- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #19.581
kızlar yazılarınızı okurken yine tutamadım kendimi ceza cnm aynı şeyleri biz de doğum günümde yaşadık ben de lone için söylediklerine katılıyorum şanslı çünkü eşi yanında.. benimkiyle konuşuyoruz dedim lohusalık zor bir süreçmiş iki aileyi bir arada istemiyorum biri gider diğeri gelir her kafadan ses kaldıramam ben dedim sen öyle san dedi sizinkiler varken bizimkilerde geir arkadaşlık ederler birbirlerine dedi sinirlerim bozuldu sanki toplama kampı bizim ev ya da tatil mekanı bir de eşim demesin mi 'sen böylesin kurguluyosun sinirleniyosun kendi kendine yine benim dediğim oluyo geçen yaz da aynısını yaptın felan' ben de senin dediğin değilbi şekilde benim dediğim oldu işte diye çıkıştım sonrada gerildim ağlamaya başladım geldi kuzu kuzu gönlümü aldı ama hem doğum günüm için hem de bu halimde benimle tartıştığı için içimde kalacak ve o söylemezse ben söylerim asla istemiyorum zaten anlaşamıyoruz küs gitti hala aramadı ben anneler gününde arayınca ben de seni ararım ama şimdi söyleyim felan bişler söyledi ama önemi yok ama bayram geliyor zorlada olsa oğlu konuşturacak içimden ne geliyorsa söyleyecem.. lone cnm inan kaynanan elinden ayağından öpsün hala yazarken saygıyla yazıyorsun ne güzel içinde öfke yaratmamışsın çok sürmez cnm o da anlar hatasını bayram size iyi gelecek bak görürsün (kaynanan buarada oğlunu büyütmemişya içindeki özlemi toruna saklamış demekki :) )
ceza cnm iki üç yıl öncesi için plan yapma yengemde bu konuda abinle tartışıyoz demişti bakıcı düşünüyoruz ama annenlere nasıl diyecez bilemiyoruz dedi ben konuşurum annemlerle dedim annem de çok sevindi o kadar uzun yapamazdık iyi düşünmüşler dedi yine kışın bir aylığına gittiler kaldılar ama bebek bakıcıda kaldı sonra yengem annemlerin bakmasını istedi bu sene de annemler baktı şimdi tayinleri oldu tanıdık yok yine annemi düşünüyorlarmış ben el koydum bu defa :) ama insan ister istemez bebeği için uzun süre koruma altına almak istiyor herşeyini ayarlamak istiyor inan benimde aklıma geliyor bebeğe çay vermeye kalkarlarsa ne yapacam bişey yedirirlerse bilmem şunu yaparlarsa die şimdiden nasıl koruyacağımı planlıyorum :) bizim öküzler(kızma ha) bunu anlayamıyor ama onlar bence henüz babalık hissinde olmadıkları için böyle.. herşey yoluna girecek şimdiden tadımızı bozmayalım oğluşların da keyifleri bozulmasın
canım içini ferah tut. ben 4 aylık olana kadar bi yere kıpırdamadım biliyosun. yumurta kadar değiş şakır şakır kanamam oldu 2 sefer. inşallah sağlıkla kucğına lacaksın sen de. ben progestan hapını günde 3 kez fitil olarak kullandım. hastanede kaldığım sürece de progestanın iğnesini kullandım.çok saolun kızlari evet aklıma bizim kızlarda geldi kanaması olanlarda kucağına aldı ve haklısın minikler. olacaksa kanamasıza oluyor benimde ilkin yoktu ve oldu.inşbu kez yüzümüz güler.bende dedim eşek adı emek zorla dahada yoruyo üzüyo.zaten topiğin bebkleri nazlı hep. şu önce 3 ayı sonra 9. ayı bi alatsam bi doğsaşimdilik yatıyorum yemeği masada iydum aslında ama onada kalkmayım.iş sadece yaramalıktandır.inş allahım korur asecim.öpüyorum kızlar sizi.yazarım yine
canım içini ferah tut. ben 4 aylık olana kadar bi yere kıpırdamadım biliyosun. yumurta kadar değiş şakır şakır kanamam oldu 2 sefer. inşallah sağlıkla kucğına lacaksın sen de. ben progestan hapını günde 3 kez fitil olarak kullandım. hastanede kaldığım sürece de progestanın iğnesini kullandım.
canım çok sağol ya zaten aklıma özellikle sen geldin, en çok senin kanaman olmuş gibi anımsadım.şükür sen aldın bebeğini, işte sizlerde bana umutsunuz.bende günde 3 kez fitil yapıyorum.allaha emanet bakalım şimdilik.sanırım 12. haftaya dekte heyet raporu alcam.salih nasıl ? emzirme durumları ne alemde.k.validende değişik gerçekten.eşin biliyomuş yanında da duruyo saolsun.allah bozmasın aile saadetinizi inş ... anne baba boş ya bi yerden sonra ...
mrb kizlar bana yardimci olur musunuz?
