Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok şükür iyiyim yatıyorum... senin çalışmalar vardır şimdi:))

tutmuştur inşallah canım...

nilde çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin bebişler aşılama nasıl 2 yumurtaya 2 sperm mi yollanıyor çok sperm mi? iğneyle şıranga mı ediliyor spermler? dinlen bu aralar...

Chnb:500
Candaş:400
Hello:350
Minikler:300
Asesulfam:500
Nilde:300
Nuray:250
Nazlım:200
Ceza:300

Sezencim bende bir tek seninki eksik kaldı görünüyor.200 tane eğer ki okuyamazsan önemli değil onuda ben okurum canım.

Candaşım Hilal kaç tane okudu acaba?Onu not almamışım.Konuştuğunda sorarsan çok sevinirim.Kontrolden süper haberlerle dön tamam mı?

Nilde İnşallah aılamanın sonucunu en güzel şekilde yani bebeğinle alırsın.Öpüyorum seni.

Okuyan,okumayan herkesten Allah razı olsun.Rabbim dileklerinizin bin katını size versin.

Son düzenleme:

inş ablacım inşallahhh arkadaşım aşılama yaptırdı spermleri lab ortamında yıkıolarmış en iyileri seçiolar bi pipetin içine koyuyolar kadın yatıyo doktor pipesi rahim ağzından tüplere ilerletip spermleri içeri salıyo
sevişmenin aşılama hali:)o ark ilk denemede hamile kaldı tek tüpü tıkalıydı inş nilde ablada kalır

Canlar ben geldim, şükür olsun atıyo kalbimiz :)) sesinide duydum , davul mübarek :)) dr seçimimde ne kadar doğru karar verdiğimi bi kez daha anladım, adam benden çok sevindi desem yeridir,i yüzündeki gülümseme herşeye değerdi, 1 ay daha raporluyum.herşey yolunda, folbiolu bıraktık elevite geçtik.ceviz tamamen yasaktı günde 1-2 tane yiyebilirsin dedi.içimiz rahatladı zaten yiyeceğimde o kadar olurdu sevmem çünkü. bide yemekle ilgili sorularıma güldü, bu kızın içinde canavar var galiba demiştir :) dedim cüsseme bakmayın ben çok yerim, iyi hadi sana torpil yapalım haftada 2 kezz tam porsiyon ya diye :) işte böyle benden ... minik kollar bacaklar dallanmış budaklanmış.2 hafta sonra randevumuz var, o zman yiice bebek haline gelir inş ve sonrası hep güzel olur. hayırlısıyla nazlım nildem asem sezenim sıra sizde çıkar çıkmaz inanın hepinize dua ettim. inş mübarek ayda gülsüm yüzümüz.aa bide şey dicem ase için yasin okuyacağız ya uygunsa kadir gecesinde okuyalım mı ? eğer okuyabilen olursa miniklerede okuyabliriz.mübarek gece sonuçta. zaten sadece 2 kişi kaldı. kendileride uygun görürse size de uyarsa halledelim diyorum duaları ?

çok şükür rabbime çokkkkkkkkkkkkkkk duygulandım canım benim rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahhh

aman kolik kısmı inş dayıya çekmez canım ya, görüntü evet benzesin tabi.ama anne dedeyi sitiyosa inş ona çeker sağlıkla :) sorma eşimde biliyo böyle dediğimi. aslında işn enteresan kısmı k.validemde hep der erkek olursa dayısına çeksin diye, boyu çok uzun beyaz tenli filan beğeniyo galiba, kız olursada teyzeye çeksinmiş o güzlemiş.ben dünyanın çirkini ya.sonrada diyo babasıda güzel onada çeksin hala amcada.yani ben dışında herke 5*5 :) artık demez inş o eskidende.ya boşver canımız saolsunda kilolar gelsin dediğin gibi erken doğuma sebep olmasın sorun değil kilolar açarız zayıflama topiği dökeriz kiloları, dökemezsek dombili anneler oluruz :)) yiyecek kısmına sevindim ya haklısın yiyemeyenlerde var onları düşünüyorum çokta sorun değil ya azar aazarda olsa alıyoruz alamadığmızda vitmaindende takviye, bebeleerimiz saolsunda :) cumartesi inş güzel haberlerle gel canım, bekliyoruz azimle :)

