- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi princessasme
-
Sen iyi misin? Her haltta olduğu gibi bunda da kadını suçlayın. Bravo sana klasik Türk mantığı. Bari yardımcı olmuyorsun Sus o zaman. Böyle durumdaki bir insana iyilik değil yorumun.Evlenmeden önce nasıl taniyadinizki... seni korkutuyor kaç ordan bence ailenle kal. Nişanlılık döneminde ne konuşuyor napiyorsunuzda farkına varmiyrsunz böle yaratıkların anlamiyrm hiç mi geleceğe dair taniyamadnz . Gozunuz kapalı kapılıp gidiyrsnz sonrada hayatlar perişan gencecik yaşamlar igranc hareketlere maruz kaliyr
Allah yardımcın olsun daha öncede belirttim aileme sığın kalma aynı evdeAnneai düğünden dolayı bu kadar stresli evlenincedüzelir dedi bende tamam dedim ama geldiğim nokta bu
Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...
Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...
atanmazsan ne olacak?Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...
Sen beklemeye devam et canım o evde. Aferin. Kendi düşen ağlamaz.Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...
siz hal böyle birine "anne" diyip dert mi anlatıyorsunuz???Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten
Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten
Siz hep anneniz ne derse onu mu yapıyorsunuz? Kaç yaşına gelmişsiniz biraz da kendi kararlarınızı kendiniz vermeniz gerekmez mi? Kusura bakmasın ne derse desin anneniz siz yanına gittiğinizde sahip çıkacak size, çıkmak zorunda, evladısınız ya !Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?