Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuana canım ben yaşamadım öyle bişeyi ya.tüplerimde tıkalı.

sağol düşünmen bile yetrki gerçekten çok iyi bir insansın Allah gönlüne göre versin herşeyi ben etlik zübeyde hanım'a gidiyorum ordada zaten tüp bebek başlarlarsa ücretli olucak çnkü yaşım tutmyo neolur benm için dua edin tüp bebek aşamasına kalmk istemyorum çok üzlyorum Allah'ım benm gbi sorunları olana sabır versin ne zor bişeymiş ya

wuww asem gelmiş..iyyim canım nasıl olsun..sen nasılsın ..
ya bende adetim biter bitmez süt renginde akıntılar geldi...yumurtlamamıki anlamadım..

canım yumurtlama için olsa, henüz erken.. ben üşüttüğüm zamanlarda oluyor öyle.. :44: olabilir mi acabaa..
bende iyiyim bu arada..benim adet daha bitmedi.birde çok oluyor yaa
iyi bak canım kendinee

canım genelde keseye bakarlar ..ileri tarihe gün verip atışlar için çağırırlar.
ama benimde son gebeliğimde doktor alttan muaynede görmüştü,keseyide,atışlarıda..erkendi yani..
karından baksa göremeyecekti,seni sonraki haftalara bırakacaktı..sende meraktan çatlayacaktınn:)
iyi olmuş böylee.. annesi pamuklara sarar onu demiştim, tabiki iyi bakar
neler hissediyorsun, tahmin edebiliyorum..
ne kadar heyecanlı, ne kadar tatlı bir duygu amaaAllahım esirgesin sizii

canım allah yardımcın olsun inş zorunu kolaylaştırsın.kaç yaşındasın ki ? bilmiyodum yaş konusunu tüp bebekte.bak bide ben 41 gece ara vermeksizin meryem suresi okudum ben.bunun mucizesine inan yaşıyanlar var, bende yaşadığımı düşünüyorum.3. ayında hamile kaldım doğal olmadı ama olsun.senin okuyamadığın günler başkasıda okuyabilir yerine, hatta de bana ben bile okurum.sıkma kendini daha kötüye gitmesin, dua etcem senin için inş her şey güzel olur.ben şimdi çıkmak zorundayım görüşürüz yine. istediğin her zman yaz konuşuruz

geldim ama azcık moralim bozuldu ya..sende ölçümler günü gününe mi çıkıyo..uyluk kemiği 18+5 çıkıyo aslında 19+3 olması gerekiyodu daha önceki muayendede geri çıkmıştı arayı kapatırmı acaba?chnb abla sende nasıl çıkıyo?

ben 21 yaşındayım canım sağol yazrım işten fırsat buldukca gryorum takp edyorum seni zaten ben meryem suresini 41 kişiye okuttum bende ayrı ayrı 41 kişinn okuması gerektiğini duymuştum oyüzden bi komşumdan rica ettim sağolsun o benm için arkdşlarına okuttu inşllh dualarla olur rabbm yardımcımız olsun sanada hayırlı sağlıklı bir evlt nasip etsin faceden ekleyelim birbirmizi olmazmı eğer kabul edrsen

sararım ya sarmammı :) allahım cümle isteyenlerede nasip etsin inş asem.hep umut verdin bana ya çok saol.
demekki çatlatacaktılar beni meraktan aman iyi olmuş.
hst ye gittim bomboş lan dedim bu adam hani iyiydi hiç mi hasta kalmadı meğer izindeymiş :))
düşündüm aylığı herhalde bi 15-20 bine geliyodur.ooo çocuk köşeyi döndü.
dönsün ama hakkıdır nice insana özlemle beklediğini kavuşturuyor Allahtan sonra tabi.
çok heyecanlı ya. ama bi yanım eksik kalıyo bazen. sizlerinde haberlerini aldıkça inş herşey daha güzel olacak.

allahım kabul etsin inş dualarını, evet 41 ayrı nefes daha etkili olabilr, kimin maneviyatı yüksek kimin dua kapısı açık bilmiyoruz allah onlardan birini inş nasip eder.ve hepsi temz gönül sonuçta inş kabulda olacak.mesaj atıyorum canım sana, sen teklif yolla ben kabul ederim.