sıpalar beyazlattılar saçları, inş gelipte şenlendirsinler evlerimizi, saçlar beyaz olsun razıyız yueterki gelsinler :)) inş bu ay son olsun kuzum ya
dur mamaya daha çok hem onlarla eşler ilgilensin:) valla bende arada çekiştiriyomya okusa çok kızar evde yaşadıklarımızı niye anlatıyon diye hadi bakalım rastgeleeeee
benim eşimde diyo ki beni şikyaet etsene git topiğe, senin sinirini kızlar alır.biz vasıfıszız :)) ilk başta deli oluyodu ama
ablam inş bundan sonrası keseye kalp atışına gitmek olsun inş tutunsun bebeğin sana, allahım yardım etsin nasip etsin dualarımız yanında olsun.
tamam canım sorayım hilale yazayım sana ...

çok şükür rabbime çokkkkkkkkkkkkkkk duygulandım canım benim rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahhh

inş birkaç hafta sonra aynı haberi senle ve nilde beraber vereceksiniz allahın izniyle :) allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim ... bende mal oldum resmen. ordan bi tık tık sesi geliyo , dr a dedim bu mu ses diye ? ağlama filan yok ağlarım sanıyodum tek tepki gülümsedim ve inş hep atar o kalbi diyebildimdr umuzda bi amin çekti, ya valla seviyom hepinizi bee :))

kızlar meraklandırdım sizi ya, yazdım sanıyodum unutmuşum.affedin ya özür dilerim hepinizden.nasılsınız cümleten inş ?

Son düzenleme:
Canım bi kısmını okudum 150 tane kadar ,sen ayın 10 una kadar dediğin için hemen yazmadım kalanını bu akşam okurum inş. için rahat olsun..Allah kabul etsin canım...Allah bi an önce hayırlısıyla bebişini göndersin sana:)

Candaşım çok şükür vallahi.Heyecanla açtım topiği güzel haberlerini aldık çok şükür.

İçime erkek doğuyor bebişimiz.Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Hep güzel haberler al bebeğinden.

İçime umut doluyor sen yazınca.Neşen satırlarından öyle belli oluyor ki

O tomurcuk elleri ayakları yerim ben

Candaşım ya çok sevindim inan..seni böyle mutlu ve pozitif görmek bizide mutlu ediyor..Hep mutlu olursun inşallah...Biz o kadar moral vermeye çalıştık ama küçük sıpa gelir gelmez nasılda güldürdü annesinin yüzünü:))

Nilde abla ne güzel yaa Allahım bu çabalarını sonuçsuz bırakmaz inş..eminim bu ay bu topik patlayacak bi kaç hamile haberi olacak inş.
ve başka topiğe geçeriz inş. bu topiğin ismi geçmişteki mutsuzluklarımızı hatırlatmasın bize...
Chnb abla aynen devam ama bu ay geç yumurtlama oldu sanki o uzayan akıntı 2 sinde gelmesi gerekirken ayın 6 sı gibi geldi..Bu durumda geçmi yumurtladımki :26:

Son düzenleme:
canım çok saol ya evet gerçekten daha umut doluyum nasıl olmayım demi ? :) inş hepimiz hep güzel haberler yazarız ben şimdi ne farkettim, sen korunuyodun ya duada seni hep es geçmişim affet.bundan sonra en baştasın :) bakalım ne olcak cinsiyet ben ve bi ark ım dışında bilen herkes erkek diyor.bakalım nasip :) hepsine razıyız tabi, aslında hep ilk çocuğum erkek olsun istemişimdir önceden ama şimdi korktu ya gözüm bişey diyemiyorum :) hadi inş güzle haber sırası artık sizde :)) dr onayı vermiş herşeyin yi olduğuna dair, sen bizler kadar beklemeden hemen kavuşursun yavruna canım benim.

canım benim ya çok çok saol, evet gerçekten sizler hep iyiki vardınız o ayrı ama sen yazınca farkettim onun varlığı umutların mutluluğun en büyüğü oldu.ben eskiden çok neşeli bi insandım çenem kapanmazdı gülmekten, o kadar yıprandım ki hayatımdaki gülücükler eksildi bebek gelsede hala eksik ama şükür olsun. böyle umuda mutluluğa ihtiyacım vardı allahım nasip etti devmıda gelir inş.ve hayırlısıyla sizlerde sıra.bu mutluluğu herkes hakediyr, allah kimseyi evlat yokluğuylada sınamasın ya ..

