Kuruntular..

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.050
1.600
133
Kızlar günaydın.

Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.

Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.

Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.

Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.

Sekiz yıllık kocan olsaydim, karımın bu kadar kuruntulu olduğunu bile bile O banka mesajını silmezdim.
Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorum

Asla guvenmeyin derim.ben de eski esimle (ayrilali 10 yıl oluyor)severek evlendim.o kadar cok guveniyordum ki asla beni aldatmaz diyordum.tlf hep tertemizdi.meger erkek ismiyle kayitliymis.siz yine de takipte olun yapiyordur demiyorum ama o enayi yerine konma duygusu kirilan kadinlik gururunun acisi asla gecmiyor.umarim cok mutlu olusunuz.sevgiyle kalin

Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorum
Peki düşünelim. Bunca yıllık hayatınızda gece bu saatlerde, kayıp çalıntı şifre problemi dışında normal bankalardan mesaj alıyor musunuz?

Ve eşiniz genelde böyle mesajları okur okumaz mi siler?

Böyle böyle hasta edeceğiz kendimizi biraz rahat olmak lazım (genişlik anlamında değil) erkeklerin ne kadar peşine düşersek o kadar kendilerini kaf dağında görüyorlar Muhtemelen bir şey yoktur o kadar takipten sonra illa yakalardınız

Mesaj olduğuna emin misiniz, erkek arkadasım s... marka telefon kullanıyor, uygulamaların bi kaçıyla mesaj bildirim sesi aynı.
He her türlü olay iç gıdıklayıcı, çünkü parti mesajı demiş. Ben sadece takiplerinizi mesajlarla sınırlamayın, kullandığı farklı bir uygulama olabilir demeye çalışıyorum

Bana bir soru sorsa eşim en azından rahatlasın sussun diye gösterirdim, silmezdim mesajı.

Hangi bankaymis misal gecenin bir vakti.
O banka değildir,bankada çalışan bir kadındır belki.
Erkekler yalan soylerken bilinçaltı zaman zaman kendisini ele verir.
Gidip görüştüğünü sanmıyorum,henüz yazışma evresindedir muhtemelen.
Parti mevzuatina gelirsek :
O saatte mesaj atan parti ; seks partisi olur ancak
Tabi bunların hiçbiri de olmayabilir ama ben de huylanirdim,mesajı silmesi ise bu düşüncelerimi ikiye katlardi.

Mesaj silme huyu var mıdır?
Evet. Gereksiz hiç bir mesajı tutmaz anında siler. Hatta bir ara benim telefonumu alıp siliyordu karışma dedim öyle bıraktı.
Teşekkür ederim umarım. Aynen öyle kıskançlık değil bu kandırılma duygusu çok kötü.
Evet bir kaç kere geldi ben de inanamamıştım ama gördüm gözümle.
Evet gereksiz gördüğü her şeyi anında siler ondan bana da geçti bu hatta.

çok yorucu bir ruh hali,buradada sıklıkla yazılıyor böyle şeyler eşim aldattımı aldatacakmı,ama zaten aldatılırsanız anlarsınız,ben aldatıldım ama anlamadım diyenlerin hepsi demiyorum ama çoğu bilipte etrafa karşı bilmiyormuş gibi davranıyor,ayrılmayı göze alamıyorlar sanırım,belki sevgilinizin aldattığını anlamazsınız ama bir kadında eşinin aldattığını anlar,illaki değişiklikler olacaktır,sizden uzak durur yada ani bir ilgi artışı olur,daha bakımlı olur,telefonunu saklar,işten erken yada geç gelmeye başlar,yeni arkadaş isimleri türer onlarla buluşur,yani illaki anlaşılır yoksa bu adam herşeyi rutininde devam edecekse ne ara aldatacak illaki bi ara lazım vakit lazım o zamanda eşler anlar,ya ben hiç anlamadım nasıl oldu böyle birşey diyenlere çokta inanmayın anlaşılır,ne demişler olacakla öleceğe çare yok,olursa zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz,olmayan birşeyede heran olacakmış gibi davranırsanız boş yere güzel günlerinizi heba edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…