- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kafeste öyle bırsey yapmıyor sadece dısarı cıkardıgım da bana kosuyo yem yedırmeye .Ben 16 taneye baktıysam zamanında,sen de bakarsın korkma İlla çiftleştirmen şart değil canım.Kum koyuyorsun di mi kafese sindirim probleminden de olabiliyor bazen yem kusma.
Kafeste öyle bırsey yapmıyor sadece dısarı cıkardıgım da bana kosuyo yem yedırmeye .
Dısı kusum uzun yıllar yasadı cok usluydu .Bu cadı ,yaramaz çok guzel konusuyor ama şu olayı olmasa ıyıydı.Yok ya öyle demeyin bunlara zamanla alışıp güleceksiniz dişi kuşlarda çok agresif olurlar
Hangı bırını yemıs gıbı yapayım kulagımın ıcıne ıcıne atıyo:)Sende yemiş gibi yap annesi mutlu olsun hayvancağız
Bıldıgımız kum mu kuşculardan mı almam lazım.Kumda koy canım.yemine de karıştırabilirsin ayrı da koyabilirsin.önemli kuşlar için ihmal etme.Sindirimi kolaylaştırıyor.
Bıldıgımız kum mu kuşculardan mı almam lazım.
Tuy dökuyor bırde ılaç önerırmısın yoksa hasta olurlar mı .Öylece gecmesını mı beklıyeyım .Kumda koy canım.yemine de karıştırabilirsin ayrı da koyabilirsin.önemli kuşlar için ihmal etme.Sindirimi kolaylaştırıyor.
Imm çok lezzetliymiş yakışıklı oğlum ama doydum ben ,senin minicik kursağında kalsın o mamalar de
Tuy dökuyor bırde ılaç önerırmısın yoksa hasta olurlar mı .Öylece gecmesını mı beklıyeyım .
Bula bula benı bulmuş :) şuan kafeste böyle hapis hayatı yasıyor uslu durmadıgından bakalım ne zaman akıllanacak oğluşum.Size kur yapiyorbir sure yapiyor bunu inatla. Ciftlestirmek cok zor, ciftlesse bile ardindan ayirmaniz, ayri kafeslere koymaniz lazim. Ayrica eslerini kendileri seciyorlar...
Beklesın hiç bakamam ıkıncıye kova kova en sonun da aklı basına gelıcek:)Ha hhay çiftleşmek istiyor sizin kuş.eş alın.benimki de oyleydi kafesini parcalayacakti nerdeyse.sonunda dişi aldık ama duruldu yazık
Ay yazık ama yaa:) ben korkmuştum bizimkinden,geçmiyor yaniBeklesın hiç bakamam ıkıncıye kova kova en sonun da aklı basına gelıcek:)
Ay kovma yazık biizim kus ta aynaya elimize ayagimiza falan yapiyo kulagimiza da yapiyoda icine yem hic dusmedi. Ciftlesmek istiyolar bazen haline uzuluyorum kiyamiyorum ama ikinci bu kusa bakmak zor olur diye almadik.Beklesın hiç bakamam ıkıncıye kova kova en sonun da aklı basına gelıcek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?