- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi misss_girl
-
tencere kullanışlı olması açısından 4 ..tabaklar pırıltısız olsun..makinede yıkamaya gelsin..Eki Görüntüle 1343328 Eki Görüntüle 1343329 Eki Görüntüle 1343330 Eki Görüntüle 1343331 Eki Görüntüle 1343332 TENCERELER
1.KORKMAZ ROSANNA
Eki Görüntüle 1343333 2.VERTEXEki Görüntüle 1343334 3.KORKMAZ PERLAEki Görüntüle 1343335 4.HİSAR RİOEki Görüntüle 1343336 5.HİSAR MONACO
Eki Görüntüle 1343337 Sizce hangi yemek takımını ve tencere setini tercih etmeliyim? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkürler canım tencerede 1 veya 4 e doğru kayıyorum sanki
teşekkürler dediğiniz gibi 1 sade ve şık ama gönlümden 4 de geçiyor1. takım sade ve değişik şık.5. Tencere kullanışlı.sapları sade metal olmasın tutulmuyo.Porselen sap renk değiştiriyo en iyisi sert plastik gibi olanlar
bu fiyat pahalı mı yani
teşekkürler....tencere kullanışlı olması açısından 4 ..tabaklar pırıltısız olsun..makinede yıkamaya gelsin..
4 ve 1in renk tonu aynımı sizce?
çok garip ya tüm hepsi farklı tarz takımlar nasıl oluyor da karar veremedin?Eki Görüntüle 1343328 Eki Görüntüle 1343329 Eki Görüntüle 1343330 Eki Görüntüle 1343331 Eki Görüntüle 1343332 TENCERELER
1.KORKMAZ ROSANNA
Eki Görüntüle 1343333 2.VERTEXEki Görüntüle 1343334 3.KORKMAZ PERLAEki Görüntüle 1343335 4.HİSAR RİOEki Görüntüle 1343336 5.HİSAR MONACO
Eki Görüntüle 1343337 Sizce hangi yemek takımını ve tencere setini tercih etmeliyim? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
bende büyükleri aradan çıkartıp diğerlerine bakmak istiyorum bende peşin almayı düşünüyorum bu yüzden sıcak paradan indirim yaptırtmayı düşünüyorum ama ne kadar inerler bilmiyorum tabipahalı değil normale göre ama dediğim gibi indirim zamanı iniyor. acele etmeyin. kararınızı verdikten sonra fiyat araştırması yapın. önümüz yılbaşı. sonra sevgililer günü geliyor. benim de yemek takımım kütahya. ona da internetten sipariş verdim. site yazmak doğru mu bilmiyorum ama arattığınızda en üstte gelir zaten oraya bakın. teslimatta hiçbir sorun olmuyor. kredi kartına da iyi taksit yapıyorlar.
değil bencesizce tencere ile yemekk takımının 4 ile renk tonu aynı mı?
teşekkür ederim bende bağımsız düşündüm ama yanyanada şık durcaklar sanki:)Bence tonları birbirine uygun; ama ben ikisini birbirinden bağımsız şekilde beğendim. Beraber de çok şık dururlar düşüncesindeyim.
kötü dururmu ki ?değil bence
teşekkür ederim sizce 4ün renklerinde desenlerinde zamanla bir şey olur muyemek icin 4 cok hos
tencere 5 diyorum
bende büyükleri aradan çıkartıp diğerlerine bakmak istiyorum bende peşin almayı düşünüyorum bu yüzden sıcak paradan indirim yaptırtmayı düşünüyorum ama ne kadar inerler bilmiyorum tabi
teşekkür ederim 2 de çok kibar bir modelyemek takımında 2. tencere takımında 4. bence
hayır bence o onemlı degıl kotu durmaz tencere ıle yemek takımı neden aynı renk olmak zorunda ki ,aynı anda masaya gelmiyor kikötü dururmu ki ?
bayilerde öyle ama züccaciyelerde yinede indirim yapıyorlarçok inmiyorlar. her şey peşin fiyatına taksit artık.
öyle ama uymlu olsa da hoş olurduhayır bence o onemlı degıl kotu durmaz tencere ıle yemek takımı neden aynı renk olmak zorunda ki ,aynı anda masaya gelmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?