amin canım inşallh kabul olur tamm canm

candaş cnm ya tel gelmişti yazamadım cnm tehlikeli bi durum olsa kesenin yeri şöyle yat kalkma gibi mutlaka söyler sonuçta rast gele gelen bi bebek değil emek verilmiş bi bebek bu hem maşallah kalp atışı da alınmış tehlikeli dönem en çok kalp atışı alınıncaya kadar olan dönem oluyor sonra risk azalıyor sen yine de bol bol yatmaya bak özellikle uykun gelince erteleme sen uyuki vücudun bebeği büyütsün annesi buarada isim konusunda ben de erkek ismi sanmıştım cnm madem sen de iki isim düşünüyorsun biri net olabilir eşim emek ismini duyunca ne güzel isim buluyorlar ya diyo

ceza cnm benim dr.um ölçümlerin haftasını tek tek söylemedi hiç anlamadım ama tehlikeli felan die dr. bi açıklama yapmadıysa üzülme sadece dr.um bazen ileri bazen geri kalabilir ama hemen her bebek gününü yakalar demişti benimki önceleri günündeydi son iki kontrolde bi gün önce çıktı ama dr. dikkate almıyo ileri gitmeyi bir dahaki kontrol ne zaman

doktor sadece bol bol balık ye süt ürünleri ye gibi şeyler söyledi...sorun var demedi ama benim moralim bozuldu canım..

nuray cnm saıncağı güle güle kullansın paşa
hilal cnm sende cicilerini güle güle kullan
ase sezen nilde nazlım minicikumut kızlar dört gözle güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim biran önce size de tattırsın bu duyguyu

kızlar bende dün mide yanması başladı şuan yine yanıyor resmen soluk boruma asit dökülmüş gibi önerileriniz var mı

candaş, seni bugün arıcaktım ama canım biliyorsun bende 2 velet olunca feleğimide şaşırmış durumdayım bugün günlerden ne ayın kaçı hiçççç bilmiyorum...yarın görüşücez canım benim:) geçen misafir geldi kadın kalkıcak dedim erken otursana yok dedi bugün eşim erken geliyor cumartesiya yok dedim bugün cuma kadın ısrarla cumartesi diyor ben cuma diyorum meğer cumartesiymiş:)) halamın kızı olimpiyatlara katılıcak ayın 1inde londraya gidiyor bugün aradım abla başarılar dilerim yarın gidiyorsun dedim yok canım çarşamba ayın birinde dedi:)) gülme gülme senide görücez...gül gül hep gül canım bu arada haberine ne kadar sevindiğimi söylesemde anlatamam gözlerim dolu dolu oldu...allahım tamamına erdirsin canım benim...

minikler,canım işim gerçekten çok zor...yiğeninde kıskanmış seni benim yiğenimde destinaya hamileyken karnıma anahtar atmıştı:) prenses gitmiş ama özlemişsindir...oğlun gelsin sağlıklaa oooo herkezi unutacaksın canım...

nuray nasılsın canım?

minicikumut, çok çok çok sevindim bilirim bu durumları allah kimseyi işsiz koymasın...hayırlı olsun canım...

lone, ses ver nerelerdesin? yazdıklarımı inşallah okumuşsundur..

ase, sezen,nilde,chnb,hilal,hello nabersiniz?

ceza, takılma o hafta olaylarına canım benimki bir gidiyordum 1 hafta geri bir gidiyordum bir hafta ileri dr bişey demediyse problem yoktur zaten öpüyorum...

canim sizinkilere bakarak yine benimki az almis gorunuyor ama esimde kziyor her cocuk bir olacak degil diye ne yapalim benimkide ins sonralari atak yapar ama anne yuregi iste uzuluyor insan. o 5 adiim olayini yapiyorum iyi geliyor gercekten.. otekinede bi bakarim
masallah subhanallah RAbbime cok sukur nasil sevindim anlatamam canim benim yaaa ..Allah sonuna kadar ulastirkayi nasip etsin kucaginda gor insallah okadar guzel bi r surecki tadini cikar canim bolbol ins riskli donemlerde bi gecsin ilk 12 hafta hersey yolunda insalah..
birde kiz mi diyosun yaa bana soyle demislerdi kese sag tarafta ise erkek sol tarafta ise kiz oluyormus. benimki sag taraftadydi erkek oldu, eltimin sol taraftaydi kiz oldu acaba bi bak bakalim tutacakmi merak ettim ama tabi hersey onemlisi sagliklisi... tekrar tebrikler canim

canim cok tsk ederim insallah bi sevip alisirsa daha iyi olacak :))
benimde olurdu yanmalar soguk sut yada maden suyu demislerdi ama cok iyi gelmiyodu .. yanma gitmiyodu yani

dr alp tebrik ederim ogllusunu almissin kucagina Allah anali babali buyutsun

renkliatlas senide tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin buraya gelip yazman ne guzel cok mutlu oldum .. ins sorunsuz bir hamilelik diliyorum..

