Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah hafıza süper. eşime bakmamış evet doğru hatırladın. iki aile bir arada bir hafta kaldık. kayınpeder, kaynana, görümce, annem. iki aile arasında sorun çıkmadı çok şükür. ama zaten havalar sıcak. emzirirken falan zor oldu. kapıyı kapat falan. zaten sütyence kalıyorum. sıcaklardan ter su içind ekalıyoruz. annem daha kalırdı aslında, kaynanam kalacak diye kalmak istemedi. o da bunaldı. ben 2 aile gelmesin demedim, 2sinin de ilk torun, mecbur gelecekler tabi. ama kimseye 40ım çıkana kadar yanımda dur demedim ki ben. böyle şeyler davet gelirse olur. bir de yazmadığım bir konu daha var. asıl amaç torun bakmanın yanısıra eşimin babasının babası kanser, yazmıştım daha önce, onlarda kalıyor, torun bakma bahanesiyle adamı diğer eltilerine yollamaya çalıştı hep burdayken. evine o yüzden gitmek istemedi. soranlara bayramda da burdayız dedi hep. tabi dede onlarda olursa tüm sülale ona gelecek bayramda. maksat misafirlerden de hasta bakmaktan da yırtmak. bunları açık açık söyldi,m, senin niyetin bu diye. yoksa benim kaynanam asla evde duracak biri değildir. istanbulda avm avm gezer. çoktan bi yerlere tatile gitmişti, asla sıkıntıya gelemez.

annesini bildiği için yanımda eşim maşallah.

canım içini ferah tut. ben 4 aylık olana kadar bi yere kıpırdamadım biliyosun. yumurta kadar değiş şakır şakır kanamam oldu 2 sefer. inşallah sağlıkla kucğına lacaksın sen de. ben progestan hapını günde 3 kez fitil olarak kullandım. hastanede kaldığım sürece de progestanın iğnesini kullandım.

canım çok sağol ya zaten aklıma özellikle sen geldin, en çok senin kanaman olmuş gibi anımsadım.şükür sen aldın bebeğini, işte sizlerde bana umutsunuz.bende günde 3 kez fitil yapıyorum.allaha emanet bakalım şimdilik.sanırım 12. haftaya dekte heyet raporu alcam.salih nasıl ? emzirme durumları ne alemde.k.validende değişik gerçekten.eşin biliyomuş yanında da duruyo saolsun.allah bozmasın aile saadetinizi inş ... anne baba boş ya bi yerden sonra ...

evet canım çok şükür bugünleri gördük. adet kanaması gibi olmuştu benim kanamam. ben de 2 sefer 1er aylık heyet almıştım, doktorum vermişti.böyle durumlarda verilir yani. dikkat et kendine, hiç bişey senin istirahatinden öenmli değil. bak ne kadar zamandır bekliyosun sen de.
içini ferah tut, haftalar yavaş da olsa geçiyor canım. yine duanı eksik etme.
emiyor maşallah. ama yavaş. memede uyumak istiyor. ben yerine koyuyorum açıyor gözleri tekrar emcem diyor. yine alıyorum.15*20 dakka daha emiyor yine kapıyor gözleri. başlıyor uyumaya kucağımda. kıpırdatırsam yine emiyor.herhalde yetiyor diyorum. kafaya takmamaya çalışıyorum ama olmuyor. mama desteği yapayım dedim onu da reddediyor, kusuyor.
bir de deliksiz 2 saati geçmiyor uyuduğu uyku.3-4 saat aralıksız uyanık kalıyor. ilk haftalar 6-7 saat uyurdu, o zaman da korkardık bu çocuk niye bu kadar derin uyuyo diye, aç kalmasın diye uyandırmaya çalışırdık, uyanmazdı. sürekli huy değiştiriyor. biz de alışacağız zamanla inşallah.

Loneliness canım lohusayken insan ayrıca hassas oluyor bu dönemde en iyisi çok karışan olmadan sakin sakin tek olmak. Ben de kalabalıkta geçirdim çok zorlandım ama şu da var benim oğlum çok gazlıydı ve bana herkes bu konuda yardımcı oldu... Tek bakmak çok yorucu olacaktı hatırlarım sabahın erken saatinden öğlene 3 e 4 e dek ağzıma lokma koymadığımı görümcem öğlen gelir yemek verirdi bana... WCye bile çocukla giderdim düşün halimi...

