yok bence sıkmamışsındır da o korkuyla öyle olmuştur..kuş yani korkmuştur.bende alınca kuş elimden kaçsın die çırpınıyordu neredeyse bırakayım onu diye..benide ısırıyordu ilk zamanlarda.zaten serbert hafif açsan elinide kaçar fırsat bulsa..çoğu ele alma diyordu banada ama ben her fırsatta aldım.ilk zamanlar hiç almadım diyebilirim..hatta burda konu açmıştım ne zaman salsam diye ordanda cevap alınca saldımda kuşu..şu bir hafta geçsin sende salarsın..zaten yavru ise ilk çarpacak duvara o kesin hatta benm kuş gagayı kanatmıştı şimdi yeni yeni iyileşiyor yani olacak onlar ..saldığımda birde sanki daha bir ürkek oldu ilk günlerde dedim bu tam yabani olacak ne yaptım hatta..ama hergün saldım şimdi elime alıp omzuma kafama koyuyorum öylece bekliyor kaçmıyor üstümden..ama yakalanma korkusu var ürkek kendi gelmiyor sadece alışıyor azda olsa..
birde ben kuşu yıkadım banyoda:) yani kendi o banyo olsun die yoktu bende su kabı ,bende banyoya götürdüm kafesi ile sonra azıcık neredese damla damla akan suyu kafesin kıyısından ona doğru tutttum..ilk kaçtı korktu galiba hafif ayaklarına tuttum sonra kanatlara bir süre sonra suyu kafesin diğer tarafına götürüp tutmaya başlkadım baktım su ne taraftaysa o oraya atlayıp geliyor oyun oynadık onunla öyle..rengide açıldı kuşun ama..duştan sonra elimde havlu ile az tutttum kurulansın hem üşümesin diye..sonra kafese koyup yerine götürdüm konuştulk..yani ben kuşumu alışsın diye neler yapıyorum :)sabahlarıda balkona güneşlenmeye çıkıyor yani kafesle..bu arada güneşe çıkarmak istersen çok bırakma onu en fazla 5 dakika gibi olsun ölür birde..güneşten vitamin alsın..çok oldu kusura bakma belki sende denersin yada senin kuşunda yapmak ister die anlatmak istedim..