kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

Yemek yediginiz tabagin icinde boyama olmasa aslinda daha iyi. ozellikle saglik acisindan.
Makinede yikaninca eninde sonunda solarlar.
Ben olsam misafire cikarir ve elimde yikar kaldirirdim.
Yemek takimlari icierisinde 5. olani secerdim sanirim.

Korkmaz perla alma. Brnim tencerelerimin aynısı. Kulpları acayip ısınıyor. Her yemek yaptığımda satıcıyı anıyorum bir güzel.

irl, post: 38416167, member: 237089"]deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))
Ayyyy acaba 4. Takimin sonradan modasi gecer mi acaba yani o geldi aklima ama 3. Takim da cok asil ve şık duruyor iste dur bakalim biraz daha cevaplar gelsin tabi bu arada canlisini gorunce bakarsin fikrin degiseverir[/QUOTE]
teşekkürler canım

teşekkürler canım mağazadaki ışıktan dolayı mı bilmiyorum ama yemek takımında 1 de çok şık ve sade duruyor
Benim yemek takimimla aynı renkte ama desen daha farklı yine çizgiler filan benziyor ama bilmiyorum benim hoşuma gidiyor şık ve sade şeyler hemen modasi gecip sıkılmıyor sun hemde :)

1. takım sade ve değişik şık.5. Tencere kullanışlı.sapları sade metal olmasın tutulmuyo.Porselen sap renk değiştiriyo en iyisi sert plastik gibi olanlar

Yemek Takımı sondan bi önceki tencere ya sondaki ya sondan bir önceki hayırlı olsun şimdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…