Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorumSekiz yıllık kocan olsaydim, karımın bu kadar kuruntulu olduğunu bile bile O banka mesajını silmezdim.
Dimi yani. Silmeseydi görseydim kafam rahattı şu anSorduğunuzu gördü ve mesajı sildi... Kendisi sebep olmuş kuruntuya.
Açıp gösterse rahatlardınız.
Mesaj silme huyu var mıdır?Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorum
Asla guvenmeyin derim.ben de eski esimle (ayrilali 10 yıl oluyor)severek evlendim.o kadar cok guveniyordum ki asla beni aldatmaz diyordum.tlf hep tertemizdi.meger erkek ismiyle kayitliymis.siz yine de takipte olun yapiyordur demiyorum ama o enayi yerine konma duygusu kirilan kadinlik gururunun acisi asla gecmiyor.umarim cok mutlu olusunuz.sevgiyle kalinKızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Peki düşünelim. Bunca yıllık hayatınızda gece bu saatlerde, kayıp çalıntı şifre problemi dışında normal bankalardan mesaj alıyor musunuz?Yani bu kadar kuruntulu olduğumu bilmiyor ama bazen sorarım kimle yazışıyorsun hemen açar gösterir. Niye sildi ben de düşünüyorum
Yoo öyle salaklar ki emin ol boş bulunup unutuyorlar.Aldatacak erkeğin her ihtimale karşı bildirim sesleri kapalı olur diye düşünüyorum
Bana bir soru sorsa eşim en azından rahatlasın sussun diye gösterirdim, silmezdim mesajı.Kızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Evet. Gereksiz hiç bir mesajı tutmaz anında siler. Hatta bir ara benim telefonumu alıp siliyordu karışma dedim öyle bıraktı.Mesaj silme huyu var mıdır?
Teşekkür ederim umarım. Aynen öyle kıskançlık değil bu kandırılma duygusu çok kötü.Asla guvenmeyin derim.ben de eski esimle (ayrilali 10 yıl oluyor)severek evlendim.o kadar cok guveniyordum ki asla beni aldatmaz diyordum.tlf hep tertemizdi.meger erkek ismiyle kayitliymis.siz yine de takipte olun yapiyordur demiyorum ama o enayi yerine konma duygusu kirilan kadinlik gururunun acisi asla gecmiyor.umarim cok mutlu olusunuz.sevgiyle
Evet bir kaç kere geldi ben de inanamamıştım ama gördüm gözümle.Peki düşünelim. Bunca yıllık hayatınızda gece bu saatlerde, kayıp çalıntı şifre problemi dışında normal bankalardan mesaj alıyor musunuz?
Ve eşiniz genelde böyle mesajları okur okumaz mi siler?
çok yorucu bir ruh hali,buradada sıklıkla yazılıyor böyle şeyler eşim aldattımı aldatacakmı,ama zaten aldatılırsanız anlarsınız,ben aldatıldım ama anlamadım diyenlerin hepsi demiyorum ama çoğu bilipte etrafa karşı bilmiyormuş gibi davranıyor,ayrılmayı göze alamıyorlar sanırım,belki sevgilinizin aldattığını anlamazsınız ama bir kadında eşinin aldattığını anlar,illaki değişiklikler olacaktır,sizden uzak durur yada ani bir ilgi artışı olur,daha bakımlı olur,telefonunu saklar,işten erken yada geç gelmeye başlar,yeni arkadaş isimleri türer onlarla buluşur,yani illaki anlaşılır yoksa bu adam herşeyi rutininde devam edecekse ne ara aldatacak illaki bi ara lazım vakit lazım o zamanda eşler anlar,ya ben hiç anlamadım nasıl oldu böyle birşey diyenlere çokta inanmayın anlaşılır,ne demişler olacakla öleceğe çare yok,olursa zaten siz ne yapacağınızı bilirsiniz,olmayan birşeyede heran olacakmış gibi davranırsanız boş yere güzel günlerinizi heba edersiniz.Kızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?