kürtaj sonrası başıma gelenleri ve sonucunu yazayım belki fayda olur.
26 Ekim 2010 : yaklaşık 9 haftalk kürtaj oldum
Varlı yoklu az çok 16 gün akıntım oldu. ağrım sızım hiç olmadı.
30 Ocak 2011 : Regl oldum ( orgametril ilaçla ) ve oldukça yoğun geçti
13.Şubat 2011: Regl oldum (adet söktürücüyle ) yine oldukça yoğun geçti
21.Mart 2011: Regl oldum ( adet söktücü aldıktan 1 saat sonra bilmem artık neyle oldum) oldukça yoğun geçiyor.
hal böyle olunca yapışıklıktan şüphelendik, olmazsa olmaz belirtisi 1. ilaç dahi olsa kanama gelmezmiş
2. ilaçla bile olsa az miktarda olurmuş,
3. kürtajdan sonra rahim düz çizgi olarak görülmezmiş.
ve ben bu şüpheden kurtuldum
sonra hormonal bozukluk sandık türlü türlü test yapıldı hiç birşey çıkmadı.
bence her olumsuz belirtiyi göz ardı etmemeli ama bunu saplantı ve kuruntu haline getirmemiz gerekiyor. yumurtlama oluyor muya bakacağız onuda yazarım, ovulasyon testi aldım. belki birileri varsa rahatlar, inş.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.ben 28 şubatta kürtaj oldum bebeğimiz gelişmemişti dr bozulmuş gebelik teşhisi koydu ve kürtaj oldum.2ay korunun demişti ama biz bu ay 1kere korunmadık acaba hamile kalırsam ne gibi riskleri var veya kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı aranızda ne gibi riskleri var
melekcim sen erkek annesi olarak sakın meraklanma, forumda helal süt emmiş bir gelin buluruz sana.
ohhhhh oğluşuma kızda bulurmuşş teyzelerii ayy ben onu paylaşamamkiii ...deyyancımmm alırımm kızını haaa kızın olursaaa
olur tabi şimdi doğudayız iki sene sonra batı taynimiz var o zaman haberleşir sizin olduğunuz şehre geliriz şaka bi yana herşey kısmet bakrsın sahiden bi gün aynı şehirde bile olabiliriz ne güzel olurrrr
inşallah allahım sana da hayırlı bir evlat bağışlar o kadar sevinirim ki allahım bütün isteyenlere versin inşallah
valla melekcim senin oğlunla deyann kızı süper :)) ben keyiften 4 köşe olurum artık :))))
allah sağlık sıhat versin hepimize,
bu arada seni tanımadım melek hemen resimlerine bakıcıam şimdi.
sevgiler kendinize dikkat edin...
nee güzel olurdu dimiii ama şansa bakki siz batıya bizde 2sene sonra doğuya nasipse
ohhhhh oğluşuma kızda bulurmuşş teyzelerii ayy ben onu paylaşamamkiii ...deyyancımmm alırımm kızını haaa kızın olursaaa
melek böcüğün çok tatlı yaa allahım uzun ömür versinmaşallah melek bişey sorcam karnımın yanlarında bi ağrı oluyor ara ara karnım büyüdüğü için mi acaba sana da olmuşmuydu çoğu kez tek taraflı bazende iki taraflı son 2 haftadır böyle doktora gittiğimde önemsiz dedi ama sana bi sorayım dedim sende de oluyor muydu böyle
40 bin kere maşallah, çok tatlı tamda annesi yaygara atarken mi çektin, kime benziyor melek ,
tam esnerken çekmiş kociş...valla kimisi bana kimisi babasına benzetiyo burnu aynı eşimde ama daha çok küçük değişir zamanla belli olacak bakalım kıme benzeyeceği
canım ben doktoruma çok kızıyordum şuram ağrıyor diyorum normal normal diyo sonra burada kulüpte okudukça bu tür ağrılar neredeyse tüm hamilelerde var heleki son aylar dahada artıyo bence durumun normal benımde oluyordu zaten doktorunda normal demiş fazla takma kafana korkutma kendini tatlım elbette olacak ağrılarr göbüşş de bebişdee büyüyoo çünkü
canım ben doktoruma çok kızıyordum şuram ağrıyor diyorum normal normal diyo sonra burada kulüpte okudukça bu tür ağrılar neredeyse tüm hamilelerde var heleki son aylar dahada artıyo bence durumun normal benımde oluyordu zaten doktorunda normal demiş fazla takma kafana korkutma kendini tatlım elbette olacak ağrılarr göbüşş de bebişdee büyüyoo çünkü
tam esnerken çekmiş kociş...valla kimisi bana kimisi babasına benzetiyo burnu aynı eşimde ama daha çok küçük değişir zamanla belli olacak bakalım kıme benzeyeceği
yavrum esniyor muydu, annesi bende ağlamak üsere sandım. çok tatlısen nasılsın melek lohusa bunalımı diye birşeyler var mı? ağrın sızın ayaklandın mı hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?