Candaşım acıyı veren Rabbim seninde yüzünü güldürdü çok şükür.

Çok şey yaşadın,çok yıprandın.Çoğumuzdan fazla sınav verdin ama kalbi pırpır atan kelebeğin sana en büyük müjde oldu canım benim.

Bende hemen peşinizden gelmek istiyorum.Rabbim İnşallah çok bekletmeden sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip eder bize.Ve bekleyen bütün arkadaşlarıma.

Ben kürtaj olalı 10 ay oldu bunca zamandan sonra bir heyecan oluyor ister istemez

Her biriniz dualarımdasınız.Kaç kişi kaldık ki zaten bekleyen?En kısa zamanda kapanacak bu topik İnşalah.

ah candaşım, beni hem duygulandırdın hem gülümsettin canım yaa
ee doktorun baştan belliydi canım iyi olduğu.. ne de olsa ablamızın okul arkadaşı
o da emek veriyor ve bunun karşılığını görünce seviniyordur muhakkak..mimarı sayılır..
aklıma chnb ablanında dr'u geldi.. en sıkıntılı zamanındaydı ya, herşey yolunda diye dr-hemşire sevinmiş cümleten..o zamanda çok duygulanmıştım..aynı hisleri paylaşan; ne kadar duyarlı insanlar var,Allahım öyleleriyle karşılaştırsın..
beslenme programını da çözmüşsünüz kısmen..ayrıca sevindim onun için.. rahatlayabilirsin artık
Dua içinde daha önceden konuşmuştuk seninle, bu şekilde olursa memnun olurum .. ama kızlar ne zaman müsait olursa.. minikler içinde, mubarek gecede okurum ben..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim çokkkkk sevindim. darısı bekleyenlerin başına olsun inşallaahhh...
her kontrol ayrı bi heyecan oluyo. Allah devamını da yaşatsın sorunsuz, sıkıntısız inşallah:))

nillde ablacım, vallahi bende ümitsiz değilimm senden
dinlenmene özen göster bu bekleme sürecinde, dualarımdasın..
Allahım seninde yüzünü güldürsün .. Güzel haberlerini almak isteriz tez vakit..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba nasılsınız. benim de şükür mide bulantılarım biraz hafifledi. kontrolümüze daha iki hafta var neredeyse merkatna öleceğim. çok bişey yiyemiyorum vicdan azabı çekiyorum inşallah büyüyodur.sizler nasılsınız. herkes iyidir umarım.

candaşım güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim. rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. bu arada elevit demişsin ya doktor bana vermedi. önemli miymiş kafama takıldı şimdi. ben hala folbiol kullanıyorum. doktora sormadan kullansam olur mu acaba.

candasım çok sevindim iyi olmanızahep böyle devam edin emi:) sen dinlenmeye devam et canım..bence ayaklanma hemen..cevizede izin çıkmış:)porsiyonlar değişmiş...

hoşgeldin canım...merak etme büyüyordur bebiş..bulantın tamamen geçince düzenli beslenirsin..ben 12.haftadan sonra kullanmaya başaladım..o zmana kadar folbiol kullandım..kaçıncı haftadasın canım?

hilal seni gördüğüme sevindim.. artık bulantıların zayıflar,3. ay biterken kesilir Allah'ın izniyle canım..
nasıl merak içindesin tahmin edebiliyorum merak,heyecan karışık
canım vitamin için acele etme sen.. bu kontrole gittiğinde muhtemelen foliki kesecek, elevite başlatacakdır doktorun
bulantında kesilince, beslenmen de düzene girer.. inan sen hiç bişey yemesen bile bebeğin senin depolardan kullanır, o kendine bakar annesi..
ama senin direncin düşmesin diye, kendin için de yemeye çalışmalısın..güzel haberlerini bekliyoruz hilalim .. daha sık görüşürüz inşş:79:

ceza, sen nasılsın canım?rahatınız yerinde inş.. oğluşun hareketli mi annesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…