kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

tencere kullanışlı olması açısından 4 ..tabaklar pırıltısız olsun..makinede yıkamaya gelsin..

teşekkürler canım tencerede 1 veya 4 e doğru kayıyorum sanki

Yemek takımı sade olsun. Hatta 3.den daha sade bir takım varsa onu tercih edin. Farklı aksesuar ve masa örtüleri ile kombin edebileceğiniz şekilde olsun. Tencereden çok anlamam da annem hisarı beğenir hep, o yüzden hisar dedim. :)

1. takım sade ve değişik şık.5. Tencere kullanışlı.sapları sade metal olmasın tutulmuyo.Porselen sap renk değiştiriyo en iyisi sert plastik gibi olanlar
teşekkürler dediğiniz gibi 1 sade ve şık ama gönlümden 4 de geçiyor son takmlar çıkmasaydı belkide 1 i tercih ederdm

bu fiyat pahalı mı yani

pahalı değil normale göre ama dediğim gibi indirim zamanı iniyor. acele etmeyin. kararınızı verdikten sonra fiyat araştırması yapın. önümüz yılbaşı. sonra sevgililer günü geliyor. benim de yemek takımım kütahya. ona da internetten sipariş verdim. site yazmak doğru mu bilmiyorum ama arattığınızda en üstte gelir zaten oraya bakın. teslimatta hiçbir sorun olmuyor. kredi kartına da iyi taksit yapıyorlar.

çok garip ya tüm hepsi farklı tarz takımlar nasıl oluyor da karar veremedin? ben iki kategori için de 3.leri beğendim

bende büyükleri aradan çıkartıp diğerlerine bakmak istiyorum bende peşin almayı düşünüyorum bu yüzden sıcak paradan indirim yaptırtmayı düşünüyorum ama ne kadar inerler bilmiyorum tabi

Yemek takimi 3. Tencere de 1 ya da 4. Hisar in 5. yi ben aldim ama pek memnun kalmadim kalpu ısıdan cabuk etkilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…