bende 5 haftalık bebğimi ramazanın ilk haftası düşükle sonuçlandığı için kaybettim kürtaj oldum bana da doktorum 40 gün sonra adet olcaksın adetini olduktan sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi ama ben bebeğimi tehlikeye atmak istemedi çünkü rahim içi çok yoruluo kürtajda buda herkezde olmasa bile bazen tekrarlayan düşüklere neden olabiliyo bizde ancak şimdi tekrar çalışmalara başladık. artı ilk düşüklerde araştırma yapmıyolar ben çok uğraştım sadece patoloji ye gönderdiler şükürler olsun bi problem çıkmadı...bence sende artık gebelik düşünebilirsin çünkü 3 ay geçmiş aradan neredeyse rahimin toparlanmasına bu süre yeter..dilerim bir an önce alırız bbeişlerimizi kucağımıza
inşallah canım benm senn de maşallah günün nerdeyse dolmuş inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini hafta başı güzel haberlerle dönerim kısmet olursa bakalım, meleğimin kalbi atıyordur inş.
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inşallah..bende senin gibi pek bekleyemiyorum ama cumartesi kürtaj sonrası kontrole gideceğim psikolojik olarak iyiyim ve çok istiyorum allah nasip ederse bakalım doktor ne diyecek inşallh senin arkandan bizde seninle beraber çoğalırız..insan başkasınıda duysa kendiymiş gübü mutlu oluyor çünkü hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz.ama benim bir kızım var allah herkeze nasip etsin allah ona uzun ömür versin önce ikincide allah nasip ederse zaten uygun gördüğü zamanda olur..
merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşımı kutluyorum hayırlı olsun inşallah
hayırlı evlat olsun benimde ocağın 10 da bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum daha öncede yazmıştım bir tane evladım var rabbime çok şükür ben yedinci haftaya girmiştim doktorum benen testler istedi devlet hastanesinde yaptırdım fakat sonuçlar çıkmamış özeldede oldukça yüksek bir fiyat istiyorlar siz böyle testler yaptınızmı lopus antikoagülan, toxoplasma,cmv ıgG
cevabın için sağol arkadaşım amin allah hepimizin evladına uzun sağlıklı ömür versin çocuk isterkende allah önce evladıma uzun ömür versin sonra hayırlısıyla başka evlatlarda nasip etsin diyorum benim patoloji sonuçum çıktı bebekte bi sorun yok dedi doktorum o yüzdende bu tesleri istedi kromozon bozukluğu olduğu nasıl anlaşılıyor çok sordum galiba
merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşımı kutluyorum hayırlı olsun inşallah
hayırlı evlat olsun benimde ocağın 10 da bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum daha öncede yazmıştım bir tane evladım var rabbime çok şükür ben yedinci haftaya girmiştim doktorum benen testler istedi devlet hastanesinde yaptırdım fakat sonuçlar çıkmamış özeldede oldukça yüksek bir fiyat istiyorlar siz böyle testler yaptınızmı lopus antikoagülan, toxoplasma,cmv ıgG
çok geçmiş olsun canım.bende kalbidurunca bebeğimin kürtaj olmuştum amabizde kan uyuşmazlığı vardı onun için hiç bizden tahlil istemedi sadece uyuşmazlık için iğne vurmuştu onun için senden istenen testleri bilemicem ama inşallah bi sorun yoktur
melek nasılsın merak ettim seni doğum yaptın mı oğluşun nasıl
merhaba,
bende bugün mesaj attım, ağrıları varmış, bebişimizin gelmeye niyeti yokmuş ama iyilermiş. bildiğim bu.
melek nasılsın merak ettim seni doğum yaptın mı oğluşun nasıl
saolun canlarım yaaa.5günüm var gerçi daha ama bel ağrıları falan çok geceleri 1saat bile uyku uyuyamıyorum bi sağa bi sola .birde ilk bebekya sabırsızlanıyoruz ondanmı bilmem zaman geçmiyo bebek gelmek bilmiyo birde erkek bebek geç doğar diyo herkes geçmi olacak günündemı olacak bakalım hayırlısı bekliyoruz işde
hayırlısıyla doğsunda geç erken farketmez karşı komşum kıznı 41 hafta 5 günlükken doğurdu yani hayırlısı olsun hayatım size bağışlasın oğluşunu geç olsunda güç olmasın hayırlı haberlerini bekliyoruz
oyyy bugün son kontrolümüze gittik eğer çarşamba günü olmazsa bebiş cuma günü suni sancı ile alacak bakalım ama çook korkuyorum yaaa benim tosun paşa 3800olmuş doktor fazlada beklemeyelim 4kiloyu geçersek doğum normal doğum olmaz dedi dua edin banaa çarşambaya kadar yapayım doğum öpüyorum sizi
bayanlar nerdesiniz ya yorum okumak hiç değilse içime su serpiyor yorumlarınızı bekliyorum
merhaba bende 4 gun once kurtaj oldum.bebegim 8 haftalikti ve hic kalp atisi duyamadik.gercekten sinirlerim alt ust oldu ilk bebekti ve yine aynisini yasarmiyim diye cok korkuyorum hergece ruyamda cocugum oldugunu goruyorum suna durum benim icin cok yeni atlatmaya calisiyorum..insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldurur dua etmekten baska bisey yapamiyorum..insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?