Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nuraycığım gerçekten dualarınız tamamlamadan hızır gibi yetişti.Güzel oğlunu öpüyorum canım.

Herkese merhaba

miinikler, canım özür dilerim dün ilk heyecandan unuttum ya.hastaneye gitcektin sende, herşey yolundaymış galiba.şeker falan süper:) dr da uyarmamış soru sormamış.maşallah, diğer idrarla ilgili olan konu ne oldu ? teşekkür ederim canım tehlike olsaydı derdi haklısın.yaa bayağı erkek ismi diyosunuz yani :) eşime dedim dün, yok ya ne erkeği diyo.sanki kızı garantiledikte. daha hoşuna giden bi isim olursa artık miraçın yerine bişey koyarız.ilerde çocukta sıkıntı yaşamasın tabi.yaa eşinde mi beğendi :) valla çok sevindim, bundan birkaç sene önce ismi dediğimde millet alay ediyodu.bana haliyle hep güzeldi.ama yılmadan emek diyorum.hem bize uydu artık isim :) eşimde sevmiyodu başta şimdi çok beğeniyomuş.eşinede teşekkür ederim.sıcaklarda daralıyomusun canım, gebelik haftan epeyce var vücut ısın fazladır diye düşündüm ?

ceza, canım dr bişey demediyse çok önemli değildir bende miniklere katılıyorum.tabi bizim için en önemsizde önemli.inş diğer gidişinde tam gereğinde olur herşey.ne zman yeni randevunuz ?

günlük, canım yaa :) evet evet eski neşeni yakalamk üzeresin :)) süper :) çok teşekkür ederim ya, biliyorum 2 kızla kolay değil.benimde aklımdaydın ama müsait olmazsın diye aramadım.ne zman uygun olursan görüşürüz. gönüller bir olsun yeter :) bayağı yorgun ve yoğun yaşadığının göstergesi, günler karışmış gitmiş :) ilerde ben senin yerime geçince inşallah gülme sırası sende :) öptüm kızları da senide.bende bizimki kız olur diyorum dün kafa gitmiş, senden sonra topikteki 3. kız olur o zman.ama bi ben diyorum kız diye benden başka herkes erkek diyomuş.erken ama ...

[nurayım, canım çok sağol allah razı osun bundan sonra inş herşeyde güzel olur. babamda der hep bunu, sağda erkek solda kızdır diye.benimkide sağda gbiydi dün diyodum benim sağ işlevini yitirmesine rağmen bebek orda tutunmuş diye :) eğer öyleyse ben kaybettim kesin erkek :) bi dahki gidişimde kesin bakcam nerde tam olarak diye.

minicikumut, canım inş bu adetinden sonra hiç olmazsın.dr da sonuçlar güzel çıkar.eğer denemek istersen hamile kalmak çin arı sütü bal polen çok iyiymiş, sağlıklı yumurtalar oluşuyomuş.erkeğede bayanada iyiymiş.hamileliktede öyle.ben almayı düşünüyorum.muğlada kuzenim vardı ona sorduk, aktardan ziyade yeri ora ya iyisi olsun diye.amannnn çok uzattım.inş emek'in arkadaşlaır çabuk gelsinler :) canım duanı bitirdim bende. valla dün bende dedim dua hızır gibi yetişti sanki şükür olsun.

asem, canım adetin bitti mi ?

kıtty, temizliğe başladın mı ?

chnb, selamlar ablacım.

nazlım, yoğun musun ?

sezen , nabersin ? eltin napıyo :)

kızlar, dualarını bitiren arkadaşlar. diyorum bu ay mübarek ay ya ne kadar okuyabilsek o kadar iyi, bitirenler tefriciye için aseye başlasak mı ? ase sezen ve minikler kaldı sanırım.minikler canım sana doğuma yakınmı okusak şimdi mi ? sen söyle ona göre yapalım. ben hepinizi için ramazan bitene dek okuyabilrim kendi paıyama düşeni.

evet geç döllenmeydi canım..canım bulunduğum yerdeki en iyi doktora gidyorum..malesef bu konuda aydın çok sıkıntılı..inşallah canım

dediğin gibi önemsiz şeyler bile bizim için sorun olabiliyor ,bugün daha iyiyim dün çok kötü olmuştum..moralim sıfırdı..süte ağırlık verdim..birde balığa bu akşamki menübelli yani:)bir daha ki randevu 10 gün sonra ayrıntılı ultrasyona gideceğiz ondan 1 hafta sonrada kendi doktoruma gideceğim umarım açığı kapatmış oluruz..

