kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

maşallah hayırlısı olsun sağ salim doğurursun inşallah ben de dün ikili testteydim ense kalınlğı 1 mm çktı bakalım inşallah kan da normal çıkar ben buna bu kadar seviniyorum doğurunca ne yaparım bilmiyorum neyse canm allahm hayırlı doğum nasip etsin sana ve tüm hamişlere bi avazda kurtulursun inşallah

aynı şeyleri ben de yaşadım hayatım hep kafamda bi düşünce bi daha anne olur muyum hamile olursam çocuğum yine beni brakır mı diye sorular mahvediyor insanı ama sen içini ferah tut allaha sığın dua et bende 2. adetten sonra hamile kaldm fazla bekleyemedik daha doğrusu yukarıdakinin takdiri oymuş ve oldu şimdi çok şükür ki yolunda gebeliğim allahm sana ve bu durumda olan herkese nasip etsin anne olmayı ben hala korkuyorum bişi olucak diye ama allahm büyük herşey onun takdiri tabi merak etme çocuğun olduğunu biliyorsun sonuçta yine olur inşallah

slmmm kızlarrr en sonunda geldi bebişim çok şükür normal doğum yaptım ikimizde çok sağlıklıyız rabbime şükürrr darısı artık size okadar güzel bi duyguki anlatamammm

slmmm kızlarrr en sonunda geldi bebişim çok şükür normal doğum yaptım ikimizde çok sağlıklıyız rabbime şükürrr darısı artık size okadar güzel bi duyguki anlatamammm

ohhhhhhhh çok şükür, ayy canımmmmmmmmmmmm çok sevindim holey yyy
allah analı babalı büyütsün, çok sevindim. öpüyorum ikinizide, ailenede sevgilerimle.

canım güzel birşey galiba değil mi ense kalınlığının 1 mm çıkması , hiç bilgiim yok ama herşey çok güzel olsun, korkmasın artık ya hiçbir hamile herkes doğursun nufüs patlaması olsun :d

ayyy cok guzel cok sevindim..Insallah sagsalim,saglikli sihhatli alirsin kucagina bebegini.. bende 3 kadar bekleyelim bakalim diyorum insallah hayirli haberler veririm bende size..hem cok umutluyum hemde cok korkuyorum Allahim yuzumuze baksin insallah..tekrar hayirli olsun canim :))

cok tsk ederim canim amin insallah hicbirimize Rabbim boyle sikintilar vermesin..ilk 2 gun iyiydim sonralari sancilarim oldu..daha cok kasiklarimda var sanki adet sancisi gibi.. halada kanamam devam ediyor..bende yurtdisinda yasiyorum galiba yalnizlik boyle durumda daha zor geldi..esim Allah razi olsun hep yanimda ama insan yinede ailesini ariyor..insallah bende kisa zamanda atlatirim ve hamile ve saglikli haberlerimizi burdan duyururuz gorusmek uzere kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar
bende 9 martta tüp bebek ile hamile kaldığım bebeğimi kaybettim
8.hafta kalp atışı alınamadığı için önce ilaçla düşük yapım fakat plesanta içerde kaldığı için kürtaj oldum
dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda
dr bu ay korunun dedi
dedim zaten 5 yıldan beri olmuyo normal yolla
dr belli olmaz dedi bundan sonraki adetinle korunmayı bırak dedi
mayıs ayından sonrada dondurulmuşlara geçebiliriz dedi
ben bayram sonrası düşünüyorum dondurulmuşlara geçmek için
inşallah bu dönemde hamile kalabilirim

ayyyyy maşallah çok sevindim ya darısı bana artık inşallah ben de sağ salm doğurduğum günleri görürüm oğluşunu benm içinde kokla ve öp taze anne...

evet herkes bolca doğursun yok kız sonrada sığmayız ülkeye :) ense kalnlığına gelince dr.um güzel dedi erkekğe benziyormuş ama gördüğüm kordonda olabilir dedi malum renkli olmayınca çok anlaşılmıyor özel hastane ama renkli yok neyse ben onu siyah beyaz görünce bile çok seviyorum allah herkese ama herkese isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah

pek uğrayamazsında buralara bebiş geldi e doğal olarak bizimk papuçlar dama atıldı ama olsun senn bebişin burdan daha önemli, canım ya şimdi yumuk yumuk süt kokulu mucizevi bişeyle yanyanasın ne mutlu sana

geçmiş olsun canım benm düşük ve kürtaj hikayemiz hemen hemen aynı fazla üzme kendini diyeceğim ama insan üzülmeden edemiyor dr.unun dediği gibi belki kürtajdan sonra tedavisiz kalırsın böyle şeyleri duyuyoruz az çok olur yani allahım sana da nasip etsin inşallah hem büyükler ne demiş düşüğün k.çı içerde olurr sende doğal yoldan kalırsın inşallah

deyyan canım sanada geçmiş olsun
gerçi bilemiyorum ne kadar zaman önce kürtaj olduğunu
bu arada biz korunmuyoruz:44::44::44::44:
herşeyin hayırlısı olsun
hepimizin hakkında inşallah

deyyan canım sanada geçmiş olsun
gerçi bilemiyorum ne kadar zaman önce kürtaj olduğunu
bu arada biz korunmuyoruz:44::44::44::44:
herşeyin hayırlısı olsun
hepimizin hakkında inşallah

ben 27 ekimde kürtaj oldum illaçla bi kısmı düştü içeride kalanlar için kürtaj oldum bize dr.um en az 2-3 ay bekleyin dedi rahim toparlansın diye bizde 2 ay bekledik sonra oldu şükür bi sorunumuz yok ama şuan bile en ufak bi ağrıda ödüm patlıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olur isteyen herkes anneliği tatsın daha ne diyeyim sana da tekrar geçmiş olsun inşallah doğal yoldan tedavi gerekmeden hamile kalırsın arkadaşım

rabbim bu defa kucağına almayı nasip etsin inşallah
bizede aslında bu ayı korunun dedi sonra korunmayı bırakabilirsin dedi
benim dondurulmuş embriyolar var onlara geçmek içinde 2 ay sonra yani mayıs ayındaki adetimden sonra geçebilirsiniz dedi
bizde bayram sonuna kadar normal denemeyi düşünüyoruz
olmazsa bile en azından kötü psikoloji üstümüzden kalkar

amin canım inşallah, ya şundan bir 6 ay önce falan olsa kesin derdim oğlum olsun şöle kısa şortlar giysin falan erkek çocuğu yani ama şimdi varya hiç farketmiyor :)
sağlıcakla gelsinde kuzular, gerisi boş. hayırlıyla inşallah.

evet hayatım aynen öyle hiç farketmez yeter ki sağlcakla hayırlı yerde hayırlı zamanda olsun yeter inşallah darısı sana çok aratmasın allahım

evet hayatım aynen öyle hiç farketmez yeter ki sağlcakla hayırlı yerde hayırlı zamanda olsun yeter inşallah darısı sana çok aratmasın allahım

inşallahh canlarımm benimm onlar hayrlısıyla sağlıklı şekilde dünyaya gelsinlerde gerisi boşşşş...inşallahhh aratmadan verir rabbimm arkadaşımızada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…