Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezenim , çok geçmiş olsun canım..
Allahım beterinden korusun.. yavrum yaa, parmağın ucu bile olsa.. insanın neresi acısa, canı orda.. pansumanını yap annesi güzelce, çabucak toparlansın inş..
bizde de öyle.. beyimizin yüreği hiç yok, gözleri dolu dolu oluyor bu tarz durumlarda:26: bizde de çok var ya sanki yürek:44:
senin için okuyalım ozaman.. ben 2 gün sonra başlayabilirim ama, 500 alırım

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah sorun çıkmaz abla...bi daha ki randevuya kadar günler geçmez artık benim için...ahmet bey nasıl:)üzmüyo dimi annesini..
abla ayrıntılıya girdin mi?

canım dün zaten kendi doktoruma gittim..ikinci bi doktorum yok..10 gün sonra radyolağa gideceğim detaylı için..o zmana kadar toplar umarım kendini

nuraycım canım bu ay geçti, umudumuz başka aya canım..hayırlısı bakalım..daha yolun başındayızz..
canım ria kullanmadım..çok bilgim yok sadece takılma olaysıkıntılıı ama koruyuculuğu iyi diyorlar.. belirli aralıklarla yerinden dolayı muayene edilmesi de gerekiyormuş,yerinden oynamış olmasın diye.. ben çekindiğim için yanaşmamıştım ama arayı çook açmaa ya..eşini dinle sen.. haa deyince olmuyor bebiş
bence 2.den sonra taktırabilirsin..

Ceza kuzum kafana takma bence İzmir yakın sana orada doç. dr. Fuat Akercan diye bir dr varmış ultrasonla ayrıntılı için... Çok tavsiye eden var ben erken doğan bebeğimde doğumdan 1 hafta önce gittim radyolog baktı 15 dakika bile sürmedi... iYİ DR LER 40 DAkika bakıyor canım tüm ölçümlere vakıf hem o radyolog rahim ağzımın kısaldığını görmeliydi...Bence iyi bir dr ye git ...

Nilde canım çoğul gebelik riskini sor gerçi aşılamada ona dikkat ederler 3 tane olmasın...

Ahmet Arda iyi kızlar...
Yarın benim yine ayrıntılım var... Zaten her gittiğimde çok ayrıntılı bakılıyor riskli gebelik olduğu için yarın bir saatlik randevu aldım dr m öyle istedi...

Ase canım ya sana yasin de okuruz tefriciye de niye istemiyorsun? İsmini de özelden ya da buradan yazarsın...

Hepinizi seviyorum kızlar...

Sezencim cok gecmis olsun ucuz atlatmis prenses kiyamam bizim bile olsa nasil acir .. iyi bak annesi kizina gecsin hemen parmagi..

fikirler icin cok sagolun kizlar bende karar verdim taktirmicam ..Asecim dedigin gibi 2. den sonra olabilir cok sagol canim

cezacim ben 39 haftalik hamileligim boyunca bebegimn kilosuni bile son 3 haftada ogrendiim.. yok kafasi onden gidiyomus, kalcasi arkadan geliyomus bunlarin hicbirini bilmiyodum burdaki doktorlar boyle bilgiyehic gerek yok diyor zate bebek saglikliysa ve hicbir problem yoksa bunlarin onemi yok diyorlar. ben sadece bebegimi gorup geliyodum doktor bakip bakip hersey yolunda diyordu okadaar.
cok kafayi takma canim bosuna uzme kendini cok opuyorum

nildecim tam kolik degilde ne bilim arada tutuyor dun bi yere iftara gittik gayet sakindi masallah bazen geliyorlar iste ogluma sonrada buutun ev seferber oluyor...:)))

gunlukcum masallah disari alistirmak lazim gercekten iyi yapiyosun kis olunca kapanicaz zaten eve
Nuray ben 5 sene korundum spiralle tek sorun tamamen temizlenmek 10 günü buluyor ama kafa rahat oluyor hem eşe yük de olmuyor hap da kullanmıyorsun:))
)
ablacim yok karar verdim taktirmicam biz eski sisteme devam edelim :))

