Kuruntular..

Açıkçası ben de gereksiz mesajları genelde hemen silerim. Çünkü her yerden sürekli mesaj geliyor. Gereksiz her şeyi silmeye calisiyorum

Telefonumun sesi de genelde kısık yada titreşimde, çünkü sürekli bildirim geliyor.

Bu arada yüzükte takmayız eşimle genelde.

Yani dışarıdan görenin bu aldatıyor mu deme ihtimali çok yüksek bu açıdan bakarsan.

Bence kuruntu yapma ,oluruna bırak. Zaten olacagi varsa önüne düşer yada bir huzursuzluk olur.

Evet haklısınız aslında. Bir de ruhsal olarak çok yoruyor bu durum beni ama elimde değil

Vodafone Konuşma , Arama Dökümleri Nasıl Çıkartılır? bunu yaz canım Google tekno safari olana tıkla orada açıklamalı resimli hali var​

Çok teşekkür ederim

Silinen mesajlar çöp kutusuna da düşebilir keşke ordan baksaydıniz sanirim her telefonda yok o ama bi bakın mesajların çöp kutusu yeri varsa eşiniz orayı bilmiyorsa oraya düşmüş olabilir. 1 ay sonra ordan otomatik siliniyor. Benim telefonumda var çünkü o geldi aklıma bi bakin derim

Ya bunu söylediğiniz çok iyi oldu ben bilmiyordum. Şimdi baktım evet bende de varmış. Eşimle telefonlarımız aynı akşam hemen bakacağım. Sağolun

Bi üyede yazmış. Rutini devam ediyorsa aldatamaz. Zırt bırt işi çıkması lazım. Hea birilerini düşürmeye çalışıyorsa onu biraz zor anlarsın. Daha Vodafone kayıtları nasıl çıkar onu bile bilmiyorsun. Senin tetikte olma şeklin nasıl sadece mesaj kutusunu acıp bakmak mı? Konum tkibi yapıyor musun mesela

Ay resmen öyle arada bir gizlice telefonunu karıştırıyorum. Hareketlerine davranışlarına bakıyorum işte. Rutini pek değişmez arada bir toplantısı oluyor o kadar.

Konum takibi yapmıyorum bilmiyorum da. Bir de anlamaz mı yapsam

Ben de banka ve siyasi mesajları görünce siliyorum direkt. Bence bu olay direkt kuruntu yapmak için yetersiz.

Yok casus yükleyerek değil. Google hesabından açılıyor. Gittiği yerlerin konumunu gösteriyor. 2 sn lık işi var. Kendini kinden bakabilirsin

Ay bunlar normal şeyler mi? Konu sahibinin eşinin çok şüpheli bir davranışı yok ki neden konum takip etsin? Burada bir adamın karısının konumunu takip ettiğini (çok gecerli bir sey olmadan )öğrensek sapık mı manyak mı diye linçleriz adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…