- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.481
evet geç döllenmeydi canım..canım bulunduğum yerdeki en iyi doktora gidyorum..malesef bu konuda aydın çok sıkıntılı..inşallah canımCandaşım bu ay ki adetimi olmayı bekliyorum.Bugün olmam gerekiyor veya yarın olurum.Ondan sonra doktora gidip kontrollerimi yaptıracağım ve bir sorun yoksa İnşallah denemelere başlayacağız
Emek'in arkadaşları İnşallah hemen peşinden gelir İnşallah.
Asesulfam Tefriciyeyi bitirmiştin sanırım.Allah razı olsun canım.Rabbim en kısa zamanda senden müjdeli haber almamızı nasip etsin.
Sezencim teşekkür ederim canım.
Ceza;hatırladığım kadarıyla bebeğinin ilk zamanlarındada ultrason ölçümleri daha geride görünmüş ve bebeğin daha sonra farkı kapatmıştı.radaki farkın çok ciddi olduğunu düşünmüyorum.Mesela bir başka doktora gitsen onun ultrasonunda gününde veya ileride çıkabilir.Canını böyle şeylere sıkma canım.İnşallah oğlun sapasağlam gelecek dünyaya.
Günlükcüm merhaba canım.Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın İnşallah.Maddi boyutu bir yana maneviyatı zor oluyor.Rabbim çok aratmadı İnşallah evladımızada aynı hızla kavuşuruz.
miinikler, canım özür dilerim dün ilk heyecandan unuttum ya.hastaneye gitcektin sende, herşey yolundaymış galiba.şeker falan süper:) dr da uyarmamış soru sormamış.maşallah, diğer idrarla ilgili olan konu ne oldu ? teşekkür ederim canım tehlike olsaydı derdi haklısın.yaa bayağı erkek ismi diyosunuz yani :) eşime dedim dün, yok ya ne erkeği diyo.sanki kızı garantiledikte. daha hoşuna giden bi isim olursa artık miraçın yerine bişey koyarız.ilerde çocukta sıkıntı yaşamasın tabi.yaa eşinde mi beğendi :) valla çok sevindim, bundan birkaç sene önce ismi dediğimde millet alay ediyodu.bana haliyle hep güzeldi.ama yılmadan emek diyorum.hem bize uydu artık isim :) eşimde sevmiyodu başta şimdi çok beğeniyomuş.eşinede teşekkür ederim.sıcaklarda daralıyomusun canım, gebelik haftan epeyce var vücut ısın fazladır diye düşündüm ?
ceza, canım dr bişey demediyse çok önemli değildir bende miniklere katılıyorum.tabi bizim için en önemsizde önemli.inş diğer gidişinde tam gereğinde olur herşey.ne zman yeni randevunuz ?
günlük, canım yaa :) evet evet eski neşeni yakalamk üzeresin :)) süper :) çok teşekkür ederim ya, biliyorum 2 kızla kolay değil.benimde aklımdaydın ama müsait olmazsın diye aramadım.ne zman uygun olursan görüşürüz. gönüller bir olsun yeter :) bayağı yorgun ve yoğun yaşadığının göstergesi, günler karışmış gitmiş :) ilerde ben senin yerime geçince inşallah gülme sırası sende :) öptüm kızları da senide.bende bizimki kız olur diyorum dün kafa gitmiş, senden sonra topikteki 3. kız olur o zman.ama bi ben diyorum kız diye benden başka herkes erkek diyomuş.erken ama ...
[nurayım, canım çok sağol allah razı osun bundan sonra inş herşeyde güzel olur. babamda der hep bunu, sağda erkek solda kızdır diye.benimkide sağda gbiydi dün diyodum benim sağ işlevini yitirmesine rağmen bebek orda tutunmuş diye :) eğer öyleyse ben kaybettim kesin erkek :) bi dahki gidişimde kesin bakcam nerde tam olarak diye.
minicikumut, canım inş bu adetinden sonra hiç olmazsın.dr da sonuçlar güzel çıkar.eğer denemek istersen hamile kalmak çin arı sütü bal polen çok iyiymiş, sağlıklı yumurtalar oluşuyomuş.erkeğede bayanada iyiymiş.hamileliktede öyle.ben almayı düşünüyorum.muğlada kuzenim vardı ona sorduk, aktardan ziyade yeri ora ya iyisi olsun diye.amannnn çok uzattım.inş emek'in arkadaşlaır çabuk gelsinler :) canım duanı bitirdim bende. valla dün bende dedim dua hızır gibi yetişti sanki şükür olsun.
asem, canım adetin bitti mi ?
kıtty, temizliğe başladın mı ?
chnb, selamlar ablacım.
nazlım, yoğun musun ?
sezen , nabersin ? eltin napıyo :)
kızlar, dualarını bitiren arkadaşlar. diyorum bu ay mübarek ay ya ne kadar okuyabilsek o kadar iyi, bitirenler tefriciye için aseye başlasak mı ? ase sezen ve minikler kaldı sanırım.minikler canım sana doğuma yakınmı okusak şimdi mi ? sen söyle ona göre yapalım. ben hepinizi için ramazan bitene dek okuyabilrim kendi paıyama düşeni.
kızlar selam.. nasılsınız ?
