Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de siliyorum. Aslında sorun silmesinden ziyade gecenin o saatinde siyasi mesaj gelir mi o beni şüphelendirdiBen de banka ve siyasi mesajları görünce siliyorum direkt. Bence bu olay direkt kuruntu yapmak için yetersiz.
Bir araştırayım. TeşekkürlerYok casus yükleyerek değil. Google hesabından açılıyor. Gittiği yerlerin konumunu gösteriyor. 2 sn lık işi var. Kendini kinden bakabilirsin
AminBir an ben konu açtım sandımeşimin bakışlarını takipteyim diye açmıştım. Bulunduğunuz durum çok yorucu sizi o kadar anlıyorum ki.. kelin ilacı olsa ama işte bu konuyu takipteyim Allah bize kolaylık versin
![]()
Takipte kalmanızı öneririm.Kızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Teşekkürler.Takipte kalmanızı öneririm.
Erkek ismi oldugu nasil farkettin?Asla guvenmeyin derim.ben de eski esimle (ayrilali 10 yıl oluyor)severek evlendim.o kadar cok guveniyordum ki asla beni aldatmaz diyordum.tlf hep tertemizdi.meger erkek ismiyle kayitliymis.siz yine de takipte olun yapiyordur demiyorum ama o enayi yerine konma duygusu kirilan kadinlik gururunun acisi asla gecmiyor.umarim cok mutlu olusunuz.sevgiyle kalin
niye böyle durumlarda açık iletişim kurulmuyor anlamıyorum, 8 yıllık evlilik yahuKızlar günaydın.
Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin etmezdim ama sürekli düşünüyorum. 8 yıllık evliyim eşimle severek evlendik. Bir sorunumuz yok çok şükür ama ben sürekli tetikteyim. Aldatılma korkum mu var bilmiyorum ama eşimin en ufak bir hareketinden anlam çıkartmaya çalışıyorum. Ve çok yoruldum. Sürekli bir şey yakalayacak gibi takipteyim.
Niye böyle bilmiyorum. Eşimin yanlış bir davranışı da yok. Önceki ilişkimde aldatıldım. Yani aldatılmışım defalarca haberim yokmuş, öğrenince bitirdim. Bundan dolayı mı sürekli tetikteyim, yoksa burda okuduklarımdan mı etkileniyorum bilmiyorum.
Ara ara bu düşünce geliyor, bir iki takip edip bir şey bulamayınca bastırıyorum bu düşüncemi. Bu ara tekrar sebep olan olay şu; geçen gece eşimle oturuyorduk saat 1.30-2.30 arası mesaj geldi eşime. Kim bu saatte dedim. Telefon uzaktaydı bakmadan banka falandır dedi. O sırada kızım ağladı gittim onun yanına uyutup döndüm. Dönünce kimmiş dedim siyasi partilerden birini söyledi. Ben de bu saatte de mi atıyorlarmış oha falan dedim. Sonra yatarken fırsatını bulup baktım silinmiş mesaj.
Ben mi kuruntuluyum yoksa insan hisseder mi benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum.
Neden sildin diyemedim çünkü önemli mesajlar dışında hemen siliyor hiç tutmuyor.niye böyle durumlarda açık iletişim kurulmuyor anlamıyorum, 8 yıllık evlilik yahu
Kocanıza soramadınız mı neden sildi diye?
Bazen bildirim sesleri de mesaj sesi gibi çıkıyor ( en azından benım telefonumda öyle mesela pinterest bildirimi, instagram hikaye koydu bildirimi, bankalar vs gece geç saatlerde ne bildirimler geliyor görseniz şaşarsınız ) Böyle bir şey olabilir mi? Böyleyse bir şey silmemiştir.
Önceden aldatılmış olmakta bı etken boyle olmak için. Ama mesajı silmiş olarak supheyi kendi uzerine çekiyor zaten. Banka ya da siyasi parti mesajı illa o an silinecek diye bisey yok öteki mesajlar durup son mesaj silinmisse şüphelenmekte haklisinKızlar günaydın.
silinmiş mesajları da siliyorsa yine emin olamazsınız ki, bilmiyorum eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuzNeden sildin diyemedim çünkü önemli mesajlar dışında hemen siliyor hiç tutmuyor.
Benim de öyle bütün bildirimlerim aynı ses. Akşam geldiğinde silinmiş mesajlara bakacağım eğer ki öyle değilse büyük ihtimal bir uygulamadan bildirim geldi ve yalan söyledi mesaj diye.
O öyle işte hemen o an siliyor ama yine de bir kurt düştü içime işteÖnceden aldatılmış olmakta bı etken boyle olmak için. Ama mesajı silmiş olarak supheyi kendi uzerine çekiyor zaten. Banka ya da siyasi parti mesajı illa o an silinecek diye bisey yok öteki mesajlar durup son mesaj silinmisse şüphelenmekte haklisin
Yani eşimi tanıyorsam silinmiş mesajların durduğu bir klasör olduğunu bilmiyordur. Ben de bilmiyordum burda bir arkadaş yazdı sağolsun. Pek telefondan anlamaz genelde bana sorar. Eğer orda da dediği mesajı göremezsem başka bir şey var emin olurum artıksilinmiş mesajları da siliyorsa yine emin olamazsınız ki, bilmiyorum eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz
Bu zamana kadar bir şey olmadıysa temkinle beklemeye devam edin, belki yanlış anlıyor da olabilirsiniz
umarım yoktur tabi.. böyle şeyler insanı çok yoruyorYani eşimi tanıyorsam silinmiş mesajların durduğu bir klasör olduğunu bilmiyordur. Ben de bilmiyordum burda bir arkadaş yazdı sağolsun. Pek telefondan anlamaz genelde bana sorar. Eğer orda da dediği mesajı göremezsem başka bir şey var emin olurum artık
Hem de nasıl..umarım yoktur tabi.. böyle şeyler insanı çok yoruyor
Hayır hiç almadım. Aslında istiyorum ama hep geri plana attım. Evet onu da kendimi de çok yoruyorum farkındayım ama elimde değil.
Çocukluğum böyle geçti. Babam çok inançlı bir insan ve çok sakin ama annem hep kavga ederdi aldatıyorsun beni boşanıcam senden diye. Ben de ona benzedim maalesef
Zaten korkum da bu galiba. Önceden ona söylerdim bu düşüncelerimi artık söylemiyorum işte buraya yazdım o yüzden. Yoksa o gün elli kere didiklerdim konuyu ama adam da bıktı.Benzemek değil bu bir rahatsızlık. Eşinizi boşverin kendi duygu durumunuzu düzeltin.
Herkes babanız gibi olmaz. Bir anda eşiniz canıma yetti artık diyebilir. O noktaya gelmeden önlemini almak lazım.
Zaten korkum da bu galiba. Önceden ona söylerdim bu düşüncelerimi artık söylemiyorum işte buraya yazdım o yüzden. Yoksa o gün elli kere didiklerdim konuyu ama adam da bıktı.
Haklısınız. Ben de düşünmemeye çalışacağım. Akşam mesaj işi doğru çıkarsa rahatlayacağımKim olsa bıkar. Eğer eşiniz düzgün bir insansa boşyere onu da kendinizi de yormayın.
Normalde de mesaj tutmuyor siliyorsa çok takılmayın ama sadece o an o mesajı silmisse şüphe duymakta haklısınızO öyle işte hemen o an siliyor ama yine de bir kurt düştü içime işte