inşallah sorun çıkmaz abla...bi daha ki randevuya kadar günler geçmez artık benim için...ahmet bey nasıl:)üzmüyo dimi annesini..Günlüğüm canım ne güzel akrabanız olimpiyatlara katılmış ne büyük gurur:)) Lunapark da çok iyi gelmiştir...
Ceza canım ölçümlere takılma diğer topikte arkadaşta da oldu hiçbir sorun olmadı doğdu bile... Benim de bebek bir hafta ilerde ama her bölgesi birbirinden farklı ilerde kafası başka ayak kemiği başka, karını farklı ilerde...
Minicikumut inşallah bebek de bekletmeyecek:))
Minikler maşallah her şey güzel gidiyor:))
Aseye okunuyor sanırım bundan sonra 500 alayım ben de...
Candaş canım 2. ismi cinsiyet netleşince belirleyin Emek kıza da erkeğe de olur zaten:)
Sezen senden de bekliyoruz Aseyle birlikte:)
Nilde kuzum aşılama bu ay olacak inşallah...
Hellom canım nasılsın?
Datlum bir ses ver:))
Hilal maşallah size
Nuray ben 5 sene korundum spiralle tek sorun tamamen temizlenmek 10 günü buluyor ama kafa rahat oluyor hem eşe yük de olmuyor hap da kullanmıyorsun:))
Lone arayacağım seni:))
Ben de yarın 10 da gidiyorum dr ye:))
canım dün zaten kendi doktoruma gittim..ikinci bi doktorum yok..10 gün sonra radyolağa gideceğim detaylı için..o zmana kadar toplar umarım kendinicezam, bozma moralini canım.kendi dr una gidince rahatlarsın inş.ama sende haklısın :)
minicikumut, ne demek canm.allah hepimizin ettiği duaları kabul etsin yeterki.iinş bebekte hemen gelsin babasının işiyle.
chnb, acelemiz yok haklısın bi cinsiyet belli olsunda.allah o günleri göstersede tek derdimiz isim kalsa :)
günlük, ablacım unuttum bnde yazmayı.tebrikler ne güzel olimpiyatlara katılıyomuş.maşşallah başarılarının devamını diliyorum ...
çok sevindim canım dün yazamadım bi fırsat bulup, allah tamamnına erdirsin inşallah. Gönlüne göre versin mevlam.
cezacım cevizi yiyor musun? benimde çınar geriden gidiyordu hep biliyorsun bu ay tam ayına geldi kilosu falan :d düşün yani kaç ay sonra yakaladık. hatta benim sat ım 23 nisandı kağan bey geriden geldiğim için satı usg de 30 nisan olarak düzenledi. Ayrıca detaylı usg için ne zaman dr gideceksin orada herşey kesinlik kazanıyor.
hamilelik reflüsüdür minikler netten bak canım. Gövden biraz yukarıda yat. Meyveyi gece yatmadan önce Yeme :) Senin minik kedini yerim ben haberin olsun .
canım selamlar arayamadım seni telim sarjı annanemde kalmış çok az var hala bugün yarın alırım ararsım seni. lunapark olayına çok sevindim senin içinde değişiklk olmuştur.
evet kahvaltıda mutlaka yiyiyorum canım..haftası uyumluda sadece uyluk kemiği geriden geliyo ondan endişelendim..çınar beyler nasıl maşallah kilo almış..canim sizinkilere bakarak yine benimki az almis gorunuyor ama esimde kziyor her cocuk bir olacak degil diye ne yapalim benimkide ins sonralari atak yapar ama anne yuregi iste uzuluyor insan. o 5 adiim olayini yapiyorum iyi geliyor gercekten.. otekinede bi bakarim
masallah subhanallah RAbbime cok sukur nasil sevindim anlatamam canim benim yaaa ..Allah sonuna kadar ulastirkayi nasip etsin kucaginda gor insallah okadar guzel bi r surecki tadini cikar canim bolbol ins riskli donemlerde bi gecsin ilk 12 hafta hersey yolunda insalah..
