Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım başdönmen ilaçlardan..ben leyla oluyordum tek başıma yatağa gidemiyordum yaklaşık 10 dak.sürüyordu.muayeneye ne zman gideceksin..boşver zmanında gitme.git bi an önce için rahatlasın

nazlımmmmmmm hoşgeldin,sefalar getirdin..iyi olmana sevindim canım..deprem sırası bursada haahadi hayırlısııı

miniklercim evet t4 biraz düşük..ne gördü kist mi?sen bugün hangi doktora gittin?

Eşime keçiboynuzu kürü bir ara pekmezi içirdim bir arada akşamdan kuru inciri zeytinyağına koyup 2 tane bir ben bie eşim yedi ve ovulasyon testi ile 2. ayda kaldım menopoz sınırındaki ben:))

Canım troide ne dedi dr n? Alışverişe çık canım ben de heves ediyorum...

Güle güle giysin oğluşun...

Canım geçmiş olsun kızına oluyor böyle kazalar Allah korusun. minik kızın da ilgiye alışmış boş ver kalsın işler gez bol bol...

Canım bol bol çalışmalar dilerim ikiz olsun sağlıkla inşallah son olarak artık hangi dr de karar kıldın canım? Allah kabul etsin dualarını...

Canım çok sevindim eşinin tarafına büyük gelişmeler var... Ben iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum... yok canım dr n vermedi mi diyet?

Yapmadım. Dogru cikiyormu ki adet gunu gelmeden? Sen erken gebelik testi mi yapiyodun ?

ben 2 gün kala yaptım çıkmıştı...

Spiral: Rahim içine bakırlı ve hormonlu çeşitleri olan bir spiral takılır. Bu yöntemle uzun süreli bir koruma sağlanır. Uzman bir doktor tarafından uygulanması gerekir. Çünkü kişinin hamile kalmaması gerekir. Spiral döllenmeyi engellemez sadece yumurtanın döllendikten sonra rahime tutunmasını engeller. Bunun sonucunda çeşitli etkilere yol açabilir. Örneğin, çeşitli enfeksiyonlar sonucunda kısırlık, düzensiz kanamalar ve ağrılar görülebilir.

kızlar ya bunu okuyunca çok üzüldüm 5 sene kullandım ben spiral. bunu bilmiyordum kimbilir kaç kere döllenme olmuştur43:

stres başa bela canım..evdeyim can sıkıntısı vakit geçmek bilmiyor.okulun açılmasını dört gözle bekliyorum:)

sezene okunuyor canım..lilypie harika olmuş:)

sağolasın cicim, alın cicilerini bebeğimin :) renkli gözlü var mı ailede ceza...

canım allah analı babalı büyütsün. Gelmiş boncuk dünyaya. Çok sevindim tebrik eerim darısı isteyenlerin başına.

yavrum allah kabul etsin dualarını şu topiği bir çınlat hamileyim diye... inşallah. Doğumundada ara beni sesini dinlet minnoşun o günler gelsin çabucak.

canım başının dönmesine midein bulanmasına çok sevindim. Bende kanama olmuştu ben regl sökemiyorum diye dr gitmiştim hamilesin demişti 2 aylıkken yada 3 yine olmuştu ama parlak kırmızı değildi ama parlak kırmızı olan bir tane vardı şimdi hatırladım.
eşinin ailesine de çok sevindim.

bu arada canım yanlış mı yazdım abaca korunmanın ötesinde dikkat ediyorum. Şmdilik 2. bebeği düşünmüyoruz. bakalım kısmet.

şarjı bitti öpüyorum

hellom gecenin bi vakti buralardasın:)yakaladımmmmmmm

chnb abla sağol ahmet ardayada alayım mı:)hemen aldıklarımızı dolaba yerleştirdik..ne güzel bi duyguymuş..Allahım her isteyene evlat nasip eder inşallah...

hellom eşimin gözleri yeşil...ama benim ailemde yok dayıımın ela o kadar..bütün sülale kahverengi:)

canim evet isigi kapatip uyutuyorum ama uyumazsa oyle ble uyumuyor..ben 2. ay kontrolu icin ayin 15;inde gidicem asimiz olacak ama bize demediler kalca ultrasonu falan acaba varmi burda? banada oyle geliyor resimlerden buyuk gibi duruyor ama bana hep kucukgeliyor..
vayyyyyyyyyyy nurayda gelmiş..anneler ayakta maşallah
canim saatlerimiz uyusmuyor burda saat ikindi vakti :)) cicisleri gule gule giydir ins. bende esadi emziriyorum bi yandan yaziyorum simdi yerine yatircam optum

