Kuruntu mu benimki?

Bebeği sevebilir. Benim çok hoşuma gider birisinin bebeğimi seviyor olması. Ama eğer eşimle birlikteysem ve o kız sadece eşimi muhattap alıyorsa işler değişir bana göre. Sonuçta o da aklı başında birisidir. Ayıp nedir bilir herhalde değil mi? Size selam vermemesi ve o tombul lafını demesi ( eşinizle önceden konuştuğunu göstermeye çalışmış ) bana art niyetli geldi açıkcası ablacım. Ama sen yinede eşine karşı tavır alıp, o kız için mutlu yuvana şüpheyi sokma.

yorumlarınıza teşekkür ederim kızın arkadaş listesinde akrabaları ve evli arkadaşları var bir tane bekar görmedim paylaştığı şiir ve sözlerde çok manidar dediğiniz gibi kuruntu yapıyorum belkide

Bebeği sevebilir. Benim çok hoşuma gider birisinin bebeğimi seviyor olması. Ama eğer eşimle birlikteysem ve o kız sadece eşimi muhattap alıyorsa işler değişir bana göre. Sonuçta o da aklı başında birisidir. Ayıp nedir bilir herhalde değil mi? Size selam vermemesi ve o tombul lafını demesi ( eşinizle önceden konuştuğunu göstermeye çalışmış ) bana art niyetli geldi açıkcası ablacım. Ama sen yinede eşine karşı tavır alıp, o kız için mutlu yuvana şüpheyi sokma.

sağol canım kadın hisseder derler ya ondada beni rahatsız eden birşey var anlamadım eşimden eminim ama etrafta bu tip insanlar olduğu için acaba diyorum yinede bunu nasıl anlayabilirim acaba bende manidar mesajlar mesajlar yayınlıyorum sanki bana cevap veriyo gibi geliyor paranoyak oldum herhalde

İyi bişey mi kötü bişeymi bimiyorum ama biz kadınların bu konulardaki önsezileri çoook güçlü
Sen bişey hissediyorsan boş olmama ihtimali çok yüksek, takipte ol derim
Ayrıca eşimden eminim diyorsun da kıza sende tombul diye bahsetmiş garip değilmi

canım burda beni rahatsız eden
eşinin bir başka bayana annesi gibi tombul demesi
seni tanıştırmaması,kızın seni muhattap almaması
rahatsız olmakta haklısın,ama eşini bu konuda sorgulayıp
kafasını karıştırma,uzaktan takip et

Genel olarak kuruntu olduğunu düşünen arkadaşlara katılıyorum ama..
"Paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez" sözünün boşa söylenmediğini de unutmamak gerekir bence

bir süredir aklımı meşgul eden bir şey var kuruntumu yapıyorum bilmiyorum beş yıllık evliyim şükür hiç bir sorunumuz yok eşimle eşimin kendi face sayfası var işlerinden dolayı bakmaya fırsat bulamıyor ben bakıyorum mesajlarına falan ona söylüyorum neyse ben yeni doğum yaptığım sıralarda birgün yolda yürürken bir kızla karşılaştık bayan bana selam vermeden eşimle konuşup bebeği sevdi ve eşime annesi gibi tombul demiştin ama değilmiş dedi ve selamsız gitti eşime sordum çalıştığı firmalardan birinde sekretermiş kızın davranışından rahatsız oldum uzatmayayım eşimin sayfasında arkadaş olarak gördüm eşime sordum teklif etmiş kabul ettim dedi bir süredir kızın yayınladığı müzikler şiirler çok manidar gelmeye başladı sanki mesaj veriyormuş gibi eşime sordum yok öyle birşey kuruntu yapma dedi eşime güvenim sonsuz ama o kızda beni rahatsız eden birşey var hiç tanımıyorum ama öyle hissediyorum siz ne dersiniz kızın niyeti kötü olabilirmi?
ya ben buraya takıldımbilmiyorumkismile
siz eşinizden eminseniz sorun yok ortada bırak o saçmalasın dursunbayanssulusmile

