Küslük rekoru

Nasıl baslarsa oyle gidiyor diye korktugumdan zaten her seye tepki veriyorum ben de. Aman boşver yapamiyorum. Esim de biz seninle yeni evliyiz surekli boyle mi davraniyorum 10 yillik evli degiliz ki niye bu kadar buyutuyorsun bi seyleri diyor. Bilmiyor ki burda sıkı sıkı tembihlendim

Küsmek aslında karşı tarafı cezalandırmak değil. İnsan en çok jendini cezalandıyor küserej. Her şey içinizde kalıyor. İçinizden konuştukça öfke büyüyor. İlişkiler gereksiz yere yıoranıyor.

Kimin niye küstüğüne takılmayın. İlla haksız olan ilk adımı atacak diye beklerseniz günler, aylar sürer. Bazısı istese de bu adımı atamaz. Karekter meselesi.

Boş verin tekepati denemelerini. Gidin önce siz sarılın. Önemli olan barışmak. Bekleye bekleye ömürden gidiyor giden.

ïlk yıl 1 günü bulurdu.
Sonraki yıllarda 2 dk bilemedin 3.
Ama cok uğrastım cunku tezcanliyim sonuclanmasi gerek hemen tartismalarin veya küslüklerin.

Günaydın kızlar,
Eşim dün iş seyahatine çıktı ve cts dönecek. Yani neredeyse 2 hafta olacak. Rekora koşuyoruz

Eski eşim çok küserdi
En son küsmesi 6 ay oldu.
Snr ben de boşanma kararı aldım ve boşandım.
Yuva yıkmakla benı sucladı

Şimdiki eşimle küsmeyiz, tartıssak da o da ben de küs kalamayız.

Küsen eş çok zor Allah yardım etsın

Son küsen iyi küsermiş Suçlayacağına ayağına kapansaymış. Bu erkekler ne öküz oluyor bazen. Hem yap bezdir hem de biraz olsun suçun altına girme

Ne küsmesi yaw biz aştık onları. Ya o ya ben zevzeklik yapıp yada mizaha vurup uzatmıyox 30 40 dak işte.

Ben hic gelemedim küslüğe o yaparıd. Ben gıcık derdım dalga gecerdım küsmezdım. Derken oda yavşadı yumusadı zamanla. Hıc mı kızmıyorum en son kozdığımda banyoda şofbenini kapattım bi kac kez dondu bende sinir minir kalmamıstı o tıtreyerek cıktıgında.

Küsmek olmaz olmazzz. Çok banall

Son küsen iyi küsermiş Suçlayacağına ayağına kapansaymış. Bu erkekler ne öküz oluyor bazen. Hem yap bezdir hem de biraz olsun suçun altına girme
Yok ayaklarıma falan kapanmadı.
Tek celsede boşandık.
Boşandıktan snr senelerce içip içip denize atladı

Hep ece şle biz ayrılmamalıydık dermiş ortak arkadaslarımıza ama iş işten geçti.

Baristiniz mi artik? :) Ben kus kalmayi hic beceremezdim. Yuksek lisansimi evlenince yapmis oldum

evet buraya yazdıktan sonra geldi yanıma tripçiiiii dedi gıdıkladı barıştık: ))
ama dun aksama doğru bi daha küstüm onda da barıştık: )))
valla benim kocam bana iyi dayanıyor
evlenince malesef tuhaf tuhaf huylar türüyor.
benim eşimde benden öğrendi küsmeyi: )))

Hadi geçmiş olsun :) eşim de beni gıdıklasa ya, hiç küs duramazdım o zaman

Yok yaa.mevzu biraz hafifti ya ondan.
Ciddi bi meseleden kusunce yapmiyor hasbam: )
Sizde son durum ne?
Durum aynı, pazar akşamı seyahate çıktı ve çıkarken ben de içerde odadaydım. Kaçta gideceğini bilmiyordum bir baktım kapı kapandı çıkmış. Yani bir hoşçakal dememiş oldu. Kapıda bekleyecek halim mi vardı kaçta gidecek diye değil mi? Yani hala konuşmuyoruz

mesaj atsana özledim seni falan diye.. ayy ne heyecanlı barışmalar çok ateşli olaaarr bencee..

böyle flört ediyomuş gibi mesajlaşın ayy çok heyecanlı benceee...
Evet, barışılınca çol güzel oluyor bir kaç hafta. Ama nedense içimde barışma hevesi de kalmadı. Hatta gelse dese ayrılalım diye, alnından öpüvericem

ölümlü dünya be bacım.. ne zaman vedasız ayrılacağız birbirimizden belli değil.. ne kaybedersin ki yaz bi mesaj özledim de olsun bitsin.. küsmelerine rağmen yine seviyorum de..

ne bileyim ben hep geç kalmaktan korkarım böyle küslükjler olunca... ayrılıkta zor koca bir boşluk.. hayatına tekrar birini almak daha da zor.. hele ki çocuklar varsa.. bunlar da tuzu biberi .. bir daha da veda etmeden gitmez ders olsun bu ona..

sevişmeden uyumayalım anlaşmadan ölmeyelim şarkısını gönder sılanın.. bura üç günlük dünya işte.. keşkeleriniz olmasın sevin sevilin oh mis..

yani ben şu ara öyle yalnız hissediyorum öyle koca bir boşluk ki şu durumuna imrenecek bir ruh hali içindeyim..

senin derdini nimet bilecekte var be kuzucan..

14 yılınız birlikte geçmiş bakalım önümüzde yaşayabileceğimiz 14 günümnüz var mı...

sevgilerr.. takipteyim konuyu :)))

Ne şekersin kuzum sen. Merak etme hayat hiç ummadığında yapıyor süprizi. Çok haklısın aslında. Yılların gururu birikimi işte.. Du bakalım ne olacak.. 4 Mart'ta Venüs retroya giriyormuş. Bu da benim burcuma yarıyormuş. O güne kadar sabredicem sonrası Allah kerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…