önce haber vereyim sonra tek tek yazcam alıntıladım hepinizi :)
bizim dr amca tatildeymiş, onun başhekimmiş baktı. keseyi gördük. 1 tane .. 2. si kısmet deilmiş ama olsun şükr olsun sağlıkla doğsunda ben razıyım tekinede. kalbide atıyor :) duymadım ama gördüm gösterdi dr. haftaya sesini duyarsın dedi, dinletmeye çalıştı duyulmadı.inş ilk aşama tamama. bi oh çektim allahım tamamınada erdirir inş ... ve içimdeki ses diyorki bi bu bir kız çocuğu ! %95 ihtimal verdim :)
şef var o yüzden biraz geciktircem cevapları..
geldim ama azcık moralim bozuldu ya..sende ölçümler günü gününe mi çıkıyo..uyluk kemiği 18+5 çıkıyo aslında 19+3 olması gerekiyodu daha önceki muayendede geri çıkmıştı arayı kapatırmı acaba?chnb abla sende nasıl çıkıyo?
doktor sadece bol bol balık ye süt ürünleri ye gibi şeyler söyledi...sorun var demedi ama benim moralim bozuldu canım..
nuray cnm saıncağı güle güle kullansın paşa
hilal cnm sende cicilerini güle güle kullan
ase sezen nilde nazlım minicikumut kızlar dört gözle güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim biran önce size de tattırsın bu duyguyu
kızlar bende dün mide yanması başladı şuan yine yanıyor resmen soluk boruma asit dökülmüş gibi önerileriniz var mı
candaş, seni bugün arıcaktım ama canım biliyorsun bende 2 velet olunca feleğimide şaşırmış durumdayım bugün günlerden ne ayın kaçı hiçççç bilmiyorum...yarın görüşücez canım benim:) geçen misafir geldi kadın kalkıcak dedim erken otursana yok dedi bugün eşim erken geliyor cumartesiya yok dedim bugün cuma kadın ısrarla cumartesi diyor ben cuma diyorum meğer cumartesiymiş:)) halamın kızı olimpiyatlara katılıcak ayın 1inde londraya gidiyor bugün aradım abla başarılar dilerim yarın gidiyorsun dedim yok canım çarşamba ayın birinde dedi:)) gülme gülme senide görücez...gül gül hep gül canım bu arada haberine ne kadar sevindiğimi söylesemde anlatamam gözlerim dolu dolu oldu...allahım tamamına erdirsin canım benim...
minikler,canım işim gerçekten çok zor...yiğeninde kıskanmış seni benim yiğenimde destinaya hamileyken karnıma anahtar atmıştı:) prenses gitmiş ama özlemişsindir...oğlun gelsin sağlıklaa oooo herkezi unutacaksın canım...
nuray nasılsın canım?
minicikumut, çok çok çok sevindim bilirim bu durumları allah kimseyi işsiz koymasın...hayırlı olsun canım...
lone, ses ver nerelerdesin? yazdıklarımı inşallah okumuşsundur..
ase, sezen,nilde,chnb,hilal,hello nabersiniz?
ceza, takılma o hafta olaylarına canım benimki bir gidiyordum 1 hafta geri bir gidiyordum bir hafta ileri dr bişey demediyse problem yoktur zaten öpüyorum...
canim sizinkilere bakarak yine benimki az almis gorunuyor ama esimde kziyor her cocuk bir olacak degil diye ne yapalim benimkide ins sonralari atak yapar ama anne yuregi iste uzuluyor insan. o 5 adiim olayini yapiyorum iyi geliyor gercekten.. otekinede bi bakarim
masallah subhanallah RAbbime cok sukur nasil sevindim anlatamam canim benim yaaa ..Allah sonuna kadar ulastirkayi nasip etsin kucaginda gor insallah okadar guzel bi r surecki tadini cikar canim bolbol ins riskli donemlerde bi gecsin ilk 12 hafta hersey yolunda insalah..
