kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

merhaba ben aranıza yeni katıldım.1 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası kontrole gitmedim 2 gün sonra gidicem.ama tekrar ebğim olsun çok istiyorum.sizlerin yazdıklarını okudukça içim rahatlıyor mutlu oluyorum.ve tek ben değilmişim diyorum.3 buçuk yaşında bir kızımhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png var.bu ikinci bebeğimdi 3,5 aylıktı kalp atışları durdu aldılar ve sonrası kürtaj oldum.ve çok istiyordum ikinci bebeğim olsun ama kısmet değilmiş allahım onda bir sorun bulduki aldı nasibimizde yokmuş demekki allah cümlesine ve bize sağlıklı evlatlar versin.ve ben yaşadığımız bu olayın nasibimizde olmadığına,takdiri ilahiden geldiğine inandığım için tekrar en baştan ilk defa olucakmış gibi istiyorum ikinci bebeğimi ama okuduklarıma bakılırsa biraz zamana ihtiyaç var aslında psikolojik olarak herşey tamam ama rahim ne durumda onu bilemicem..allah hayırlı ve sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldurmak nasip etsin kısa zamanda inşallah..

merhaba ben aranıza yeni katıldım.1 ay önce kürtaj oldum kürtaj sonrası kontrole gitmedim 2 gün sonra gidicem.ama tekrar ebğim olsun çok istiyorum.sizlerin yazdıklarını okudukça içim rahatlıyor mutlu oluyorum.ve tek ben değilmişim diyorum.3 buçuk yaşında bir kızım var.bu ikinci bebeğimdi 3,5 aylıktı kalp atışları durdu aldılar ve sonrası kürtaj oldum.ve çok istiyordum ikinci bebeğim olsun ama kısmet değilmiş allahım onda bir sorun bulduki aldı nasibimizde yokmuş demekki allah cümlesine ve bize sağlıklı evlatlar versin.ve ben yaşadığımız bu olayın nasibimizde olmadığına,takdiri ilahiden geldiğine inandığım için tekrar en baştan ilk defa olucakmış gibi istiyorum ikinci bebeğimi ama okuduklarıma bakılırsa biraz zamana ihtiyaç var aslında psikolojik olarak herşey tamam ama rahim ne durumda onu bilemicem..allah hayırlı ve sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldurmak nasip etsin kısa zamanda inşallah..

canım bende izmitteyim hangi doktora gidiyorsun bende şubat 1 de kürtaj oldum ama kontrole gitmedim daha..inşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı bebek doğumlarıyla geröekleşir allah isteyen herkese versin..

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah..bende senin gibi pek bekleyemiyorum ama cumartesi kürtaj sonrası kontrole gideceğim psikolojik olarak iyiyim ve çok istiyorum allah nasip ederse bakalım doktor ne diyecek inşallh senin arkandan bizde seninle beraber çoğalırız..insan başkasınıda duysa kendiymiş gübü mutlu oluyor çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.ama benim bir kızım var allah herkeze nasip etsin allah ona uzun ömür versin önce ikincide allah nasip ederse zaten uygun gördüğü zamanda olur..

iyi dileklerin için teşekkür edrim hayatım inşallah allahım sana da çok aratmaz benm şimdi bi sorunum yok çok şükür 10 gün sonra ikili testimiz var inşallah o da normal çıkar senin bi kızın var evlat sevgisini biliyorsun ama ben doğunca tadıcam inş. allahım kızına uzun ömür versin yukarıdaki öyle büyük ki her şeyin zamannı biliyor merak etme geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşımı kutluyorum hayırlı olsun inşallah
hayırlı evlat olsun benimde ocağın 10 da bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum daha öncede yazmıştım bir tane evladım var rabbime çok şükür ben yedinci haftaya girmiştim doktorum benen testler istedi devlet hastanesinde yaptırdım fakat sonuçlar çıkmamış özeldede oldukça yüksek bir fiyat istiyorlar siz böyle testler yaptınızmı lopus antikoagülan, toxoplasma,cmv ıgG

teşekkür ederim canımbenm allahım sana ve tüm isteyenlere versin o testleri bana kürtajdan sonra yaptılar ama düşük onlardan dolayı değilmiş büyük ihtimal kromozom bozukluğudur dedi dr.um ben özelde yaptırdım 50 tl verdim ama biz 4c kapsamında olduğumuz için hastanede orayla anlaşmalı olduğundan ucuza geldi sende sgk anlaşmalı hastaneleri araştırabilirsin muhakkak vardır öyle özeller tekrar geçmiş olsun allahım yanndaki yavruna can versin

