kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

vallaha içimi rahatlattın anlarsın beni az çok insan korkuyor çünkü çok sağol ya bide bu konuyla ilgili forumlarda bayağı korkutuyorlar insanı bi de sana soruyum dedim iyi oldu

işte kişiden kişiye değişiyo canım benim bende bazen çok korkuyordum ama işte rabbime emanetiz hepimiz en iyisini o biliyor ama sen yinede içini ferah tut zaten rutin kontrollerinide yaptırıyorsun doktorunda normal dmiş bi sorun olsa söyler zaten canım benim ama normal bunlarr

ayy melek aslında annen ve kayınvalidenin 1 hafta kalmaları bakma bir bakıma iyi de olmuş, ben teyzemden göüyorum bebeğin sıkıntısı bir yandan, birde onlarla ilgilenmek gerekiyor, allah yardımcın olsun canım benim, keşke yakınımda olsaydın gelirdim ben akşamları bakardık beraber hem banada yaren olurdunuz, benimde eşim çok çalışıyor 2 aydır falan doğru düzgün görüşemiyoruz, bende bu hafta erkek kardeşimin sınavları var aöf dedim gel bize kal ben bakim sana, o geldi :) yalnızlıktan bunaldım, çok güzel olurdu ya :)

ağrın sızın olmadığına da çok sevindim, dünyaya gelen büyüyor geçer bu günlerde zaten ben senin hiç söylendiğini hiç görmedim :) bak yaz geliyor o zamana kadar minnoşda ele avuca gelir, arabasına atar gesersiniz.

dediğinde bi bakıma doğru annem sorun değilde kayınvalidem kayınpederim vardı yatamıyorum bebişi emziremiyorum kaynatanın yanında artı ilgilenmek istiyo ama işte burada hiç akrabamızda yok bi eşim bi ben bizde çok sıkıldık yanlızlıktan onun içinde gitmelerini istemiyorduk ama işte işleri dolayısıyla mecbur gittiler..keşke valla yakın olsaydık benim içinde çok ii olurdu yaa

evet canım benm doğru söylüyorsun her şey yukardakinin takdirine kalmış bugünümüze de şükürler olsun inşallah sorunsuz atlatabilirim allahım bana ve tüm hamilelere nasip etsin sağlıklı doğum yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…