inşallahh canlarımm benimm onlar hayrlısıyla sağlıklı şekilde dünyaya gelsinlerde gerisi boşşşş...inşallahhh aratmadan verir rabbimm arkadaşımızada
hoşgeldinnnnn napıyor kuzumuz anlatsana azıcık, pamuk pamuk öp onu annesi öp.
hoşbulduk canımm..kuzu çok ii maşallah kontrolümüzü olduk azıcık sarılık varmış ama önemli dill dedi doktor.minnacık sanki senelerdir bizimle birlikteymiş gibi geliyo hep uyumak istiyoo zorla kaldırıyoruz bebişi emzirmek için maşallah ama hiç ağlamayı bilmiyo inşalalh hep böyle devam eder ağlamaz.misss gibi kokuyo valla canım en kısa zamanda inşallah sende alırsın kucağına canım benim.öperimm teyzoşuuu
hoşbulduk canımm..kuzu çok ii maşallah kontrolümüzü olduk azıcık sarılık varmış ama önemli dill dedi doktor.minnacık sanki senelerdir bizimle birlikteymiş gibi geliyo hep uyumak istiyoo zorla kaldırıyoruz bebişi emzirmek için maşallah ama hiç ağlamayı bilmiyo inşalalh hep böyle devam eder ağlamaz.misss gibi kokuyo valla canım en kısa zamanda inşallah sende alırsın kucağına canım benim.öperimm teyzoşuuu
ohhh maşallah allahım ben de bi an önce tatmak istiyorum bu duyguyu o mis kokusunu koklamak istiyorum allahm sağ salim doğurmayı nasip eder inşallah çok sevindim ya bian yanınızdaymışım gibi geldi allah uzun ömür versin oğluşuna ha bu arada adını ne koydunuz şimdiden adıyla yaşasın
aynen yaaa aaa hiç sormadıkk, ahahahah, hay çok yaşa sen :)
deyyann cinsiyeti belli oldu mu bebeğin ? bari sende aynı hatayı yapmayayım
canlarım yaa çok saolun ii dilekleriniz için .inşallah alırsın canım sağsalim kucağına merak etme.ismini TAHA koyduk .ismiyle yaşasın yavrum hayırlısıyla inşallah
canlarım yaa çok saolun ii dilekleriniz için .inşallah alırsın canım sağsalim kucağına merak etme.ismini TAHA koyduk .ismiyle yaşasın yavrum hayırlısıyla inşallah
dr.umuz erkeğe benziyor dedi teyzesi ama bizimki tam göstermiyor bacağının arasında bamya gibi bişi var ama kordon mu pipi mi bilmem ne olursa olsun yeter ki sağlıkı olsun onun için dr. 14-15 arası daha belirgin olur dedi bakalım nasip kısmet artık
adıyla yaşasın küçük beyimiz babamda eğer erkek olursa taha diyor ama ne kadar da olsa isteyen taraf benimkisi olduğu için koyamayacağız bizimki çoktan belirledi bile iki isimli biri bana biri ona ait erkek olursa erdal deyyan olucak kız olursa ya zeynep reyyan ya da hayrunnisa olucak bakalım sağ salim olsunda iş isime kalsın
selam arkadaşlar bende 21 yaşında ve 9 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeydim pazartesi hastaneye gittiğimde muane oldum ve doktor bebek ölü dedi 3 gündür kendimi toparlayamadım ve kürtaj oldum tek korkum yine hamile kalsam öyle birşey olurmu diye bana yardımcı olursanız çook sevinirim ben tekrar ne zaman gebe kalabilirim daha yeni kürtaj oldum ama çocuk olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim lütfen yardım edin!.. şimdiden çok teşekkür ederim sizden
bu sene erkek yılı galiba kıme sorsam erkek bebiş diyo amannn hayırlısıyla olsunlarda erkekmiş kızmış yok ismiymiş önemli değil sırayla hepsi olur
2009 yılında 8 haftalık hamileyken su çiçeği geçirdim ve 10. haftada bebeğimi kaybettim.
Ve 2010 yılının nisan ayında yeniden hamile olduğumun haberini aldım.
Elbette ilk başta korkularım olmadı değil ama Allahıma şükürler olsun oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.
İlk bebeğini kaybedenler sakın korkmasınlar rabbim elbet sağlıklı bir şekilde bebek verecektir.
selam arkadaşlar bende 21 yaşında ve 9 aylık evliyim ve 9 haftalık gebeydim pazartesi hastaneye gittiğimde muane oldum ve doktor bebek ölü dedi 3 gündür kendimi toparlayamadım ve kürtaj oldum tek korkum yine hamile kalsam öyle birşey olurmu diye bana yardımcı olursanız çook sevinirim ben tekrar ne zaman gebe kalabilirim daha yeni kürtaj oldum ama çocuk olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım ve nelere dikkat etmeliyim lütfen yardım edin!.. şimdiden çok teşekkür ederim sizden
melekcim sen erkek annesi olarak sakın meraklanma, forumda helal süt emmiş bir gelin buluruz sana.
2009 yılında 8 haftalık hamileyken su çiçeği geçirdim ve 10. haftada bebeğimi kaybettim.
Ve 2010 yılının nisan ayında yeniden hamile olduğumun haberini aldım.
Elbette ilk başta korkularım olmadı değil ama Allahıma şükürler olsun oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.
İlk bebeğini kaybedenler sakın korkmasınlar rabbim elbet sağlıklı bir şekilde bebek verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?