miniklercim gecmis olsun testler iyi cikmis cok sukur.. ins darisi ayrintiliya olsun optum

merhaba kızlar bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz

candaş cnm ben dışardan tamamlattım burdan da yardım eden olmuştu bir dedoğuma yakın okuyabilirsek benim için çok çok iyi olur şimdi bekleyenlerimize okuyalım

ceza cnm tedirgin olma önemli olsa mutlaka uyarılırsın cnm valla dr. ölçüyor ediyor belki bizde de var öyle durumlar hiç bahsetmiyor ölçüsünü de söylemiyor sadece burası ayağı burası kolu burası bilmem neyi gibi söyleyip geçiyor

chnb ablacım çok saol sorunsuz şimdilik bakalım haftaya pazartesi troid hormonu için tekrar gidecem inşallah o da sorunsuz çıkar sen de güzel haberlerler gel inşllh

sezen cnm kızın için çok geçmiş olsun ben de senin için 300 alayım yine fazlası olursa söylerim

minicikumut kuzum 300 okudum allah kabul etsin cnm

ase cnm bence de zamanımız var tefriciye de okuruz yasin de

hello cnm ben de senin o bıcırığını yer bitiririm cnm sen başkasına anlatmasan da bizimle paylaş tecrübelerinden faydalanalım

nilde cnm çok yoğusun sanırım allah kolaylıklar versin şimdilik ilk sırada ben duruyorum yanlış hatırlamıyorsam aşılama da miniğin sana gelir inşallah uğraşların boşa çıkmaz cnm

nuraycım saol nasılsın oğluşun nasıl valla herkes benimde gözüümü korkutuyo erkek bebekler yaramaz oluyor erkek bebekler kolik oluyor felan die ama ne olursa olsun ben yoluna kurban oluyum rabbim k,msenin kucağını boş koymasın öyle böyle büyüteceğiz değil mi

lone cnm sen ne yapıyorsun acaba senin oğluşun nasıl yaramaz mı uykucu mu ben yazılarına denk gelmedim mi yoksa yazamıyormusun öpüyorum siizi

günlük cnm senin işin hepiizden zor iki prensesten bize zaman ayırman bile harika

yok canim ya kizin yaramazi yok mu hic sanki .. en yakin ornek ablamin kizi nasil yaramaz anatamam ogluda bir sakin sorma :))) yaramaz olursada varsin olsun, olurum ben ona kiyamam..

lonecim nasilsin gelismelerden bizi haberdar et merak ettim emzirme durumlari nasil gidiyor

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..şimdi uyuttum kuzumu ağlaya ağlaya uyudu..canı yandıkça ilaç içicem diye tutturuyor..ne çok ağladı bugün(
Tefriciye asem 500 almıştı sanırım
Minikler 300
yazayımda karışmasın...Allah razı olsun kızlar Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah...

Miniklercim öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Rabbim evladınızla beraber nice güzel seneler yaşamanızı nasip etsin.Dua içinde Allah razı olsun,Rabbim gönlünde ne murat varsa versin.

Hellocum merhaba canım nasılsın?Dua için ağzına sağlık Rabbim eşine,oğluna ve sana çok güzel bir hayat nasip etsin.

Sezencim kızın için geçmiş olsun.Çok ucuz atlatmışsınız.

Benim için okunan Tefriciyeyi bitiren arkadaşlarımı yazayımda Sezeninkiyle karışmasın.

Chnb:500
Candaş:400
Hello:350
Minikler:300
Asesulfam:500

canım benim hayırlısı olsun. Çatlama iğnesi olmadım malesef yardımcı olamıyorum inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun amin...

Hellocum Allah razı olsun.O kadar işinin arasında bana vakit ayırmışsın.

