benim artık nefesim kesilmeye başladı çok zorlanıyorum bir haftadır mutfağa girdiğimde daralıyorum sıcak oluyor orası 26. haftadan sonra o dinamiklik azalmaya başlıyor şuan yap ama eşine de bi taraftan sıra sana gelecek diyerek hazırlamaya bak :) tetanoz aşısı değil mi bu defa benim ağrım çok sürmedi ama o kolumu hiç kullanmamaya çalıştım kaç kez yapılacak sana bişey denildi mi bazıları 5 kez uygulatıyormuş uzun süre etkili olması için ama ben daha fazlasına dayanamam bir bebkle geldiğinizde yaparız dedi.. bizim kontrolde 15inde zaman geçmek bilmiyor bu gidişimizde ilk defa alışveriş yapacağız artık benim için zor olur die ertelemek istemiyorum bensiz olmasın hiç bişey :) sonuçlarımı alınca yazarım
Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum
Bu ay adetim yine gecikti ayın 1'inde olmam gerekirken 5'inde oldum.Bu ay son adetim olur belki.SAT:5 Ağustos
Geciken adetlerim yüzünden ovulasyonum hangi günlere rastlar bilmiyorum muhtemelen kafamıza göre takılacağız
Bu süreçte bana önerileriniz var mı?
stres başa bela canım..evdeyim can sıkıntısı vakit geçmek bilmiyor.okulun açılmasını dört gözle bekliyorum:)Cezacım dediğin yöntem aklıma yatmıyor değil.İlk aydan çok strese girmek istemiyorum.Sonuçta beni nasıl bir sürecin beklediğini bilmiyorum.
Sen nasılsın?
sezene okunuyor canım..lilypie harika olmuş:)selam canım
ovulasyon testlei bnde çok işe yaradı geç yumurtladığımı öğrendim. Saldım çayıra bende de tuttu ama aklımın bir kösesinde hep bebek fikri vardı.
candaş geçmiş olsun günlük dedi bugün herkesin kanaması vardı sanıyorum.inşallah sende sağlıkla atlatırsın.
dua kime okunuyordu
Hellocum ilk ayı stressiz ve güzel sonuçla bitiririz İnşallah.Çınar nasıl?
Günlükcüm içimde garip bir huzur var.İsteğime kavuşmayı denemek bile iyi gelecek sanki bana.Benim ablamda doğum yaptı kızımız 19 günlük oldu.Onunda derdi sürekli emmek istiyor.Elinden gelse ağzını ablamın memesine yapıştıracakİnşallah bol bol sütünüz olsun hepinizin.Ve bebişlerimizede yarasın sütler
oyy kuzum geldi mi teyzesine minnak minnak sevmeye korkar insan şimdi değil mi.. emme duygusunu hep merak ediyorum anne ve bebek arasında en özel bağ oluyor amin inşallah hepimizin bol bol sütü olur.. küçük prenses size de uğur getirsin cnm
Kizlar fortel diye erken gebelik testi varmis.Guvenilirmidir sizce bilginiz var mi?
kızlar foto yükleyecektim olmadı yaa faceden bakarsınız artık:))
Yapmadım. Dogru cikiyormu ki adet gunu gelmeden? Sen erken gebelik testi mi yapiyodun ?
Kızlarselam girmedim dünden beri,
şükür kanamam yok, gelmedi gelmezde inş. ama ben cezanın yaptığğı gibi prulotonu yeniden yaptırmaya gidiyodum eşimle annem bi ara hemşieyi dr u dediler.aradım.ilacı koyarken siyah lekeler görüyodum onun çin iğneye gitcem dedim, gtme o progestandan oluyo.buşikayeti alıyoruz dediler.tamam dedim.ama bende alışmışım iğneye dk da gidip vurdurcam :) bide korkardım allahtan :) cmts den beri baş dönemem var, dün ve bugün özellikle çok fena dönüyo yatınca bile geçmiyo ancak uyursam.ama seviniyorum tabi dönmesine :) kimsede dönmüyo bu belirti fosdiyodum yaşadım öğrendim.midebulantımda oluyo özellike sabahları, anladımki acıkınca artıyo bulantı ama hafif seyrediyo diyeyim.tabi yine seviniyorum bebek yerinde maşallahbüyüyo diye :) sonrrraaa k.validemle görümceme demişler annemler eşim, ben gitmedim yemeğe.k.validemin eli ayağı dolaşmış.şaşırdım çünkü ilkinde sevinmek yerine üzülmştü.canınız çekmez inş ama turşuyu çok gzel yapar bide onların memelektlerinde meşhr, istemiştim göndersin diye ahım vardı bi olaydan ötürü.yokmuş.ertes gün bize davetliydiler alıp getirmiş saolsun diyim.sanırım babane olma ihtimali bu kez mutluluk hormonu salgılamış nasıl sevecen nasıl ilgili. bissürü bişeyler getirmiş.tüp bebek olduğunu ve başıjmdan geçenleri anltmışlar üzülmüşler tabi, görümcem özellikle çok üzülmüş.ama benim yüzüme hiç yansıtmadı bunu.dyor emeksiz yemek olmaz hepimiz emek verdik.ya tamam verdinde benim gibi ağır sınavdan geçmedin.bi gece düşündün ertesinde hamile kaldın dicen olmuyo neyse artık.ama dua etcekmiş bana.bu da bişeydir.k.pedere demedik o biraz konuşkan laf tutamaz herkese anlatır sevincinden, dedik risk bitsin öyle diyelim.işte böyle benden.şükür şimdilik yok i yaramazlık inş olmazda.
