- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi misss_girl
-
teşekkür ederim canım çok sağol tencerelerden bir modeli elemiş oldum...Korkmaz perla alma. Brnim tencerelerimin aynısı. Kulpları acayip ısınıyor. Her yemek yaptığımda satıcıyı anıyorum bir güzel.
teşekkür ederim porselen 3 ve 4 aynı oranda devam ediyor bakalım:)Porselen 3 tencere 1 :)
teşekkürler canım ..Yemek yediginiz tabagin icinde boyama olmasa aslinda daha iyi. ozellikle saglik acisindan.
Makinede yikaninca eninde sonunda solarlar.
Ben olsam misafire cikarir ve elimde yikar kaldirirdim.
Yemek takimlari icierisinde 5. olani secerdim sanirim.
çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın...Tatlim bu arada benim günlük yemek takimimda kutahya porselen yani makineye camasir suyu dokmeme ragmen yaldizlarinda ufak bi atma olmadi icini ferah tut bu konuda
sizce tencere ile yemekk takımının 4 ile renk tonu aynı mı?yemek takımı 3 ~ 4
tencere 1
teşekkürler canım tencerede 1 veya 4 e doğru kayıyorum sankiYemek takımı 3., tencere takımı 4. olan :)
hmn hmn fiatlr aynı 500e fln gelyor
teşekkürler canım mağazadaki ışıktan dolayı mı bilmiyorum ama yemek takımında 1 de çok şık ve sade duruyorHer iki takimdanda 1. Resimler bencee
bu fiyat pahalı mı yaniben 9 parça tencere takımı, büyük boy çaydanlık ve çelik çay tepsisini 500e almıştım mayısta hisardan.
Ayyyy acaba 4. Takimin sonradan modasi gecer mi acaba yani o geldi aklima ama 3. Takim da cok asil ve şık duruyor iste dur bakalim biraz daha cevaplar gelsin tabi bu arada canlisini gorunce bakarsin fikrin degiseverir[/QUOTE]irl, post: 38416167, member: 237089"]deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))
4 ve 1in renk tonu aynımı sizce?Yemek takımı 4.
Tencere takımı 1.
Benim yemek takimimla aynı renkte ama desen daha farklı yine çizgiler filan benziyor ama bilmiyorum benim hoşuma gidiyor şık ve sade şeyler hemen modasi gecip sıkılmıyor sun hemde :)teşekkürler canım mağazadaki ışıktan dolayı mı bilmiyorum ama yemek takımında 1 de çok şık ve sade duruyor
1. takım sade ve değişik şık.5. Tencere kullanışlı.sapları sade metal olmasın tutulmuyo.Porselen sap renk değiştiriyo en iyisi sert plastik gibi olanlarEki Görüntüle 1343328 Eki Görüntüle 1343329 Eki Görüntüle 1343330 Eki Görüntüle 1343331 Eki Görüntüle 1343332 TENCERELER
1.KORKMAZ ROSANNA
Eki Görüntüle 1343333 2.VERTEXEki Görüntüle 1343334 3.KORKMAZ PERLAEki Görüntüle 1343335 4.HİSAR RİOEki Görüntüle 1343336 5.HİSAR MONACO
Eki Görüntüle 1343337 Sizce hangi yemek takımını ve tencere setini tercih etmeliyim? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
4üde çok beğendim ama bakalım.Benim yemek takimimla aynı renkte ama desen daha farklı yine çizgiler filan benziyor ama bilmiyorum benim hoşuma gidiyor şık ve sade şeyler hemen modasi gecip sıkılmıyor sun hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?