- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Niye öyle söylediniz ki inanın elle bile tacize uğramış bir insanım,ama böyle korkmamistm
abartmışsınız ama ben de o kadar yemek sipariş ediyorum farklı farklı yerlerden, hiç öyle kapının eşiğine kadar gelmedi o kadar yaklaşmadılar yani. kartım temassız özellikli değil, posa şifre giriyorum ona rağmen kolunu uzatıyor arada bir mesafe var vs.
nasıl içeri girecek gibi oldu? Ayağını falan mı koydu anlamadımHayır yanlış anlattım galiba ben zaten uzattım adama kartı hemen adam kartı aldiktan sonra içeri girecek gibi oldu
Pos cihazları sim kartla çalışır. Bağlı olduğu servis sağlayıcıya göre her zaman her yerde çekmeyebilir. Geçenlerde bi konuda daha anlattım cihaz o kadar çekmedi ki Migros kamyonetine binip ödeme yapmak için çeken bir yer aradık kuryeyle. Kapıya yaklaşmak, cihazı pencereye tutmak falan her zaman olabilecek şeyler.abartmışsınız ama ben de o kadar yemek sipariş ediyorum farklı farklı yerlerden, hiç öyle kapının eşiğine kadar gelmedi o kadar yaklaşmadılar yani. kartım temassız özellikli değil, posa şifre giriyorum ona rağmen kolunu uzatıyor arada bir mesafe var vs.
Elle tacize ugramistim ama bukadar korkmamistim ñe demek yahu belliki o kuryenin bakislarindan rahatsiz olmussunuz...bir daha o yerden bir sey sipariş etmeyinNiye öyle söylediniz ki inanın elle bile tacize uğramış bir insanım,ama böyle korkmamistm
anladım bana denk gelmedi o zaman teşekkürler.Pos cihazları sim kartla çalışır. Bağlı olduğu servis sağlayıcıya göre her zaman her yerde çekmeyebilir. Geçenlerde bi konuda daha anlattım cihaz o kadar çekmedi ki Migros kamyonetine binip ödeme yapmak için çeken bir yer aradık kuryeyle. Kapıya yaklaşmak, cihazı pencereye tutmak falan her zaman olabilecek şeyler.
Ozaman bidhaa kargoyla vs bisey söylemyin.Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.
Geçen haber vardı son 10 ay içerisinde 186(tam sayıyı hatırlamıyorum ama buna yakındı) gibi bir moto kurye vefat etmiş. Yaşadıkları nice sorun da var tabi. Bir de maalesef insanımız çok vicdansız olabiliyor bazen.Yuksek Lisans mezunu, ikinci lisans olarak da Sosyoloji okuyan arkadasim pandemi doneminde issiz kaldigi icin kuryelige basladi. Bitirme tezini de bu konuda yazacak. Oyle seyler anlatti ki; insanliktan nefret ettim o derece. Sirf paket serviste calisiyor diye bocek kadar deger verilmemesinden tut, tacizciymis gibi muamele gormeye, site girisinde motorundan indirilip 15 dk yuruyup sitenin diger ucuna bir muhallebi goturmeye, apartmandaki asansore binmeleri yasak oldugu icin 23 kat merdivenlerden cikmak zorunda kalmaya ve bu uygulamalar yuzunden siparis gecikince musteri tarafindan cemkirilip sikayet yorumu yazilmasina varan durumlar yasamis.
En cok guldugu husus da virusu sanki biz yayiyoruz gibi 5 metre oteden paketi teslim etmemizi bekliyor ama mutfakta o siparisin nasil hazirlandigini, kac elden gerecek yemegin pistigini onemsemiyor diyor...
yüzüne bakmadım
İyi ki yüzüne bakmadın, baksan kimbilir daha ne anlamlar çıkarırdınadamın bakışları filan
Allah razı olsun siz anladiniz beni,yanı kendi kuruntum da olabilir ama ben çok sipariş veririm. en ufak htiyaçları bile bazen siparişle isterim çocuklar olduğundan cikamyrm,inanın ilk kez böyle bir şey hissettim,tam olarak yazamadım anlatamadım başta kapıyı açtım tamamiyle sonra pizzaları aldım tedirgin olunca kapıyı aralık bıraktım tuttum,adam iyice kapıya yanasincada korktum olay bu,yanı belki 500.sipraismdir ama hiç böyle tuhaf olmamıştı gelen kuryecilerde öyle mesafeli duruyorlardi.Adamin günahını almak istemem arkadaslrin dediği gibi benim kuruntum,yada o an hislerim yanıltmış olabilirHayata pozitif bakiyoruz elin ne halt ettigi belli olmayan adamlarina degil, kadin hissettim diyor anladim diyor ama yine ve elbette kadin kadini anlamiyor sorunu yasiyoruz yahu siz hic hissetmezmisiniz bir adamin kotu bakisini ?5 yasinda cocuk mu bu? adami tanimaz etmez herkes bana bakiyor tribine girecek olsa pizzaciyi mi seçer sizce?
Kuzum bir daha oradan siparis verme, erkek milletine guven olmaz ,ben karisinin yaninda sulanani gordum , yaptiklarina da aciklama getirirler kendini yirtarsin ben anladim diye ama kimse sana inanmaz
umarım adamda da sizde maske vardır. temassız kartı siz değdirmeden başkasının eline vermeden çektiriyorsunuz . amaç elden ele gezmesin.Merhaba hanımlar bugün pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı açtım cocuklarda vardı iki oğlum küçükler henüz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani böyle hissedersnz ya.Özellikle yüzüne bakmadım,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan böyle post cihazını elinde tutarak sanki içeriye girecek gibi geldi ben o an çok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki öyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı çeksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe önemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani böyle üzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz öyle oldum,öğleden beri atamadm üstümden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.
Başta açtım kapıyı tamamiyle aldım pizzaları tedirgin olunca kapıyı araladim öyle devam ettimnasıl içeri girecek gibi oldu? Ayağını falan mı koydu anlamadım
bide o kadar aralıktan pizzayı alabildiniz mi?
biraz garip geldi sizin konu bana
Korktum diye verdim,burdaki bazı arkadaşlar geçmişteki taciz olayından dolayı böyle hissettiğimi söylemişler,olabilir belki de bu yüzden bu kadar gerildimumarım adamda da sizde maske vardır. temassız kartı siz değdirmeden başkasının eline vermeden çektiriyorsunuz . amaç elden ele gezmesin.
olur böyle şeyler, her gün haberlerde izledigimiz olaylar.Korktum diye verdim,burdaki bazı arkadaşlar geçmişteki taciz olayından dolayı böyle hissettiğimi söylemişler,olabilir belki de bu yüzden bu kadar gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?