- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
Kapıyı açsaydınız keşke, o kadar dibine girmesine gerek kalmazdı. Ayrıca mesafe önemli hastalık var diyorsun temassız kartı neden adama veriyorsun. Allah sabır versin çalışanlara çeşit çeşit insanla karşılaşıyorlar,kapıyı da böyle çok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız çekin dedim kartı verdim
Niye bir tek anlama kapasitesi olan sızmısiniz,yorumunuz çok kaba ,yanı yazdım ben sağolsun arkadaslarinda yazdıkları çok rahatlattı beni,kendi kuruntum olduğunu düşündüm.yani bu saatte buraya yazdıysam demek ki kafama takılmış,cevaplamak isteyen cevaplar istemeyen okur gecerKonu sahibinin bu manidar yazınızı anlayacağını hiiç sanmıyorumbknz; yorumlara verdiği cevaplaraa.
Çok sağolun beni anladığımız için,yanı adamıöyle olmayabilirde şimdi yorumları okuyuncada rahatladım, böyle haberler olaylar çok duyduğumuz için,korkar olduk en ufak olayda4 ay once simdi oturdugum eve taşındım.Internet, tv vs yeni eve nakil ettirmeye uğraşıyorum. Tv kanallari nakli icin gelen kisi sabah erken geldi.Uyanip gecelikle kapiyi actim.Buyur ettim sevgilim icerde uyuyordu.Abonelik benim uzerime oldugu icin ben ilgilendim.Sizin pizzaci gibi pis bakışlarını sezdim. Bir kadin uzerinde gezen gozun farkina varir.Neyse adam gitti bir hafta sonra bilmediğim bir numara aradi beni.Cagri atti kapandi.Bi kac saat sonra tekrar aradi uydu baglamaya gelen kisi.Neymis efendim benim evde kablo unutmusmus!! Hemen merkezlerini aradim şikayet ettim..Sizi cok iyi anliyorum..
Tabi oyle olmayabilir de ama maalsef bize boyle dusunduren olaylar yaşıyoruz kadin olarak.Bu da bizi paranoyak yapiyor..Çok sağolun beni anladığımız için,yanı adamıöyle olmayabilirde şimdi yorumları okuyuncada rahatladım, böyle haberler olaylar çok duyduğumuz için,korkar olduk en ufak olayda
Tabii ki dünya kötü. Sürekli haberlerde görüyoruz, temkinli yaklaşıyoruz. Haklıyız da... Ama diğer taraftan bakın. Belki karşınızda işinde gücünde olan, kimseye zararı olmayan bir adam var ve sırf erkek olduğu için sapık muamelesi görüyor. Onun için de öyle şeyler yaşamak zordur. Biz nasıl aynı nedenlerle temkinliysek erkeklerin belki yarısı da aynı nedenlerle değişik tavirlarla karşılaşıyor. Çünkü çok cani insanlar var hepsi onlar yüzünden aslında. Ben böyle bir durumla karşılaşsam bir şeyler derdim size mesela ama adamın işi bu ne yapsın.Çok sağolun beni anladığımız için,yanı adamıöyle olmayabilirde şimdi yorumları okuyuncada rahatladım, böyle haberler olaylar çok duyduğumuz için,korkar olduk en ufak olayda
Adamın belki kol fetişi vardır. Kapı aralığından uzanan kollar etkiliyordurKendi yazinizi baştan okusaniz komik bile gelir. Kapiyi bile tam açmamissiniz, araliktan ne gorunuyorsa siz de yuzune bakmadiginiz adamin pis bakişlarini ustunuzde hissettiniz o derece
Benim kartım da temassız bir çalışan bile alıp kendi yapmadı. Var mı diye soruyor ben söylemezsem. Çünkü unutmazsam söylüyorum. Sonra şuraya tutun diyor tutuyorum. Yerini de biliyorum artık tuta tuta öğrendim ama söylüyorlar hep yine de... niye kartı kendileri alıp tutuyor kasiyerler anlamadım hiç, baya kolay bir şey. Bence vermeyin kartı ben okuturum deyinYeri gelmişken rahatsız olduğum bir konuyu belirtmek isterim sizi de rahatsız ediyor mu diye sorgulamaktır maksadım.
Temassız kart kullanıyorum yani ben tercih etmedim varmış zaten bu özellik
Soruyorlar kasada temassız mı diye
Evet diyorum
Alıp cihazın üstüne koyuyorlar.
Hani temassızlık sen değdin cihaz değdi
Dolmuş teması gibi hissiyat oluşturuyor
Mantığını kavrayamadık bence bu işte bir yanılış var
Siz dokunmayın ben tutarım demek bu manayı oluşturacak cümle kurmak karşımdaki rencide olur mu düşüncesiyle kıvranmak benim için çok zor ben iyisi mi biraz oyalanıp himaye ettiği elinin altında tuttuğu cihaza kaşla göz arasında hamle yaparak okutayım.Benim kartım da temassız bir çalışan bile alıp kendi yapmadı. Var mı diye soruyor ben söylemezsem. Çünkü unutmazsam söylüyorum. Sonra şuraya tutun diyor tutuyorum. Yerini de biliyorum artık tuta tuta öğrendim ama söylüyorlar hep yine de... niye kartı kendileri alıp tutuyor kasiyerler anlamadım hiç, baya kolay bir şey. Bence vermeyin kartı ben okuturum deyin
Adamın belki kol fetişi vardır. Kapı aralığından uzanan kollar etkiliyordur
Tabii ki demek istemeyebilirsiniz o nedenlerle ama onlar demeye çekinmiyor insanların niye temassız kart kullandığını görmezden gelip. Bir de ben aylardır temassız ödüyorum market olsun benzinlik olsun kartı verin diyen duymadım. Ordaki çalışanlar olayı anlamamış bence. Biri anlatsa iyi olur. 250 lira üştüyse istiyorlar ama bak. Şifre için.Siz dokunmayın ben tutarım demek bu manayı oluşturacak cümle kurmak karşımdaki rencide olur mu düşüncesiyle kıvranmak benim için çok zor ben iyisi mi biraz oyalanıp himaye ettiği elinin altında tuttuğu cihaza kaşla göz arasında hamle yaparak okutayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?