Esadin gozlerde mavi ama ben doner diye dusunuyorum ama ins donmez. benimde ablam mavi gozlu, abim yesil gozlu bende ela gozluyum bakalim oglumun gozleri ne olcak :44:

canım başdönmen ilaçlardan..ben leyla oluyordum tek başıma yatağa gidemiyordum yaklaşık 10 dak.sürüyordu.muayeneye ne zman gideceksin..boşver zmanında gitme.git bi an önce için rahatlasın
hmm ANLADIM bende hamilelikten sanmıştım ama olsun :) randevum yarın inş güzel haberlerle dönerim, sanırım öğleden sonraolur.ararlar birazdan saat için.canım ben bbi ark an şnu duymuştum.bebek babadan alıymuş göz rengini,kızın renkliydi eşininki kahve.ve çocukkahve olcak diye üzülüodu aynende oldu.yeşil neden olmasın diycm işte :) bizim ailede de ela çok var, babam kardeşim.ananem mavi,babanem yeşil gözlü.ama 1 ek torunda renkli göz yok.eşimumutlusizden piangovurursa diyeama ben sanmıyorum.zaten ben renkli çok sevmem. olursa hayranlığım varsada öğrenirim :))
Canım çok sevindim eşinin tarafına büyük gelişmeler var... Ben iyiyim canım sıcaklarla boğuşuyorum... yok canım dr n vermedi mi diyet?
evet abla gelişme büyük, şükür.verdi dieti bana,2 aydır dietteyim.arada kaçırıyorumgöz yumuyorum.cevizle balık tamamen yasako biraz düşündürdü beni.dikkat et kendine, nemde vardır şimdi
saol canım :) evet sen durumlar allengirliydi hatırladım bende.benimde gönlüm rahat şimdilik.ben yanlış anlaım galiba ya korunma olayını pardon :26:
Esadin gozlerde mavi ama ben doner diye dusunuyorum ama ins donmez. benimde ablam mavi gozlu, abim yesil gozlu bende ela gozluyum bakalim oglumun gozleri ne olcak :44:

maşallah esata, genelde dönüyomuş ama ailede varmadem dönmez belki.

nazlımmmmmmm hoşgeldin,sefalar getirdin..iyi olmana sevindim canım..deprem sırası bursada haahadi hayırlısııı

miniklercim evet t4 biraz düşük..ne gördü kist mi?sen bugün hangi doktora gittin?

dahiliyeye gittim cnm bişey demedi kist mi anlamadım ki bi daha da soaramadım zaten özelde tekrar görünmeyi düşünüyorum.. buarada kilo sormuşsun 23. haftada 7 kilo almıştım şimdi daha da şiştim haftaya kontrol bakalım kaç olmuşum evde baskül varda pili yok :) bende moralim bozulmasın die ilgilenmiyorum canım ne çekerse yiyip içiyorum bazen yasaklı yiyeceklerimden bile yiyorum baya iştahli maymun oldum yavvv ne olacak bu halim :) o bulantılı dönemlerimi unuttum :) cicişlerinizi alırken sen aralık annesisin mesela 2011 aralık annelerine bir danış istersen kasım 2011 annesi bizi uyarmak için yazmış şimdiden yazlık kıyafet almayın bebeklerin nasıl gelişeceğini bilemiyoruz benimkiler olmuyo kullanamadım yazmış cnm içinde kalmasın tabi al bi iki şey ama denizimiz de güle güle giysin inşallah

chnb ablacım bilseydin yaptırmazdın tabi bende yeni senden öğrendim ama b unu açıklamaları gerekmez mi ben ünide cinsel sağlık eğitimi aldığımda en iyi korunma yöntemini kola takılan bişey olarak öğretmişlerdi yani kadın açısından yoksa tabiki kondom en iyisi ben ne yaparım bilmiyorum belki eski yöntem devam yani yükü eşime bırakmak :)

hello ben de okuyunca şok oldum aman biraz büyüsün kuzucuk nasıl yani felan die ama yanlış anlamaymış ara en az iki yaş olmalı tabi gelene de dur denemez

