canım arkadaşım çok sağol ...
erkenmi oluyo ? bende kaçtır sorcaktım size ...
alttan bakması o yüzden demekki ama iyi oldu ya valla keç gündür diyodum kese için çağırdılar ama kalbinin attığına dair bi işarette alsam diye ..
şükür aldım :)) haftaya kesin atar moduna girdim ama inş yarım kalmasın.
duymasaydım cidden paniklerdim bide ilkinde de duymadım ya ben.benim ilkim oldu yani
bebişe özellikle iyi bakcam söz :))
anladım canım, allah her 2 anlamda da yardımcınız olsun inş. muhtemelen lap. yapacaktır. sen hangi hastaneye gittin ? o açma işleminde recai pabuççu çok iyiymişte işte o da özel sonuçta.sizin için çok sıkıntı olur. devlette kimler iyidir onu pek araştırmamıştım.bende bi link var riskli gebelikler için dr adları var tr geneli, göndereyim sana. gatadaki dr ların iyi olduğunu söylüyolar.devlet karşılar masrafları o zman bi onlara baksan.kendini yıpratma çok iyi anlıyorum senide daha kötü sonuçlara varmasın durumlar diye diyorum.keşke elimden bişey gelse canım ya
Turkiye Infertilite Vakfi - Turkish Infertility Foundation
tuana canım ben yaşamadım öyle bişeyi ya.tüplerimde tıkalı.
wuww asem gelmiş..iyyim canım nasıl olsun..sen nasılsın ..
ya bende adetim biter bitmez süt renginde akıntılar geldi...yumurtlamamıki anlamadım..
canım arkadaşım çok sağol ...
erkenmi oluyo ? bende kaçtır sorcaktım size ...
alttan bakması o yüzden demekki ama iyi oldu ya valla keç gündür diyodum kese için çağırdılar ama kalbinin attığına dair bi işarette alsam diye ..
şükür aldım :)) haftaya kesin atar moduna girdim ama inş yarım kalmasın.
duymasaydım cidden paniklerdim bide ilkinde de duymadım ya ben.benim ilkim oldu yani
bebişe özellikle iyi bakcam söz :))
]
sağol düşünmen bile yetrki gerçekten çok iyi bir insansın Allah gönlüne göre versin herşeyi ben etlik zübeyde hanım'a gidiyorum ordada zaten tüp bebek başlarlarsa ücretli olucak çnkü yaşım tutmyo neolur benm için dua edin tüp bebek aşamasına kalmk istemyorum çok üzlyorum Allah'ım benm gbi sorunları olana sabır versin ne zor bişeymiş ya
candaş cnm çok çok sevindim kalp atışının görünmesi harika bundan sonrada her gittiğinde dinlemek nasip olsun cnm buarada sana şey sorayım kaçıncı haftadasın tam olarak benim komşu bugün gitti sata göre 5+2 karından usg ile küçük bi kese görünmüş ama dr biraz korkutmuş gelişimine bakmak için haftaya tekrar gelin demiş bana göre biraz erken haftaya daha net şekilde görür ama dr.ların korku vermesi iyi olmuyor işte
chnb ablacım 24. haftadan itibaren yapılmaya başlanıyormuş 28. haftaya kadar sanırım süresi var benim sonuçlar normal yazıyor birazdan dr.u arayıp bilgi verecem ilk ölçüm 80 ikinci 114 üçüncü de 110 çıktı.. bana 50 mg lık yapıldı risk olmayan hamilelerde bazı dr.lar yaptırmayabiliyormuş riski yüksek olanlarda da 100 mg lık yaptırıyorlar sanırım gerçi bizim dr ailede şeker hastası varmı felan die hiç sormadı.. nasılsın buarada oğluşumuz nasıl hareketleri artık hızlanmıştır değil mi buarada tetanoz da doğumda bi enfeksiyon riskine karşı yapılıyormuş sonuçta dr.un hastanenize de çok güven duyuyorsa o yüzden de yaptırmaz bazı dr. lar öyle söylemiş hastanemizde bi sorun olmaz gerek yok tetanoza demişler