birde kiz mi diyosun yaa bana soyle demislerdi kese sag tarafta ise erkek sol tarafta ise kiz oluyormus. benimki sag taraftadydi erkek oldu, eltimin sol taraftaydi kiz oldu acaba bi bak bakalim tutacakmi merak ettim ama tabi hersey onemlisi sagliklisi... tekrar tebrikler canim
canim cok tsk ederim insallah bi sevip alisirsa daha iyi olacak :))
benimde olurdu yanmalar soguk sut yada maden suyu demislerdi ama cok iyi gelmiyodu .. yanma gitmiyodu yani
dr alp tebrik ederim ogllusunu almissin kucaginaAllah anali babali buyutsun
renkliatlas senide tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin buraya gelip yazman ne guzel cok mutlu oldum .. ins sorunsuz bir hamilelik diliyorum..
chnb ablacim yok almiyor mama kesin gazdan yapiyor ins cok uzun surmezde gecer bu arada kan testini 24 haftada yaptilar benim 50 lik yuksek cikmisti sonrada 100luk yaptilar.. ins sizlerde hicbisi cikmaz
hilalcim seninde pitpitlar duyulmus cok sevindim artik gelismeleri yazin bize annisler. bebislerimiz nasil hizl buyuyecekler bi gorun insallah. sonra bi bakmissin kucaginda ...:)))
asecim sende kirmizi karti gormussun umutlar diger aya canim
minicikumut cok sevindim esin ise kabul edilmis .. ben bitiremedim duayi daha haberin olsun ama diyorumki dualar bitmedi ama duaya niyetlenmek bile nasilda RAbbim istedigimizi veriyor.. Rabbimin lutfu bol bizi lutfundan esirgemesin insallah.. ins bebiste gelecek
birde kizlar bir sorum var daha cok dogum yapanlara sorak istiyorum. doktorum spirali onerdi sizce yaptirmalimiyim. ben istemedim ama kararsiz kaldim.. esim zaten 2 yil sonra hemen bi tane daha istiyor.. (kismetse ).. cocuklarin arasi cok olmasinmis bende istiyorum gerci ama su spiral isi kafama takildi ????
canım kağan bey regl olunca gel takalım dedi ben hala regl olmadığım için gitmedim ama bende ria taktıracağım. Bu hafta dr gidebilirsem kendim için.
Ayrıca anne yüreğini yerler, bencede o kadar kafaya takılacak bir durum yok aç çocuk hiç durmaz diyorlar illaki anlarsın.Öpüyorum çok.
ben minicik umut için 350 okudum.
Şimdi kime başlanıyor.
hellom canım benim sağolasın....ya dediğin gibi yapıyordum yani önce göğsümü veriyorum acıkıncaa süt bayağı bir çektikten sonra geliyor zaten ilk ona sinirleniyor:) sonra tazyikli gelen süt 7-8 saniye sürüyor oraya kadar herşey güzel sonra damla damla bölümüne geçiyor her yutkunduğund hava yutuyor haliyle ve hepsini bende hissediyorum canım an an takip ettiğim için:) sonra memeyi almıyor alsa dediğin gibi gelecek belkide birgün o inat etti bende inat ettim vermedim mama ama nasıl ağlıyor ısrarla almadı memeyi bende her ağladığında memeyi vermeye çalıştım inan 1 saat boyunca sesi kısıldı ağlamaktan en son yenildi bana memeyi aldı ama anında uyudu....buda neymiş biliyormusun bebek ağlıyor ağlıyor memeyi alınca az emince uyuyorya kan şekeri düşüyormuş ağlamaktan ve doydukları için değil şeker düştüğü için uyuyorlarmış...bende korktum bu yüzden gelişmez diye bir daha yapmadım böyle şimdi 1 damlada olsa bir şekilde veriyorum anne sütünü bazen uyurken vermeye çalışıyorum bazen alıyor bazen almıyor..bazen uykulu olduğu için alıyorya bu defada uykusundan uyanıyor huzursuz oluyor ama mümkün olduğunca herşeyi deniyorum canım...hergelen bişey söylüyor sütleri çarşafları ıslatanlarımı dersin bunun için yataklarını yıkayanlarımı dersin:) yemek yemeden sütleri fışkıranlarımı dersin, neler neler canım...gerçekten dediğin gibi artık üzülmüyorum bazen biri arayıp sana geleceğiz dese sırf sütten dolayı strese giriyordum biliyormusun psikolojim bozulmuştu yaa şimdi diceklerki sen niye mama veriyorsun falan falan uzayacaktı muhabbet şimdi deselerde aldırmıyorum...bide her insan bir değil ve her bebekte bir değil bunu biliyorum...alara ağlıyor kucağıma alıyorum uyuyor koyuyorum uyanıyor sonra diyorlarki kötü alıştırmışsın kucağa alışmış bu çocuk yok canım öyle bişey yaa bu sevgidir ben o