Candaşım ağzına sağlık Allah razı olsun.Rabbim ettiğin duayı bin katıyla sana versin.

Adet olduğum gibi gidicem doktora.

Dediğin tarifleride denemeye çalışırım.İnşallah bekletmeden gelir bebeğim.

Günlüğüm canım ne güzel akrabanız olimpiyatlara katılmış ne büyük gurur:)) Lunapark da çok iyi gelmiştir...

Ceza canım ölçümlere takılma diğer topikte arkadaşta da oldu hiçbir sorun olmadı doğdu bile... Benim de bebek bir hafta ilerde ama her bölgesi birbirinden farklı ilerde kafası başka ayak kemiği başka, karını farklı ilerde...

Minicikumut inşallah bebek de bekletmeyecek:))

Minikler maşallah her şey güzel gidiyor:))

Aseye okunuyor sanırım bundan sonra 500 alayım ben de...

Candaş canım 2. ismi cinsiyet netleşince belirleyin Emek kıza da erkeğe de olur zaten:)

Sezen senden de bekliyoruz Aseyle birlikte:)

Nilde kuzum aşılama bu ay olacak inşallah...

Hellom canım nasılsın?

Datlum bir ses ver:))

Hilal maşallah size

Nuray ben 5 sene korundum spiralle tek sorun tamamen temizlenmek 10 günü buluyor ama kafa rahat oluyor hem eşe yük de olmuyor hap da kullanmıyorsun:))

Lone arayacağım seni:))

Ben de yarın 10 da gidiyorum dr ye:))

cezam, bozma moralini canım.kendi dr una gidince rahatlarsın inş.ama sende haklısın :)

minicikumut, ne demek canm.allah hepimizin ettiği duaları kabul etsin yeterki.iinş bebekte hemen gelsin babasının işiyle.

chnb, acelemiz yok haklısın bi cinsiyet belli olsunda.allah o günleri göstersede tek derdimiz isim kalsa :)

günlük, ablacım unuttum bnde yazmayı.tebrikler ne güzel olimpiyatlara katılıyomuş.maşşallah başarılarının devamını diliyorum ...

çok sevindim canım dün yazamadım bi fırsat bulup, allah tamamnına erdirsin inşallah. Gönlüne göre versin mevlam.

doktor sadece bol bol balık ye süt ürünleri ye gibi şeyler söyledi...sorun var demedi ama benim moralim bozuldu canım..

cezacım cevizi yiyor musun? benimde çınar geriden gidiyordu hep biliyorsun bu ay tam ayına geldi kilosu falan :d düşün yani kaç ay sonra yakaladık. hatta benim sat ım 23 nisandı kağan bey geriden geldiğim için satı usg de 30 nisan olarak düzenledi. Ayrıca detaylı usg için ne zaman dr gideceksin orada herşey kesinlik kazanıyor.

hamilelik reflüsüdür minikler netten bak canım. Gövden biraz yukarıda yat. Meyveyi gece yatmadan önce Yeme :) Senin minik kedini yerim ben haberin olsun .

canım selamlar arayamadım seni telim sarjı annanemde kalmış çok az var hala bugün yarın alırım ararsım seni. lunapark olayına çok sevindim senin içinde değişiklk olmuştur.

cezam, bozma moralini canım.kendi dr una gidince rahatlarsın inş.ama sende haklısın :)

minicikumut, ne demek canm.allah hepimizin ettiği duaları kabul etsin yeterki.iinş bebekte hemen gelsin babasının işiyle.

chnb, acelemiz yok haklısın bi cinsiyet belli olsunda.allah o günleri göstersede tek derdimiz isim kalsa :)

günlük, ablacım unuttum bnde yazmayı.tebrikler ne güzel olimpiyatlara katılıyomuş.maşşallah başarılarının devamını diliyorum ...

