Kurye tacizci miydi???..

Hayata pozitif bakiyoruz elin ne halt ettigi belli olmayan adamlarina degil, kadin hissettim diyor anladim diyor ama yine ve elbette kadin kadini anlamiyor sorunu yasiyoruz yahu siz hic hissetmezmisiniz bir adamin kotu bakisini ?5 yasinda cocuk mu bu? adami tanimaz etmez herkes bana bakiyor tribine girecek olsa pizzaciyi mi seçer sizce?

Kuzum bir daha oradan siparis verme, erkek milletine guven olmaz ,ben karisinin yaninda sulanani gordum , yaptiklarina da aciklama getirirler kendini yirtarsin ben anladim diye ama kimse sana inanmaz

bizim çekmiyor tam kapının dibinde çekiyor sadece temaslı temassız farkı yok zaten.

Hayır yanlış anlattım galiba ben zaten uzattım adama kartı hemen adam kartı aldiktan sonra içeri girecek gibi oldu
nasıl içeri girecek gibi oldu? Ayağını falan mı koydu anlamadım
bide o kadar aralıktan pizzayı alabildiniz mi?
biraz garip geldi sizin konu bana

Ya kuryelerin bazıları çok garip oluyor. Geçen gün internet sitesinden sipariş verdim ve nakit ödeyeceğimi söyledim. Yemek geldi nakit verdim ama bende para üstü yok dedi. Tüm parayı alıp bozdurmaya götüreyim dedi ben de öyle şey olmaz dedim. Neyse tamam ben kendi paramı bozdurayım dedi. Gitti 2 dk sonra bir numara aradı ben markete gidiyorum para bozdurmaya istediğiniz bir şey var mı dedi kurye. Aa ne alaka dedim kapattım. Para üstünü vermeye gelince de aldım parayı kapıyı kapattım direkt. Ha bu adam da taciz etmedi beni ama çok anormaldi yani. Evde yalnız kalmaya alışkın değilseniz hissettiğiniz korku normal ama böyle her erkekten korkmakla da ömür geçmez....

Pos cihazları sim kartla çalışır. Bağlı olduğu servis sağlayıcıya göre her zaman her yerde çekmeyebilir. Geçenlerde bi konuda daha anlattım cihaz o kadar çekmedi ki Migros kamyonetine binip ödeme yapmak için çeken bir yer aradık kuryeyle. Kapıya yaklaşmak, cihazı pencereye tutmak falan her zaman olabilecek şeyler.

Yuksek Lisans mezunu, ikinci lisans olarak da Sosyoloji okuyan arkadasim pandemi doneminde issiz kaldigi icin kuryelige basladi. Bitirme tezini de bu konuda yazacak. Oyle seyler anlatti ki; insanliktan nefret ettim o derece. Sirf paket serviste calisiyor diye bocek kadar deger verilmemesinden tut, tacizciymis gibi muamele gormeye, site girisinde motorundan indirilip 15 dk yuruyup sitenin diger ucuna bir muhallebi goturmeye, apartmandaki asansore binmeleri yasak oldugu icin 23 kat merdivenlerden cikmak zorunda kalmaya ve bu uygulamalar yuzunden siparis gecikince musteri tarafindan cemkirilip sikayet yorumu yazilmasina varan durumlar yasamis.

En cok guldugu husus da virusu sanki biz yayiyoruz gibi 5 metre oteden paketi teslim etmemizi bekliyor ama mutfakta o siparisin nasil hazirlandigini, kac elden gerecek yemegin pistigini onemsemiyor diyor...

Son düzenleme:
Biraz kafanızda kurduğunuzu düşündüm ben. Eğer zincir bir yerden sipariş verdiyseniz online ödeme de yapabilirsiniz böylece kuryeyle temasınızı en aza iner. Ben o şekilde her türlü güvenli buluyorum. Pos cihazları da mobil veri kullanıyor apartman içlerinde gerçekten çekmiyor, bir keresinde kurye elini içeri uzattı olmadı en sonunda abla bu cihazı alıp camın önüne gider misin demişti. Oluyor böyle şeyler.

Niye öyle söylediniz ki inanın elle bile tacize uğramış bir insanım,ama böyle korkmamistm
Elle tacize ugramistim ama bukadar korkmamistim ñe demek yahu belliki o kuryenin bakislarindan rahatsiz olmussunuz...bir daha o yerden bir sey sipariş etmeyin

anladım bana denk gelmedi o zaman teşekkürler.

Ozaman bidhaa kargoyla vs bisey söylemyin.
Sizin elle taciz anınız varmıs,yazık hergelene potansiyel sapık gözüyle bakıyrsunuz sanki.
Adamlara da yazık yani.
Kargocular en cok pandemi de perisan oldular,adamlar bide böyle tiplerle ugrasıyır.
Allah kolaylık versin.

Geçen haber vardı son 10 ay içerisinde 186(tam sayıyı hatırlamıyorum ama buna yakındı) gibi bir moto kurye vefat etmiş. Yaşadıkları nice sorun da var tabi. Bir de maalesef insanımız çok vicdansız olabiliyor bazen.

Allah razı olsun siz anladiniz beni,yanı kendi kuruntum da olabilir ama ben çok sipariş veririm. en ufak htiyaçları bile bazen siparişle isterim çocuklar olduğundan cikamyrm,inanın ilk kez böyle bir şey hissettim,tam olarak yazamadım anlatamadım başta kapıyı açtım tamamiyle sonra pizzaları aldım tedirgin olunca kapıyı aralık bıraktım tuttum,adam iyice kapıya yanasincada korktum olay bu,yanı belki 500.sipraismdir ama hiç böyle tuhaf olmamıştı gelen kuryecilerde öyle mesafeli duruyorlardi.Adamin günahını almak istemem arkadaslrin dediği gibi benim kuruntum,yada o an hislerim yanıltmış olabilir

umarım adamda da sizde maske vardır. temassız kartı siz değdirmeden başkasının eline vermeden çektiriyorsunuz . amaç elden ele gezmesin.

umarım adamda da sizde maske vardır. temassız kartı siz değdirmeden başkasının eline vermeden çektiriyorsunuz . amaç elden ele gezmesin.
Korktum diye verdim,burdaki bazı arkadaşlar geçmişteki taciz olayından dolayı böyle hissettiğimi söylemişler,olabilir belki de bu yüzden bu kadar gerildim

Hepimiz belli bi yaşın üstünde türkiye deneyimli kadınlarız. Gerçekten bi adamın bakışından halinden tavrından ne tür biri olduğunu anlayamayan var mı? Konu sahibi rahatsızlık hissettiyse konu bitmiştir. Kaldı ki pandemi süreci gelen kargocu teslimatçı bir metre ötede duruyo çoğu zaman ne eşikte post çekmesi ya.

Siz buradaki yorumlara bakmayın konu sahibi. Taciz diyemeyiz ama rahatsız edilmişsiniz besbelli. Sipariş verdiğiniz yere yorum yazın kargocunun kapıya yakın durduğu pandemi kuralları gereği mesafeli durması gerektiğine dair. Geçmiş olsun ayrıca.

Korktum diye verdim,burdaki bazı arkadaşlar geçmişteki taciz olayından dolayı böyle hissettiğimi söylemişler,olabilir belki de bu yüzden bu kadar gerildim
olur böyle şeyler, her gün haberlerde izledigimiz olaylar.
tedirgin olmanız normal ama korktugunuzu belli etmeyin eşiniz evde varmış gibi tmm cnm hemen geliyorum vb şeyller söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…