kızlar ya gözlerden bahsetmişsiniz dün bizde eşimle sohbet etmiştik normalde ikimizde kara kaş kara göz bi oğlumuz olsun isterdik eşim kahve gözlü esmer ben ela gözlü esmerim ama ailelerde renkli gözlü çok eşimin abisi sarışın mavi gözlü benim de babam mavi göz(herkes hayran kalır gözlerine maşallah) sarışındır.. esattan sonra :) kuzey de olabilir bu :) benim fikrim değişmeye başladı dedesine benzeyebilir oğum o zaman yakışıklı olur felan dedim sen misin diyen gece boyu sarışın mavi gözlü oğlumu sevdim :) sabah da kalkıp burayı okuyunca çok hoşuma gitti bu sohbet :)

günlükkkkkkkkkkkkk kızına şimdiden adayım vuuuuuuuu maşallah prensese ikisine de maşallah büyük kızın da çok tatlı bence bol bol oku çok öpüyorum sizleri

candaş cnm iyi olmana sevindim pozitif olmak her zaman iyiyi davet eder gerçi bugünde benim sıpa beni korkudan götürecekti her gece yatınca hareketleniyor bu gece hissetmedim yorgundum da çabuk uyudum sanırım sabah kalktım yine hissetmedim bi iki saat bekledim tık yok kahvaltı yapana kadar da korkutmaya devam etti sonra inadı bıraktı allahım korkulu günlerden uzak tutsun bizleri rabbim bir daha hiç birimize evlat acısı yaşatmasın kimseyi evlatla sınamasın aminn..

minikler, canım amin allah hiçbirimize kimselere göstermesin evlat acısı.korkutmuş ali kerem ama sonra anne kızcak diye harekete başlamış eşek ya :)) ne zor günler geçiriyoruz bizler ya, millet güllük gülistanlık hamile. bide bize bak.gerçi bugünümüze şükür allah kötüden esirgesinde.bakalım oğlunuz kimebenzeyecek ? dayı nasıl ? bizde hep dayıya benzerler ? kardeşim aynı dayım .yakışıklıdırda yani bize öyle gelir bende diyorum erkek olursa kardeşime benzesin sattım eşimi :)) ama sizinkinin renkli gözlü sarışın olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. insan nasıl sabırsızlanır kime benzeyecek diye :) aa bu arada kiloyla ilgili geçen fotonda gördüm bi kuzenin demiş ya bu kilo ne diye sende demişsin içimdeki canavar aç kuzen :) ve demiştim hakkaten minikler kilo almış,sanırım arkandan gelcem.çok değil aşırı iştahlıyım.annem sabah diyorki sana yasakta olsa bebeği iyi beslicen bu ne iştah, meyve asla yemezdim deli gibi yiyorum şimdi. yani arkadaşım kesin takipçinim :))

dayıya benzeme muhabbeti de var tabi iki dayısı var ikiside kahve gözlü esmer eşim tv de izlemiş erkek dayıya çeker denilmiş eyvahhh yandık diyor kaçışımız yok gibi diyor huyundan bahsediyor tabi çünkü iki dayımızda agrasif hele abim kolik bebekmiş küçükken anneme az çektirmemiş :) yakışıklılık konusunda fena değiller ama abimin boyu biraz kısa 1.72 felandı sanırım eşin duymasın sattığını :) canım meyve konusunda aynı sen gibiydim hiç aklıma gelmezdi ama artık koca bir meyve tabağını götürüyorum :) diyetin için üzülme bende o tarz diyet yok sağlıksız yiyecekler yasak ama bende sağlıklılarından yiyemiyorum yumurta et tavuk süt ve süt ürünleri tüketemedim balık dersen yine aynı bir defa yedim sadece dr.um uzun bir süre elevit kullandırdı magnezyum verdi sonra elevitin yerine kalsiyuma başladım sabahları demir ilacı allhın emri zaten :) ben kiloyu hamura ve tatlıya olan düşkünlüğümden alıyorum dur demesini bilmiyorum :) eşimin göbeği de benle büyüyor bizimki bebekten değil yani yemeden :) kilo konusunu takıntı yapmıyorum aslında ama beni göbeğin çok büyük erken doğurursun sen die korkutmuşlardı yoksa hiç önemli değil veririz be gülüm ne zorluklar aştık kilo mu korkutacak bizi yemene bak sen hele o günler gelsin bi de zayıflama topiği açarız :) yarını ben de heyecanla bekliyorum güzel haberlerin olsun inşallah

Merhabalar herkese;

Okudum tüm yazılanları tek tek cevap yazamıyorum.