Candaşım bitmedi canım benim yaa.. uzuyorda uzuyor zaten, bu son zamanlarda
iyisin inş canımmm..

hellocum canım bu ay geçti, umudumuz başka aya canım..hayırlısı bakalım..daha yolun başındayızz..
canım ria konusunda da bilgim yok ama arayı çook açmaa ya..eşini dinle sen.. haa deyince olmuyor bebiş
bence 2.den sonra taktırabilirsin..

canım varya yazdığını yeni gördüm kusuruma bakma lütfen. Öncelikle emzirme konusunda o kadar iyi anlıyorum ki malesef. Bazı insanlar hormonu az salgılıyor teyzem mesela neler neler yaptık bana mısın demedi. Hatırlarsan kayınvalidem demişti ki bana şimdi ben emzireceğim sendne çok vardır sütüm diye :) annanemde ben ağlayınca süt kardeş olurlar babasıyla al demişti bir sürü süper kahraman var sütyenleirni açınca sütleri karşı duvara fırlıyormuş öyle insanlar tanıdım ben :) herkes nedense çocuk büyütme konusunda çok bilgili söyleyecek çok şeyleri var. Bana kimse bir şey sormayınca söylemiyorum. Ek gıdalara geçene kadar sabır canım. Israr ediyorum mama sadece anneye zor. Bende çok sinirliyimdir aslında ama sinirlerim alındı sanki doğumda çok ilginç

Çınara organik meyve alıyor cam rendede rendeliyor çatalla ezip veriyorum. Yoğurt evde mayalanıyor sütçünün sütüyle. Sebze tam bir facia bizim yok mümkünü yok yemiyor ama diyelim bezelye yemeği yaptım ben bizle onu yiyor adamın ağzının tadı var ben diyorum ama kimse inanmıyor. Geeçn dr tahıllı mamaları sordum ben verdirmiyorum onun yerine cici bebenin bebek ekmeği var onu peynrr anne sütü ceviz fındık pemkezli kahvaltı yaptırıyor. Sebze çorbasının içine de et koy dedi. Buralar çok sıcak olduğu için çıkamadık bugün niyet ettim çıkmaya o zaman eksikler var onları alacağım. Çınar şu anda yaklaşık 7700 falan aslında çok fazla değil azda değil bakalım.

Kitap almıştım ona yaklaşık 4 aylıktan beri bakıyor kitaplara. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim keşke yakın olsak benim şansım yok. Çok öpüyoum sizi Allah razı olsun

kızlar ben sıramı savayımm.. sezenime okuyalımm..
ben eğer olacak olursa, daha daha sonra bi Yasininizi isterim

nillde ablamm..hoşgeldinnn

kızlarrrr hepinize merhaba yoğunluktan sadece okuyabiliyordum kusuruma bakmayın okuyorum imreniyorum acaba bende böyle şeyler yazabilecekmiyim diye.

minicikumut tatlımmmm merhaba tefriciye bitmedi daha süresi var dimi? bu arada eşine çok sevindim inşallah bebişinde bu hızla gelir

minikler canımmmmm nasılsın bayağı büyümüş oğluşumuz şeker iyi çıkmış sanırım allahım tamamına erdirsin kuzum ilk sen doğum yapacaksın dimi?