birde kiz mi diyosun yaa bana soyle demislerdi kese sag tarafta ise erkek sol tarafta ise kiz oluyormus. benimki sag taraftadydi erkek oldu, eltimin sol taraftaydi kiz oldu acaba bi bak bakalim tutacakmi merak ettim ama tabi hersey onemlisi sagliklisi... tekrar tebrikler canim
canim cok tsk ederim insallah bi sevip alisirsa daha iyi olacak :))
benimde olurdu yanmalar soguk sut yada maden suyu demislerdi ama cok iyi gelmiyodu .. yanma gitmiyodu yani
dr alp tebrik ederim ogllusunu almissin kucaginaAllah anali babali buyutsun
renkliatlas senide tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin buraya gelip yazman ne guzel cok mutlu oldum .. ins sorunsuz bir hamilelik diliyorum..
chnb ablacim yok almiyor mama kesin gazdan yapiyor ins cok uzun surmezde gecer bu arada kan testini 24 haftada yaptilar benim 50 lik yuksek cikmisti sonrada 100luk yaptilar.. ins sizlerde hicbisi cikmaz
hilalcim seninde pitpitlar duyulmus cok sevindim artik gelismeleri yazin bize annisler. bebislerimiz nasil hizl buyuyecekler bi gorun insallah. sonra bi bakmissin kucaginda ...:)))
asecim sende kirmizi karti gormussun umutlar diger aya canim
minicikumut cok sevindim esin ise kabul edilmis .. ben bitiremedim duayi daha haberin olsun ama diyorumki dualar bitmedi ama duaya niyetlenmek bile nasilda RAbbim istedigimizi veriyor.. Rabbimin lutfu bol bizi lutfundan esirgemesin insallah.. ins bebiste gelecek
birde kizlar bir sorum var daha cok dogum yapanlara sorak istiyorum. doktorum spirali onerdi sizce yaptirmalimiyim. ben istemedim ama kararsiz kaldim.. esim zaten 2 yil sonra hemen bi tane daha istiyor.. (kismetse ).. cocuklarin arasi cok olmasinmis bende istiyorum gerci ama su spiral isi kafama takildi ????
canım kağan bey regl olunca gel takalım dedi ben hala regl olmadığım için gitmedim ama bende ria taktıracağım. Bu hafta dr gidebilirsem kendim için.
Ayrıca anne yüreğini yerler, bencede o kadar kafaya takılacak bir durum yok aç çocuk hiç durmaz diyorlar illaki anlarsın.Öpüyorum çok.
ben minicik umut için 350 okudum.
Şimdi kime başlanıyor.
kızlarrrr hepinize merhaba yoğunluktan sadece okuyabiliyordum kusuruma bakmayın okuyorum imreniyorum acaba bende böyle şeyler yazabilecekmiyim diye.
minicikumut tatlımmmm merhaba tefriciye bitmedi daha süresi var dimi? bu arada eşine çok sevindim inşallah bebişinde bu hızla gelir
minikler canımmmmm nasılsın bayağı büyümüş oğluşumuz şeker iyi çıkmış sanırım allahım tamamına erdirsin kuzum ilk sen doğum yapacaksın dimi?