kadına senden bahsetmiş işte daha ne istiyorsun
bebeği olduğunu duymuştur yada söylemiştir eşin sonuçta oda heyecanlı baba olmuş o kızda sormuştur bebeği nasıl sorduysa eşinde tombul tombul annesi gibi falan bişeyler demiştir
şüphelenicek bişey olsa eşin fesini kurcalamana izin vermezdi demekki korktuğu çekindiği bişey yok canım ayrıca kızın sizi görünce sana selam vermemesi normal seni tanımıyoki ne desin buyüzden seni esgeçmiştir dert etme bence kızıda sakın festen silmeki gözün üzerinde olmuş olsun bi açık yakalarsan sorarsın hesabını ama sakın silmek gibi bi hata yapma bağlantını koparma sonra hiç haber alamazsın

kızlar hala face başında ipucu arıyorum bugün eşimin sayfasına bir şarkı koydum hani şebnem fatih kısaparmak çiftinin seni seviyorum şarkısı üzerinede eşime yazdım aradan on dakika geçmedi kız altına yorum yazmış allah mutluluğunuzu bozmasın diye şimdiye kadar yayınladıklarımdan ilkdefa buna yorum yazmış neyse arkadanda kendi bir şiir koymuş şiirin son mısrası -ben inanmadım inanmış gibi yaptım-diye bitiyor içime yine kurt düştü ne şimdi bu sizce?

yani çok gerekli değilse face hesabını kapatın eşinizin o bişey yazıyor siz bişey yazıyorsunuz durduk yere kafanız karışıyor bunun sonu bitmez ki yada kadını engelleyin face de böle bişi varmı bilmiyorum varsa silin gitsin boşyere huzurunuz bozuluyor boşverin

kızlar hala face başında ipucu arıyorum bugün eşimin sayfasına bir şarkı koydum hani şebnem fatih kısaparmak çiftinin seni seviyorum şarkısı üzerinede eşime yazdım aradan on dakika geçmedi kız altına yorum yazmış allah mutluluğunuzu bozmasın diye şimdiye kadar yayınladıklarımdan ilkdefa buna yorum yazmış neyse arkadanda kendi bir şiir koymuş şiirin son mısrası -ben inanmadım inanmış gibi yaptım-diye bitiyor içime yine kurt düştü ne şimdi bu sizce?

sinir bir tip belli.. siz de birlikte çekilmiş bir resminizi koyup, kendi resminizin üstünü "ömrümü adadığım insan" diye tag'leyin.. altına da "kem gözlerden korusun allahım" yazın.. birdaha yazacak birşeyi kalmaz.. hey yarabbi nelerin var kafamçokkarıştı kafanızı dakarıştırmayın artık.. pislik heer yerde.. eşiniz karakterli olduktan sonra da pislikten ileri gidemezler üzülmeyin.. yerimseniben

madem sizde ona msjlar yollayın manidar, manidar...

evli mutlu çocuklu şarkısını yazın iletinize klibini paylaşın. eşinizle mutlu fotolarınızı paylaşın.

annelik her kadını daha da güzelleştiriyor manasında yazılar yazın. o çatlasın. bunlara cvp gelirse sizi izliyor demektir.

süpermiş tamamen katılıyorum kısasa kısas yapın alsanaalsanasmilebakalım neler olucak

açıkcası ben olsam bende bu kadar takardım bu konuya öncelikle eşiniz sizi neden tanıştırmadı yolda sonra bayanın çocuğunuz için kullandığı kelime annesi gibi tombul demiştin şimdi bu bayanla neden eşiniz bukadar samimi iş arkadaşıysa arada bir seviye olmalımı değilmi? ben olsam biraz sert tepki veriridim eşime ben olsam tabi sonra eşinizin face sine yaptığı yorum ve manidar şiirler falan açıkcası sinek küçük ama mide bulandırır o hesap söyleyin eşinize face den silsin o bayanı benim düşüncem bu yönde

annesi gibi tombul sözü demesi garip geldi bana.1.si eşin niye o kadına annesi gibi tombul deme gereği duymuş.belki bu iyi niyetli bir laf da olabilir birşey diyemem.2.si kızın bunu söyleyişi pek hoş olmamış.bence sizi bozmaya çalışmış.art niyetsiz bir laf değil bence.

eşin kullanmıyor sen kontrol ediyorsun facesini.demekki çok önemli deil face eşin için,dondur gitsin..

bence de şu eşim gibi tombul kelimesi iç gıcıklayıcı.sorun eşinde değil o kız bence hiç iyi niyetli değil.dondurursan kurtulursun yoksa kafanda büyüdükçe büyüyecek.

Back
X