı .bu ay çatlatma vurulmuştum bugün 17. gün iğneden sonra.. beni merak edenler varsa haber vermek istedim .duanızı esirgemeyin
minicikumut canim gozunuz aydin bebis gelmis Alla anali babali buyutsun ins
lonecim iyiyz canim ben sana ozelden yazmistim zaten. ins sen emzirmeye devam et gelismelerdende bizi haberdar et..
hellom hosgelmis nasilsin canim. tatiller bitti desene .. temmuzu bitiyoruz nasil bitti anlamadim gunler hizla geciyor bbizde iyiyiz canim .. oglusum buyumeye calisiyor cok aglak bi bebisim var cok nazli masallah. annesine cok nazlaniyor
candasim senin ne zamana kontrol hersey yolunda cok sukur cok eyecanliyim senin icin. galiba izinde var ohh bolbol dinlen evde :)))
gunlukcum giremiyor galiba
asem bekliyoruz testi hadi hadi
Hellocum merhaba;
Sende benim gibi tatilden yorgun dönenlerdensin sanırım.
Eşimi işten çıkardılar onun üzüntüsü var bide tabi bu duruma paralel ertelediğim bebek planım..
Nuraycım çok teşekkür ederim.Yeni doğanlar ne kadar masum oluyorlar öyle.
Gerçi Esat abi oldu artık
En yakın arkadaşımda oğlunun adını Esat koymak istiyor.Bende Esatlar çok yakışıklı oluyorlarmış koy diyorum
1 senedir her sabah msn imden günaydınını eksik etmeyen kuzum can yoldaşım dert dinleyenim yaralı ceylanım sabahtan
beri zaten bi ton şey söledim sana bilion :)yüreğimin taaaaaaaaa içinden sevgiyle sarılıyorum dualarım üstünde her zaman :)
kızlar slmlar giremiorum topiğe yani okıyorum düzenli olarak günde 2-4 defa ama yazamıom ne yazcam bilemiorum bugün kalktım uyudum yemek yedim su içtim oruç tuttum dışında değişiklik yok hayatımda sizlerin içine yeniden güzel haberlerler gelmek istiyorum çünkü sekilerden bi ben kaldım aranızda ve kalbimde sanki herkes mutlu sona ulaşcakta ben ulaşamıcam gibi hisler var
ben izne çııcam yarın 2 hafta yokum bi aksilik çıkmazsa eşimde izinli dua edin bana yumurtlama haftam izne geliyo umarım tutar hayırlısıyla herkesi kocaman öpüyorum yazmııorum diye kızmayın olurmu dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?