Bence deneyin bi kere. Barismalar atesli oluyorEsimle kusmeyi hic beceremeyen bir ciftiz. Bu da pek iyi degil. Aklimiza geleni soyluyoruz birbirimize. Sifir kin ikimuzde de. Ayari bulmak lazim
Nasıl baslarsa oyle gidiyor diye korktugumdan zaten her seye tepki veriyorum ben de. Aman boşver yapamiyorum. Esim de biz seninle yeni evliyiz surekli boyle mi davraniyorum 10 yillik evli degiliz ki niye bu kadar buyutuyorsun bi seyleri diyor. Bilmiyor ki burda sıkı sıkı tembihlendimMesajlarınız için teşekkür ederim
Gece telepati yoluyla bana sarılttırayım falan diye uğraştımolmadı tabii Bu sefer de ben adım atarsam artık sittin sene adım atmaz. Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gidiyor malesef. Düzelmesi çok zor. Gittiği yere kadar ay napayım.
Önceki ilişkilerimde haksız da olsam karşı taraf hemen gönlümü alırdı. Eşimi pek tanımadan evlendim, başlarda çok kavga ettik, çocuk olunca biraz değişti, ikincide biraz daha değişti ama hala yontulacak yerleri var. Bu arada yüz kere para yatır diye uyardığım adam şimdi trink diye yatırıveriyor ben sormadan
Eşim çok sert ve asabi biridir. Çocuklara falan hemen ceza verir anlamadan dinlemeden. Hakaret etmese de sert çıkar bana da eleştirirsem en ufak. Şimdi onlar da yokOğlum gelmiş diyor ki, anne azıcık daha küs kalsana, babam pamuk gibi davranıyor yalnız kalmamak için
Telefonlasmiyor musunuz?Günaydın kızlar,
Eşim dün iş seyahatine çıktı ve cts dönecek. Yani neredeyse 2 hafta olacak. Rekora koşuyoruz
Eski eşim çok küserdiMerhaba hanımlar,
Merak ettiğim bir konu var. Eşinizle en uzun ne kadar süre küs kaldınız? Küslük sırasında nasıl davrandı-davrandınız? Ve ilk adımı atan kim oldu, nasıl barıştınız?
14 yıllık evliyim. İki çocuğum var, eşim en ufak eleştiride günlerce küser. Ben de alınganımdır, kıracak bir şey söylese ben de o adım atana dek küserim. Başlarda illa ki o adım atardı ben de uzatmazdım. Son 1-2 yıldır çok büyük bir sorun yoksa haksız da olsa ben konuşmaya başladım uzadığı zamanlarda. Şimdi 8 gündür küsüz, bir konuda tartışmıştık, incitecek bir söz söyledi ben de susmaya başladım. Şimdi o da ben küstüğüm için bana küstü
Yani turşu limonla mı sirkeyle mi diye diye inada binip gül gibi evliliğimiz bitecek sanki. Ne diyorsunuz bacılar ne yapayım ben bu yontulmamışı? Hep benim adım atmama alıştı son zamanlarda, bunu hemen düzeltmem gerek gibi hissediyorum.
Bazı elzem durumlar için yazıştık o kadar. Araşmıyoruz hiçTelefonlasmiyor musunuz?
Son küsen iyi küsermişEski eşim çok küserdi
En son küsmesi 6 ay oldu.
Snr ben de boşanma kararı aldım ve boşandım.
Yuva yıkmakla benı sucladı
Şimdiki eşimle küsmeyiz, tartıssak da o da ben de küs kalamayız.
Küsen eş çok zor Allah yardım etsın
Yok ayaklarıma falan kapanmadı.Son küsen iyi küsermişSuçlayacağına ayağına kapansaymış. Bu erkekler ne öküz oluyor bazen. Hem yap bezdir hem de biraz olsun suçun altına girme
Baristiniz mi artik? :) Ben kus kalmayi hic beceremezdim. Yuksek lisansimi evlenince yapmis oldum
evet buraya yazdıktan sonra geldi yanıma tripçiiiii dedi gıdıkladı barıştık: ))
ama dun aksama doğru bi daha küstüm onda da barıştık: )))
valla benim kocam bana iyi dayanıyor
evlenince malesef tuhaf tuhaf huylar türüyor.
benim eşimde benden öğrendi küsmeyi: )))
Hadi geçmiş olsun :) eşim de beni gıdıklasa ya, hiç küs duramazdım o zaman
Bazı elzem durumlar için yazıştık o kadar. Araşmıyoruz hiç
Durum aynı, pazar akşamı seyahate çıktı ve çıkarken ben de içerde odadaydım. Kaçta gideceğini bilmiyordum bir baktım kapı kapandı çıkmış. Yani bir hoşçakal dememiş oldu. Kapıda bekleyecek halim mi vardı kaçta gidecek diye değil mi? Yani hala konuşmuyoruzYok yaa.mevzu biraz hafifti ya ondan.
Ciddi bi meseleden kusunce yapmiyor hasbam: )
Sizde son durum ne?
Evet, barışılınca çol güzel oluyor bir kaç hafta. Ama nedense içimde barışma hevesi de kalmadı. Hatta gelse dese ayrılalım diye, alnından öpüvericemmesaj atsana özledim seni falan diye.. ayy ne heyecanlı barışmalar çok ateşli olaaarr bencee..
böyle flört ediyomuş gibi mesajlaşın ayy çok heyecanlı benceee...
Durum aynı, pazar akşamı seyahate çıktı ve çıkarken ben de içerde odadaydım. Kaçta gideceğini bilmiyordum bir baktım kapı kapandı çıkmış. Yani bir hoşçakal dememiş oldu. Kapıda bekleyecek halim mi vardı kaçta gidecek diye değil mi? Yani hala konuşmuyoruz
Evet, barışılınca çol güzel oluyor bir kaç hafta. Ama nedense içimde barışma hevesi de kalmadı. Hatta gelse dese ayrılalım diye, alnından öpüvericem
Ne şekersin kuzum sen. Merak etme hayat hiç ummadığında yapıyor süprizi. Çok haklısın aslında. Yılların gururu birikimi işte.. Du bakalım ne olacak.. 4 Mart'ta Venüs retroya giriyormuş. Bu da benim burcuma yarıyormuş. O güne kadar sabredicem sonrası Allah kerim .ölümlü dünya be bacım.. ne zaman vedasız ayrılacağız birbirimizden belli değil.. ne kaybedersin ki yaz bi mesaj özledim de olsun bitsin.. küsmelerine rağmen yine seviyorum de..
ne bileyim ben hep geç kalmaktan korkarım böyle küslükjler olunca... ayrılıkta zor koca bir boşluk.. hayatına tekrar birini almak daha da zor.. hele ki çocuklar varsa.. bunlar da tuzu biberi .. bir daha da veda etmeden gitmez ders olsun bu ona..
sevişmeden uyumayalım anlaşmadan ölmeyelim şarkısını gönder sılanın.. bura üç günlük dünya işte.. keşkeleriniz olmasın sevin sevilin oh mis..
yani ben şu ara öyle yalnız hissediyorum öyle koca bir boşluk ki şu durumuna imrenecek bir ruh hali içindeyim..
senin derdini nimet bilecekte var be kuzucan..
14 yılınız birlikte geçmiş bakalım önümüzde yaşayabileceğimiz 14 günümnüz var mı...
sevgilerr.. takipteyim konuyu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?