ceza cnm hadi seninde bugün güzel haberlerini bekliyoruz tetanoz da benim bitti üçüncü için gün vermedi sonuncusu doğumdan sonra bebişle birlikte geldiğinizde yapacağız dedi zaten daha da katlanamam şuan sızlıyoüstüne yatmışım
dr. alp cnm gözün aydın hoşgelmiş eymen bebek allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
minicikumut bir güzel haber de senden gelmiş cnm çok sevindim inşallah bu ay da bebeişin gelir daha bekletmesin anneciği buarada cnm misaifrlerimden dolayı okuyamadım duayı ama yarın akşama tamamlarım
günlük cnm benim bebeğe sen lazımsın acemi de değilsin ikinci bebeğin boşver boş boş konuşup can sıkanları aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum benimde çevremde boş konuşup can sıkmaya hazır insanlar bolca mevcut o zaman sen bana diyeceksin bunları biliyorum buarada allah yardımcın olsun benim yiğen beni baya yordu onun yanında ikinci minnoşu düşünemiyorum yemeğe çıktık garsona diyorki abi bak burda bebek var :) sonra bana küsüyor vuruyor bebeğe geldi ağlıyor diyorum geliyor seviyor öpüyor annede de olsun bi tane bebek dedim gece uyurken annesine sende bebek olmasın diyormuş :)
canım allah yardımcın olsun inş zorunu kolaylaştırsın.kaç yaşındasın ki ? bilmiyodum yaş konusunu tüp bebekte.bak bide ben 41 gece ara vermeksizin meryem suresi okudum ben.bunun mucizesine inan yaşıyanlar var, bende yaşadığımı düşünüyorum.3. ayında hamile kaldım doğal olmadı ama olsun.senin okuyamadığın günler başkasıda okuyabilir yerine, hatta de bana ben bile okurum.sıkma kendini daha kötüye gitmesin, dua etcem senin için inş her şey güzel olur.ben şimdi çıkmak zorundayım görüşürüz yine. istediğin her zman yaz konuşuruz
canım yumurtlama için olsa, henüz erken.. ben üşüttüğüm zamanlarda oluyor öyle.. :44: olabilir mi acabaa..
bende iyiyim bu arada..benim adet daha bitmedi.birde çok oluyor yaa
iyi bak canım kendinee
canım genelde keseye bakarlar ..ileri tarihe gün verip atışlar için çağırırlar.
ama benimde son gebeliğimde doktor alttan muaynede görmüştü,keseyide,atışlarıda..erkendi yani..
karından baksa göremeyecekti,seni sonraki haftalara bırakacaktı..sende meraktan çatlayacaktınn:)
iyi olmuş böylee.. annesi pamuklara sarar onu demiştim, tabiki iyi bakar
neler hissediyorsun, tahmin edebiliyorum..
ne kadar heyecanlı, ne kadar tatlı bir duygu amaaAllahım esirgesin sizii
ben 21 yaşındayım canım sağol yazrım işten fırsat buldukca gryorum takp edyorum seni zaten ben meryem suresini 41 kişiye okuttum bende ayrı ayrı 41 kişinn okuması gerektiğini duymuştum oyüzden bi komşumdan rica ettim sağolsun o benm için arkdşlarına okuttu inşllh dualarla olur rabbm yardımcımız olsun sanada hayırlı sağlıklı bir evlt nasip etsin faceden ekleyelim birbirmizi olmazmı eğer kabul edrsen
allahım kabul etsin inş dualarını, evet 41 ayrı nefes daha etkili olabilr, kimin maneviyatı yüksek kimin dua kapısı açık bilmiyoruz allah onlardan birini inş nasip eder.ve hepsi temz gönül sonuçta inş kabulda olacak.mesaj atıyorum canım sana, sen teklif yolla ben kabul ederim.