mrb kizlar bana yardimci olur musunuz?
Benim SAT:02/07/2012 gebelik testi yaptim pozitif cikti ama öğrendigim günden beri agliyorum psikolojim bozuldu cünkü isteyerek olmadi pazartesi doktora gideceğim kesinlesirse 40 günden önce aldirilabilinir mi? bu duyguya bitürlü alisamiyorum cok mutsuzum suçlu hissediyorum kendimi

bence annelik hazır olmakla ilgili bişey değil kalp atışını duyduğunda onu nasıl koruyacağını düşünmeye başlıyorsun ben iki kayıp yaşadım burda herkes zorunluluktan kürtaj olmuş ve sağlıklı bi bebek sahibi olmak için çabalayan kişiler hazır olmadığın hissine nede kapılıyorsun eninde sonunda bi yavrum olsun die uğraşmayacak mısın her zaman böyle şanslı olmazsın biraz topikleri araştır korunurken hamile kalıp sonradan istediği halde uzun süre bekleyerek güçlükle hamile kalanlar hatta hala bekleyenler var insanlar bebek sahibi olmak için varlarını yoklarını harcarken rabbim sana bir güzellik sunmuş tadına varmaya bak sağlıklı bir bebeğe kürtaj yaptırmak gibi bir günaha girme derim bak içinde hisset seninde duyguların değişicek keşke zamanın olsa burda insanların bebeklerine can katmak için ne mücadele verdiklerini tek tek okuyabilsen o zaman içinde bir mucize taşıdığını anlarsın.. ne güzel hamilelik takvimi bile oluşturmuşsun inşallah bu düşüncenden vazgeçer bebeğinle güzel günler geçirirsin..

candaş kuzum tekrar geçmiş olsun iyisin değil mi şimdi ? akşamki yemeği çok merak ettim ne tepki vermişler bakem

lone cnm ben normal zamanda tahammül edemedim sen lohusasın kolay değil gerçekten hiç kimse düzenine dokunulmasından hoşlanmaz annem bile evinde ben değişiklik yapsam(bekarken) kızardı onu niye oraya koydun bunu ne yaptın gibi :) ben de bekar evimi özlerdim :) kayganamda öyle yaz tatiline gittiğimizde eltim mutfaktakilerin yerini değiştirmiş kaygana bana anlatıyo söyledim değiştirme dedim yine de yapmış die kızarak anlatıyor ama aynısını kendisinin de yaptığını düşünemiyor işine gelmiyor :) dediğin gibi gelsinler gitsinler aslında limit bir hafta sonrası olmuyor ama benim kaçışım yok her sene bir ay :) buarada iki ailede bebeği görecek elbette hakları ama kayganamın henüz arayıp da beni tebrik etmemiş olması benimde onun torun sevgisini düşünmemi engelliyor :) bebek görmeye gelip gideceklerini bilsem tamam da geldimi valizleriyle gelirler annem de kalabalığı sevmiyor sesini de çıkaramaz garibim benim yüzümden zaten düzenleri bozulacak gezmeye gelmiyorlar bir de kayganamlar yüzünden tedirgin olmalarını istemiyorum bakalım sen atlattın say kuşum hepimiz o zorlukları yaşayacaz inan o tartışmalar felan hepsi uınutulur mutlaka içinde iz bırakıyor ama arada da seviye olması için gerekli artık o da çok kalayım derdine hiç bi zaman düşmez ama aranız mutlaka düzelir cnm bak biz resmen kavgalı ayrıldık ama kayganam planını küslüğe kavgaya göre yapmıo :) geçer gider oğluşunla geçirdiğin zamanın keyfine bak sen

chnb ablacım maşallah eşine de ailesine de

Minikler arkadaşım ne güzel yazmış. Ben de 2 tane 8 haftalık düşük yaptım 2. si boş gebelik oldu ve kürtaj oldum. bir de 6 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim sonra sıkıntılar oldu tüp bebek denedik olmadı 2 ay sonra hamile kaldım doğal. 7. haftadan beri hep yatıyorum rahim ağzıma bebek düşmesin diye dikiş atıldı.

Sakın böyle bir yanlış yapma kürtaj videosu izle canlı kalbi atan bir yavruyu nasıl parçaladıklarını gör insanlar sağlıksız bebeklerine bile kıyamıyor. Kendi yumurtası olmadığı için başka bir kadının yumurtası ile hamile kalıp yavrum diye karnında taşıyor düşünce ağlıyor. Sen şanslısın kolayca hamile kalmışsın. 1000 LERCE KEZ DÜŞÜN GİT ULTRASONDA KALP ATIŞINI DİNLE ORADAN SANA ANNE DEDİDİĞİNİ GÖRECEKSİN...

selam kızlar:))
topik boş gecenin körü tabi...
ben emzirme saati beklediğim için ayaktayım:))
2 saatte bir emzirmeye celışıyorum
candascım cok geçmiş olsun. hiç üzülme. bol bol istirahat et.
biz bu bebişleri çok istedik ya nazları hiç bitmiyo. benim de olmustu kanamam. aynı ilaçları kullandım. istirahat edince de düzeldi. 2 gün sürmüştü. çok korktum ama geçti cok şükür.
kanaman 1 kez oldu galiba dimi?
inş geçmiştir canım.

cezanın bebeğin cinsiyeti neydi merak ettim:))
iyigeceler...

deniz bey:) afiyet olsun paşaya...

Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum

Bu ay adetim yine gecikti ayın 1'inde olmam gerekirken 5'inde oldum.Bu ay son adetim olur belki.SAT:5 Ağustos

Geciken adetlerim yüzünden ovulasyonum hangi günlere rastlar bilmiyorum muhtemelen kafamıza göre takılacağız

Bu süreçte bana önerileriniz var mı?

mrb cnm inşallah son adetindir ve gelecek ay bebiş haberini paylaşırsın kızlar yazmıştı regl dönemi şaşmaya başlayınca vücut kendini hazırlıyor anlamına gelir demişlerdi benim sana önerim ovulasyon testi cnm ben faydasını gördüm ve ovulasyonumu yanlış hesapladığımı öğrendim bir de kızlar ateş ölçme yapıyor ama ben hiç denemedim senin için söyleceyeceğim incir kürüne bi bak istersen incirin hamililelikte de faydası çok

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU ncir (kuru)

eşin içinde keçi boynuzu olabilir

hu hu kimsecikler yokmu
biz bugün tekrar troid için kan verdik birazdan da usg için gideceğiz troide bakılacak inşallah sorun yoktur ve ilaç felan derdine düşmeyiz
sizler nasılsınız ???

İncir kürüne bir bakayım canım.

Eşime dün akşam dedim bende keçiboyunuzu pekmezi içersin diye

Tavsiyelerin için teşekkürler canım.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Son düzenleme:
hu hu kimsecikler yokmu
biz bugün tekrar troid için kan verdik birazdan da usg için gideceğiz troide bakılacak inşallah sorun yoktur ve ilaç felan derdine düşmeyiz
sizler nasılsınız ???

aldım bilgisayarımı mutfakta oturuyorum..yemek falan yapacağım..bende yarın aşı için gideceğim..cumada ayrıntılıya gideceğim..gitmişken yarın bende baktırayım bari:)gelişmelerden haberdar etsene değerlerin. yaz benimki ile karşılaştırayım canım..

minicikumut ben ovulasyon yaptım tutmadı..sadecce geç yumurtladığımı anladım..bence "saldım çayıra" tekniğini kullandaha çok işe yaradığını biliyorum..

hu hu kimsecikler yokmu
sizler nasılsınız ???

ben iraz fırsat buldum, oğluş uyuyor bakayım dedim. inşallah sorun çıkmaz canım. az kaldı senin de kasımda dimi. heyecanla bekliyoruz. son haftalar çok çabuk geçiyor.

Cezacım dediğin yöntem aklıma yatmıyor değil.İlk aydan çok strese girmek istemiyorum.Sonuçta beni nasıl bir sürecin beklediğini bilmiyorum.

Sen nasılsın?

benim artık nefesim kesilmeye başladı çok zorlanıyorum bir haftadır mutfağa girdiğimde daralıyorum sıcak oluyor orası 26. haftadan sonra o dinamiklik azalmaya başlıyor şuan yap ama eşine de bi taraftan sıra sana gelecek diyerek hazırlamaya bak :) tetanoz aşısı değil mi bu defa benim ağrım çok sürmedi ama o kolumu hiç kullanmamaya çalıştım kaç kez yapılacak sana bişey denildi mi bazıları 5 kez uygulatıyormuş uzun süre etkili olması için ama ben daha fazlasına dayanamam bir bebkle geldiğinizde yaparız dedi.. bizim kontrolde 15inde zaman geçmek bilmiyor bu gidişimizde ilk defa alışveriş yapacağız artık benim için zor olur die ertelemek istemiyorum bensiz olmasın hiç bişey :) sonuçlarımı alınca yazarım

ben iraz fırsat buldum, oğluş uyuyor bakayım dedim. inşallah sorun çıkmaz canım. az kaldı senin de kasımda dimi. heyecanla bekliyoruz. son haftalar çok çabuk geçiyor.

lone cnm hazır seni yakamışken sorayım süt sağma makinasını hangi marka ve nerden almıştın aynı markanın çeşitleri de oluyor memnundun sanırım ayrıntılı yazarmısın ohh uyusun paşamız uyusunda büyüsün bir an önce doğum kasımda cnm aslında belli bir günü bekleyince zor geçiyorda genel bakınca zaman hızlı ilerliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…