- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bikupakahve
-
Günlerce küs kaldıktan sonra bana değişik bir asabiyet geliyor…nasıl böyle biriyle evlendim diyorum kendi kendimeKendi haline bırak hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam et. Bu hallerine üzülüyo olman belki zevk veriyodur. Belki ceza olarak görüyodur. Senin umursamadığını görünce yaptığı tepki anlamsız kalacak
Bunu da yaptım o da aynısını yapıyor. Sonra ben daha çok sinirleniyorumKapris yapmak kadına yakışır. Kadın kaprisi yapan erkekle uğraşmak zor . Birdaha ki kususunde aldırış etmeyin video izleyin kikir kikir gulun,sarkı soyleyin. Gururu incinen yavru ceylan hesap sormak için iletişime geçecektir.
Valla hiç çözemiyorum içim doğrulmuyor. Hep her fedakarlıgı yapıp üstünede kalbim kırılacaksa cinsel olark hiç yakınlaşmamayı tercih ederimMerhabalar,
Eşimle tartışmalarımız olunca genelde ben yapıcı davranıyorum. İlk zamanlar bana günlerce küsüyordu. Aynı işyerinde çalışıyorduk, yanımdan geçiyordu benimle konuşmuyordu:))) Zamanla daha iyi oldu gibi ama oldukça sabırlı olduğumu söyleyebilirim.
Şimdi aramızda benden veya ondan kaynaklanan bir sorun olduğunda adam bana soğuk yapıyor..
Mesela ben ona soğuk davransam bile cinsel anlamda yakınlaşmak istiyorum. O da bana böyle durumlarda diyor ki kendimi kullanılmış hissediyorumAma ona kalsa bana her anlamda günlerce soğuk davranır. Ben mi anormalim yoksa o mu? Sizler aranızda soğukluk olunca ne kadar sürede, nasıl çözümlüyorsunuz? Tartışmaların etkisinden nasıl kolayca çıkartabilirim?
Aynı şeyleri bende yaşadım. Eşim günlerce küs kalıp beni cezalandırabiliyordu. Üzülüyodum dediğin gibi bilenip onun yelkenleri insede bu sefer benim ki çıkıyodu. Artık sallamıyorum. Küsüyo mu dönüp totomu yatıyorum yada keyfime bakıyorum. Sonra normale dönüyor gülümü alıp geliyor. Bunlara ölüp bitsen bile belli etmiycenGünlerce küs kaldıktan sonra bana değişik bir asabiyet geliyor…nasıl böyle biriyle evlendim diyorum kendi kendime
Ona sorunca evet ben içten içe seni cezalandırmak istiyorum, ama nasıl aşacağımı bilemiyorum demişti.
Sinirlenmeyeceksin. Sabredeceksin. Benim eşimle rekorum 1ay oldu. Bir gün anası ile çocuk eğitiminden konusurken ben oğlumu kuslukle terbiye ettim. Günlerce konuşmazdım sonra ağlayarak yanıma gelip sevimlilikler yapardı onu affetmem için demişti. Sonrasinda psikolojik savaşımız başladı.Bunu da yaptım o da aynısını yapıyor. Sonra ben daha çok sinirleniyorum
Neden yapıyorsunuz bunu? Kasıtlı yapıyorsunuz bu yorumları da amaç ne? Eğlenmek mi? Ben okuyunca sinirlenmiyorum, gülmek geliyor içimden. Tiye mi alıyorsunuz ortamı?Siz zaten yapici olmaniz gerekiyo biraz eşinizin huyuna gidin o zaman küslük olmaz sanirim
Çok kırılmışsam ben de yaklaşmam. O her türlü gerginlikte yaklaşmaz zatenValla hiç çözemiyorum içim doğrulmuyor. Hep her fedakarlıgı yapıp üstünede kalbim kırılacaksa cinsel olark hiç yakınlaşmamayı tercih ederim
Merhabalar,
Eşimle tartışmalarımız olunca genelde ben yapıcı davranıyorum. İlk zamanlar bana günlerce küsüyordu. Aynı işyerinde çalışıyorduk, yanımdan geçiyordu benimle konuşmuyordu:))) Zamanla daha iyi oldu gibi ama oldukça sabırlı olduğumu söyleyebilirim.
Şimdi aramızda benden veya ondan kaynaklanan bir sorun olduğunda adam bana soğuk yapıyor..
Mesela ben ona soğuk davransam bile cinsel anlamda yakınlaşmak istiyorum. O da bana böyle durumlarda diyor ki kendimi kullanılmış hissediyorumAma ona kalsa bana her anlamda günlerce soğuk davranır. Ben mi anormalim yoksa o mu? Sizler aranızda soğukluk olunca ne kadar sürede, nasıl çözümlüyorsunuz? Tartışmaların etkisinden nasıl kolayca çıkartabilirim?
Mesela ben ona soğuk davransam bile cinsel anlamda yakınlaşmak istiyorum. O da bana böyle durumlarda diyor ki kendimi kullanılmış hissediyorum
2 yıldır konuşuyorumKüsen,trip atan erkek hic cekilmez
Konusarak cözmek en iyisi. Bir degil defalarca konusun bu durumu.
1 ay çok uzun bir süre. Sizi tebrik ederim. Ben o kadar dayanamam sanki. Küslükle terbiye eden Kv öyle mi? Gerçekten çok yanlış bir tutum. Çocuklukta kazanılan tutumlar çok zor değişiyor.Sinirlenmeyeceksin. Sabredeceksin. Benim eşimle rekorum 1ay oldu. Bir gün anası ile çocuk eğitiminden konusurken ben oğlumu kuslukle terbiye ettim. Günlerce konuşmazdım sonra ağlayarak yanıma gelip sevimlilikler yapardı onu affetmem için demişti. Sonrasinda psikolojik savaşımız başladı.
Haklısınız..Sanırım ben cinselliği çoğu zaman duygulardan uzak yaşıyorum. Eşim ise daha duygusal odaklı yaşıyor. Galiba ben erkek gibi düşünüyorum,o da kadın gibiAdam haklı. Aynı davranışı bir erkek , bir kadına yapmış olsa; forumda adama söylenilen laflardan, adamın kulakları çınlamaktan zonklamaya geçmişti şimdi.
Yaa çok tatlısınız..Aynı şeyleri bende yaşadım. Eşim günlerce küs kalıp beni cezalandırabiliyordu. Üzülüyodum dediğin gibi bilenip onun yelkenleri insede bu sefer benim ki çıkıyodu. Artık sallamıyorum. Küsüyo mu dönüp totomu yatıyorum yada keyfime bakıyorum. Sonra normale dönüyor gülümü alıp geliyor. Bunlara ölüp bitsen bile belli etmiycenbeni mi cezalandırıyon hıhh kendini cezalandırıyosun diyorum içimden açıp filmimi keyfime bakıyorum
Köyü bir amaçla yazmadim neden dalga geceyim ayrica tiye almak ne demek onuda bilmiyorumNeden yapıyorsunuz bunu? Kasıtlı yapıyorsunuz bu yorumları da amaç ne? Eğlenmek mi? Ben okuyunca sinirlenmiyorum, gülmek geliyor içimden. Tiye mi alıyorsunuz ortamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?