Kurye tacizci miydi???..

,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim
Kapıyı açsaydınız keşke, o kadar dibine girmesine gerek kalmazdı. Ayrıca mesafe önemli hastalık var diyorsun temassız kartı neden adama veriyorsun. Allah sabır versin çalışanlara çeşit çeşit insanla karşılaşıyorlar

Konu sahibinin bu manidar yazınızı anlayacağını hiiç sanmıyorum bknz; yorumlara verdiği cevaplaraa.
Niye bir tek anlama kapasitesi olan sızmısiniz,yorumunuz çok kaba ,yanı yazdım ben sağolsun arkadaslarinda yazdıkları çok rahatlattı beni,kendi kuruntum olduğunu düşündüm.yani bu saatte buraya yazdıysam demek ki kafama takılmış,cevaplamak isteyen cevaplar istemeyen okur gecer

Çok sağolun beni anladığımız için,yanı adamıöyle olmayabilirde şimdi yorumları okuyuncada rahatladım, böyle haberler olaylar çok duyduğumuz için,korkar olduk en ufak olayda

Yeri gelmişken rahatsız olduğum bir konuyu belirtmek isterim sizi de rahatsız ediyor mu diye sorgulamaktır maksadım.
Temassız kart kullanıyorum yani ben tercih etmedim varmış zaten bu özellik
Soruyorlar kasada temassız mı diye
Evet diyorum
Alıp cihazın üstüne koyuyorlar.
Hani temassızlık sen değdin cihaz değdi
Dolmuş teması gibi hissiyat oluşturuyor
Mantığını kavrayamadık bence bu işte bir yanılış var

Çok sağolun beni anladığımız için,yanı adamıöyle olmayabilirde şimdi yorumları okuyuncada rahatladım, böyle haberler olaylar çok duyduğumuz için,korkar olduk en ufak olayda
Tabi oyle olmayabilir de ama maalsef bize boyle dusunduren olaylar yaşıyoruz kadin olarak.Bu da bizi paranoyak yapiyor..

Tabii ki dünya kötü. Sürekli haberlerde görüyoruz, temkinli yaklaşıyoruz. Haklıyız da... Ama diğer taraftan bakın. Belki karşınızda işinde gücünde olan, kimseye zararı olmayan bir adam var ve sırf erkek olduğu için sapık muamelesi görüyor. Onun için de öyle şeyler yaşamak zordur. Biz nasıl aynı nedenlerle temkinliysek erkeklerin belki yarısı da aynı nedenlerle değişik tavirlarla karşılaşıyor. Çünkü çok cani insanlar var hepsi onlar yüzünden aslında. Ben böyle bir durumla karşılaşsam bir şeyler derdim size mesela ama adamın işi bu ne yapsın.

Kendi yazinizi baştan okusaniz komik bile gelir. Kapiyi bile tam açmamissiniz, araliktan ne gorunuyorsa siz de yuzune bakmadiginiz adamin pis bakişlarini ustunuzde hissettiniz o derece
Adamın belki kol fetişi vardır. Kapı aralığından uzanan kollar etkiliyordur

Benim kartım da temassız bir çalışan bile alıp kendi yapmadı. Var mı diye soruyor ben söylemezsem. Çünkü unutmazsam söylüyorum. Sonra şuraya tutun diyor tutuyorum. Yerini de biliyorum artık tuta tuta öğrendim ama söylüyorlar hep yine de... niye kartı kendileri alıp tutuyor kasiyerler anlamadım hiç, baya kolay bir şey. Bence vermeyin kartı ben okuturum deyin

adama bakmadım dıyorsunuz pıs bakısları vardı dıyorsunuz
bakmadan gorebılme gucunuze guvenın bende boyle bır guc olsa dunyayı yerınden oynatırdım

kotu bır gun mu gecırdınız kabus mu gordunuz noldu anlamadım ama gereksız bır abartı durumu var

Taciz yok konuda. Dolayısıyla başlıkla biraz alakasız olmuş. Yorumlara katılıyorum bence de kuruntu yapmışsınız. Ayrıca insanları mesafe hastalık var diye uyarıyorsunuz madem bu kadar titizleniyorsanız size bir önerim var önceden ödeme yapın. Kuryenin yüzünü bile görmezsiniz zile basıp gider

Siz dokunmayın ben tutarım demek bu manayı oluşturacak cümle kurmak karşımdaki rencide olur mu düşüncesiyle kıvranmak benim için çok zor ben iyisi mi biraz oyalanıp himaye ettiği elinin altında tuttuğu cihaza kaşla göz arasında hamle yaparak okutayım.

Algida secicilik bence.
Hamileyken sanki herkes hamile gibi gelirdi,buldumcuk filan da degildim yani:)
Sonra bebekliyken hep bebekli anneleri gorurdum.
Haberler ve kotu ornekler sebebiyle korkuyoruz,bir cit bomba gibi yankilaniyor haliyle=/

Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler,gerçekten olaya böyle bakinca,anladım. Kk yi bu yüzden takip ediyorum,farklı bakış açıları oluyor ve sizde basit bir konuda bile kafanızdakileri netlestirebiliyorsunuz.Tesekkurler iyi geceler

Adamın belki kol fetişi vardır. Kapı aralığından uzanan kollar etkiliyordur

Artik bilemeyecegim.
Ortalik kotu tamam da ortada bisey yokken sirf kotu bakış "hissetmeyle?!?!" birine tacizci denir mi yahu.
Kurye kendi yakinlari olsa ve biri cikip sadece "hissettim taciz" dese aaa sen kadinsin hissettiysen doğrudur der mi kendi başlarina gelse acaba?
Bu kadar korkuyorsa ödemeyi önce yapsin, yemegi de kapiya assinlar bitti gitti.

abartmışsınız ama ben de o kadar yemek sipariş ediyorum farklı farklı yerlerden, hiç öyle kapının eşiğine kadar gelmedi o kadar yaklaşmadılar yani. kartım temassız özellikli değil, posa şifre giriyorum ona rağmen kolunu uzatıyor arada bir mesafe var vs.

Tabii ki demek istemeyebilirsiniz o nedenlerle ama onlar demeye çekinmiyor insanların niye temassız kart kullandığını görmezden gelip. Bir de ben aylardır temassız ödüyorum market olsun benzinlik olsun kartı verin diyen duymadım. Ordaki çalışanlar olayı anlamamış bence. Biri anlatsa iyi olur. 250 lira üştüyse istiyorlar ama bak. Şifre için.

Çok az aralıklı tuttum kapıyı eşiğe kadar geldi demişsiniz normal değilmi bu ? adamın iki metre kolu yokki uzatmış size postu.. siz pis bakışlı adam derken adam da size ne tuhaf kadın gölgesinden korkuyor diye dalga geçmiştir yapmayın öyle şeyler

kuryenin yüzüne bakmayıp kapı aralığından tacizci olduğunu nasıl anladınız yahu.
tamam şu an haberlerde neler okuyoruz, çekinir duruma geldik de
temassız geçip kartı verdim diyorsunuz, temassız geçmenin mantığı zaten kuryenin karta dokunmamasıdır, adamın postu kapı aralığından size doğru getirmesi çok normal değil mi? kuryeci arkanızdan bir süre dalga geçmiştir artık.. olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…