Küsen eş

Eee cinsimi aşağılamadim ki.yanlış mı anladınız ? Adama dedim
"Karı gibi" ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz. Üslubun anlatıyor. Ayni anlama gelen ama farklı üslupla yazıldığı için rahatsiz edici olmayan bir başka yorum alıntılayacağım.

"Karı gibi" ne demek hepimiz çok iyi biliyoruz. Üslubun anlatıyor. Ayni anlama gelen ama farklı üslupla yazıldığı için rahatsiz edici olmayan bir başka yorum alıntılayacağım.
Ben yorumumu diğer yorumla aynı kefeye koymaniza üzüldüm.Tekrar okudum yorumumu. Açıklama gereği duydum.Bazi davranışların kadına yakıştığını, kadında daha hoş gorundugunu düşünüyorum. Ama kadınlığı aşağılamak, hor görmek olarak asla değil.Bilakis üstün görmekteyim.

Napim simdi anamla babami mi bosatim zaten yasini basini almislar ben desemde bosanmazlar artik zamaninda fazla gezme tozma olmadigi icin taniyamadan evlenmisler iste. Konu sahibi ya bosverecek kussun ya da resti cekecek bence.

Cevabınız beni güldürdü
Kaç insan sağlıklı bir ailede yetişip sağlıklı bir yetişkin olabiliyor ki.. ben eşimin travmasını anladığım için halimden memnunum. Aksi durumda küsünce bana değer vermediği gibi bir yanılgıya kapılabilirdim.

Eee ben de öyle.kadın yerine karı yazarak kızgınlığımı belirttim sadece.evet erkeklere hiç yakişmıyor.ben de yanlış anlaşıldım

Doğu valla.elimizdekilere ayar çekeceğiz artık

Ayni kefeye koymadigimi belirttim aslında. Kadina özgü davranışlardır demek varken "karı gibi" diye aşağıladığı için rahatsız oldum. Hepimiz biliyoruz "karı gibi" lafını kimlerin ne amacla kullandığını.

Sizin yorumunuzun rahatsız etmediğini yazdim. Bildirimlerinizi kontrol ederseniz yorumunuzu beğenmiştim.

Napim simdi anamla babami mi bosatim zaten yasini basini almislar ben desemde bosanmazlar artik zamaninda fazla gezme tozma olmadigi icin taniyamadan evlenmisler iste. Konu sahibi ya bosverecek kussun ya da resti cekecek bence.
Benim babam da biz küçükken sürekli anneme küserdi.. şimdi de değişen bir şey yok. Ben de babam gibi biriyle evlenmemek için çok çaba gösterdim. Eşim babamın aksine çok pozitif biri ama küsüyor

Benim babam da biz küçükken sürekli anneme küserdi.. şimdi de değişen bir şey yok. Ben de babam gibi biriyle evlenmemek için çok çaba gösterdim. Eşim babamın aksine çok pozitif biri ama küsüyor
Cok sukur benim esim kusmuyor ama kimse de dort dortluk degil tabi ki. Kusurlari gormezden gelcez gelemediklerimizi mecbur degistirmesi icin ugrascaz. Terapi almasini soylediniz mi cocukluktan gelen birsey diyorsunuz belki cozume kavusur cok zor surekli ve uzun sure kusen biriyle olmak.

Söyledim ama pek istemedi. Şimdi farkındalık kazanması için psikoloji kitapları okutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…