ağlayınca kucağıma almayacaüımda ne yapacağım yaa ilgidir bu sevgini vermektir...bebek ama herşeyi hissediyor dün akşam eşimle biraz tartıştık inan 8 buçuk dokuz gibi uyuyan çocuk uyumuyor ben alıyorum eşim alıyor uyutamadık...bana alıştırmışsın diyen kişilerin çocukları emzirip yerine koyan ve bebeği uyuyan kişiler rahat kişiler ama ben o kadar rahat değilim işte yapımda yok keşke olsaydı diyorum bazen:) işte böyle canım ek gıdaya geçene kadar denemelerim devam edecek:) buna şükür diyorum 1 damla bile olsa vereceğim...eşim diyorki sinirli insanların sütü olmuyormuş oda ben yani::) sakin olsan diyor belkide doğru diyor önceden olsa kızardım ona kızamıyorumda artık ona çok sinirliyim gerçekten ama sakin olamıyorum ne yapayım:)
canım bu arada çınar sebze yemiyor demiştin ya tavuk suyuna şehriye yapıyordum ben ama hangi aydı hatırlamıyorum canım:) netten ona bir bak istersen bide şu ebru şallıydı dimi plates yapan hatun onun bir tane kitabı vardı bebekler için yemek kitabı amcamın kızı o kitabı almıştı çok faydalanmıştı bende dediğim gibi milupanın sitesinden çok faydalandım artı drumuz çok iyiydi birde akıllı bebek sitesinede bak gelişimi için çok güzel bir site, istanbulda bulabilirsin bu ilk sözlüğüm kitapları var yengem almıştı büyük bir kitap resimli şimdiden göster aşinalığı olsun...ben destinaya gösteriyordum 1 yaşında falandı hiç ilgisini çekmemişti 1,5 yaşında bakmaya başlamıştı dediğim gibi işte her çocuk farklı kitap oku diyorlarya destina hiç ilgilenmezdi ama herşeyi denedim mesela boya yapmaktan nefret ediyor önceden bunlar içinde üzülürdüm neden öbür çocuklar gibi değil diye:) ama o benim çocuğum ve o destina o bir birey istediği ve istemediği şeyler var her insan gibi bunu yerleştirirsek beynimize çocukları daha rahat büyütürüz canım bazen unutuyorum ve benim istediğim gibi olmasını sağlamaya çalışıyorum sonuç ne oluyor zıtlaşma birbirimizi üzmek tabii herşeyde değil bu dediğim bazen olması gereken birşeydede kararlı ol pes etme:)) meyve püresini sen kendinmi yapıyorsun hazırmı alıyorsun canım? ben hem hazır alıyordum hemde cam rendede yapıyordum...ayyy çok konuştum dimi yan yana olsak daha çok konuşurdum şanslısın yani:)
Hellocum Allah razı olsun.O kadar işinin arasında bana vakit ayırmışsın.
Nilde merhaba canım.Dua için belli bir süre vermedim ama ayın 10'una kadar diyelimde adı konmuş olsun.
kızlarrrr tekrar geldimmm asemmm senin çok uzun sürüyormuş ya bakalım hayırlısı başladım bakalım inşallah tutar hadi bakalım bu ay burda hamile olmayan kimse kalmasın inşallahhhhhhhhhh
kızlar aşılama yaptıran varmıydı tavsiye istiyorum genelde kaçıncıda tutuyormuş acaba
Canım benim ablamda taktırmıştı ama adetleri çok uzuyordu diyelişmki 6 günse 10 gün oluyordu ve kanamasını artırıyordu..o yüzden çıkarttırdı...adetleri uzattığı ve çok kanama olduğu içinde haliyle kansızlık yapıyormuş..doktor en iyisi kondom demiş..birde kizlar bir sorum var daha cok dogum yapanlara sorak istiyorum. doktorum spirali onerdi sizce yaptirmalimiyim. ben istemedim ama kararsiz kaldim.. esim zaten 2 yil sonra hemen bi tane daha istiyor.. (kismetse ).. cocuklarin arasi cok olmasinmis bende istiyorum gerci ama su spiral isi kafama takildi ????
Candaş alem kızsın ya:)) eltimde n'apsın 2 buçuk aylık hamile ama 9 aylık hamile kadar nazlı...Herkese istemiyorum Allah olmayana versin..çocukta neymiş..millette işi gücü yok habire doğuruyo diyodu doğranlara kızıyodu ama olmasa naparmış bilmiyorum..sezen , nabersin ? eltin napıyo :)
kızlar, dualarını bitiren arkadaşlar. diyorum bu ay mübarek ay ya ne kadar okuyabilsek o kadar iyi, bitirenler tefriciye için aseye başlasak mı ? ase sezen ve minikler kaldı sanırım.minikler canım sana doğuma yakınmı okusak şimdi mi ? sen söyle ona göre yapalım. ben hepinizi için ramazan bitene dek okuyabilrim kendi paıyama düşeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?