chnb ablacim yok almiyor mama kesin gazdan yapiyor ins cok uzun surmezde gecer bu arada kan testini 24 haftada yaptilar benim 50 lik yuksek cikmisti sonrada 100luk yaptilar.. ins sizlerde hicbisi cikmaz

hilalcim seninde pitpitlar duyulmus cok sevindim artik gelismeleri yazin bize annisler. bebislerimiz nasil hizl buyuyecekler bi gorun insallah. sonra bi bakmissin kucaginda ...:)))

asecim sende kirmizi karti gormussun umutlar diger aya canim

minicikumut cok sevindim esin ise kabul edilmis .. ben bitiremedim duayi daha haberin olsun ama diyorumki dualar bitmedi ama duaya niyetlenmek bile nasilda RAbbim istedigimizi veriyor.. Rabbimin lutfu bol bizi lutfundan esirgemesin insallah.. ins bebiste gelecek

birde kizlar bir sorum var daha cok dogum yapanlara sorak istiyorum. doktorum spirali onerdi sizce yaptirmalimiyim. ben istemedim ama kararsiz kaldim.. esim zaten 2 yil sonra hemen bi tane daha istiyor.. (kismetse ).. cocuklarin arasi cok olmasinmis bende istiyorum gerci ama su spiral isi kafama takildi ????

gunlukcum iiyim canim sen ikisiyle msallah iyi idare ediyorsun . bizde bildigin gibi canim ne olsun Esadimla ugrasiyoruz bugun yikadik simdi misilmisil uyuyor kuzum. Iftarlara gidiyoruz bakalim disariya alistiriyorum sen cikartiyomusun disari??

Son düzenleme:
nuray canım bende dün destinanın bir aylık isteği üzerine lunaparka gittik açık hava uyudu yavrum çok rahttı çok şükür bir sıkıntı olmadan eve geldik destinada çok eğlendi ben bazen balkona falan çıkarıyorum zaten hergün anneme gidip geliyorum dışarı çıkıyoruz yani azda olsa:)) canım spiral olyını ben hiç bilmiyorum bizde hep eşim korunduğu için bu kunuda bilgisizim üzgünüm öptüm esadımızı iyi gezmeler size iyi geceler ben kaçar gece nöbetim var:))

canım bebeğin gelişimi olsa tamam yakalar diyeceğimde geçen ayda bu ayda uyluk kemiği tam gününde değill geçen ay 3 gün gerideydi bu ay 5 gün...diğer ölçümler günüyle aynı baş çevresi ,çapı,karın çevresi...offf kafam karıştı..umarım bir daha ki sefere yakalamış oluruz...

Chnb abla çok teşekkür ederim sizlerin duası tamamlanmadan bile Rabbim yardımcımız oldu çok şükür.Tefriciyeyi Asesulfam ile siz bitirdiniz sanırım.Ağzınıza sağlık.Rabbim sizlerinde gönlünüze göre versin.

Minikler Hamilenin duası kabul olur demiştin bana.Benim için ettiğin duaların bin mislini Rabbim sana nasip etsin canım.

Candaşım bu ay ki adetimi olmayı bekliyorum.Bugün olmam gerekiyor veya yarın olurum.Ondan sonra doktora gidip kontrollerimi yaptıracağım ve bir sorun yoksa İnşallah denemelere başlayacağız

Emek'in arkadaşları İnşallah hemen peşinden gelir İnşallah.

Asesulfam Tefriciyeyi bitirmiştin sanırım.Allah razı olsun canım.Rabbim en kısa zamanda senden müjdeli haber almamızı nasip etsin.

Sezencim teşekkür ederim canım.

Ceza;hatırladığım kadarıyla bebeğinin ilk zamanlarındada ultrason ölçümleri daha geride görünmüş ve bebeğin daha sonra farkı kapatmıştı.radaki farkın çok ciddi olduğunu düşünmüyorum.Mesela bir başka doktora gitsen onun ultrasonunda gününde veya ileride çıkabilir.Canını böyle şeylere sıkma canım.İnşallah oğlun sapasağlam gelecek dünyaya.

Günlükcüm merhaba canım.Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın İnşallah.Maddi boyutu bir yana maneviyatı zor oluyor.Rabbim çok aratmadı İnşallah evladımızada aynı hızla kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…