nazlımmmmm canımmmmm tatildesin sanırım tatlım benim inşallah kafanı dağıtmış bir şekilde gelirsin sonrada hemen gelir bebişin
datlummmmm canımmmm nerelerdesin iyice merak etmeye başladımmmm
sezennnnn tatlımmmmm nasılsın çalışmalar başladımı
asemmmmmm kuzummmmm nasılsın sende bu aralar az giriyosun galiba yada ben denk gelemiyorum adet bitti dimi çalışmalar ne zaman başlıycak
candaşşşşşş kuzummmmm nasılsın haftayada duyalım pıt pıtları rahatlıyalım olsun kuzum 1 tene olsun senin olsun
hilalimmmmmm kuzummmmm senden duydukya pıt pıtları bin şükür allahım sonuna kadar erdirsin
günlükkkkk kuzummmm evet tatlım çokkkk yoğun ama arada kaçamak yapıorum sen nasılsın kızlar nasıl yoruyorlar seni dimi
nurayyyyy tatlımmmm nasılsın oğluş kolik olmuş cd saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi tavsiye yiğenimden biliyorum ikinizide çok öpüyorum
ceza canımmmm nasılsın geçen hoş geldiniz dedim hellomla sana farketmediniz sanırım tekrar hoşgeldin tatlım oğluş hemen kapatacaktır arayı sen beslenmene dikkat et tatlım
helloooo canımmmm nasılsın sanada tekrardan hoş geldin ne güzellllll bir an önce 2. bebiş gelsede ikisi birlikte büyüse
lone tatlımmmm nasıl gidiyor paşa yoruyor seni galiba
chnb kuzummmm inşallah tutar ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye 2 den fazla yasak dimi tatlım haklısın 3 4 falan olursa birde onların alınması var inşallah tatlım tutarda bende sizi soru yağmuruna tutarım bu ne bu nasıl :))) inşalalh dua edinnnnn
kızlar klomene tekrar başladım 5 inde ilişki 6 sında doktora gitcem heralde o gün çatlatma iğnesi vurulacak ondan sonra prosüdür nasıl hiç bilmiyorum doktor bişide demedi 6 sında açıklar heralde kızlarrrrr dualarınızı eksik etmeyin aşağıdan çağırıyorlar hemen geliyorum devam edecem öpüyorummmmmm
kusura bakma canım farketmedim...hoşbulduk:)geç oldu ama kusura bakma...
klomen iyi de ilişki günleri belli ya bende bi isteksizlik oluyordu mecburi gibi..çatlatma iğneni yapar ondan 36 saatt sonra tekrar ilişki ertesi gün bi daha ilşki..sonra 2 hafta bekleyip sonuçlarını göreceğiz:)inşallah hamile kalırsın canım şu mübarek günde bol bol dua et canım...
sezencim çok geçmiş olsun canım...ALLAH korumuş şükür buna da..inşallah en kısa sürede iyileşir kızının parmağı..
Sezencim cok gecmis olsun ucuz atlatmis prenses kiyamam bizim bile olsa nasil acir .. iyi bak annesi kizina gecsin hemen parmagi..Canım benim ablamda taktırmıştı ama adetleri çok uzuyordu diyelişmki 6 günse 10 gün oluyordu ve kanamasını artırıyordu..o yüzden çıkarttırdı...adetleri uzattığı ve çok kanama olduğu içinde haliyle kansızlık yapıyormuş..doktor en iyisi kondom demiş..
Candaş alem kızsın ya:)) eltimde n'apsın 2 buçuk aylık hamile ama 9 aylık hamile kadar nazlı...Herkese istemiyorum Allah olmayana versin..çocukta neymiş..millette işi gücü yok habire doğuruyo diyodu doğranlara kızıyodu ama olmasa naparmış bilmiyorum..
Asem şimdi istemiyor madem bana okuyalım o zman canım..Ramazanın hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek versin inşallah..
Kızlar dün çok zor bi gündü..Kızım amcasıyla markete gidicem diye tutturdu iftara yakın..Apartmanın kapısından çıkarken Demir kapının yanından tutunarak iniyormuş..amcasıda demir kapıyı kapatınca işaret parmağının ucundaki et parçası tamamen gitmiş.kapının arasında kalmış..çığlık koparınca nasıl merdivenleri indiğimi bilemedim...öyle kötüydü parmağının ucu yoktu..Her yer kan içinde...
Allahım bayılmak üzereydim..kucağıma aldığım gibi hemen eve çıktım telaşla babasını aradım..acile götürdük hemen..Neyseki kemiğe bişey olmamış ama et yoktu parmak ucunda..Doktor parmak ucu çabuk toparlanır ..o et kendini yeniler dedi..yavrum nasıl korktu..nasıl kedi gibi bize sığnıyor bi görmeliydiniz..Babası benden beter doktorla konuşmadı bile ben anlatıyorum habire...konuşsam kendimi tutamazdım ağlardım diyor..Neyse bugün tekrar götürdük 20 gün boyunca her gün pansuman yaptırın..önemli olan mikrop kapmaması dedi doktor..İnanın o kadar şükrediyorum..ya parmağı kopsaydı Allah korusun..daha kimseyle gitmesine izin vermicem..Böyle işte kızlar..dua edin kuzuma şu mübarek Ramazan gününde Rabbim şifa versin..