nazlımmmmm canımmmmm tatildesin sanırım tatlım benim inşallah kafanı dağıtmış bir şekilde gelirsin sonrada hemen gelir bebişin

datlummmmm canımmmm nerelerdesin iyice merak etmeye başladımmmm

sezennnnn tatlımmmmm nasılsın çalışmalar başladımı

asemmmmmm kuzummmmm nasılsın sende bu aralar az giriyosun galiba yada ben denk gelemiyorum adet bitti dimi çalışmalar ne zaman başlıycak

candaşşşşşş kuzummmmm nasılsın haftayada duyalım pıt pıtları rahatlıyalım olsun kuzum 1 tene olsun senin olsun

hilalimmmmmm kuzummmmm senden duydukya pıt pıtları bin şükür allahım sonuna kadar erdirsin

günlükkkkk kuzummmm evet tatlım çokkkk yoğun ama arada kaçamak yapıorum sen nasılsın kızlar nasıl yoruyorlar seni dimi

nurayyyyy tatlımmmm nasılsın oğluş kolik olmuş cd saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi tavsiye yiğenimden biliyorum ikinizide çok öpüyorum

ceza canımmmm nasılsın geçen hoş geldiniz dedim hellomla sana farketmediniz sanırım tekrar hoşgeldin tatlım oğluş hemen kapatacaktır arayı sen beslenmene dikkat et tatlım

helloooo canımmmm nasılsın sanada tekrardan hoş geldin ne güzellllll bir an önce 2. bebiş gelsede ikisi birlikte büyüse

lone tatlımmmm nasıl gidiyor paşa yoruyor seni galiba

chnb kuzummmm inşallah tutar ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye 2 den fazla yasak dimi tatlım haklısın 3 4 falan olursa birde onların alınması var inşallah tatlım tutarda bende sizi soru yağmuruna tutarım bu ne bu nasıl :))) inşalalh dua edinnnnn

kızlar klomene tekrar başladım 5 inde ilişki 6 sında doktora gitcem heralde o gün çatlatma iğnesi vurulacak ondan sonra prosüdür nasıl hiç bilmiyorum doktor bişide demedi 6 sında açıklar heralde kızlarrrrr dualarınızı eksik etmeyin aşağıdan çağırıyorlar hemen geliyorum devam edecem öpüyorummmmmm

Son düzenleme:
nillde ablacım..ewt pek denk gelemiyoruz..
canım benim kırmızılar daha bitmediki,çalışayımm..sanırım 2-3 gün daha sürer 8-9 gün sürüyor ya:S
seninde programın yapılmış.. hadi hayırlısı, işleriniz rasgelsinn ablacım .. ben bu ay umutluyum bizlerden, bi hareket olacak buralardaa
dualarım seninle..

minicikumut, canım ben duayı bitirmiştim..Allah kabul etsin canım..
seninde kontrolün olacakmış.. sende bu yola giriyorsun..hadi bakalımm.. zaten kaç kişi kaldık kii yaaa..
tez zamanda göbişler dolsun inşş

chnb abla nasılsın.. yarın kontrolün vardı değilmi?
haberlerini bekliyoruz.. paşan nasıl olmuş bakalımmm..
duaya da sezene başlayalım ablacım.. ben daha sonra mümkün olursa benim için bi Yasin okumanızı isteyebilirim sadece..
iyiki varsınızz..

Hellocum Allah razı olsun.O kadar işinin arasında bana vakit ayırmışsın.

Nilde merhaba canım.Dua için belli bir süre vermedim ama ayın 10'una kadar diyelimde adı konmuş olsun.

kızlarrrr tekrar geldimmm asemmm senin çok uzun sürüyormuş ya bakalım hayırlısı başladım bakalım inşallah tutar hadi bakalım bu ay burda hamile olmayan kimse kalmasın inşallahhhhhhhhhh

kızlar aşılama yaptıran varmıydı tavsiye istiyorum genelde kaçıncıda tutuyormuş acaba

öff evet yaa, çok keyifsiz bi durum ama n'apimmm :)
ah ablacım inş tutunur bebişin, birde senden alırız güzel haber..
inş bu konuda derin bilgisi olan vardır, senide rahatlatmış olur hem..
topicte aşılama yaptıranlarla ilgili başlık vardır muhakkak ablacım, ordaki paylaşımlara bi bak istersen

candaşım, sezenim nasılsınız kızlarr?
bende hareket yok, sizlerden haber verinnn:79:

Canım benim ablamda taktırmıştı ama adetleri çok uzuyordu diyelişmki 6 günse 10 gün oluyordu ve kanamasını artırıyordu..o yüzden çıkarttırdı...adetleri uzattığı ve çok kanama olduğu içinde haliyle kansızlık yapıyormuş..doktor en iyisi kondom demiş..
Candaş alem kızsın ya:)) eltimde n'apsın 2 buçuk aylık hamile ama 9 aylık hamile kadar nazlı...Herkese istemiyorum Allah olmayana versin..çocukta neymiş..millette işi gücü yok habire doğuruyo diyodu doğranlara kızıyodu ama olmasa naparmış bilmiyorum..