candaş cnm ya tel gelmişti yazamadım cnm tehlikeli bi durum olsa kesenin yeri şöyle yat kalkma gibi mutlaka söyler sonuçta rast gele gelen bi bebek değil emek verilmiş bi bebek bu hem maşallah kalp atışı da alınmış tehlikeli dönem en çok kalp atışı alınıncaya kadar olan dönem oluyor sonra risk azalıyor sen yine de bol bol yatmaya bak özellikle uykun gelince erteleme sen uyuki vücudun bebeği büyütsün annesi buarada isim konusunda ben de erkek ismi sanmıştım cnm madem sen de iki isim düşünüyorsun biri net olabilir eşim emek ismini duyunca ne güzel isim buluyorlar ya diyo
ceza cnm benim dr.um ölçümlerin haftasını tek tek söylemedi hiç anlamadım ama tehlikeli felan die dr. bi açıklama yapmadıysa üzülme sadece dr.um bazen ileri bazen geri kalabilir ama hemen her bebek gününü yakalar demişti benimki önceleri günündeydi son iki kontrolde bi gün önce çıktı ama dr. dikkate almıyo ileri gitmeyi bir dahaki kontrol ne zaman
canim sizinkilere bakarak yine benimki az almis gorunuyor ama esimde kziyor her cocuk bir olacak degil diye ne yapalim benimkide ins sonralari atak yapar ama anne yuregi iste uzuluyor insan. o 5 adiim olayini yapiyorum iyi geliyor gercekten.. otekinede bi bakarimNuraycım merhaba
salıncağı çok güzelmiş güle güle kullansın inşallah. Neslihan Avcının yaşama merhaba kitabında diyor ki ilk altı ay bebek günde ortalama 20-30 gr. 7 ile 12 ay arasında da günde ortalama 15- 20 gr almalıymış. Benim dr ve aile dostu olan farklı bir dr da ayda 1200 gr ilk 6 ay kilo alımı tavandır diyor.
çInar ise söylemiş 24 ocakta 2670 04.şubatta 2990 3 martta 3840 mış tatlım
ağlaması mama veriyorsan gaz olabilir, tracy hogg okumanı tavsiye ederim birde harvey karp'ın 5 adımda bebek susturma var bizde çok işe yaradı.
çok öpüyorum.
masallah subhanallah RAbbime cok sukur nasil sevindim anlatamam canim benim yaaa ..Allah sonuna kadar ulastirkayi nasip etsin kucaginda gor insallah okadar guzel bi r surecki tadini cikar canim bolbol ins riskli donemlerde bi gecsin ilk 12 hafta hersey yolunda insalah..kızlar selam.. nasılsınız ?
önce haber vereyim sonra tek tek yazcam alıntıladım hepinizi :)
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
şef var o yüzden biraz geciktircem cevapları..
canim cok tsk ederim insallah bi sevip alisirsa daha iyi olacak :))nuray cnm saıncağı güle güle kullansın paşa
hilal cnm sende cicilerini güle güle kullan
ase sezen nilde nazlım minicikumut kızlar dört gözle güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim biran önce size de tattırsın bu duyguyu
kızlar bende dün mide yanması başladı şuan yine yanıyor resmen soluk boruma asit dökülmüş gibi önerileriniz var mı
candaş, seni bugün arıcaktım ama canım biliyorsun bende 2 velet olunca feleğimide şaşırmış durumdayım bugün günlerden ne ayın kaçı hiçççç bilmiyorum...yarın görüşücez canım benim:) geçen misafir geldi kadın kalkıcak dedim erken otursana yok dedi bugün eşim erken geliyor cumartesiya yok dedim bugün cuma kadın ısrarla cumartesi diyor ben cuma diyorum meğer cumartesiymiş:)) halamın kızı olimpiyatlara katılıcak ayın 1inde londraya gidiyor bugün aradım abla başarılar dilerim yarın gidiyorsun dedim yok canım çarşamba ayın birinde dedi:)) gülme gülme senide görücez...gül gül hep gül canım bu arada haberine ne kadar sevindiğimi söylesemde anlatamam gözlerim dolu dolu oldu...allahım tamamına erdirsin canım benim...
minikler,canım işim gerçekten çok zor...yiğeninde kıskanmış seni benim yiğenimde destinaya hamileyken karnıma anahtar atmıştı:) prenses gitmiş ama özlemişsindir...oğlun gelsin sağlıklaa oooo herkezi unutacaksın canım...
nuray nasılsın canım?
minicikumut, çok çok çok sevindim bilirim bu durumları allah kimseyi işsiz koymasın...hayırlı olsun canım...
lone, ses ver nerelerdesin? yazdıklarımı inşallah okumuşsundur..
ase, sezen,nilde,chnb,hilal,hello nabersiniz?
ceza, takılma o hafta olaylarına canım benimki bir gidiyordum 1 hafta geri bir gidiyordum bir hafta ileri dr bişey demediyse problem yoktur zaten öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?