Küsen eş

Bikupakahve

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
536
802
18
30
Merhabalar,
Eşimle tartışmalarımız olunca genelde ben yapıcı davranıyorum. İlk zamanlar bana günlerce küsüyordu. Aynı işyerinde çalışıyorduk, yanımdan geçiyordu benimle konuşmuyordu:))) Zamanla daha iyi oldu gibi ama oldukça sabırlı olduğumu söyleyebilirim.
Şimdi aramızda benden veya ondan kaynaklanan bir sorun olduğunda adam bana soğuk yapıyor..
Mesela ben ona soğuk davransam bile cinsel anlamda yakınlaşmak istiyorum. O da bana böyle durumlarda diyor ki kendimi kullanılmış hissediyorum Ama ona kalsa bana her anlamda günlerce soğuk davranır. Ben mi anormalim yoksa o mu? Sizler aranızda soğukluk olunca ne kadar sürede, nasıl çözümlüyorsunuz? Tartışmaların etkisinden nasıl kolayca çıkartabilirim?

Kendi haline bırak hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam et. Bu hallerine üzülüyo olman belki zevk veriyodur. Belki ceza olarak görüyodur. Senin umursamadığını görünce yaptığı tepki anlamsız kalacak

Günlerce küs kaldıktan sonra bana değişik bir asabiyet geliyor…nasıl böyle biriyle evlendim diyorum kendi kendime
Ona sorunca evet ben içten içe seni cezalandırmak istiyorum, ama nasıl aşacağımı bilemiyorum demişti.

Bunu da yaptım o da aynısını yapıyor. Sonra ben daha çok sinirleniyorum

Valla hiç çözemiyorum içim doğrulmuyor. Hep her fedakarlıgı yapıp üstünede kalbim kırılacaksa cinsel olark hiç yakınlaşmamayı tercih ederim

Kadın rolleri calmasına gerek yok ya, kırıldıysa su su konuda kırıldım hareketlerini gözden gecir falan desin küsmek de ne. Peki prenses de geç peşinden mi kosucaksın

Aynı şeyleri bende yaşadım. Eşim günlerce küs kalıp beni cezalandırabiliyordu. Üzülüyodum dediğin gibi bilenip onun yelkenleri insede bu sefer benim ki çıkıyodu. Artık sallamıyorum. Küsüyo mu dönüp totomu yatıyorum yada keyfime bakıyorum. Sonra normale dönüyor gülümü alıp geliyor. Bunlara ölüp bitsen bile belli etmiycen beni mi cezalandırıyon hıhh kendini cezalandırıyosun diyorum içimden açıp filmimi keyfime bakıyorum

Bunu da yaptım o da aynısını yapıyor. Sonra ben daha çok sinirleniyorum
Sinirlenmeyeceksin. Sabredeceksin. Benim eşimle rekorum 1ay oldu. Bir gün anası ile çocuk eğitiminden konusurken ben oğlumu kuslukle terbiye ettim. Günlerce konuşmazdım sonra ağlayarak yanıma gelip sevimlilikler yapardı onu affetmem için demişti. Sonrasinda psikolojik savaşımız başladı.

Siz zaten yapici olmaniz gerekiyo biraz eşinizin huyuna gidin o zaman küslük olmaz sanirim
Neden yapıyorsunuz bunu? Kasıtlı yapıyorsunuz bu yorumları da amaç ne? Eğlenmek mi? Ben okuyunca sinirlenmiyorum, gülmek geliyor içimden. Tiye mi alıyorsunuz ortamı?

Valla hiç çözemiyorum içim doğrulmuyor. Hep her fedakarlıgı yapıp üstünede kalbim kırılacaksa cinsel olark hiç yakınlaşmamayı tercih ederim
Çok kırılmışsam ben de yaklaşmam. O her türlü gerginlikte yaklaşmaz zaten

Adam haklı. Aynı davranışı bir erkek , bir kadına yapmış olsa; forumda adama söylenilen laflardan, adamın kulakları çınlamaktan zonklamaya geçmişti şimdi.

Küsen,trip atan erkek hic cekilmez

Konusarak cözmek en iyisi. Bir degil defalarca konusun bu durumu.
2 yıldır konuşuyorum Biz evlenmeden önce hep naz yapan taraf ben olurum diye düşünüyordum. Hatta o da öyle düşünmüş. Ama bir baktık ki adam küsüyor, meğerse çocukken anneleri sık sok küsermiş. Ben de bu yüzden aşması için ona zaman verdim. Yine de bazen çok zorlanıyorum

1 ay çok uzun bir süre. Sizi tebrik ederim. Ben o kadar dayanamam sanki. Küslükle terbiye eden Kv öyle mi? Gerçekten çok yanlış bir tutum. Çocuklukta kazanılan tutumlar çok zor değişiyor.

Adam haklı. Aynı davranışı bir erkek , bir kadına yapmış olsa; forumda adama söylenilen laflardan, adamın kulakları çınlamaktan zonklamaya geçmişti şimdi.
Haklısınız..Sanırım ben cinselliği çoğu zaman duygulardan uzak yaşıyorum. Eşim ise daha duygusal odaklı yaşıyor. Galiba ben erkek gibi düşünüyorum,o da kadın gibi

Uzun süre küsen, trip atan erkekleri sevmiyorum. Hele ki iş yerinde geçerken konuşmamak felan. İş yeri profesyonel bir ortam olmalı bence. Neyse. Bizde en çok ben küserim onda da genelde 2 3 saati geçmez. Rekorumuz 2 gün o da 5 senede 1 kere oldu.

Yaa çok tatlısınız..
Ben ilk zamanlarda o uzun süre küsünce kendimi çok kötü hissediyordum, keşke kendimi pencereden atsam falan diyordum. Sonra alışverişe çıktım. Ağlaya ağlaya alışveriş yapıyordum benim için çok zordu. Şimdi genel olarak trip atmamaya ve aramızın bozulmasına müsade etmemeye çalışıyorum.
Benim eşim lise ve üniversite yıllarında annesine aylarca küs kalmış. O yüzden onun bünye alışık

Neden yapıyorsunuz bunu? Kasıtlı yapıyorsunuz bu yorumları da amaç ne? Eğlenmek mi? Ben okuyunca sinirlenmiyorum, gülmek geliyor içimden. Tiye mi alıyorsunuz ortamı?
Köyü bir amaçla yazmadim neden dalga geceyim ayrica tiye almak ne demek onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…