kıtty, canım en son korunsammı bıraksammı diyodun sanırsam ilkçalışma başlamış :)) inş çınar kadar bekletmeden gelir kardeşi ya çok sevindim :)) bende yırttım kanamadan :) yani inş ... sende olmuşmuydu kıtty ? bi seni haırlayamadım ya ?
günlük canım çok sağol, evet sanırım çoğumuzda olmuş kanama.inş bende sizin gibi güzel sonuca ulaşcam :) umut veriyosunuz :) ablam destine çeneyi burmuş kıyamam ben onai yazık nasılda acımıştır. inş bide vurmaz öyle acılar çekmez yavru.annen iyi ki var ya :) annaler iyiki var. kıtty nın annesinide es geçemeden nur içinde yatsın inş diycem o daha özel bi anne çünkü.
nazlım, canım yuöurtalar büyüyomuş hadi rastgele, tatile nereye gittiniz.kısada olsa yaramış bence sana, inş bana olan sana olsun.tatil dönüşü bebeğine hoşgeldin diyesin totem yapayım dedim :)) pco dan kaynaklı mı verdi o ilacı, benim kardeşimede verdi ve onda da ishal oldu canım sanırım normal.
minicikumut, ilk çalışma startı erildi galiba hai maşallah, eşin başladı dimi ? canım nilde senin duanı çarşambaya dek bitircekmiş, işlerin yoğunlupundan yetiştirememiş.hilalde bitirmiş :)
minikler, oğlun ismini çok sevcek bece hiç endişelenme :)) bence topiğin enfavori simi oldu nerdeyse inan :))
cezam, selam canım nabersin ?
chnb, ablacım nerelerdesin sende yazmamşsın ?ya bide aklıma geldi sende protein dieti var mı ?
sezen, canım napıyosun ? kızın uslu uslu oturyodur artık sanırım korkudan.canım nilde yazamıyomuş çok yoğunmuş, sana 250 tane tefirciye okuyacak.ama çarşambadan önce başlayamabilirmiş işleri ççok yoğunmş.benimkide bitti bu arada :) hayırlara vesile olsun inş. şimdi sıradaki kim ?
asem, canım sen nerelerdesin ? oğlnun yanına gittin mi ? yada iznemi ayrıldın naptın ? göremedim seni meraklandım ?
lonem, canım demek günden gne huy değiştiriyor, herkes diyor ya demek doğru :) inş ismine çeksin üzmesin anneyi babyı ki üzdüğünüde sanmıyorum.onların kahrıda güzel bize sağlıklı olduktan sonra :)
dr_albi evet hatırladım sende de olmuştu kanama, şükür kanamalı örneklerimin sonu çok güzel :) umutvadediyo :) inş darısı başıma, ferhaladım valla :)) eymen nasıl ?
atladıklarım unuttuklarım varsa affola kızlar.hilalle konuştuk az evvel o da 9+4 olmuşmaşallah kocaman olmuş, bulantıları çok olmasada devam ediyomuş.12.hafta kontrol varmmş nasıl dayancam görmek istiyorum diyo, biz çömezler olarak aynen yaşadıklarınızı yaşıyoruz sanırım, inş bu ay sonunda darısı nildeme nazlıma sezenimee aseme. aa nildede dr dan dönmüş,çarşamba aşılama yapılcakmış, 2 yumurtası olmuş, keyfi yerindeydi şaşkoloz gibiyim diyor :) ee haliyle ...
kızlaröptüm hepnizi.allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?