nuraycım canım bu ay geçti, umudumuz başka aya canım..hayırlısı bakalım..daha yolun başındayızz..
canım ria kullanmadım..çok bilgim yoksadece takılma olaysıkıntılıı ama koruyuculuğu iyi diyorlar.. belirli aralıklarla yerinden dolayı muayene edilmesi de gerekiyormuş,yerinden oynamış olmasın diye.. ben çekindiğim için yanaşmamıştım ama arayı çook açmaa ya..eşini dinle sen.. haa deyince olmuyor bebiş
bence 2.den sonra taktırabilirsin..
gunlukcum masallah disari alistirmak lazim gercekten iyi yapiyosun kis olunca kapanicaz zaten evenuray canım bende dün destinanın bir aylık isteği üzerine lunaparka gittik açık hava uyudu yavrum çok rahttı çok şükür bir sıkıntı olmadan eve geldik destinada çok eğlendi ben bazen balkona falan çıkarıyorum zaten hergün anneme gidip geliyorum dışarı çıkıyoruz yani azda olsa:)) canım spiral olyını ben hiç bilmiyorum bizde hep eşim korunduğu için bu kunuda bilgisizim üzgünümöptüm esadımızı iyi gezmeler size iyi geceler ben kaçar gece nöbetim var:))
ablacim yok karar verdim taktirmicam biz eski sisteme devam edelim :))Nuray ben 5 sene korundum spiralle tek sorun tamamen temizlenmek 10 günü buluyor ama kafa rahat oluyor hem eşe yük de olmuyor hap da kullanmıyorsun:))
)
nuraycım saol nasılsın oğluşun nasıl valla herkes benimde gözüümü korkutuyo erkek bebekler yaramaz oluyor erkek bebekler kolik oluyor felan die ama ne olursa olsun ben yoluna kurban oluyum rabbim k,msenin kucağını boş koymasın öyle böyle büyüteceğiz değil mi
lone cnm sen ne yapıyorsun acaba senin oğluşun nasıl yaramaz mı uykucu mu ben yazılarına denk gelmedim mi yoksa yazamıyormusun öpüyorum siizi
günlük cnm senin işin hepiizden zor iki prensesten bize zaman ayırman bile harika
kızlarrrr hepinize merhaba yoğunluktan sadece okuyabiliyordum kusuruma bakmayın okuyorum imreniyorum acaba bende böyle şeyler yazabilecekmiyim diye.
minicikumut tatlımmmm merhaba tefriciye bitmedi daha süresi var dimi? bu arada eşine çok sevindim inşallah bebişinde bu hızla gelir
minikler canımmmmm nasılsın bayağı büyümüş oğluşumuz şeker iyi çıkmış sanırım allahım tamamına erdirsin kuzum ilk sen doğum yapacaksın dimi?
nazlımmmmm canımmmmm tatildesin sanırım tatlım benim inşallah kafanı dağıtmış bir şekilde gelirsin sonrada hemen gelir bebişin
datlummmmm canımmmm nerelerdesin iyice merak etmeye başladımmmm
sezennnnn tatlımmmmm nasılsın çalışmalar başladımı
asemmmmmm kuzummmmm nasılsın sende bu aralar az giriyosun galiba yada ben denk gelemiyorum adet bitti dimi çalışmalar ne zaman başlıycak
candaşşşşşş kuzummmmm nasılsın haftayada duyalım pıt pıtları rahatlıyalım olsun kuzum 1 tene olsun senin olsun
hilalimmmmmm kuzummmmm senden duydukya pıt pıtları bin şükür allahım sonuna kadar erdirsin
günlükkkkk kuzummmm evet tatlım çokkkk yoğun ama arada kaçamak yapıorum sen nasılsın kızlar nasıl yoruyorlar seni dimi
nurayyyyy tatlımmmm nasılsın oğluş kolik olmuş cd saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi tavsiye yiğenimden biliyorum ikinizide çok öpüyorum
ceza canımmmm nasılsın geçen hoş geldiniz dedim hellomla sana farketmediniz sanırım tekrar hoşgeldin tatlım oğluş hemen kapatacaktır arayı sen beslenmene dikkat et tatlım
helloooo canımmmm nasılsın sanada tekrardan hoş geldin ne güzellllll bir an önce 2. bebiş gelsede ikisi birlikte büyüse
lone tatlımmmm nasıl gidiyor paşa yoruyor seni galiba
chnb kuzummmm inşallah tutar ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye 2 den fazla yasak dimi tatlım haklısın 3 4 falan olursa birde onların alınması var inşallah tatlım tutarda bende sizi soru yağmuruna tutarım bu ne bu nasıl :))) inşalalh dua edinnnnn
kızlar klomene tekrar başladım 5 inde ilişki 6 sında doktora gitcem heralde o gün çatlatma iğnesi vurulacak ondan sonra prosüdür nasıl hiç bilmiyorum doktor bişide demedi 6 sında açıklar heralde kızlarrrrr dualarınızı eksik etmeyin aşağıdan çağırıyorlar hemen geliyorum devam edecem öpüyorummmmmm
Hellocum Allah razı olsun.O kadar işinin arasında bana vakit ayırmışsın.
