Kuşum

Imm çok lezzetliymiş yakışıklı oğlum ama doydum ben ,senin minicik kursağında kalsın o mamalar de

Size kur yapiyor bir sure yapiyor bunu inatla. Ciftlestirmek cok zor, ciftlesse bile ardindan ayirmaniz, ayri kafeslere koymaniz lazim. Ayrica eslerini kendileri seciyorlar...

Size kur yapiyor bir sure yapiyor bunu inatla. Ciftlestirmek cok zor, ciftlesse bile ardindan ayirmaniz, ayri kafeslere koymaniz lazim. Ayrica eslerini kendileri seciyorlar...
Bula bula benı bulmuş :) şuan kafeste böyle hapis hayatı yasıyor uslu durmadıgından bakalım ne zaman akıllanacak oğluşum.

Ha hhay çiftleşmek istiyor sizin kuş.eş alın.benimki de oyleydi kafesini parcalayacakti nerdeyse.sonunda dişi aldık ama duruldu yazık

Beklesın hiç bakamam ıkıncıye kova kova en sonun da aklı basına gelıcek:)
Ay kovma yazık biizim kus ta aynaya elimize ayagimiza falan yapiyo kulagimiza da yapiyoda icine yem hic dusmedi. Ciftlesmek istiyolar bazen haline uzuluyorum kiyamiyorum ama ikinci bu kusa bakmak zor olur diye almadik.

benimki de erkek avucuma çiftleşme hareketi yapıyo kitleniyo resmen çiftleşmek istiyo yakın zamanda eş alıcam mecburen vardı ama dişi kuşum kaçırdım , eş alırsanız rahatlarsınız sizi gözü bile görmez o zaman.

benım kuşumda sürekli kusuyor agzından birşey cıkartıyor. sizin dediğiniz böyle birşey mi benim kuşumda erkek . ve herşeye kur yapıyor :) ve boyle sanki gırtlaklıyormuş gibi bagırıyor bazen eş mi istiyor yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…