Benim SAT:02/07/2012 gebelik testi yaptim pozitif cikti ama öğrendigim günden beri agliyorum psikolojim bozuldu cünkü isteyerek olmadi pazartesi doktora gideceğim kesinlesirse 40 günden önce aldirilabilinir mi? bu duyguya bitürlü alisamiyorum cok mutsuzum suçlu hissediyorum kendimi
mrb kizlar bana yardimci olur musunuz?
Benim SAT:02/07/2012 gebelik testi yaptim pozitif cikti ama öğrendigim günden beri agliyorum psikolojim bozuldu cünkü isteyerek olmadi pazartesi doktora gideceğim kesinlesirse 40 günden önce aldirilabilinir mi? bu duyguya bitürlü alisamiyorum cok mutsuzum suçlu hissediyorum kendimi
selam kızlar:))
topik boş gecenin körü tabi...
ben emzirme saati beklediğim için ayaktayım:))
2 saatte bir emzirmeye celışıyorum
candascım cok geçmiş olsun. hiç üzülme. bol bol istirahat et.
biz bu bebişleri çok istedik ya nazları hiç bitmiyo. benim de olmustu kanamam. aynı ilaçları kullandım. istirahat edince de düzeldi. 2 gün sürmüştü. çok korktum ama geçti cok şükür.
kanaman 1 kez oldu galiba dimi?
inş geçmiştir canım.
cezanın bebeğin cinsiyeti neydi merak ettim:))
iyigeceler...
Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum
Bu ay adetim yine gecikti ayın 1'inde olmam gerekirken 5'inde oldum.Bu ay son adetim olur belki.SAT:5 Ağustos
Geciken adetlerim yüzünden ovulasyonum hangi günlere rastlar bilmiyorum muhtemelen kafamıza göre takılacağız
Bu süreçte bana önerileriniz var mı?
mrb cnm inşallah son adetindir ve gelecek ay bebiş haberini paylaşırsın kızlar yazmıştı regl dönemi şaşmaya başlayınca vücut kendini hazırlıyor anlamına gelir demişlerdi benim sana önerim ovulasyon testi cnm ben faydasını gördüm ve ovulasyonumu yanlış hesapladığımı öğrendim bir de kızlar ateş ölçme yapıyor ama ben hiç denemedim senin için söyleceyeceğim incir kürüne bi bak istersen incirin hamililelikte de faydası çok
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU ncir (kuru)
eşin içinde keçi boynuzu olabilir
hu hu kimsecikler yokmu
biz bugün tekrar troid için kan verdik birazdan da usg için gideceğiz troide bakılacak inşallah sorun yoktur ve ilaç felan derdine düşmeyiz
sizler nasılsınız ???
hu hu kimsecikler yokmu
biz bugün tekrar troid için kan verdik birazdan da usg için gideceğiz troide bakılacak inşallah sorun yoktur ve ilaç felan derdine düşmeyiz
sizler nasılsınız ???
aldım bilgisayarımı mutfakta oturuyorum..yemek falan yapacağım..bende yarın aşı için gideceğim..cumada ayrıntılıya gideceğim..gitmişken yarın bende baktırayım bari:)gelişmelerden haberdar etsene değerlerin. yaz benimki ile karşılaştırayım canım..
minicikumut ben ovulasyon yaptım tutmadı..sadecce geç yumurtladığımı anladım..bence "saldım çayıra" tekniğini kullandaha çok işe yaradığını biliyorum..
aldım bilgisayarımı mutfakta oturuyorum..yemek falan yapacağım..bende yarın aşı için gideceğim..cumada ayrıntılıya gideceğim..gitmişken yarın bende baktırayım bari:)gelişmelerden haberdar etsene değerlerin. yaz benimki ile karşılaştırayım canım..
minicikumut ben ovulasyon yaptım tutmadı..sadecce geç yumurtladığımı anladım..bence "saldım çayıra" tekniğini kullandaha çok işe yaradığını biliyorum..
ben iraz fırsat buldum, oğluş uyuyor bakayım dedim. inşallah sorun çıkmaz canım. az kaldı senin de kasımda dimi. heyecanla bekliyoruz. son haftalar çok çabuk geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?