Nilde merhaba canım.Dua için belli bir süre vermedim ama ayın 10'una kadar diyelimde adı konmuş olsun.

lafı olmaz canım benim yeterki kabul olsun dualarımız . Aminn

canım kuzum tez zamanda mevlam şifa nasip eylesin. Gözlerim dolu dolu okudum. Kıyamam ben ona. Çok geçmiş olsun. Allahım korumuş oyy boncuğum.

cezacım merhaba bende çınarın uyluk kekmik ölçümlerine bakayım dvd sini bulursam tam olarak kaçınc haftada ne çıktı?

Çınarda iyi çok şükür yaramazlık yok. Fotoğraflarda şişko çııyor orijinalini bir görsen :d Çok şükür ama bu ay kilo alımı iyi

kızlar Ahmet Arda dışında bebişlerimizin isimleri belli mi

candaşım sen nasılsın.

Miniklerim canım nice mutlu yılarınız olsun çoluklu çocuklu :d

Ase, canım senin adette bayağı uzunmuş ya, neyse biter bitmez rastgele.bendende aynı , değişiklik yok.büyüdükçe seviniyoruz.dün daireden bi ark az korkuttu, onun eşide hamile ve kan pıhtılaşması varmı 29. haftada öğrenmişler, sıkıntılı dönemler atlatmışlar kalp atışı zayıflamış filan.24. haftada bebeğin kalbiyle ilgili bi test var eğer orda zayıflık varsa bebeği alıyolar dedi.aklıma getirmiyorum tabi ama dr a tedavi öncesi herşeye hazırlıklı ol demişti pıht. ile ilgili.gerçi iyi örnekler fazlaca.chnb lone var korkmuyorum ama yinede acabalar oluyo tab o günleri görürsek.sen napıyosun ? seni neden duayı es geçtik canım, ikinizide yetiştiirirdik bence.tabi ama sen bilirsin yinede.

kıtty, canım çok teşekkür ederim.hala adet olmadın demek ? ben olmasam kesin menapoza girdim derim, zaten erken menapoz değerlerini vermişti kan değerlerim.bırdaki ark da 14. ayında adet olmuş doğumdan sonra.

nilde, ablam çok saol.te olsun bizim olsun.biliyorum seninde kafan çok dolu ama herşey çok güzel olacak inan buna nolur.ben inanıyorum inş bebeğinle geleceksin birkaç hafta sonra.keşke yardımcı olabilsek sana, bende bilmiyorum hiç aşılamama aşamasını.ama korkmak yok durmak yok bebeklere koşmaya devam.alcaz onları eninde sonunda !

Sezen, canım kızına çok geçmiş olsun.yavrum canıda nasıl yanmıştır.ana baba yüreği dayanmaz tabi.inş allah şifasını versin.kaza göze gelmiyo ya, allah beterinden esirgemiş buna şükür diyelim.eltinde ayrı bi alem ya.şimdi kendi doğut-ruyo ama bin nazla :) canım bende 300 alırım.

ceza, hani detayla gireceğim dedin ya başka dr sandım pardon.inş 10 gün sonra yakalarsınız gerekli ölçüleri.ama üzme kendini, üzünce aksileşiyo işler.

minikler, canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ve de bugün doğumgünün :) ne güzel peşpeşe gelmiş ikiside.bizimde nişan ve benim doğum günüm aynı tarihti.allah uzun ömürlü evlilikler nasip etsin bi yastıkta mutlukla kocayın :) inş oğlunuz evinizin neşesini bereketini umudunu kat be kat artırsın.iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni canım arkadaşım :) tamam sanada doğuma yakın okuyalım.atlamayalım kimseyi.

heerkese günaydın kızlar nasılsınız ?