cevabın için sağol arkadaşım amin allah hepimizin evladına uzun sağlıklı ömür versin çocuk isterkende allah önce evladıma uzun ömür versin sonra hayırlısıyla başka evlatlarda nasip etsin diyorum benim patoloji sonuçum çıktı bebekte bi sorun yok dedi doktorum o yüzdende bu tesleri istedi kromozon bozukluğu olduğu nasıl anlaşılıyor çok sordum galiba

ne demek canım benm biçok şeyi sorarak öğreniyoruz birbirimizden benm patolojiye göre senn hesap bişey çıkmadı çocukta. drum bu doğa kanunu mükemmel olmayan gebelik devam etmez dedi zaten böyle düşüklerde genelleme yapıyoruz ve kromozom bozukluğu diyoruz dedi bunu anlamak içinde kromozom testi yapıolarmış anne ve babaya sorun oysa o testte çıkıyormuş 2 ve 2 üzerindeki sebepsiz düşüklerde bu test yapılyor tabi doktorun bu konuda uzmansa muhakkak gönderiyor bu testee benm düşük 1 tane olduğu için yaptırmadık

çok geçmiş olsun canım.bende kalbidurunca bebeğimin kürtaj olmuştum amabizde kan uyuşmazlığı vardı onun için hiç bizden tahlil istemedi sadece uyuşmazlık için iğne vurmuştu onun için senden istenen testleri bilemicem ama inşallah bi sorun yoktur

melek nasılsın merak ettim seni doğum yaptın mı oğluşun nasıl

merhaba,

bende bugün mesaj attım, ağrıları varmış, bebişimizin gelmeye niyeti yokmuş ama iyilermiş. bildiğim bu.

melek nasılsın merak ettim seni doğum yaptın mı oğluşun nasıl

saolun canlarım yaaa.5günüm var gerçi daha ama bel ağrıları falan çok geceleri 1saat bile uyku uyuyamıyorum bi sağa bi sola .birde ilk bebekya sabırsızlanıyoruz ondanmı bilmem zaman geçmiyo bebek gelmek bilmiyo birde erkek bebek geç doğar diyo herkes geçmi olacak günündemı olacak bakalım hayırlısı bekliyoruz işde

hayırlısıyla doğsunda geç erken farketmez karşı komşum kıznı 41 hafta 5 günlükken doğurdu yani hayırlısı olsun hayatım size bağışlasın oğluşunu geç olsunda güç olmasın hayırlı haberlerini bekliyoruz

oyyy bugün son kontrolümüze gittik eğer çarşamba günü olmazsa bebiş cuma günü suni sancı ile alacak bakalım ama çook korkuyorum yaaa benim tosun paşa 3800olmuş doktor fazlada beklemeyelim 4kiloyu geçersek doğum normal doğum olmaz dedi dua edin banaa çarşambaya kadar yapayım doğum öpüyorum sizi

ne güzel yaa,herkesler ne kadar mutlu sizlerin mutluluğunu okudukça içim rahatlıyor. bebişleriniz sağlıkla gelirler inşallah... doktor bana 2 adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırak demişti. ilkini atlattım, ikincisi de bu aralar olmalı. ama bekliyosun ya, gelmez bi türlü. hiçbir adetimi bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum

canım dualarımız seninle, valla çok meraklanırım ben, kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

bende sizi öptüm

bayanlar nerdesiniz ya yorum okumak hiç değilse içime su serpiyor yorumlarınızı bekliyorum

merhaba bende 4 gun once kurtaj oldum.bebegim 8 haftalikti ve hic kalp atisi duyamadik.gercekten sinirlerim alt ust oldu ilk bebekti ve yine aynisini yasarmiyim diye cok korkuyorum hergece ruyamda cocugum oldugunu goruyorum suna durum benim icin cok yeni atlatmaya calisiyorum..insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur dua etmekten baska bisey yapamiyorum..insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalabilirim

geçmiş olsun canım, çok yeni daha en zor dönemlerindesin, bizlerde ne acılar ne sıkıntılardan geçtik, mevlam bir daha karşılaştırmasın, sancın falan var mı?
keşke olmasa ama yapacak bir şey yok, 2.bebeğim böyle olur mu, bri daha bebeğim olur mu, bir daha ne zaman bebeğim olur ? ben hiç hamile kalamayacağım galiba diye düşünceler daha doğrusu kuruntular sanırım hepimizin ortak sorunu. bende şöyle bir şey oldu. ilk haftası dışında kendimi bir daha asla o kadar kötü hissetmedim.

acil şifalar, bir an önce kendini toparlar ve umarım hamile kalırsın, görüşüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…