Asem şimdi istemiyor madem bana okuyalım o zman canım..Ramazanın hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı bir bebek versin inşallah..
Kızlar dün çok zor bi gündü..Kızım amcasıyla markete gidicem diye tutturdu iftara yakın..Apartmanın kapısından çıkarken Demir kapının yanından tutunarak iniyormuş..amcasıda demir kapıyı kapatınca işaret parmağının ucundaki et parçası tamamen gitmiş.kapının arasında kalmış..çığlık koparınca nasıl merdivenleri indiğimi bilemedim...öyle kötüydü parmağının ucu yoktu..Her yer kan içinde...
Allahım bayılmak üzereydim..kucağıma aldığım gibi hemen eve çıktım telaşla babasını aradım..acile götürdük hemen..Neyseki kemiğe bişey olmamış ama et yoktu parmak ucunda..Doktor parmak ucu çabuk toparlanır ..o et kendini yeniler dedi..yavrum nasıl korktu..nasıl kedi gibi bize sığnıyor bi görmeliydiniz..Babası benden beter doktorla konuşmadı bile ben anlatıyorum habire...konuşsam kendimi tutamazdım ağlardım diyor..Neyse bugün tekrar götürdük 20 gün boyunca her gün pansuman yaptırın..önemli olan mikrop kapmaması dedi doktor..İnanın o kadar şükrediyorum..ya parmağı kopsaydı Allah korusun..daha kimseyle gitmesine izin vermicem..Böyle işte kızlar..dua edin kuzuma şu mübarek Ramazan gününde Rabbim şifa versin..

Son düzenleme:
Denenmiş Anne Sütünü Artıran Bitkiler
Arkadaşlar ilk ayımda sütüm birden (bazı sebeplerden dolayı ) azaldığı için bebeğim yeterince kilo alamamıştı.yaptığım araştırmalar sonucu denediğim şeyler sonrasında maşallah hem sütüm çağladı hem bebeğim arayı kapattı. Aynı durumu yaşayanlar olabilir düşüncesiyle bunları sizinlede paylaşmak istedim.

Isırgan otu: Yarım Tatlı kaşığı yaprak 1 su bardağı suda haşlanıp biraz demlenir ve günde 2-4 bardak içilir.
Funda Yaprağı: 1 lt suya 1 çay bardağı konup 10 dk kaynatılır.
Isırgan funda yaprağı ve kekik ile karıştırılarak içilebilir.
Rezene: İstediğiniz kadar içilir.
Çörekotu yağı: Günde 3 defa 1 fincan suya 4-5 damla damlatılarak içilir.
Dereotu: Tohumu ezilerek toz haline getirilir 1-2 tatlı kaşığı 1 bardak kaynar suya atılıp 15 dakika demlenir.
Hodon (Hıyarotu, Sığır Dili): (Denemedim ) 1 bardak suya 2 tatlı kaşığı atılıp 15 dk demlenir ve günde 3 bardak içilir.

Bunları Ahmet Maranki'nin kitabından okudum, hodon hariç hepsini denedim. Ayrıca Humana çayı, kefir ve kimyon da tükettim.

Sütü kesilen ya da azalanlara tavsiye ederim
1 hafta boyunca sabah 1 avuç, öğleden sonra 1 avuç çekirdeklerini ağzında ezerek yersen, anne sütünü en çok arttıran besinmiş. zaten bi baktım da aynı anne memesine benziyo. ucunda da delik var, içinde süt. eskiden sütü olmayan kadınlar- tabi o zaman mama da yokmuş... üzümün suyunu sıkıp içirirmiş bebeğe... deneyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…