Kurumsal büyük yerde danışma sekreterlik yapmak

MissCherryBlossom MissCherryBlossom canım yeni çıktım işten beş gün oldu iki üç hafta dinlenip ondan sonra bakarım dedim ama kariyer secretcv Yenibiriş buradaki ilanlara bakıyorum özellikle bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler sağol cnm😊

Yok cnm maalesef kurumsal yerde sekreter danışma kısmında şansım olur mu asistanlik üst düzeyde asistanlik yönetici asistanınlaginda çok şeye dikkat ediyorlar girmem çok zor
Olur neden olmasın?
Kariyer.nette bakın mutlaka..
Orada bir sürü ilan vardır.

Belediyelerin muhasebe ve muhasebe programları, yabanci dil gibi ücretsiz kursları oluyor. Sertifika alıp sekreterlik dışında farklı alanlara bakabilirsiniz.
Elginkan vakfininda ucretsiz uzaktan eğitimle Meb onaylı bilgisayar isletmenligi, maliyet muhasebesi, ileri Excel gibi işinize yarayacak kursları var. Sürekli yenileri açılıyor. Elginkanuzem diye yazın, arastirin derim.
Yonetici asistanligina gelince, genellikle çok iyi İngilizce isteniyor, tabii ki imkansız değil ama şu an sizi biraz zorlar.
İnşallah en kısa zamanda gönlünüzce bir işe girersiniz. ♥

Siz artik farkli bir yol cizin.
Insan hep bu tarz islerde nereye kadar? 5 yildir calisiyormussunuz. Markete girseniz müdür olurdunuz 5 yilda. Soyleyince kiziyorlar, bosuna mi okudum diyorlar. Çiçek sulamak cay kahve servisi yapmak icin de okumadiniz sonucta.

Kurumsal firmalarda sanirim daha iyi olur.
Bizim sekreter yok da resepsiyoncu kiz var. Kargo gelirse alir telefona bak gelenlerle ilgilenir. Hic bir sekilde baska bi is yapmaz. Ama yabanci dili var, giyim kusam jilet gibi olmali, her an oturusuna makyajina dikkat etmesi lazim. Bankosunda esnemesi bile yasak. 4750+550 yemek+200 yol+sgk+prim+özel saglik sigortasi seklinde calisiyor.

3800 kisilik Kurumsal firmada calistim daha once muhendis olarak. 8 tane sekreter vardi. Patron asistanlari,genel mudur asistanlari haric. Eger birden fazla yabanci dil bilmiyorsaniz asgari ucret alir,telefonlara bakarsiniz sadece. Bu da lisans mezuni birini tatmin etmez sanirim. Patron asistani olabilmek icin de yabanci dil,guzel bir diksiyon ve dis gorunus gereklidir. Oyle kolay kolay kurumsal firmaya sekreter olunmuyor maalesef.

GeyikliGece GeyikliGece 4750 maaşı canım kaç yıldır çalışıyor peki senesi vardır diğer şartları çok iyi yol parası özel sağlık sigortası şartları cidden iyi.
Olması gereken ne güzel kargo telefon geleni karşılamak küçük yerde oldugu gibi ekstra işleri de verip asgari ücret vermiyorlar .

• Beğen
Reactions: 000
Back
X