Küsen eş

Sizin maşallahınız var
Benim babam çok küsen ve trip atan bir erkek, zaten bu durumdan çok korkardım. Evlenmeden önce de hiç küsmedi(2 yıl kadar) Evlenince özüne döndü galiba ..

Çok basit konuşarak iletişim kuramadığınız için haklı olduğunuz konularda taviz vermiceksiniz tavrınızı tam koyacaksınız cinsel anlamda yanaşmamanız gerek zaten nereye kadar giderse gidecek böyle adım atmasını bekleyeceksiniz,kendisi haklı olduğunda konuşmayı teklif edin bir iki sefer daha fazla ısrar etmeyin kabul ederse konuşun etmezse yine komple çekin kendinizi. Böylelikle zamanla ya kavgayı büyütmemeyi öğrenecek yada konuşarak çözüme ulaşmayı çünkü bilecek ki sizinde limitiniz bir noktaya kadar. Geçinmeye gönlü varsa böyle olur.

Teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapacağım

Kendimi kullanılmış hissediyorum demesine bayıldım. Ah bu erkeklerin tripleri de hiç çekilmiyor ya

Benim babam boyleydi hala da boyle annem bir cozum bulamadi. Artik yaslandik diyip yine ilk adimi annem atiyor. Ilk evlendigi zamanlar iki ay konusmamis babam yine ilk adimi annem atmis. Heralde en bastan resti cekmek gerekiyor boyle durumlarda ya bunu asarsin ya da ben boyle ev arkadasligi bile olmayan duruma katlanamam diceksiniz.

Evet yaa.beni bir erkekten bu kadar soğutan başka birşey yok.hakaret etse bu kadar sinirlenmem, soğumam.ne bu böyle karı gibi.

Evet yaa.beni bir erkekten bu kadar soğutan başka birşey yok.hakaret etse bu kadar sinirlenmem, soğumam.ne bu böyle karı gibi.
Sen 1, Prenseslerin annesi 2 bu forumda.

Cinsinizi aşağılamadan yorum yapamaz mısınız?

Birbirini arzulayan ve ten uyumu olan kişilerin aynı evde nasıl küs kalabildiklerini benim aklım almıyor.biz istersen tozu dumana katalım bir saat sonra ikimiz de yoklamaya başlıyoruz, hafiften yanaşmaya başlıyoruz dayanamayıp, ten çekiyor çünkü.ten çekmese insan gerçekten birini seviyorsa yumuşaması çok kolay oluyor.bu ülkede ne çok sırf evlenmiş olmak için yapılan, aslında yapılmaması gereken saçma sapan, sevgisiz saygisız evlilikler var.ondan sonra gencecik kızlar uzülüyor herkes evlendi bir ben kaldım diye.gözünüzü seveyim artık kıtlıkta kalmış gibi her önünüze çıkanı tutup kolundan nikaha götürmeyin.evlenmeyenleri dövmüyorlar bizim ülkede.sonra da evlilik düşmanı gibi oluyorum.
Gencecik iki insan aynı evin içinde nasıl seks yapmadan 2 ay durabilir.bence kusura bakmayin da hepsi olmaması gereken evlilikler.

Ne ilginç adamlarla evleniyorsunuz ya.aman bekar kalan olmasın yeter ki.ayni evde 1 ay küs kalmak ne demek ya.düşmanın olsa sabredemezsin.siz nasıl birbirinizi sevdiğinizi iddia ediyorsunuz? Ben bekarım bu şekilde bir evlilik yapacağıma bekar kalırım daha iyi.

Sizin evde roller değişmiş bacımsu...

bu erkeklerin artan dişil enerjisi ne olacaksa enerji dengeleme çalışmalarını yapmaları gerekiyor
naz kapris küsme falan hiç hoş olmuyor erkeklere

Ben de birbirini seven insanların böyle küsmesini anlamıyorum.. Eşim çocukluk döneminde sürekli annesinin küsmesine maruz kalmış. Aslıında o da durumdan memnun değil ama insanın kendinde bir şeyleri değişmesi kolay değil. O yüzden ona zaman tanıdım yine de daha çabuk değişmesini istemek beklemek elimde olmuyor.

Koca koca insanların uzman psikolog gibi çocukluk travmalarını düşümek zorunda değiliz.o yüzden yetişkin kelimesi kullanılıyor zaten.kendi aklımızı, fikrimizi, irademizi, zihnimizi, alışkanlıklarımizı yönetecek olgunluğa gelmemiz gerektiği için.bu nedir kreşte miyiz ? Buradaki kadınların kocalarına aşırı merhamet ve iyimserlik sorunu var.koca koca adamları evlendikten sonra eğitmeye çalışana ancak gülmemiz gerek aslında.oldu olacak tuvet eğitimi de verin

Benimkide tartışmadan sonra ben susuyorum diye uzatır da uzatır hiç susmaz. Bunların orta ayar modeli yok galiba değişik bir tür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…