Kurye tacizci miydi???..

Online sipariş vermemiş. Telefonla sipariş vermiş. Her restoran Yemek Sepetine veya getire kayıtlı değil.

Insan bu tip seyleri hissediyor. Hislerinizi yabana atmayin. Surekli, herkese karsi boyle hissetmiyorsunuz ya. O negatif enerjiyi, o frekansi insan fark ediyor. Cok kafaniza takmayin ama dikkatli olun. Kapiyi tanimadiginiz kisilere acmayin vs.

Aynen herkes tacizci kuryede sizin sipariş vermenizi bekliyordu zaten eve girmek için allahım ya insanları nasıl bu kadar kolay karalıyabiliyorsunuz yazık adam ekmeğinin peşinde.

Bısey olmamıs kı korkmayın
Bana bı den sıprıs vermıstım adres bulamadı aradı falan neyse getırdı gıttı 5 dk sonraa afıyet olsun ..... hanım dıye mesaj atmıs hemen engelledım tabı ama kapıda gayet normaldı
Sıkayet edıcektım sonra bosver dedım

Hisler onemlı tabıkı.Ama bana pek tacız gelmedı .

Adamın niyetini bilemeyiz. Adamdan rahatsız olmuş olabilirsiniz ama ortada bir taciz yok. Bence unutun gitsin. Çünkü bazı kişiler var öyle bakışları tavırları rahatsız eder. Takmayın kafaya, çok rahatsız olduysanız oradan bir daha pizza söylemezsiniz olur biter.

internet çekmemiştir apartmanda eve doğru uzatmak istemiştir ben genelde kapıda ödeyeceksem kartla, kapıyı sonuna kadar açıyorum zor çekiyor yoksa. Hatta bazen de alıp eve cam kenarına götürüyorum.
Bitmiş gitmiş zaten neyi taktınız bu kadar.

Adamın kötü niyeti yok gibi

Ama siz kurmuşsunuz iki küçük çocukla ya bana bir şey yaparsa diye

Kapıyı az açtım içeri girecek gibi yaptı

İsteseydi girerdi

Bu arada neden kapıyı az açıp yalnızmış mod yapıyorsunuz

Adam gelmiş seslenin içeri “ Ahmet geldi pizzalar” diye alın yemeğinizi yiyin

Olmadı mı oğlum x diye bağırın adam ne bilsin onun küçük olduğunu

Yıllar önce babaannem hırsız kaçırmış böyle

Gece uyanmış halamın evinde kuzenim küçük altına kaçırıyordu uyanmışlarmış tuvalete kaldırayım demiş

Seslenmiş x oğlum kalk kalk demiş birden evin kapsı açılmış bir ayak sesi duymuş

Herkes uyanmış kalkmışlar vs mutfaktan giren hırsız salonu karıştırırken kalk oğlum lafı ile kapıdan kaçmış

Söz konusu oğlan çocuğu çişe kalkacak ki küçük zaten kaldıran da yaşlı kadın fakat hırsız kaçıp gitmiş

İmaj önemli

Sözle taciz yok. Temas ile taciz yok. Adamın yüzüne bakmadım ama pis pis bakıyordu diyorsunuz. Orayı zaten hiç anlamadım?!!
Ve evet şu apartman koridorlarında pos cihazları çekmeyebiliyor. Adam o yüzden yaklaşmıştır. Adamın kötü niyetli olma ihtimali buradan %0.0000000000000000000001 gibi görünüyor.

Niye öyle söylediniz ki inanın elle bile tacize uğramış bir insanım,ama böyle korkmamistm
Elle tacize uğrayıp korkmayıp bu olayda korkuyorsanız uzman desteği alın lütfen. Sizi korkutan pizzacı değil, sizi geçmişteki taciz olayınızın yeniden yaşanır mı korkusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…