- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Biliyorum bu eleştirileri iyiligim için yapıyorsunuz bana da güç veriyor o yüzden açıyorum konu.Ee para birikmiyor diyorsunuz sonra da ''para biriktiriyorum boşanmak için'' diyorsunuz,yani hiçbir zaman boşanmayacaksınız ??? Konuyu neden açtınız o zaman,sinirimizi bozmak için mi ?
İnşallah görürsünüzBu en büyük sebep bence evlendikten sonra erkek kadını kendine ait bir nesne ve şartsız ona tahammül etmesi gerekir gibi görüyor. Tabi hepsi değildir karakterli erkekler de vardır inşallah pek görmesem de
Hiç değil tabi. Ben burada güçlü kadınlari görünce cesaret buldum yıllarım korkmakla geçti önceleri canimla tehdit ediyordu şimdi başka şeylerle ama artık korkmuyorumHerkes yaşıyor ama sizinki çok uzadı ondan sanırım. Yani sizin için doğru zaman şimdi. İlerde keşke daha önce boşansaydım diyeceksiniz. Bu kötülüğü kendinize ve çocuklarına yapmaktan vazgeçin. Her gün hakaret duymak hoş mu?
Ne mutlu sizin adınıza. İnşallah kısa sürede bu adamdan da kurtulursunuzHiç değil tabi. Ben burada güçlü kadınlari görünce cesaret buldum yıllarım korkmakla geçti önceleri canimla tehdit ediyordu şimdi başka şeylerle ama artık korkmuyorum
Çok sağolun inşaallahNe mutlu sizin adınıza. İnşallah kısa sürede bu adamdan da kurtulursunuz
Eşin seni boşamadan sen boşanmazsın...Arkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
Bahane değil boşanma aşamasında çoğu kadının yaşadığı kaygılar değil mi?Bu biter, daha başka sebepler de çıkar filan. Bahane yelpazeniz geniş, onu anladık çoktan.
Yine sinir olur, konu açar, "Boşanacağım da şundan şundan bi türlü şey edemedim yaa" der, devam edersiniz nasılsa. Ama "Çocuklarım için" gerekçesini baya devam ettirdiğiniz için şimdi "Para biriktirmeye çalışıyorum" deyince yeni bi soluk oldu tabii.
Yok kullanmadım o öyle sanmışKuş beyinli ne demek bu tarz tavırları varsa boşanın gitsin sevgi-saygı bitmiş ama sizde ehliyetiniz yoksa araba neden kullanıyorsunuz bi yönden hak verdim ama uslubu cirkin
Annem bana yetiştirmedi ben sordum ne dedi diye.Konunuza yorum yapanlara öyle olmuyor böyle olmuyor gb cevaplar vermişsiniz bu çıkışlarınıza karşılık
Anneniz hatalı neden duyduğunu size yetiştirmesi dogru degil cevabını vermiş konuyu orda kapatıp unutacaktı
Siz para biriktiriyorum ama harcanıyor demişsiniz tabi harcanacak adam çalışıyor anca yetiyor para harcamak için var gizliden biriktireyim adamı şutlarım demek için degil.
Çocuklara kıyamıyorum demişsiniz evet kıymayın eşinize sabırlı davranın
Bu arada boşanmak dogru olan değildir en son çaredir.evliliginizi bilene danışın ikinizde yüzleşin
O derece mi. Ya inanmazsınız insan bazen yaşadıklarının etkisiyle doğru düşünemiyor dışardan fikir alınca görüyor.Boşanmayacaksanız konu açmayın insanlar kanser oldu burda
Bişey olacağı yokSürekli boşanamamanızı mı yazacaksınız bize? Biz de sürekli boşan mı diyeceğiz size? Ne olsun istiyosunuz? Ne diyelim?
Doğru zaman herhalde ölüm döşeğinde Azrail’i görünce. Siz boşanmazsınızArkadaşlar merhaba inşallah iyisinizdir.Konularimi bilen var en son olayı anlatayım.Bosanmak için biraz kendimi maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ondan sonra dava açacağım demiştim.Para falan biriktiği yok olanı da alıyor çok borcu varmış.Neyse bugün annem eşim ve çocuklar parka gittik ben pazara gitmek için yanlarından ayrıldım dönüşte arabanın yanında buluşalım dedik.Ben arabanın yanına gelince aradım gelin diye.Esimde sokağı yanlış hatirlamiş bakmış araba ve ben yokum. Anneme söylenmeye başlamış. Bu arabayı nereye götürdü ehliyeti yok başımıza iş açacak kuş beyinli bu demiş. Sonra aradı Tlfnda da bağırdı dedim ben doğru yerdeyim siz yanlış yerde bekliyorsunuz. Evet kizlar bunun gibi bı anda anlamadan sinirlenip ağır konuşuyor. Hadi bana konuşuyor annemin yanında niye konusuyor.Ben artık zor dayanıyorum sırf doğru zamanda bosanayim diye. Napsam bilemedim??
O derece mi. Ya inanmazsınız insan bazen yaşadıklarının etkisiyle doğru düşünemiyor dışardan fikir alınca görüyor.
Konu sahibi rahatlıyor. Biz sinir oluyoruz. O yüzden gelsin gözardı et butonu. Konuları görmeyiz böyleceBen boşanacağını sanmıyorum, buraya onu dedi bunu yaptı diye çok konu açarsınız
bu mumkun degıl ancak bosanma dılekcesını verır annesının yanına gıder orada ne ıs olursa bulur artık bır ofıste servıs elemanı mı olur bır ısletmede sekreter mı olur avm banka temızlık personelı mı olur bime a101 e mı gırer yanı ben yerınde olsam hıc bırsey olmasa evlere temızlıge gıder yıne de bu adamdan ayrılır kendı duzenımı kurardımO değilde dünya maaş alıp çok az birikim yapabiliyorum, konu sahibi nasıl çalışmadan para biriktirip boşanacak onu anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?