Nilde merhaba canım.Dua için belli bir süre vermedim ama ayın 10'una kadar diyelimde adı konmuş olsun.
Canım benim ablamda taktırmıştı ama adetleri çok uzuyordu diyelişmki 6 günse 10 gün oluyordu ve kanamasını artırıyordu..o yüzden çıkarttırdı...adetleri uzattığı ve çok kanama olduğu içinde haliyle kansızlık yapıyormuş..doktor en iyisi kondom demiş..
Candaş alem kızsın ya:)) eltimde n'apsın 2 buçuk aylık hamile ama 9 aylık hamile kadar nazlı...Herkese istemiyorum Allah olmayana versin..çocukta neymiş..millette işi gücü yok habire doğuruyo diyodu doğranlara kızıyodu ama olmasa naparmış bilmiyorum..
Asem şimdi istemiyor madem bana okuyalım o zman canım..Ramazanın hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek versin inşallah..
Kızlar dün çok zor bi gündü..Kızım amcasıyla markete gidicem diye tutturdu iftara yakın..Apartmanın kapısından çıkarken Demir kapının yanından tutunarak iniyormuş..amcasıda demir kapıyı kapatınca işaret parmağının ucundaki et parçası tamamen gitmiş.kapının arasında kalmış..çığlık koparınca nasıl merdivenleri indiğimi bilemedim...öyle kötüydü parmağının ucu yoktu..Her yer kan içinde...
Allahım bayılmak üzereydim..kucağıma aldığım gibi hemen eve çıktım telaşla babasını aradım..acile götürdük hemen..Neyseki kemiğe bişey olmamış ama et yoktu parmak ucunda..Doktor parmak ucu çabuk toparlanır ..o et kendini yeniler dedi..yavrum nasıl korktu..nasıl kedi gibi bize sığnıyor bi görmeliydiniz..Babası benden beter doktorla konuşmadı bile ben anlatıyorum habire...konuşsam kendimi tutamazdım ağlardım diyor..Neyse bugün tekrar götürdük 20 gün boyunca her gün pansuman yaptırın..önemli olan mikrop kapmaması dedi doktor..İnanın o kadar şükrediyorum..ya parmağı kopsaydı Allah korusun..daha kimseyle gitmesine izin vermicem..Böyle işte kızlar..dua edin kuzuma şu mübarek Ramazan gününde Rabbim şifa versin..
Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..şimdi uyuttum kuzumu ağlaya ağlaya uyudu..canı yandıkça ilaç içicem diye tutturuyor..ne çok ağladı bugün(
Tefriciye asem 500 almıştı sanırım
Minikler 3
yazayımda karışmasın...Allah razı olsun kızlar Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah...
merhaba arkadaşlar kürtajdan sonra hamile kalmak kolaymıdır zormudur onu bilmem herkese göre değişir ama ben tam 16 aydır kalamadım bu 4. aşılamam sonuç bekliyorum 1 haftam kaldı. 1 kere gebe kalmış kalbini bile duymuş birisi olarak sonra onu kaybetmek kürtaj olmak ardından da zorlu tedavi sürecine girmek ve hala hamile kalamadığımı görmek beni çok üzüyor. rabbim kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?