Candaşım ewt bayağı sürüyor yaa..bu kürtajdan sonrada daha da lekelenme oluyor son günler:44:hayırlısı bakalımm..
bi bitseydiii sevincini tahmin edebiliyorumm.. o serpildikçe, sen daha heyecenlanırsınn siz anlatınca ben bile heyecanlanıyorummm
canım sen olumlu şeyler düşün, iyi örneklere bak.. herşeyin farkındasın,doktorun da desteğini veriyor, kontrol altında tutuyor senii.. herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
olumsuz şeylere baktıkça, anlatılanları duydukça tüm moral alt üst oluyor..stressten öte gidemiyoruz,bu da bize iyi gelmiyor.. uyku uyutmuyorr
Allahım korusun sizii.. Herşey sağlıkla tamamına erecek inş günü geldiğinde..

minikler.. nice güzel yıllarınız olsun eşinle, aranıza katılacak oğluşunla inş..
mutluluğunuz daim olsunn canımm..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar kürtajdan sonra hamile kalmak kolaymıdır zormudur onu bilmem herkese göre değişir ama ben tam 16 aydır kalamadım bu 4. aşılamam sonuç bekliyorum 1 haftam kaldı. 1 kere gebe kalmış kalbini bile duymuş birisi olarak sonra onu kaybetmek kürtaj olmak ardından da zorlu tedavi sürecine girmek ve hala hamile kalamadığımı görmek beni çok üzüyor. rabbim kimseye yaşatmasın.

herkesin süreci farklı işliyor sanırım bu işlemden sonra..
inş bu sefer olumlu sonuç alırsın.. Allahım tez zamanda gönlünüze göre versin..
Tüm dileyenlere nasip etsin bu eşsiz duyguyu..

Candaş,hellom sağolun kızlar gerçekten ucuz atlattı..Birde apartmanda mukabele var gelen giden ne tatlı,ne akıllı deyip duruyor..nazara geldi kuzum..Sadaka dağıtıcam kuzum için.
Candaşım inşallah daha ne güzelliklerini göreceksin..okkalı tekmelerini yedikçe dahada kabarıcak annelik duyguların...Sana çok yakışacak annelik inşallah:)
hello çınarımız nasıl ..tatil yaradı desene çınara..iştahı açılmıştır kuzunun:)

Chnb ablam nerelerdesin artık çok az uğrar oldun buralara daha çok gel olmazmı..iyisindir umarım
asem adet bugünmü bitiyor..hayırlısıyla bu ay müjdeli haberleri peş peşe veririz inş. canım..
minikler sen nasılsın nasıl gidiyor canım hamilelik
minicikumut tefriciyeni okuyorum canım bitince yazarım inş.
nazlım dadlum kızlar nerelere kayboldunuz..hiç girmiyosunuz...
Nilde abla nasılsın inş. bu ay müjdeli bir haber bekliyoruz hadi bakalım,bu ay umutluyum senden
Hilalim nerelerdesin bebişine kavuştun bizi unuttun..yeni ciciler almışsın kendine güle güle giy..arada uğra özletme kendini
Ceza sen nasılsın canım..Bebeğin için endişelenme herşey Allahın elinde..ultrason cihazları herşeyi doğru göstermeyebilir..Birde onların çoğu türk yapımı değil..çoğu japonyadan ithalmiş.ve oradaki bebeklerin standartlarına göre normalmi değilmi diye ölçüyormuş..yani japonlar zannerdersem boy olarak kısa ve daha iri oluyorlamış..düşün artık hangi ülkeden ithalse oranın standartlarına göre ölçüm yapıyor..Birde aile bireylerinin yapısına gör edeğişiyor..seninle benim bebeğimin normal standardı aynı olacak diye bişey yok..benim ailem daha kısadır yada senin ailen daha iri yapılıdır bebekte elbette öyle gelişiyor...yani bunları düşünüp sıkma kendini..eskiden ultrasınmu vardı kııız anamız bizi ultrasonsuz doğudu..hepimizde sağlamız şükür..olsa onlarda strese girerdi eminim sıkma canınıııı

Günlük napıyosun canım..Allah yardımcın olsun..iki çocukla yinede hatırımızı soruyorsun arada canım...yardımcı varmı kayınvalide anne filan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…