Sabahtan doktora gittim bende.Hamilelik düşünüyorum diye gittim.4 tüp kan verdim birazdan doktorla görüşmeye gideceğim.

İnşallah sorun yaşamam:18:

Doktordan dönünce konuşuruz İnşallah

canım gecmiş olsun. doktorun gördü mü sonuçları? benim de hafif düşüktü ama bebek artık senden tiroid hormonlrını almaya baslayacak. zeka gelişimi için önemli. ihmal etme sakın gerekirse hemen baslansın tedaviye. bunu ilaç olarak düşünme. sadece eksik olan hormon yerine konuyo.
ben hala kullanıyorum. daha tam düzelmedi hormon seviyem.
kendine bebişe iyi bakk..

Doktordan geldim kızlar.

Çok şükür bir sorun yok.Biyokimyasal olarak hamile kalmama engel bir durum yokmuş

O zaman bu ay denemeler başlıyooor

kız ikiz olsa keşke kurban olurum ben onlaraaa anam tekede rzıyım yeterki gelsin sıpaaaa ömrümü yedi aklar düştü saçlarıma valla önerimde çıkmaya başladıglukofen beni mahfetti ama sabrediorum 2 gündür büün yediklerim ağzıma geliyo sanki orucda tutamadım ishalden mahvoldum dün bursa sallandı hissettnmi:):):) ya bi görüşemedik alacağı olsun kocanın getirsin seni bıraksın zafer plazaya o takılsın bi yerlerde bizde bebişe bişiler alalım oturalım ne dersin konuş bunu havalar biraz serinlesin de sana zor olmasın öptüm kuzuuu

canımm ablana minik kısçeye kocaman öpücükler rabbim güzel ömür versin sağlıcakla büyüsün inşallahhhh eşinin işinede çok sevindim kuzum rabbim daim etsin
korunmayıda bırakmışsın hadi ikimiz bu ay patlatalım bombayı inşallahhh duanı bitirdim ben bu arada rabbim kabul eylesin 200 adet

yavru tatilde evdeydik ikimizde oruç tutuyoruz dnlendik bol bol geceleri gezdik tozduk sürekli birilerine iftara gittik yada bize geldiler bol bol yattım dinlendim süper oldu totemlerimiz tutar kuzum inşallahh güzel haberler alırız 15-20 gün sonra bendende olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcas eskisi gibi diilim bu sefer daha iyiyim pco başlangıcı var dedi kuzum ondan verdi kilo verdiriomuş iyi olur
kaynanana da aferin diyorum baksınlar sana el üstünde tutsunlar kocacınlada bi an önce kavul inşallahhhh
kızlar foto yükleyecektim olmadı yaa faceden bakarsınız artık:))
ablaaaaaaaaaaaaaaaaa naberrrrr hadi artık müthiş maceralı gecelerini dinleyelim hahahah kızlar rahat bırakırlarmı acebee:)ablam kocaman öpüyom seni iki prensesi iki kızım olsa daha ne isterim :)

bacı tatilin verdiği rahatlıkla şiddetli depremler oldu tabi:)ama boşa atış olmuş yuoşlar büyümemiş yarın kontrolum var bakalım ne dicek doktor sen nasılsın deniz beye selamlar:)
gözler konusunda benim gözlerim yeşil eşimin ela annemin yeşil eşimin babasının masmavi e birimize çeker inşallah bigün bebeem olursa tabi

ahmet ardanın güzel annesiiiiiiii nasılsınnn ablacım ismail beye devam seviom onu dua et bana nolur sen çok mubarek bi annesin burdaki herkes öyle ama sen başkasın

hellooo yazını okuduumda ki surat ifademi görsennnn nasıl sırıttım amin amin aminnn ayy rüyamda çınar çok komikti küçük adam kızlar bilmio ben rüyamda çınarı gördüm beraber halay çekioduk:):):)öp benim için
lone nuray nilde sezen ase unuttum varmı affola herkese selaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…